Το καλοκαιράκι

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια φανταστική, αλλά καλοκαιρινή ιστορία.

Μια και είναι καλοκαίρι σε σκέφτομαι στην παραλία να καυλώνεις όλο τον κόσμο, γονείς με παιδιά, αντροπαρέες, κοριτσάκια αθώα και καλά κι εμένα πάνω απ’ όλους. Επάνω φοράς ένα μαύρο μπικίνι, αυτό το κουρτινέ που λέω εγώ, που τραβιέται στην άκρη για πλάκα και κάτω φυσικά κορδόνι, αφού σου αρέσει να προκαλείς τους πάντες. Ο άντρας σου έχει σκάσει από ζήλια και φαίνεται στο πρόσωπο του. Είχες κι ένα παρεό γιατί νόμιζες ότι δείχνεις πολλά, πουτανίτσα το έπαιζες αθώα στους άλλους. Αλλά το ξέρεις καλά ότι σε καυλώνει να σε κοιτάζουν όλοι. Βέβαια το πέταξες αμέσως με το που έφτασες στην παραλία.

Και καλά για να βουτήξεις, αφορμή να παρουσιάσεις την κορμάρα σου έψαχνες καργιόλα. Να σβήσεις τις πρώτες καύλες στο νερό. Με το που μπήκες, τα χέρια άρχισαν να χαϊδεύουν ολόκληρο το κορμί σου. Ανατριχίλα παντού σε διαπέρασε. Αντί να σβήνεις ανάβεις περισσότερο. Νιώθεις τα μάτια όλων των λουόμενων να είναι καρφωμένα πάνω σου παρ’ ότι εσύ βρίσκεσαι κάτω από το νερό. Παίζεις το μουνάκι σου και σκέφτεσαι τις ψωλές τους να είναι όρθιες για πάρτη σου. Σκύβεις το κεφάλι πίσω, απολαμβάνεις τη στιγμή. Ξέρεις ότι αν συνεχίσεις θα τελειώσεις. Κρατιέσαι, δεν θες να φωνάξεις, όχι ακόμη τουλάχιστον. Βγαίνεις αργά κουνώντας τον κώλο σου αισθησιακά. Τινάζεις τα μαλλιά σου να φύγει το νερό και κατευθύνεσαι στην ξαπλώστρα σου. Ξαπλώνεις χωρίς να σκουπιστείς βέβαια. Το σώμα σου υγρό. Το μουνί σου περισσότερο.

Οι διπλανοί έχουν γυρίσει τα κεφάλια και πίσω από τα μαύρα τους γυαλιά σε γδύνουν με τα μάτια τους. Εγώ βρίσκομαι στην ακριβώς από πάνω ξαπλώστρα. Έτσι όπως κοιτάω προς τα κάτω είναι λες και σ’ έχω ανάμεσα στα πόδια μου. Την κωλάρα σου που την τουρλώνεις όλο και πιο πολύ. Ο πούτσος μου στάζει. Είμαι σίγουρος ότι κ εσύ λιώνεις με όλα τα μάτια πάνω σου. Σηκώνεις το βλέμμα και με κοιτάς, βάζεις τα χέρια κάτω από το σαγόνι και με παρατηρείς. Βλέπεις την καύλα κάτω από το μαγιό μου, το παλούκι μου διαγράφεται ξεκάθαρα πια. Ανοίγω και ανασηκώνω λίγο το πόδι μου. Από το πλάι του μαγιό είμαι σίγουρος ότι διακρίνεις τα αρχίδια μου πρησμένα. Ξερογλείφεσαι και χαμογελάς. Μου κάνεις σήμα με το δάχτυλο και δείχνεις το μπουκάλι με το λάδι.

Πλησιάζω μ’ ένα αντίσκηνο να διακρίνεται στο μαγιό μου. Ρίχνω στα πόδια σου πρώτα, ένα-ένα. Βάζω στο μπούτι και κατεβαίνω προς την γάμπα με απαλές κινήσεις. Κυκλικά το σηκώνω και βάζω γύρω-γύρω μέχρι τα πέλματα. Ανεβαίνω πάλι στο μπούτι και το χέρι μου χώνεται στους γλουτούς σου, βρίσκομαι δύο εκατοστά από το μουνάκι σου που βράζει πλέον. Την καύλα σου την καταλαβαίνω αμέσως από την θέρμη επάνω στο χέρι μου. Οι γύρω τώρα δεν μπορούν να κοιτάξουν αλλού. Μέχρι και οι γυναίκες τους έχουν καυλώσει εμφανώς. Μία γκόμενα δίπλα βγάζει το πάνω και μένει με τις βυζάρες τις έξω, οι ρώγες της φαίνονται πολύ σκληρές και καυλωμένες. Ένας μικρούλης έχει σταματήσει μπροστά μας προς την θάλασσα και γλείφει τον πύραυλο του.

Σου βάζω και στα δυο μπούτια μαζί και ανεβαίνω με δυνατές κινήσεις προς τον κώλο σου, που τον σηκώνεις ελαφρά για να με «βοηθήσεις». Η κωλότρυπα σου κάθε φορά που περνάν τα χέρια μου ανοίγει και είναι σαν να με φωνάζει, «γλείψε με ανώμαλε…» μου φωνάζει μέσα στο κεφάλι μου. Ξέρω ότι το λες από μέσα σου και φωνάζεις δυνατά. Κρατιέσαι να μην φωνάξεις και προκαλέσεις, τι ειρωνεία. «Στην πλάτη τώρα…», λες. Άλλο που δε θέλω.

Ανεβαίνω πάνω σου και είμαι σίγουρος ότι νιώθεις την πουτσάρα μου στη σχισμή σου. Ρίχνω πάλι μια γενναία ποσότητα λάδι στην πλάτη και τρίβω πάνω κάτω με δύναμη. Κάθε φορά που ανεβάζω τα χέρια μου από τη μέση στην πλάτη σου ο πούτσος μου τρίβεται στην κωλότρυπα σου.

-    Τι κάνεις ρε γαμιόλη εκεί; μου λες. Τι μου κάνεις παλιομαλάκα; Θα χύσω η πουτάνα.

Βάζεις το χέρι στο στόμα και χύνεις εκεί πάνω μου, κάνεις το μαγιό σου που μόλις είχε στεγνώσει πάλι μούσκεμα. Νιώθω τα υγρά να δροσίζουν το πουτσοκέφαλο μου.

-    Δε μπορώ άλλο θα στον χώσω εδώ μπροστά σε όλους, σου ψιθυρίζω.

-    Όχι μαλάκα, δεν θα τελειώσεις ακόμη, όχι εδώ, απαντάς.

Με πήγες στο πάρκινγκ και με πήδηξες, ναι εσύ τα έκανες όλα, τόσο είχες ανάψει, στο αυτοκίνητο, ενώ κόσμος πήγαινε ακόμη προς την παραλία.

 

(Copyright protected OW ref: 82664)