Η συνέχεια της νύχτας

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Υπόθεση: Η συνέχεια της νύχτας της Ελένης με το Γιώργο...

Μετά τον πρώτο γύρο, κάτσαμε στον καναπέ να πάρουμε μια ανάσα. Έπιασα το κινητό μου να στείλω ένα μήνυμα στον Νίκο ώστε να μην ανησυχεί.

-    Στον κερατά τον άντρα σου στέλνεις μήνυμα; Ρώτησε ο Γιώργος.

-    Ναι.

-    Θέλω να μου παίζεις την πούτσα όσο του γράφεις...

είπε ο Γιώργος και αμέσως έπιασα την χοντροπούτσα του που είχε αρχίσει να χαλαρώνει και να του την παίζω.

-    Όχι με αυτό το χέρι. Με το άλλο που φοράς τη βέρα θέλω.

Έτσι άλλαξα θέση και πλέον του έπαιζα την πούτσα με το δεξί περνώντας το χέρι μου από το πουτσοκέφαλο του και τρίβοντας τη βέρα μου αναγκάζοντας το Γιώργο να μουγκρίζει από καύλα. Το χεράκι μου ταξίδευε από το κεφάλι στις μεγάλες του αρχιδόμπαλες και πίσω. Επειδή έγραφα με το αριστερό το μήνυμα αργούσα παραπάνω να το γράψω προσφέροντας έτσι τον χρόνο στο Γιώργο να καυλώσει και άλλο.

-    Έλα πουτανάρα μου γλείψε μου λίγο την πούτσα να σε σκίσω δεν αντέχω άλλο!

Τότε έσκυψα και πήρα την πούτσα του στο στόμα ρουφώντας και γλείφοντας το κεφαλάκι του. Είχε ακόμα γεύση από τα χύσια του και λίγο από το προφυλακτικό. Με το χέρι του πίεζε το κεφάλι μου πνίγοντας με στην πούτσα του ενώ με το άλλο μου έβαζε δάχτυλο στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Η μάσκαρα μου από τα δάκρυα και τον ιδρώτα είχε φύγει σχεδόν όλη κάνοντας με να μοιάζω με Πάντα. Τεντώθηκε έπιασε ένα προφυλακτικό και άρχισε να το φοράει με δυσκολία στην πούτσα του που είχε καυλώσει για τα καλά πάλι.

-    Έλα καυλιάρα μου καβάλησε την...

με πρόσταξε και εγώ ευθύς πέρασα το πόδι μου από πάνω του και τον καβάλησα τρίβοντας το μουνάκι μου στην πούτσα του. Την έπιασα με το χεράκι μου και την οδήγησα στη τρυπούλα μου. Το χοντρό του πουτσοκέφαλο άνοιγε δρόμο στο υγρό μου μουνάκι κάνοντας με να βογκάω από καύλα. Άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω και να παίρνω σε κάθε κίνηση όλο και πιο πολύ από την πούτσα του μέσα μου. Με μια απότομη κίνηση ο Γιώργος με πιάνει από τα γόνατα και σηκώνεται όρθιος και με τη βοήθεια της βαρύτητας καρφώνει όλη την πούτσα του μέσα μου. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω στην ψωλάρα του και ο πρώτος μου οργασμός δεν άργησε να έρθει. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω του και άρχισα να τρέμω σαν το ψάρι.

-    Χύνω καργιόλη χύνω την ψωλάρα σου!

-    Χύσε πουτανάρα μου.

Ο Γιώργος με κατέβασε κάτω και με έβαλε στον καναπέ πάλι με τα γόνατα ενώ αυτός ήρθε πίσω μου και άρχισε να με σφυροκοπάει σε ένα ανελέητο γαμήσι. Σε μια στιγμή νιώθω τον αντίχειρα του να σαλιώνει την κωλοτρυπίδα μου και να χώνεται μέσα.

-    Τι κάνεις εκεί;

-    Χαλάρωσε μωρό μου...

μου λέει με ένα καθησυχαστικό τόνο ο Γιώργος. Τώρα πια ο αντίχειρας του μου γαμάει το κωλαράκι ενώ η ψωλάρα του δοκιμάζει τα όρια του μουνιού μου. Σύντομα ένας ακόμα οργασμός κατακλύζει το κορμί μου πιο δυνατός από τον προηγούμενο. Ο Γιώργος τραβιέται από το μουνί μου και το νιώθω να έχει μείνει ορθάνοιχτο. Πέφτει στα γόνατα πίσω μου και αρχίζει να μου γλείφει το μουνί ρουφώντας όλα τα υγρά μου. Σύντομα η γλώσσα του επικεντρώνεται στο κωλαράκι μου το οποίο πότε γλείφει, πότε το γαμάει με τα δάχτυλα του.

-    Δε νομίζω να σου μπαίνουν ιδέες. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρεις από κώλο με αυτό το πράμα. Θα με σακατέψεις.

-    Αυτό θέλω μωρό μου να σε ξεσκίσω όπως δεν σε έχει ξεσκίσει ποτέ κανείς. Αυτή η κωλάρα που έχεις με έχει στοιχειώσει, άμα δεν τη γαμήσω θα σκάσω. Γι αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε το.

Εδώ που είχα βρεθεί δεν είχα περιθώρια αντίδρασης πια. Ο Γιώργος μου γαμούσε κανονικά τον κώλο με τα δάχτυλα του πλέον και εγώ είχα αρχίσει να το δέχομαι. Μου ζήτησε να ξαπλώσω στο πλάι στον καναπέ γιατί θα ήταν πιο εύκολο να μπει μέσα μου. Έτσι έχω γυρίσει σε εμβρυακή στάση και η πούτσα του Γιώργου σημαδεύει το κωλαράκι μου. Χώνει σιγά-σιγά το κεφάλι μέσα και εγώ βογκάω από πόνο και καύλα. Τραβιέται λίγο και ξαναμπαίνει λίγο πιο πολύ. Με αργές κινήσεις η πούτσα του βυθίζεται πόντο-πόντο στον κώλο μου. Έχει βάλει τη μισή μέσα και αρχίζει να μου γαμάει τον κώλο τώρα σχεδόν κανονικά. Ο πόνος διαδέχεται την καύλα και πάλι τούμπαλιν. Ο Γιώργος κάθεται στον καναπέ και με βάζει να τον καβαλήσω πάλι αλλά αυτή την φορά με την πούτσα του στον κώλο. Γαμιέμαι με το δικό μου ρυθμό και σύντομα ένα πρωτόγνωρο αίσθημα με κατακλύζει. Οργασμός και πάλι.

-    Σε ξεκολιάζω και χύνεις πουτάνα!

-    Ναι γαμιά μου, χύνω, με ξεκολιάζεις και χύνω η πουτάνα.

Ο Γιώργος με βάζει στο πάτωμα στα 4. Μου καρφώνει την πούτσα του στον ανοιγμένο μου κώλο και αρχίζει να με γαμάει δυνατά πλέον. Με βάζει να στηριχτώ στους αγκώνες μου και ουσιαστικά με έχει καβαλήσει. Οι σφαλιάρες στον κώλο πάνε και έρχονται. Ο κώλος μου έχει γίνει κατακόκκινος. Σε μια στιγμή με το δεξί του πόδι πατάει στο κεφάλι μου πιέζοντας με στο πάτωμα και με γαμάει δυνατά.

-    Γύρνα πουτάνα...

φωνάζει σε μια στιγμή και πετάει το προφυλακτικό του. Όπως γυρνάω κάθομαι με τον κώλο στο πάτωμα και αυτός όρθιος με ραντίζει με το σπέρμα του και με βρίζει. Έπεσε αποκαμωμένος στον καναπέ κι εγώ προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ο κώλος μου πονούσε, έτσουζε και δε μπορούσα να περπατήσω καλά-καλά, ενώ από τους οργασμούς τα πόδια μου τρέμανε. Έστειλα μήνυμα στον Νίκο να έρθει σε ένα τέταρτο να με πάρει από την διεύθυνση και άρχισα να μαζεύω τα ρούχα μου σιγά-σιγά.

-    Που πας από τώρα θα φύγεις;

-    Ναι πρέπει να πάω σπίτι, με διέλυσες.

-    Κάτσε για άλλο ένα γύρο.

-    Δε γίνεται δε μπορώ, δεν αντέχω.

-    Ξέρω ότι δε θα με ξαναπάρεις τηλέφωνο αλλά θα ήθελα να σε ξαναδώ.

Του είπα ότι θα δούμε και έφυγα. Ο Νίκος με πήγε σπίτι και ήθελε να του πω λεπτομέρειες αλλά δεν άντεχα. Ούτε μπάνιο δεν έκανα και έπεσα ξερή για ύπνο. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστοριούλα μου. Θα υπάρξουν και άλλες αφού βλέπω σχόλια ότι σας αρέσουν.

 

(Copyright protected OW ref: 82779)