Γυναίκα

Δημοσιεύθηκε από Nikoleta
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μία φαντασίωση, με εμένα και δύο άντρες...

Με λένε Νικολέτα, είμαι 30 χρόνων, ωραία γυναίκα. Παντρεμένη και είμαι αυτό που λένε καλό κορίτσι. Ο άντρας μου είναι πολύ συντηρητικός. Στο σεξ μου κάνει μόνο το παραδοσιακό, δηλαδή μόνο από μπροστά. Θα μου επιτρέψετε να γίνω και λίγο πρόστυχη. Πίπες κάνουν λέει οι πουτάνες και από πίσω είναι ανωμαλία. Εγώ όμως είμαι τριάντα χρονών και ακόμα δεν έχω κάνει ούτε μία πίπα, άσε που παντρεύτηκα και μικρή 22 χρονών. Εγώ δε θα σας πω αληθινή ιστορία. Θα σας πω μια φαντασίωσή μου, αφού όλο φαντάζομαι πράγματα που δεν έκανα και καβλώνω που τα σκέφτομαι, δηλαδή να με γαμάνε από το στόμα ή από τον κώλο και να με βρίζουν σα να είμαι καμιά πουτάνα.

Χτες το βράδυ λοιπόν πήγα με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι. Πίναμε το ποτό μας και συνομιλούσαμε για τα αγόρια που βλέπαμε. Η φίλη μου είναι πεταχτούλα και λίγο πουτανίτσα. Σε λίγο μια παρέα αγόρια άρχισε να μας κοιτάζει με τρόπο πονηρό. Μας πλησίασαν και μας είπαν να μας προσφέρουν ένα ποτό. Εμείς δεχτήκαμε. Ήταν τρία ωραία αγόρια στην ηλικία μας περίπου. Αρχίσαμε σιγά-σιγά να λέμε πονηρά για σεξ και τέτοια. Κάποια στιγμή, η Λένα, έτσι λένε τη φίλη μου που είχε προχωρήσει πολύ και χαϊδευόταν με τον έναν από τους τρείς, έσκυψε και μου είπε ότι έχει ανάψει και θα φύγει με τον Πέτρο. Έτσι έμεινα μόνη μου με τον Αλέκο και το Χάρη. Αυτοί σιγά-σιγά άρχισαν να γίνονται πονηροί.

Στην αρχή μου χάιδευαν την πλάτη τα πόδια πάνω από το φουστάνι αλλά σιγά-σιγά μου βάλανε χέρι πιο τολμηρά μέσα στα μπούτια μου στα βυζιά μου, παντού. Εγώ ντρεπόμουν αλλά καύλωνα. Λέει ο Χάρης.

-    Δεν πάμε στο σπίτι μου για συνέχεια;

Συμφωνήσαμε και φύγαμε. Στο σπίτι του, που ήταν ένα εργένικο δωμάτιο, μας έβαλε από ένα ουίσκι άναψε τη τηλεόραση και έβαλε μια πορνοταινία. Εγώ έβλεπα πολλές φορές πορνό, άρεσε και καύλωνα και μαλακιζόμουν. Έτσι και τώρα άρχισα να καβλώνω που έβλεπα την πουτάνα να κάνει πίπα. Τα παιδιά κι αυτά είχαν καβλώσει και με χάιδευαν κάτω από το φουστάνι. Ο Χάρης πρώτος έβαλε το χέρι του στο μουνί μου και το χάιδευε. Ξάπλωσα προς τα πίσω, αφέθηκα ελεύθερη, μου έβγαλε το κιλοτάκι και άρχισε να μου γλείφει το μουνί. Πω, πω τι γλύκα. Τότε ο Αλέκος μου πλησίασε τον πούτσο του στο στόμα. Τον άρπαξα και άρχισα να τον γλείφω. Μου άρεσε το τσιμπούκι και ο πούτσος του Αλέκου γινότανε όλο και πιο σκληρός. Εγώ τον ρουφούσα κι αυτός μου φώναζε…

-    Παρ’ τον μωρή πουτάνα παρ’ τον μωρή γαμιόλα!

Με τα λόγια καύλωνα περισσότερο. Ο Χάρης σταμάτησε το γλειφομούνι, ήρθε κοντά μου και με ρώτησε…

-    τι θέλεις μωρή πουτάνα; Πες το γαμώτο τι θέλεις;

-    Τον πούτσο σου, ψιθύρισα.

-    Να σε γαμήσω μωρή ψωλού…

και μου καρφώνει τον πούτσο του στο υγρό μου το μουνάκι. Φώναξα.

-    Σκάσε μωρή γαμημένη και ρούφα το καβλί μου έλεγε ο Χάρης.

Τρελάθηκα από κάβλα. Έτρεμα. Αυτοί με γαμούσαν και με βρίζανε. Ο Αλέκος μου τον έβγαλε από το μουνί και τον έφερε στο στόμα μου. Έγλειφα δύο πούτσες μαζί. Ο Χάρης ρώτησε

-    που τον θέλεις μωρή πουτάνα;

-    Στο μουνάκι μου, να μου το γαμήσεις!

-    Τι είσαι μωρή;

-    Πουτάνα! Είμαι η πουτάνα σου και θέλω τον πούτσο σου.

Ήταν ωραίος πούτσος με χοντρό κεφάλι. Μου τον βάζει στο μουνί και αφού στο στόμα είχα το Χάρη. Με γαμούσαν και με βρίζανε καυλωμένοι και οι δύο. Ο Αλέκος με ρώτησε.

-    Στον κώλο μωρή καριόλα τον έφαγες;

-    Όχι, όχι θα με πονέσει είμαι στενή, παρθένα.

-    Καλά, αν δε σου ανοίξουν τον κώλο δε γίνεσαι πουτάνα…

μου λέει. Γύρισα στα τέσσερα ήρθε μπροστά μου ο Χάρης και του τον άρπαξα στο στόμα. Ο Αλέκος μου έβαλε λίγο σάλιο μου χάιδεψε την τρύπα. Εγώ βογκούσα από κάβλα και έγλειφα το Χάρη. Ξαφνικά άρχισα να νοιώθω τον πούτσο του Αλέκου να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου. Με μία κίνηση μπήκε μέσα. Αχ! Πρώτη φορά ένοιωθα πούτσο στο κωλαράκι μου.

-    Αχ πούστη με πεθαίνεις φώναξα. Γαμάτε το πουτανάκι σας. Σκίσε με γαμιά μου.

Ο πούτσος μπαινόβγαινε δυνατά μέσα μου κι εγώ κουνιόμουν για να μπει βαθύτερα. Το κωλαράκι μου άναψε.

-    Πουτάνα, φώναξε ο Αλέκος. Παρ’ τα μωρή καριόλα…

κι ένα καυτό ποτάμι ένοιωσα να γεμίζει το άντερο μου. Ο Χάρης μου τράβηξε τα μαλλιά, μου σήκωσε λίγο το κεφάλι και βογκώντας άρχισε να μου γεμίζει το στόμα με το σπέρμα του. Τι κάβλα! Έτρεμα. Έτρεχε το σπέρμα γύρω από τα χείλια μου κι εγώ το έγλειφα. Ηρεμήσαμε. Καθίσαμε γυμνοί και μου μιλούσαν πλέον πιο γλυκά.

-    Σου άρεσε πουτανίτσα; Πότε θα το ξανακάνουμε;

Αυτή ήταν ή φαντασίωση μου. Έκανα όσα δεν έχω κάνει στην πραγματικότητα.

 

(Copyright protected OW ref: 82542)