Εγώ, η κοπέλα μου και ένας άγνωστος στο μπάρ

Δημοσιεύθηκε από frwzi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα ακολουθήσει είναι άκρως αληθινή και εξελίχθηκε πριν από κάμποσο καιρό σε ένα μπαρ στην Αθήνα. (Τα ονόματα τυχαία)

Η ιστορία που θα ακολουθήσει είναι άκρως αληθινή και εξελίχθηκε πριν από κάμποσο καιρό σε ένα μπαρ στην Αθήνα. (Τα ονόματα τυχαία)

Γεια σας! Είμαστε ζευγάρι εμφανίσιμο, εγώ ο Α. 28 και η κοπέλα μου η Μ. 24. Με την κοπέλα μου είμαστε καιρό μαζί και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και επικοινωνία. Μας αρέσει να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και να δοκιμάζουμε άλλα τόσα. Όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι, είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Αρέσει το σεξ άπειρα και στους δύο. Η Μ. είναι πολύ ωραία κοπέλα, με ωραίο - προς αθλητικό - σώμα. Με καυλώνει τέρμα που μέσα στο σπίτι της κυκλοφορεί με το στρινγκάκι και μία κοντή μπλούζα συνέχεια. Με καυλώνει όμως περισσότερο γιατί της αρέσει, επίτηδες, να κάνει δουλειές έτσι και στο μπαλκόνι της. Της αρέσει να προκαλεί γενικά και αυτό καυλώνει κι μένα. Φαίνεται κιόλας, από τον τρόπο που ντύνεται ή πώς μιλάει, ή το πως κάθετε μερικές φορές άθελά της μπροστά σε κόσμο, ότι της αρέσει να προκαλεί τον άλλον να φαντάζεται για την ίδια τα χειρότερα.

Έχουμε πολλές φαντασιώσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε. Μία από αυτές είναι και αυτή που ζήσαμε σε εκείνο το μπαρ: να γίνει κάτι με έναν άκυρο που ούτε θα ξαναδούμε ποτέ μέσα σε ένα μαγαζί. Οπότε δεν υπήρχε πιο ιδανικό μέρος από ένα κλαμπ που είναι μόνο για ζευγάρια. Είχαμε δύο βδομάδες να βρεθούμε λόγο υποχρεώσεων. Πήγα την πήρα από το σταθμό και ήρθαμε σπίτι και ξεκουραστήκαμε, μέχρι που βράδιασε. Είχαμε και οι δύο τρελές καύλες. Είχα ψάξει, μέχρι να έρθει, κάποιο ιδανικό μέρος για την φαντασίωση μας και την είχα ενημερώσει, πριν έρθει, γι' αυτό το μαγαζί. Εκείνη η μέρα ήταν ιδανική για κάτι τέτοιο, οπότε και το πήραμε απόφαση να πάμε έστω να δούμε τον χώρο και να δούμε τι παίζει, όχι απαραίτητα για να κάνουμε κάτι.

Φόρεσε μια φούστα πολύ κολλητή, κάπως κοντή ,γόβες και ένα μπλουζάκι κι εγώ ένα τζιν και μια μπλούζα, νορμάλ δηλαδή και μπαίνουμε στο αμάξι. Ήμασταν και οι δύο αγχωμένοι και ταυτόχρονα καυλωμένοι με το τι θα μπορούσε να συμβεί σε εκείνο το μαγαζί, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαμε να χάναμε τον έλεγχο πολύ εύκολα, μιας και όταν είμαστε καυλωμένοι δεν σκεφτόμαστε και πολύ. Μπαίνουμε στο μπαρ μέσα. Δεν είχε πολύ κόσμο. Αποφασίζουμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με ψηλά σκαμπό. Από εκεί μπορούσες να δεις όλο το μαγαζί στο μήκος του, μιας και ήταν γωνιακή η θέση μας. Παραγγελθούμε ποτά και καθόμαστε κάπως αμήχανα και παρατηρούμε τα πάντα στο χώρο. Απέναντι μας και δίπλα μας υπήρχαν δύο χώροι πιο σκοτεινοί που ξεχώριζαν από τον υπόλοιπο χώρο με μία κουρτίνα. Μας έφαγε η περιέργεια να δούμε πως είναι μέσα, αλλά περιμέναμε πρώτα να εγκλιματιστούμε με το χώρο.

Το χέρι μου ακουμπάει στα πόδια της κοπέλας μου και της σπρώχνω τη φούστα λίγο πιο πάνω. Σίγουρα κάποιος είδε να της χαϊδεύω το μουνί πάνω από το γκρι στρινγκάκι που φορούσε. Νιώθω μετά από λίγο, να ανοίγει τα πόδια της παραπάνω για να φαίνεται το μουνί της καλύτερα. Με καύλωσε πολύ αυτή η κίνηση της μέχρι που μπαίνει ένας τύπος με μια κοπέλα σε κοντινή ηλικία, κάθονται ακριβώς στο δίπλα τραπέζι και κλείνει τα πόδια της ασυναίσθητα. Πίσω ακριβώς από τα τραπέζια την επιφάνεια του τοίχου την κάλυπτε ένας μεγάλος καθρέφτης. Την ώρα που τις χαϊδεύω το μουνί της λέω στο αυτί.

-    Μωρό μου κοίτα στον καθρέφτη και άνοιξε λίγο τα πόδια σου.

Πραγματικά φαινόταν το στρινγκάκι της τέρμα, με τη φούστα ανεβασμένη και τον τύπο να κοιτάζει στα κλεφτά, μέχρι που άλλαξε θέση αυτός και έκατσε έτσι ώστε να μας βλέπει. Αν και το ξέραμε και οι δύο ότι κοιτάζει, δεν το αναφέραμε ο ένας στον άλλον. Μας καύλωνε που απλά προκαλούσαμε. Σε μια στιγμή συμφωνούμε μια επίσκεψη ο καθένας μας στην τουαλέτα, να ανακαλύψουμε τους κρυφούς χώρους του μαγαζιού. Εκεί ανακαλύψαμε, δίπλα στις τουαλέτες ότι υπήρχε ένας μεγάλος σκοτεινός χώρος με κόσμο μέσα και να γίνονται διάφορα. Επιστρέφοντας τελευταία η δικιά μου από την τουαλέτα, αφήσαμε τα πράγματά μας στο τραπέζι επάνω και σηκωθήκαμε να δούμε τους χώρους του μαγαζιού.

Φτάνουμε έξω από το πρώτο δωμάτιο που ήταν δίπλα μας, τραβάμε την κουρτίνα και βλέπουμε (όσο είδαμε καθαρά, λόγο του ότι δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου φώς) σίγουρα δυο τύπους με δύο κοπέλες μέσα. Δεν μπήκαμε μέσα για να δούμε και τους άλλους χώρους, αλλά πλέον πολύ καυλωμένοι με το προηγούμενο θέαμα και τη φαντασία μας στα άκρα. Μέχρι που μπαίνουμε στον μεγάλο χώρο που ήταν δίπλα στις τουαλέτες. Μπαίνοντας μέσα ήταν κάπως σκοτεινά και εκτός του ότι είδαμε διάφορα να γίνονται μέσα, είδαμε ότι υπήρχαν μικρά δωματιάκια για πιο prive φάσεις, με μία κουρτίνα που όποιος ήθελε άνοιγε και έβλεπε τι γινόταν μέσα. Ο χώρος σε έφτιαχνε πολύ και εμείς ήμασταν πολύ καυλωμένοι για να φύγουμε χωρίς να κάνουμε κάτι. Ανοίγουμε μια κουρτίνα, βλέπουμε έναν πολύ στενό χώρο άδειο και μπαίνουμε μέσα.

Όρθιοι όπως είμαστε, την κολλάω στον τοίχο και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Της σηκώνω τη φούστα προς τα πάνω και αρχίζω να τις τρίβω το μουνί. Ξέραμε ότι οποιαδήποτε στιγμή ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να δει το μουνί της τελείως ξυρισμένο και εκτεθειμένο να το σκίζω με τα δάχτυλα μου. Αυτό μας έκανε να είμαστε τρελά καυλωμένοι και να θέλουμε όντως να μας δει κάποιος. Δεν πέρασαν 2 λεπτά και ανοίγει η κουρτίνα. Ήταν ο τύπος που καθόταν δίπλα μας στην αρχή. Μπαίνει μέσα και μας ρωτάει.

-    Σας πειράζει να κάτσω μαζί σας;

-    Όχι φίλε! Μπες και κάτσε. Σε πειράζει μωρό μου να κάτσει ο τύπος εδώ μέσα;

Πολύ καυλωμένη και με τέρμα υγρό μουνί μου λέει...

-    Καθόλου μωρό μου!


Εκείνη την ώρα ανοίγει κι άλλο τα πόδια της και τον κοιτάζει προκλητικά, ενώ ταυτόχρονα έκανα λίγο στην άκρη να βλέπει ο τύπος πώς σκίζετε από δάχτυλα το ξυρισμένο μουνί της που είχε γίνει χάλια από τα υγρά. Πλησιάζει περισσότερο προς το μέρος μας και μας λέει:


-    Φίλε να σε βοηθήσω λίγο;

-    Ναι, έλα.

Η Μ. τελείως καυλωμένη νιώθει δύο χέρια να τις σκίζουν το μουνί όρθια, σε ένα δωματιάκι μέσα με έναν άκυρο τελείως.

-    Έχεις πρόβλημα μωρό μου που σου σκίζει ένας άκυρος το μουνί με τα δάχτυλά του;

-    Καθόλου μωρό μου, ίσα-ίσα που γουστάρω τέρμα!

Αρχίζουμε τότε να της το σκίζουμε πιο γρήγορα μαζί, μέχρι που ο τύπος έβγαλε την πούτσα του έξω. Και να θέλαμε πλέον να σταματήσουμε, από την καύλα που είχαμε, ήταν αδύνατον. Βλέπω τη Μ. χωρίς δεύτερη σκέψη να τον πιάνει και να σκύβει για να το πάρει στο στόμα της όλο. Αρχίζει να της γαμάει το στόμα κανονικά, ενώ τρίβει τον κώλο της επάνω στον πούτσο μου. Μετά από λίγο την γυρίζει από την άλλη, προς εμένα δηλαδή, για να τις χώσει την πούτσα του. Εκείνη την ώρα πάει να με φιλήσει και αισθάνομαι τα υγρά από τον πούτσο του άλλου που είχε στο στόμα της, να τα αφήνει όλα μέσα στο δικό μου και μου λέει...

-    Σου αρέσει η γεύση μωρό μου;

-    Ναι μωρό μου!

-    Έτσι ξεφτιλισμένε...

και αρχίζουμε να γλειφόμαστε κανονικά μες στα σάλια και μαζί τα υγρά του άλλου.

-    Πάρε την πούτσα μου στο στόμα σου τώρα μωρό μου να νιώσεις πως είναι να τρως δυο πούτσες μαζί.

Πλέον της έσκιζε κανονικά ο τύπος το μουνί της με χωμένη την πούτσα μου στο στόμα της. Ήταν τόσο καύλα το όλο σκηνικό που τελείωσα σε λίγο στο στόμα της και μετά από λίγο είπαμε στον τύπο να φύγει και έφυγε αμέσως χωρίς να μας φέρει σε δύσκολη θέση. Βγήκαμε έξω πήραμε τα πράγματά μας και φύγαμε. Ήταν μία εμπειρία που όταν τη σκεφτόμαστε μας καυλώνει άπειρα. Την επόμενη φορά πιστεύουμε να έχει περισσότερο κόσμο.

 

(Copyright protected OW ref: 82708)