Χορός με έναν δαίμονα (2ο μέρος): Εξέλιξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μαθήματα χορού: Xορεύετε πολύ όμορφα κυρία...

Η Μαρία μου είχε πάρει το μυαλό. Έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα μόνο αυτή. Το υπέροχο χαμόγελό της, την φωνή της όταν έλεγε το όνομα μου, το γυμνό της σώμα, σε διάφορες στάσεις μπορώ να πω κοκκινίζοντας ελαφρώς. Έκλεινα τα μάτια μου και ήθελα να την κάνω δική μου, ψυχή και σώματι. Από εκείνη την πρώτη φορά συναντιόμασταν σε κάθε ευκαιρία, πότε σπίτι της και πότε έξω αλλά πάντα διακριτικά χωρίς πολλά "τυχαία" ακουμπήματα και ερωτικά υπονοούμενα σε κοινή θέα. Σαν δύο καλοί φίλοι όπως είχαμε συμφωνήσει από την αρχή δηλαδή ότι ήμασταν. Φίλοι με παραπάνω δικαιώματα. Η ζωή της ήταν αρκετά περίπλοκη από μόνη της για να μπλέξει σοβαρά και με μένα. Η Μαρία προσπαθούσε να ξαναφτιάξει τον κόσμο της από την αρχή και όντας πολυμήχανο άτομο δεν άφηνε τίποτα στην τύχη.

Λειτουργούσε την δική της μπουτίκ γυναικείων ρούχων που μόλις είχε ανοίξει συνδυάζοντας ταυτόχρονος μαθήματα σε σχολές αγγλικών, μουσικής και γυμναστήριο. Οι ήχοι που έβγαιναν από το βιολί όταν έκανε εξάσκηση ήταν κάτι μαγικό, μπορούσα να κάθομαι ώρες ολόκληρες και να την ακούω απλά να παίζει. Τη θαύμαζα και τη λάτρευα από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα. Από την άλλη η δική μου ζωή ήταν απλή εκείνη την εποχή. Καθημερινή ρουτίνα χωρίς τίποτα απρόβλεπτο υπό τις οδηγίες και την προστασία των γονιών μου, όσο τους έπαιρνε φυσικά. Όλα σταθερά μονότονα εντός του μετρίου μέχρι εκείνη την πρώτη φορά που τα πάντα κατέρρευσαν γύρω μου σαν χάρτινος πύργος. Ότι γνώριζα σβήσει. Βρισκόμουν γυμνός γεμάτος περιέργεια σε έναν νέο κόσμο που δεν γνώριζα και όχι μόνος, η Μαρία ήταν εκεί μαζί μου.

Συζητήσεις με κατανόηση και ειλικρίνεια μεταξύ μας σε πολλούς τομείς έχτιζαν νέα στέρεα θεμέλια. Η αυτοεκτίμησή μου είχε βελτιωθεί αρκετά μαζί με τους βαθμούς μου που ανέβαιναν σταθερά. Είχα αποκτήσει πια σκοπό σε αυτό που ονομάζουμε ζωή και έκανα τα πάντα να το αποκτήσω. Φυσικά ήταν το μόνο που δεν ήξερε εκείνη μιας και ο σκοπός μου ήταν δεμένος με αυτήν και αν το ανακάλυπτε θα τρόμαζε τόσο που θα εξαφανιζόταν από το οπτικό μου πεδίο οπότε είχα αποφασίσει να προχωρήσω βήμα βήμα και να απολαύσω κάθε μικρή νίκη πάνω στο κορμί της. Η ψυχή της θα ακολουθούσε αργά η γρήγορα. Οι γονείς μου έκπληκτοι από την απροσδόκητη αλλαγή μου είχαν δώσει αρκετή ελευθερία έχοντας μου εμπιστοσύνη σε ότι και να έκανα. Φυσικά δεν γνώριζαν τίποτα για την Μαρία, δεν μπορούσαν ούτε να το φανταστούν ότι ήμασταν κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι, τόσο τους είχε μαγέψει και αυτούς με τον απίστευτο χαρακτήρα της.

Ο τέλειος κόσμος μου για εφτά μήνες μέχρι εκείνο το βράδυ που ένα άγνωστο αμάξι ήταν αραγμένο έξω από το σπίτι της. Κοιτούσα μία την μπλε τετράπορτη BMD που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί και μία το σκοτεινό σπίτι σε αντιστοιχία αναποφάσιστος. Τελικά η περιέργεια κυριάρχησε και μπήκα στο σπίτι με τα κλειδιά που μου είχε δώσει αθόρυβα. Το σαλόνι ήταν σκοτεινό. Τα πάντα ήταν ήσυχα. Προχωρούσα όσο ποιο προσεκτικά μπορούσα μέσα στο σκοτάδι. Η πόρτα του διαδρόμου ήταν κλειστή, την άνοιξα. Σιγανοί ήχοι ακουγόντουσαν από το βάθος. Περπάτησα ως το τέλος του διαδρόμου αθόρυβα και έμεινα κοκαλωμένος πίσω από την κλειστή πόρτα την κρεβατοκάμαρας. Οι ήχοι διακρινόντουσαν ποιο εύκολα τώρα και ήταν από άντρα που έδειχνε να απολάμβανε αυτό που έκανε αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένιωσα στην ατμόσφαιρα. Έπιασα το χερούλι της πόρτας και η Μαρία άρχισε να βήχει ξαφνικά. Ο άντρας άρχισε να βρίζει και ένα χαστούκι ακούστηκε ηχηρό μέσα στο δωμάτιο. Ήταν σαν να είχαν χαστουκίσει εμένα.

Άνοιξα την πόρτα αυτόματα και η εικόνα που είδα μου ήταν το δεύτερο χαστούκι μέσα στο ίδιο λεπτό. Η Μαρία ήταν πεσμένη στα γόνατα, τα ρούχα της σε άθλια κατάσταση. Έπαιρνε πίπα σε έναν άγνωστο άντρα έτσι ωμά γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ να το περιγράψω. Τα χέρια του γύρω από το κεφάλι της, το καυλί του ήταν μέσα στο στόμα της και το γυμνό του σώμα του κουνιόταν με μανία. Τα μάτια του ήταν κλειστά. Η Μαρία έκλαιγε και ήταν η πρώτη που με είδε. Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα, έκανε να τραβηχτεί και αυτός έχωσε το καυλί του ακόμα πιο μέσα στο στόμα της οργισμένος. Η Μαρία ήταν πανικόβλητη, αλαφιασμένη, τραβιόταν και αυτός επέμενε για λίγο γιατί μετά το καθίκι άρχισε να την βρίζει και να την χτυπάει. Τα πάντα θόλωσαν, δεν γνωρίζω τι έγινε μετά πάντως την επόμενη στιγμή ο άγνωστος βρισκόταν ξαπλωμένος αναίσθητος στο πάτωμα και το χέρι μου πονούσε απίστευτα.

Η Μαρία δεν είπε τίποτα, με έπιασε από το χέρι και με έβγαλε έξω από την κρεβατοκάμαρα. Προχωρούσαμε στο διάδρομο και το μυαλό μου ήταν ακόμα θολωμένο. Φτάσαμε στο σαλόνι και η Μαρία έκλεισε την πόρτα του διαδρόμου. Αμέσως μετά έβγαλε τα σκισμένα ρούχα από πάνω της και τα πέταξε στο τζάκι, αργότερα το ίδιο βράδυ τους έβαλε φωτιά και τα έκαψε. Είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα. Άρχισε να βγάζει και τα δικά μου ρούχα. Σύγχυση επικρατούσε στο μυαλό μου, δεν καταλάβαινα αλλά την άφηνα να συνεχίζει γιατί ένιωθα ότι το είχε ανάγκη. Με έσπρωξε πάνω στον καναπέ. Βρισκόμουν γυμνός καθισμένος στον καναπέ, η Μαρία μόνο με τα εσώρουχα μπροστά μου και ένας άγνωστος άντρας που ίσως εξακολουθούσε να είναι απειλή στην κρεβατοκάμαρα. Η κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι ποιο τρελή. Η Μαρία σκαρφάλωσε πάνω μου και η επαφή με την γυμνή της σάρκα έκανε αμέσως τον ερεθισμό μου να μεγαλώσει.

Παραμέρισε το εσώρουχο. Έπιασε το καυλί μου με το ελεύθερο χέρι και το οδήγησε μέσα της. Άρχισε να κουνιέται με μανία. Τα βογγητά της ανέβαιναν σε ένταση σταθερά και ένιωθα ότι δεν προσποιούταν πραγματικά το απολάμβανε όσο ποτέ. Τα βογκητά μετατράπηκαν σε κραυγές. Το κούνημα των γοφών της είχε φρενήρη ρυθμό και την ένιωθα εντελώς μούσκεμα. Τελικά αποδείχτηκε ότι το είχα ανάγκη και εγώ. Αφέθηκα στην ζεστασιά του σώματος της και τα μάτια μας δεν έχασαν ούτε δευτερόλεπτο την επαφή που είχαν. Πέρασε αρκετή ώρα πριν επιστρέψει ο τρόμος. Ήχοι από την κρεβατοκάμαρα ανακοίνωναν ότι το καθίκι είχε συνέλθει. Η Μαρία ένιωσε την αμηχανία μου έσκυψε προς το αυτί μου συνεχίζοντας να με πηδάει και ψιθύρισε να μην τολμήσω να σταματήσω με φωνή που έκρυβε απειλή. Η πόρτα του διαδρόμου άνοιξε. Ο άγνωστος άντρας που αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν ο πρώην άντρας της προχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να μας ρίξει ούτε μια ματιά βγήκε έξω από το σπίτι, έβαλε μπρος το αμάξι του και κατευθείαν έφυγε.

Ανακούφιση και έγειρα προς την Μαρία,  τη φίλησα με πάθος, ανταπέδωσε φανερά ανακουφισμένη και αυτή αν και ποτέ δεν θα το παραδεχόταν δυνατά. Οι κινήσεις μας έγιναν ποιο ήρεμες. Το φιλί πιο δυνατό το πέος μου ποιο ερεθισμένο, το μουνάκι της πιο μούσκεμα ακόμα, την έπιασα και την ξάπλωσα στον καναπέ. Κάναμε έρωτα λες και ήταν ξανά η πρώτη φορά από την αρχή ήρεμα και απαλά κάτι σπάνιο για εμάς και το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο στον μέγιστο βαθμό. Τελείωσα μέσα της και έμεινα εκεί ακίνητος απολαμβάνοντας την στιγμή, κοιτώντας την στα μάτια, διεκδικώντας την για πάντα. Τα πράγματα εξελίχτηκαν καλά.

Η Μαρία μάζεψε τα κομμάτια της και συνέχισε την ζωή της από εκεί που την αφήσαμε. Κανένας δεν κατάλαβε τίποτα. Μήνυση δεν ήθελε να κάνει. Απαίτησα από την οικογένεια μου την ανεξαρτησία μου και το στούντιο στην κορυφή της πολυκατοικίας που είχαμε για κατοικία. Μετακόμισα έναν μήνα μετά στις αρχές του καλοκαιριού. Η Μαρία μετακόμισε και αυτή σιγά-σιγά μαζί μου λίγο αργότερα μιας και τα περισσότερα ρούχα της βρισκόντουσαν ήδη από την αρχή στο νέο μου σπίτι. Οι γονείς μου εξεπλάγησαν αρκετά, αλλά δεν είπαν τίποτα τουλάχιστον σε εμένα. Η κάτι παραπάνω από φιλική σχέση είχε και επισήμως ανακοινωθεί, αλλά συνεχίζαμε διακριτικά να κρατάμε τα προσχήματα προς τα έξω.

 

(Copyright protected OW ref: 82971)