Πως έγινα το πουτανάκι τους

Δημοσιεύθηκε από katia13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αληθινή ιστορία που συνέβη το καλοκαίρι του 2013.

Με λένε Κάτια, ετών 28 όταν συνέβη η παρακάτω ιστορία και είμαι αρκετά όμορφη. Είμαι καστανή με μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Είμαι 1,65 με ωραίο κώλο τουρλωτό που κάνω ότι μπορώ για να τον διατηρήσω στο γυμναστήριο. Στην πολυκατοικία που μένω νοικιαζόταν το διπλανό διαμέρισμα. Νοικιάστηκε από 2 αδέλφια, το Γιώργο και το Νίκο. Ήταν και οι δυο απίστευτα γυμνασμένοι και από αυτούς που αν τους δεις στο δρόμο θα τους χαζεύεις. Γνωριστήκαμε την πρώτη κιόλας μέρα. Με τον Γιώργο ήρθαμε πιο κοντά και ερχόταν συχνά σπίτι για καφέ. Ο Νίκος έλλειπε συχνά για δουλειά.

Είχα ρεπό και χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο Γιώργος. Μπαίνει μέσα και αφού δεν τον περίμενα φορούσα ένα σορτσάκι κοντό που τόνιζε τον κώλο μου και ένα μπλουζάκι κοντό. Μου ζήτησε να πάω σπίτι του να δω κάτι που έφτιαξε (φαγητό). Μπήκαμε σπίτι του, με βουτάει και με κολλάει στο τοίχο.

-    Κάτια με έχεις τρελάνει

μου λέει καθώς έτριβε τον πούτσο του στον κώλο μου.

-    Θέλω να σε γαμήσω τόσο καιρό, το ξέρω πως το θες κι εσύ.

-    Το θέλω πολύ!

Μου κατεβάζει το σορτσάκι και άρχισε να χουφτώνει το κωλαράκι μου, καθώς του έπιανα τον πούτσο που είχε καυλώσει. Με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, με έγδυσε και γδύθηκε και εκείνος. Το καυλί του ήταν τεράστιο και χοντρό. Ήρθε και τον έβαλε στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλείφω σαν τρελή και ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν. Με κράταγε από κεφάλι και γαμούσε το στόμα μου με μανία. Έχυσε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα.

-    Έτσι πουτανάκι, όλα θέλω να τα πίνεις

και μου ρίχνει μια σφαλιάρα.

-    Ρε Γιώργο...

τρώω και δεύτερη.

-    Δεν θα μιλάς αν δεν σου πω, κατάλαβες πουτανάκι;

Έγνεψα ναι. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι, ανοίγει το κομοδίνο και βγάζει μια σφήνα και λιπαντικό. Δεν τόλμησα να μιλήσω. Βάζει δυο δάχτυλα στο υγρό μου μουνάκι και μετά παίρνει το λιπαντικό και βάζει στην κωλοτρυπίδα μου. Έβαλε τη σφήνα στο κωλαράκι μου κι εγώ μούγκρισα από ηδονή και πόνο.

-    Το ήξερα ότι είσαι για πολύ ξέσκισμα εσύ, θα περάσεις ωραία σήμερα. Σε λίγο που θα έρθει και ο Νίκος να δεις!

Ανεβαίνει από πάνω μου, αρχίζει να χώνει το καυλί του στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά.

-    Πουτανάκι μου σ αρέσει;

-    Έτσι γαμιά μου, σκίσε μου το μουνί.

-    Σε γάμησε έτσι κανείς;

-    Ποτέ γαμιά μου, ποτέ!

Είχα πεθάνει από καύλα. Έχυνα ασταμάτητα κι εκείνος δε σταματούσε να σφυροκοπεί το μουνί μου. Όπως μου είχε υποσχεθεί, μπαίνει και ο Νίκος μέσα γυμνός και καυλωμένος. Σταματάει ο Γιώργος, έρχεται ο Νίκος και με γυρίζει στα τέσσερα.

-    Μπράβο ρε Γιώργο, μου ετοίμασες και το κωλαράκι

λέει ο Νίκος, βγάζει τη σφήνα και αρχίζει να τρίβει το πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα μου. Είχα τρελαθεί από την καύλα και άκουσα τον εαυτό μου να φωνάζει.

-    Σε παρακαλώ Νίκο, σκίσε με, κάνε με το πουτανάκι σου

και ο Νίκος κάρφωσε την ψωλή του στον κώλο μου. Ούρλιαξα από την καύλα. Τότε ο Γιώργος, έφερε την καυλωμένη του ψωλή στο στόμα μου για το δεύτερο γύρο, καθώς ο Νίκος με ξέσκιζε.

-    Τι πουτανάκι είσαι εσύ, λέει ο Νίκος. Ο κώλος σου είναι για πολλά γαμήσια.

Έτρεμα από την ηδονή.

-    Παρ’ τα μωρή όλα μέσα στην κωλαρά σου

είπε ο Νίκος καθώς ένιωθα το καυτό του σπέρμα μέσα μου. Μετά από λίγο, ο Γιώργος έχυσε για δεύτερη φορά στο στόμα μου. Μείναμε ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεβάτι μέχρι που ξεκινήσαμε ξανά.

Συνεχίζεται...

 

 (Copyright protected OW ref: 83099)