Τα τυχερά του shopping therapy

Δημοσιεύθηκε από Anatoli16
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Υπόθεση: Η φίλη μου αποφασησε να προσπαθήσει να μου φτιάξει την διάθεδη πηγαίνοντας για ψώνια.

Αυτό συνέβη πριν 2 μήνες. Λόγω προσωπικών προβλημάτων η διάθεσή μου ήταν στο 0, τότε η κολλητή μου η Φωτεινή αποφάσισε να προσπαθήσει να μου ανεβάσει το ηθικό πηγαίνοντάς με για ψώνια στο κέντρο. Γυρίζαμε για ώρες στα μαγαζιά ψωνίζοντας ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και καλλυντικά όταν τυχαία περάσαμε μπροστά από ένα sex shop.

-    Έλα να μπούμε εδώ. Δεν έχω ξανά έρθει σε sex shop.

Είπε η Φωτεινή και μπήκε μέσα. Πριν μου κάνουν εντύπωση τα ερωτικά αξεσουάρ που υπήρχαν μέσα, μου έκανε εντύπωση το παιδί στο ταμείο. Ψηλός, υπερβολικά γυμνασμένο κορμί, κατάμαυρα μάτια και μαλλιά κ ένα υπέροχο χαμόγελο στα χείλη. Ειλικρινά είχα χαζέψει. Παίζει να μην είχα δει ωραιότερο άντρα στη ζωή μου. Προσπάθησα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω του κι άρχισα να κοιτάω τις χειροπέδες που είναι και η αδυναμία μου. Τις κοιτούσα για ώρα ενώ η φίλη μου έψαχνε για kinky εσώρουχα. Κάποια στιγμή ακούω μια βαριά ανδρική φωνή να με ρωτάει:

-    Να σας βοηθήσω σε κάτι;

Ήταν η ευκαιρία να γνωριστούμε, σκέφτηκα και έτσι προσπάθησα να το παίξω ανήξερη απ' αυτά.

-    Ναι. Θέλω τις πιο σέξι χειροπέδες αλλά δεν ξέρω ποιές να επιλέξω.

-    Αυτές!

Μου είπε και μου έδειξε ένα ζευγάρι χειροπέδες με καρφιά.

-    Είμαι σίγουρος πως θα τρελάνουν το αγόρι σας.

-    Το αγόρι μου; Μόνη μου είμαι (χαμογελώντας).

Μου χαμογέλασε κι εγώ άλλαξα αμέσως θέμα.

-    Δε σου συστήθηκα... Ανατολή.

-    Ανατολή; Πολύ ωραίο και σπάνιο όνομα!

-    Σωτήρης.

-    Χάρηκα Σωτήρη... θα περνάω συχνά από το κατάστημα από δω και πέρα...

του είπα με πονηρό βλέμμα.

-    Και καλά θα κάνεις. Μπορείς αν θες να με περιμένεις, κλείνω σε λίγο μπορούμε να πάμε σπίτι μου για καφέ.

-    Ναι... δεν έχω να κάνω κάτι έτσι κι αλλιώς.

Εξήγησα στη φίλη μου την φάση κι έτσι έφυγε ρίχνοντας ένα πονηρό βλέμμα στο Σωτήρη. Μόλις έκλεισε πήγαμε στο σπίτι του που ήταν 5 λεπτά απόσταση από το μαγαζί. Με το που μπήκαμε μέσα με ρώτησε αν θέλω καφέ, τον άρπαξα τον κόλλησα πάνω μου και άρχισα τα γλωσσόφιλα.

-    Εσένα θέλω...

του είπα. Με σήκωσε και με πήγε στο κρεβάτι. Μου έβγαλε τα ρούχα, μου έκλεισε τα μάτια και μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια στα κάγκελα του κρεβατιού. Πήρε ένα μαστίγιο και άρχισε να με χτυπάει. Εγώ φώναζα και πάω στοίχημα ότι με άκουσαν όλοι, όμως στην πραγματικότητα ήθελα να με πονέσει περισσότερο. Έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στην πούτσα του. Άρχισα να του την παίζω για λίγη ώρα. Κατέβηκε στο στήθος μου άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου. Φιλώντας με αισθησιακά σε όλο μου το κορμί κατέβηκε στο μουνάκι μου. Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου και να νε γαμάει με την γλώσσα του. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα, έχασα το μέτρημα.

Ήρθε από πάνω μου και μου έβαλε την πούτσα του στο στόμα. Άρχισε να γαμάει το στόμα μου και να το βάζει όλο και πιο βαθιά. Ήρθε από πάνω μου και με μία απότομη κίνηση έβαλε όλη του την πούτσα μέσα στο στενό μουνάκι μου. Τσίριξα από πόνο και καύλα. Δεν ήταν τόσο μακριά όσο χοντρή. Άρχισε να με γαμάει γρήγορα κι εγώ κάθε 2 δευτέρα να του χύνω τον πούτσο. Με λύνει και με δένει στα 4. Αρχίζει να με γαμάει και να με χτυπάει με μαστίγιο στον κώλο. Είχα μελανιάσει αλλά ήθελα κι άλλο. Βάζει λιπαντικό στον κώλο μου και βάζει αμέσως όλο τον πούτσο του μέσα. Φώναζα από πόνο και ηδονή. Παίρνει ένα δονητή τον βάζει σε δόνηση και μου τον χώνει όλο μέσα στο μουνί. Με γαμούσαν δύο ψωλές και είχα τρελαθεί.

Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να τον αγγίξω κ να τον δω με έκανε να χύνω ασταμάτητα. Κάποια στιγμή σταματάει βγάζει τον πούτσο του και το δονητή, με λύνει με γυρνάει και με χύνει στα βυζιά. Παίρνει μερικά με το δάχτυλο του και μου τα βάζει στο στόμα. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια μου. Με το Σωτήρη κάναμε πολλά παιχνίδια τέτοιου είδους. Στην πορεία ίσως μοιραστώ και τα υπόλοιπα.

 

(Copyright protected OW ref: 83596)