Η τσαμπουκαλού Δήμητρα

Δημοσιεύθηκε από selinunda
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η Δήμητρα ήταν μια κοπέλα που συνδύαζε τον τσαμπουκά με έναν απύθμενο ερωτισμό. Στην ιστορία, αυτή, ένα από τα γαμήσια μας κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού πάρτι.

Με τη Δήμητρα ήρθα κοντά στο τέλος του 3ου έτους πριν από 16 χρόνια τέτοια εποχή. Αυτή ήταν δευτεροετής και πραγματικά αξιοπρόσεχτη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην την παρατηρήσεις, όχι μόνο λόγω της εμφάνισης της αλλά λόγω του γεγονότος που την έχανες που την έβρισκες, στο τραπεζάκι της αναρχοαυτόνομης παράταξης. Μιλούσε με όλο τον κόσμο, ήταν εξαιρετικά κοινωνική και φυσικά εξαιρετικά όμορφη. Γι’ αυτό άλλωστε οι περισσότεροι άντρες εκεί την γούσταραν. Βέβαια η Δήμητρα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το επικρατών πρότυπο εμφάνισης του αναρχικού χώρου, αλλά το αντίθετο. Χαλαρά την έκανες για ΔΑΠίτισα αφού ερχόταν πάντα ντυμένη με τα καλά της ρούχα, ενίοτε ψηλοτάκουνα και πάντα μα πάντα βαμμένη. Μια κοκέτα δηλαδή και τούμπανο. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά, δύο αμυγδαλωτά μαύρα μάτια, ύψος 168 και 60 κιλά, τα οποία ήταν κατανεμημένα ακριβώς όπως έπρεπε. Ο πισινός της ήταν αυτό που λέμε «κώλος αναφοράς», μια μπουζουκοκώλα, δηλαδή με ένα στήθος 3αρι το οποίο φυσικά επιδείκνυε με πουκαμισάκια ξεκούμπωτα όσο έπρεπε για να διακρίνεις τη καμπύλη του στήθους της το οποίο κατέληγε σε μια επίπεδη κοιλίτσα με τα σωστά παχάκια. Ήταν γυναίκα με τα όλα της και μόλις 20 ετών.

Αν και έντονα πολιτικοποιημένη, οι δυο μας δεν κάναμε ποτέ ανάλογη κουβέντα. Ήξερε που ανήκω και πως ήμουν το ίδιο μονολιθικός στις απόψεις μου με αυτήν οπότε η σχέση μας δεν ακουμπούσε αυτά τα θέματα. Όπως έχω αναφέρει και στις προηγούμενες ιστορίες μου, η Δήμητρα ήταν και αυτή μια κοπέλα που δεν προκαλούσε, ήταν τέτοιο το κλίμα και η ηθική της εποχής, αλλά ήταν σιγανό ποταμάκι. Δηλαδή αυτή η έκφραση την αντιπροσώπευε πλήρως και τι θέλω να πω με αυτό. Έχοντας τον κολλητό μου σε μια άλλη σχολή του ΕΜΠ, έμαθα από αυτόν πως η Δήμητρα, έχοντας περάσει τη πρώτη χρονιά στη σχολή αυτή, πριν ξαναδώσει και περάσει σε εμάς, είχε αφήσει μια φήμη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού εν μέσω καταλήψεων κυκλοφόρησε η ιστορία πως την είχαν παρτουζώσει σε κάποια αίθουσα. Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, γιατί την έβλεπες πως ξεχείλιζε από κάβλα η κοπέλα. Όμως οι κομματικές υποχρεώσεις την είχαν αναγκάσει να αφήσει τη προσωπική της ζωή στην άκρη, τη χρονιά που ήταν σε εμάς. Τουλάχιστον έτσι μου είχαν σφυρίξει.

Η δική μας ιστορία είχε ξεκινήσει τέτοια εποχή σε ένα παρτάκι της σχολής και προχώρησε σε μια μάλλον χαλαρή σχέση για αρχή αλλά με πολύ δυνατό σεξ όπου και όποτε μπορούσαμε. Τέλη Ιουνίου λοιπόν, κοντά στο τέλος εξεταστικής, η κολλητή μου έχει γενέθλια και είχε οργανώσει πάρτι στο εξοχικό της στη περιοχή του Λαυρίου. Καλοκαιρινό βράδυ με ωραία μουσική, ποτά και πολλούς φίλους, εξασφάλιζαν την επιτυχία, το σπίτι αν και δεν ήταν τελειωμένο, ήταν κτισμένο στην μια πλευρά ενός μικρού κόλπου, πάνω σε μια πλαγιά, προσφέροντας αμφιθεατρική θέα η οποία σε καθήλωνε. Εκεί φυσικά ήταν και η Χριστίνα της 1ης μου ιστορίας αλλά μόνη, αφού με τον Αντώνη τα είχαν ήδη σπάσει, αλλά εγώ ήμουν εκεί με τη Δήμητρα η οποία φορούσε ένα μακρύ πολύχρωμο καλοκαιρινό φορεματάκι και σανδάλια. Ήταν μια θεά, στο αποκορύφωμα της νιότης και της φρεσκάδας της, πραγματικά αισθανόμουν περήφανος που είχα δίπλα μου αυτή τη γυναίκα και ευχαριστιόμουν να βλέπω τη Χριστίνα να λοξοκοιτάζει.

Η μέρα είχε ήδη ξεκινήσει από το μεσημέρι, όπου ως κολλητός είχα αναλάβει να βοηθήσω στις ετοιμασίες όποτε δόθηκε και η ευκαιρία για ένα μπάνιο. Η Δήμητρα με ένα κόκκινο μαγιό ήταν μια κόλαση και δεν έχανα την ευκαιρία να τη χουφτώνω είτε στο κώλο είτε στα βυζόμπαλα όποτε έβρισκα ευκαιρία. Ιδίως μέσα στη θάλασσα της έβαζα κανονικά δάχτυλο, η καημένη είχε κατακαυλώσει αλλά κρατιόταν, μόνο με κοιτούσε με ένα άγριο και λάγνο βλέμμα το οποίο με άναβε ακόμα περισσότερο. Η κολλητή μου που με έβλεπε, με έπιασε και μου άρχισε το κήρυγμα και ως ολίγον συντηρητική, ήθελε να μου επιστήσει τη προσοχή να μη κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι, μη της το μαγαρίσω. Βέβαια όλα αυτά αποτελούσαν μια υποκρισία καθότι η ίδια μια χαρά πηδιόταν στο σπίτι της, απλά δεν άντεχε την ιδέα πως κάποιος άλλος θα γαμήσει εκεί μέσα. Αντίθετα η έτερη κολλητή η Μαρία με τα μεγάλα τα βυζιά με την οποία θα ασχοληθούμε μελλοντικά σε άλλη ιστορία με σιγοντάριζε συνέχεια.

Πραγματικά απολάμβανε το πόσο είχα φτιάξει τη Δήμητρα η οποία ήταν έτοιμη από το μεσημέρι. Δυστυχώς όμως το να γίνει κάτι μέσα σε τόσο κόσμο, ιδίως μέρα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτούσε μεγάλα κασκαντεριλίκια. Το βράδυ στο σπίτι θα ήταν πάνω από 50 άτομα τα οποία συνδύασαν μπάνιο με πάρτι ερχόμενοι από την Αθήνα. Βέβαια στο σπίτι μέχρι το επόμενο πρωί θα μέναμε λίγοι, καθότι τα δωμάτια στο πάνω όροφο ήταν 4 και φυσικά είχα αγκαζάρει το ένα για μένα και τη Δήμητρα. Ήδη όλο το απόγευμα επεξεργαζόμουν τρόπους για να τη ξεμοναχιάσω εκεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς χωρίς να με πάρει είδηση κανείς και φυσικά και η κολλητή. Φρόντιζα να τη κρατώ πάντα καβλωμένη ποτίζοντας την, έχοντας την αγκαλιά με το πούτσο μου να πιέζει το φόρεμα της, να τη στριμώχνω σε γωνιές με γλωσσόφιλα και γερό χούφτωμα. Παράλληλα η Μαρία συνεχώς με παρότρυνε να την ξεμοναχιάσω και να μην τη βασανίζω, παρέα με τη Χριστίνα η οποία είχε κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.

Η ώρα θα είχε πάει περίπου 1 μετά τα μεσάνυχτα και το πάρτι κυλούσε όμορφα. Ο κόσμος έπινε, χόρευε, φλέρταρε. Ζευγαράκια είχαν ψιλοαπομονωθεί είτε σε καναπέδες, είτε στο μπαλκόνι ενώ πήρε το μάτι μου και κάποιους οι οποίοι διακριτικά την έκαναν για τη παραλία. Η Δήμητρα, μια θεά να πω άλλη μια φορά, ήταν το επίκεντρο της προσοχής μου. Μέσα στη καλή χαρά, κοινωνική όπως πάντα, δίπλα μου να τριβόμαστε ενώ μιλούσαμε. Βρισκόμασταν στο μπαλκόνι με τα ποτά μας, να την έχω αγκαλιά από πίσω να την πιέζω και αυτή να νιώθει τη κάβλα μου στο τέλειο της πισινό.

-    Βρε μωρό μου γιατί με βασανίζεις όλη μέρα;

-    Γιατί Δήμητρα, δε σου αρέσει; Δεν περνάς καλά;

-    Ξέρεις τι εννοώ. Από το μεσημέρι που ήμασταν στη θάλασσα δε με έχεις αφήσει σε ησυχία. Αν φτιαχτώ πρέπει να τελειώσω. Δεν μου κάνει καλό αυτό που κάνεις.

-    Νομίζεις χαζό πως το κάνω επίτηδες; Σε γουστάρω τόσο που δε κρατιέμαι αλλά με τόσο κόσμο τι να κάνω; ( το έπαιζα και χαζός)

-    Δεν ξέρω τι αλλά κάνε κάτι. Δε μπορώ να περιμένω μέχρι να φύγουν όλοι.

-    Ψήνεσαι δηλαδή για κάτι τώρα;

-    Κάνε ότι καταλαβαίνεις,

μου λέει και φεύγει από κοντά μου πλησιάζοντας μια άλλη παρέα αντρών. Η καβλίτσα ήξερε να με παίζει, όπως και εγώ φυσικά. Ανάλογα παιχνίδια ήταν στην ημερήσια διάταξη. Οφείλω να το ομολογήσω πως το ότι έκανε πως έπαιζε με άλλους με έφτιαχνε απίστευτα και ενώ δε το είχα ποτέ παραδεχτεί, το είχε καταλάβει. Πέραν όμως του παιχνιδιού έπρεπε πράγματι να βρεθεί μια λύση γιατί το αστείο είχε παρατραβήξει και την ήθελα πραγματικά. Η μόνη λύση ήταν να τη ξεμοναχιάσω στο δωμάτιο του πάνω ορόφου οπότε ξεκίνησα να δω τι έπαιζε εκεί πάνω, μη δούμε και κάποιον άλλο να μας έχει πιάσει το κρεβάτι. Ανέβηκα και όλα νορμάλ, αν και μια πόρτα ήταν ήδη κλειστή αλλά όχι η δική μας. Κατεβαίνοντας κάτω, με είδε και αμέσως με πλησίασε.

-    Λοιπόν; Που ήσουν;

-    Ήμουν πάνω να τσεκάρω τι παίζει.

-    Και τι παίζει επάνω;

-    Τίποτα, το ιδιαίτερο, τουλάχιστον στο δικό μας δωμάτιο.

Αυτό την έκανε να χαμογελάσει και το τσαμπουκαλίδικο υφάκι αντικαταστάθηκε από το κλασσικό της γατούλας που είχε.

-    Δηλαδή μωρό μου μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί;

-    Ελεύθερα, αρκεί να μη μας πάρει χαμπάρι η Βίκυ.

-    Ανεβαίνω τότε σε λίγο και ακολούθησε με διακριτικά

είπε, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και έφυγε προς μια άλλη παρέα. Εγώ με το μυαλό μου σε όσα περίμενα να ακολουθήσουν, πήγα και να βάλω άλλο ένα ποτό και άραξα μαζί με τη Μαρία και τη Χριστίνα, παρακολουθώντας με το ένα μάτι τη μικρή που καθόταν και μιλούσε με έναν τύπο. Ανταλλάσαμε ματιές συνεχώς και η καβλίτσα χάιδευε διακριτικά είτε το μπούτι της είτε τη κοιλιά της ή έπαιζε αισθησιακά με τα μαλλιά της. Η κουβέντα μου με τις κοπέλες ήταν κατά βάση επιφανειακή αφού δε μπορούσα να συγκεντρωθώ σε κάτι άλλο.

-    Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, έλεγε η Μαρία.

-    Και μας έχει γραμμένες εντελώς απαντούσε η Χριστίνα

που κοιτούσε μια εμένα και μια τη Δήμητρα με ξινισμένο ύφος. Κάποια στιγμή παρατήρησα τις δυο τους να κοιτιούνται παρατεταμένα και στη συνέχεια η Δήμητρα να καρφώνεται πάνω μου, να μου χαμογελάει, να πιάνει από τη μέση έναν τύπο και συνεχίζει να καρφώνει τη Χριστίνα. Και ενώ η πρώτη μου σκέψη ήταν πως το κάνει για να με τσιγκλήσει, αμέσως υποψιάστηκα πως η γάτα είχε καταλάβει κάτι για τη Χριστίνα. Αντί όμως να αγχωθώ ένιωσα αμέσως τη κάβλα να έρχεται. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα για άλλη μια φορά πως το να την βλέπω να παίζει με άλλον με έφτιαχνε τρελά. Η Χριστίνα βλέποντας πως δεν της έδινα σημασία και αφού είχε χάσει την οπτική μάχη με τη Δήμητρα, έφυγε και πήγε στον Αντώνη. Εκείνη τη στιγμή ζωγραφίστηκε ένα χαμόγελο νίκης στο στόμα της Δήμητρας η οποία με κοιτούσε με προφανές νόημα, είπε κάτι στο τύπο, δίνοντας του το ποτήρι, προφανώς για να της το γεμίσει, αυτός σαν καλό παιδί έφυγε όλο χαρά να την εξυπηρετήσει ενώ η ίδια γύρισε και άρχισε να περπατά προς τις σκάλες του άνω ορόφου.

-    Ήρθε η ώρα, μου είπε με νόημα η Μαρία η οποία παρακολουθούσε όλη τη φάση, να πάω να ξαναγεμίσω και να πιάσω τη κουβέντα στο παλικάρι που βάζει πότο στη δικιά σου

και μου έκλεισε το μάτι. Αντί όμως να τρέξω πίσω της βγήκα στο μπαλκόνι και άναψα ένα τσιγάρο. Ας την αφήσω λίγο μόνη πάνω να περιμένει, να λιώσει λίγο ακόμα γιατί νομίζει πως μου έχει πάρει τον αέρα. Απολάμβανα το τσιγάρο κοιτώντας τη θάλασσα και πίνοντας τις τελευταίες γουλιές του πότου μου. Αφού τελείωσα, είχαν περάσει 5 λεπτά απομόνωσης, ξεκίνησα και εγώ να πάω να τη συναντήσω. Δε κοίταξα πίσω μου να δω αν κοιτάει κανείς, προχώρησα απόλυτα φυσιολογικά προς το προορισμό μου, ανέβηκα και στάθηκα έξω από το δωμάτιο. Η διπλανή πόρτα ήταν και αυτή κλειστή και νόμιζα πως άκουσα γέλια. Ανοίγω και τη βλέπω δίπλα στο παράθυρο να καπνίζει.

-    Άργησες, είπε, μήπως το σκεφτόσουν;

-    Αυτό δεν παίζει μικρή μου.

-    Δεν ξέρω, ίσως να ήθελες να κάνεις παρέα σε αυτή τη φίλη σου τη Χριστίνα.

-    Εγώ στη Χριστίνα κι εσύ στον άλλο;

-    Μην αλλάζεις το θέμα, άλλωστε ξέρω ότι σε φτιάχνει αυτό το θέαμα.

Έκλεισα την πόρτα και τη πλησίασα αποφασιστικά, αυτή γυρίζει προς τα μένα, πετά το τσιγάρο στο πάτωμα και το σβήνει με το πόδι της.

-    Νευράκια μωρό μου;

-    Γαμάς τη Χριστίνα;

λέει με ύφος.

-    Όχι.

-    Όχι; Είσαι σίγουρος; Γιατί το βλέμμα της άλλα λέει.

-    Όχι δε γαμάω τη Χριστίνα…

και την κολλάω στον τοίχο, της κρατάω το κεφάλι ακίνητο με την ανάσα μου να βγαίνει στο λαιμό της.

-    Θα γούσταρες όμως εσύ να πηδηχτείς με τον τύπο και μετά να μου κάνεις τη ζηλιαρόγατα ε;

-    Όπως με έχεις κάνει σήμερα, αν δε με γαμήσεις μπορεί και να πάω να το κάνω.

-    Είσαι μεγάλη τσούλα.

-    Δεν σου αρέσει μωρό μου;

Με είχε τεντώσει, με είχε τσαντίσει, με είχε καβλώσει αυτό το θηλυκό. Τη βουτάω και την πετάω στο κρεβάτι, πέφτει ανάσκελα, αμέσως την καβαλάω πάνω στη κοιλιά και της κρατώ να χέρια ακίνητα με το βλέμμα μου καρφωμένο στο δικό της. Ένα μειδίαμα εμφανίζεται στα χείλη της.

-    Θα με γαμήσεις ή θα με κοιτάς;

-    Θα σε ακούσει όλο το σπίτι σήμερα σκρόφα.

-    Άντε λοιπόν, για να δούμε τι μπορείς να κά…

και εκεί έσκασε το πρώτο χαστούκι.

-    Σκάσε, πολλά λες…

και σκύβω και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα. Αυτή παλεύει να απελευθερώσει το δεξί της χέρι της, το άλλο αμέσως είναι στη πλάτη μου κάτω από τη μπλούζα να με γρατζουνάει ενώ ρουφάει αχόρταγα τα χείλη και τη γλώσσα μου. Αλλάζω θέση και τώρα είμαι ξαπλωμένος με όλο το βάρος μου πάνω της, τα χέρια της είναι και τα δυο ελεύθερα και ενώ φιλιόμαστε παθιασμένα, έχει ανοίξει τα πόδια της, εγώ ανάμεσα της, έχει χουφτώσει το πισινό μου και με σπρώχνει να τη γαμήσω και ας είμαστε ντυμένοι. Μου σηκώνει τη μπλούζα και περνά τα χέρια της μέσα ενώ εγώ έχω χουφτώσει γερά το μπούτι της. Τρίβομαι πάνω της και μέσα στο παντελόνι μου ο πούτσος μου έχει πλησιάσει το μέγιστο της κάβλας του. Αυτό που κάνουμε είναι μάχη και το απολαμβάνουμε και οι δύο, το πήδημα μεταξύ μας δεν ήταν ποτέ απλά… ερωτικό.

Αυτή ξαπλωμένη ανάσκελα, εγώ σηκώνομαι, της ρίχνω ένα γερό χούφτωμα στα βυζόμπαλα της και ανοίγω ακόμα περισσότερο τα πόδια της κοιτώντας μέσα από το φόρεμα της. Το εσώρουχό της είναι υγρό, το τσουλί έχει καβλώσει. Της το βγάζω και το πετάω στο πάτωμα, αυτή βρίσκει την ευκαιρία να σηκωθεί και να βγάλει αμέσως ότι φορούσε μένοντας μόνο με τα σανδάλια της, ξαναξαπλώνει με ανοιχτά τα πόδια και αρχίζει να χαϊδεύει τόσο το στήθος της όσο και το μουνί της.

-    Γδύσου μωρό μου και γάμησε με, σε παρακαλώ.

Βγάζω τα ρούχα μου και μένω εντελώς γυμνός, ο πούτσος μου τόσο όρθιος που ακόμα και εγώ εκπλήσσομαι.

-    Τι όμορφός που είναι

λέει και αμέσως στέκεται στα 4, με τα βυζιά της να κρέμονται και πλησιάζει. Χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια της, πετάει τη γλώσσα της έξω και αρχίζει ένα πρόστυχο, πουτανίστικο γλείψιμο της πούτσας μου, τον ρουφάει όλο μέσα, ενώ της χούφτωνα τα υπέροχα βυζιά της, αρχίζει να κουνάει αριστερά δεξιά το πισινό και σηκώνει το βλέμμα της. Μπουκωμένη όμως είναι αρχίζει να βγάζει ήχους κάβλας και ευχαρίστησης και εκείνη τη στιγμή της ρίχνω το δεύτερο γερό μπάτσο, αυτή τη φορά στο κώλο της.

-    Αχ… σιγά βρε μωρό μου.

-    Σε ποιόν κουνάς το κώλο σου Δήμητρα;

Αυτή δεν απαντά, χαμογελά κοιτώντας με ένα πλάγιο βλέμμα και χουφτώνει γερά το καβλί μου από τη βάση, το φτύνει και αρχίζει ένα βαθύ και γρήγορο τσιμπούκι. Στη συνέχεια χουφτώνει και με τα δυο της χέρια τον πισινό μου και με σπρώχνει βαθιά μέσα της. Είναι το ελεύθερο που μου δίνει να της γαμήσω το στόμα, οπότε πιάνω γερά τα μαλλιά της με το αριστερό μου χέρι, τα πλέκω γύρω του, τη πιάνω καλά από τον αυχένα με το δεξί και την αρχίζω σε ένα ανελέητο σφυροκόπημα. Αυτή πνίγεται και βγάζει άναρθρες κραυγές μαζί με σάλια τα οποία πέφτουν στο σεντόνι αλλά αντέχει για κάνα λεπτό. Επειδή όμως δε θέλω να χύσω, χαλαρώνω το ρυθμό μου μέχρι να επανέλθω σε κανονικά πλαίσια και σταματώ, βγαίνω από το στόμα της και την κρατάω κοντά στο στόμα της. Αυτή χωρίς χέρια παρά μόνο με τη γλώσσα με γλείφει αργά σε όλο το μήκος μέχρι τις φουσκωμένες αρχιδόμπαλες.

-    Μείνε όπως είσαι…

της λέω και πηγαίνω πίσω της.

-    Τούρλωσε καλά τον κώλο σου.

Αμέσως σκύβει το κεφάλι και το κορμό της χαμηλά και ο κώλος της αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο. Ολοστρόγγυλος με γερά πιασίματα, ξυρισμένο μουνάκι και μια λαχταριστή σούφρα. Το απόλυτο όμως φετίχ ήταν οι δυο χειρολαβές στη μέση της, βαθιές και έντονες, σου έδειχνε από πού ήθελε να την πιάσεις για να γαμήσεις αυτόν τον κώλο. Αγγίζω το μουνί της και νιώθω τα υγρά της. Ξέρω πως όταν καβλώνει, το κάνει όπως πολύ λίγες, πραγματικά μούσκεμα. Με το που νιώθει το δάχτυλο μου, βγάζει μια κραυγούλα και σπρώχνει προς το μέρος μου. Ο δείκτης μου είναι σχεδόν μέσα και αυτή αρχίζει ένα κούνημα μπρος πίσω, τοποθετώ το μεσαίο δάχτυλο σιγά-σιγά ενώ το άλλο χέρι αναζητά την κλειτορίδα της. Τινάζεται και επιταχύνει το ρυθμό της, όπως και εγώ. Τα δάχτυλα μου γίνονται τρία, η κλειτορίδα της όπως και όλο το μουνί της έχει πάρει φωτιά και η Δήμητρα μέσα σε φωνές να λέει

-    Έτσι, έτσι άνοιξε μου το μουνί μωρό μου, άνοιξε το για την ψωλάρα σου. Χύνω, χύνω, χύνω, έλα μωρό μου έλα…

και αμέσως αλλάζω θέση, με το κεφάλι κάτω από το μουνί της, αυτή στέκεται στα γόνατα, της πιάνω τα βυζιά και αρχίζω να δουλεύω με τη γλώσσα. Αυτή κλείνει το στόμα της να καλύψει τις κραυγές της και αρχίζει να τελειώνει, γεύομαι τα υγρά της και γίνομαι μούσκεμα. Δε σταματώ να τη γλείφω, αλλά η κλειτορίδα της τώρα είναι ευαίσθητη και σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου τινάζεται.

-    Θέλω τον πούτσο σου σα τρελή, τώρα…

και όπως είμαι ανάσκελα πάει και καρφώνεται πάνω μου. Μου αρπάζει τα χέρια και με ακινητοποιεί ενώ αρχίζει να χορεύει πάνω μου.

-    Εγώ θα σε γαμήσω σήμερα, όχι εσύ.

Με σφυροκοπά με δύναμη με το κώλο της ενώ το στήθος της έχει αποκτήσει ένα ξέφρενο ρυθμό. Τα κορμιά μας ενώνονται με δυνατούς ήχους, το κρεβάτι τρίζει και οι δυο μας βγάζουμε ήχους κάβλας και ευχαρίστησης. Όποιος στεκόταν απ’ έξω σίγουρα θα μας άκουγε. Σε κάποια στιγμή απελευθερώνω τα χέρια μου με μια απότομη κίνηση, τη σηκώνω, αφήνει μια κραυγή έκπληξης και τη πετάω ανάσκελα χωρίς να βγω από μέσα της. Καρφώνομαι όλος μέσα της και η Δήμητρα φωνάζει σαν πηδιόλα. Για μερικά λεπτά συνεχίζουμε έτσι ώσπου...

-    Πιο δυνατά μωρό μου, πιο δυνατά, χύνω πάλι, ναι, ναι, ναι…

-    Χύνω κι εγώ κάβλα μου…

και βγαίνω, αμέσως της το βάζω στο στόμα και με ρουφάει ενώ οι δικοί μου σπασμοί έρχονται και αδειάζω μέσα της. Μου τον πιάνει, τον φιλάει, τον καθαρίζει και τα καταπίνει όλα.

-    Καταλαβαίνεις πως για σήμερα αυτό δεν αρκεί…

μου λέει.

-    Το ξέρω, δεν έχω τέτοιο σκοπό.

Ξαπλώνουμε αγκαλιά και ανάβουμε ένα τσιγάρο να ηρεμήσουμε. Κοιτάω το ρολόι, έχουν περάσει περί τα 25 λεπτά. Για αρχή μια χαρά, δε λείπουμε πολύ ώρα από το πάρτι.

-    Τι λες; Πάμε σιγά-σιγά να βρούμε τους άλλους;

Με ρωτάει.

-    Πάμε κοριτσάρα μου.

 

(Copyright protected OW ref: 82478)