Η μάνα μου (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από baspir
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η μάνα μου συνεχίζει να με καυλώνει τρελά και με οδηγεί εκτός ορίων.

Η μάνα μου πλέον και με τη συγκατάθεση και του πατέρα μου συνέχισε την περιπέτεια της για να απολαύσει το γαμήσι που της είχε λείψει πολύ στη ζωή της. Εγώ από την άλλη τρελαινόμουνα από την καύλα μου για πάρτη της, αλλά και ότι γούσταρε και ο πατέρας μου που είχε μια γυναίκα που συμπεριφερόταν σαν πουτάνα. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να ζηλεύω τον εκάστοτε γαμιά της, καθώς ήθελα να ήμουν στη θέση του. Να της έχω ανοικτές τις μπουτάρες της και να βάζω το καυλί μου μέσα στη μουνάρα της. Κάθε μέρα τον έπαιζα για χάρη της. Με βοηθούσε και η ίδια βεβαίως που ήταν ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα σχεδόν πάντα. Την έβγαζα φωτογραφίες με το κινητό μου χωρίς να με παίρνει χαμπάρι και μετά τον έπαιζα. Όλη την κορμάρα της την είχα γυμνή στο κινητό μου.

Η μάνα μου όμως ξεκίνησε να γαμιέται με το νέο της αμόρε. Δεν τον έφερνε όμως σπίτι, όπως με τον Θωμά. Αντίθετα ήξερα ότι πολλές φορές έβγαιναν έξω οι τρεις τους μαζί με τον πατέρα μου. Ερχόταν αργά οι γονείς μου σπίτι όποτε συναντιούνταν με τον Δημήτρη και άρχιζαν το γαμήσι αμέσως. Ήταν ο μόνος τρόπος για να μάθω τι έγινε με το να κρυφακούσω όσο πηδιόντουσαν.

Πατέρας μου: Είσαι πολύ καύλα μωρό μου. Με τρελαίνεις.

Εύα: Γούσταρες που με γάμαγε μπροστά σου; Σε καύλωνε;

Πατέρας μου: Ναι μωρό μου. Ναι τη γυναικάρα μου. Ευχαριστήθηκες την πουτσάρα του μωρό μου;

Εύα: Πολύ. Με καυλώνει πολύ. Αισθάνομαι πουτάνα.

Πατέρας μου: Είσαι η πουτάνα του μωρό μου. Σου αρέσει που σε βρίζει όσο σε γαμάει;

Εύα: Ναι καριόλη. Βρίσε με και εσύ ρε ανώμαλε.

Πατέρας μου: Θα σε χύσω μωρή ξεκολλιαρα. Παλιόπουτάνα.

Εύα: Χύσε με. Χύσε με.

Πατέρας μου: Χύνω γαμιόλα... Χύνω!

Είχε γίνει ο πούτσος μου έτοιμος να εκραγεί. Φαντάζομαι τους τρεις τους στο κρεβάτι να της έχει ανοικτά τα πόδια ο Δημήτρης και να τη πηδάει με τον πατέρα μου να παίρνει μάτι και να τον παίζει και ήθελα να τελειώσω. Κατάλαβα πόσο πουτάνα ήταν η μάνα μου και ήθελα να της το πω. Με κάποιον τρόπο ήθελα να της το πω. Έτσι και ξέροντας ότι εκείνη την εποχή δεν είχαμε τηλέφωνο ακόμα με αναγνώριση κλήσεων άρχισα να τη παίρνω τηλέφωνο σπίτι μας. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι μου ξαπλωμένος και έπαιζα τον πούτσο μου και η μάνα μου ήταν στο σαλόνι, εκεί που έχουμε το τηλέφωνο και έβλεπε τηλεόραση. Ήθελα πριν τελειώσω να τη πάρω τηλέφωνο να ακούσω τη φωνή της. Δεν άντεχα. Χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει η μάνα μου.

-    Παρακαλώ.

-    Καλησπέρα.

-    Καλησπέρα.

-    Τι κάνεις Εύα;

-    Καλά, ποιος είναι.

-    Ένας γείτονάς σου, που θέλει πολύ...

-    Μάλιστα…

-    Να σου γαμήσει τον κώλο, παλιοπουτάνα.

Εκείνη τη στιγμή το έκλεισε χωρίς να πει κουβέντα. Εγώ έχυσα, αλλά ήθελα να της πω και άλλα. Ήθελα να τη βρίσω αισχρά. Έτσι την ξαναπήρα τηλέφωνο.

-    Ναι;

-    Με καυλώνεις πολύ μωρή.

-    Τι θέλεις;

-    Να σε γαμήσω κι εγώ μωρή.

-    Σε παρακαλώ μην ξαναπάρεις.

Βεβαίως αυτό ήταν η αρχή. Από εδώ και πέρα δεν θα την άφηνα σε ησυχία με τίποτα. Τα υπόλοιπα σε επόμενη ιστορία. Χαίρομαι που καυλώνετε πολύ με τη μάνα μου και μου ζητάτε φώτο της για να χύσετε με τις μπουτάρες της. Σύντομα θα σας πω τι άλλο συνέβη.

 

(Copyright protected OW ref: 82719)