Η γυναίκα μου σε προχωρημένες καταστάσεις

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Ο Βύρωνας με την Ελπίδα, μετά από συζήτηση, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση πολλά βήματα παρακάτω και ξεκινούν με επίσκεψη σε swinging club όπου η Ελπίδα χάνει τον έλεγχο...

Με τη γυναίκα μου την Ελπίδα, μετά από πολλές συζητήσεις και αρκετές εξομολογήσεις ξεκαθαρίσαμε ανοικτά πλέον τι γουστάρει ο καθένας μας: εκείνη να παρτουζώνεται και εγώ να την παίρνω μάτι και να εμπλέκομαι σε bi συνευρέσεις. Αποφασίσαμε ότι προκειμένου να μην καταπιεζόμαστε και για να περνάμε καλύτερα θα πρέπει να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε πράγματα και μαζί. Η πρώτη μας προσπάθεια είπαμε να ξεκινήσει από ένα γνωστό swinging club του Πειραιά, όπου είπαμε να πάμε και να αφήσουμε ελεύθερες τις καταστάσεις να δούμε που θα μας οδηγήσουν και αν θα μας αρέσει τελικά που θα το ζήσουμε παρέα. Το Σαββατόβραδο λοιπόν, γύρω στις 12.30 μας βρίσκει να περνάμε παρέα τη πόρτα του club.

Η Ελπίδα φοράει ένα στράπλες σωμόν μπλουζο-κορμάκι που κουμπώνει κάτω από το μουνί της χωρίς καθόλου εσώρουχα, μία φαρδιά μαύρη φούστα μέχρι το μπούτι και μαύρες γόβες με μαύρο καλσόν ζαρτιέρας. Εγώ ντυμένος απλά, με τζιν και πουκάμισο ριχτό από έξω, επίσης χωρίς εσώρουχο από μέσα. Και οι δύο φοράμε σακάκια από πάνω. Στο μαγαζί υπάρχει αρκετός κόσμος, χωρίς να ασφυκτιούμε, 50-60 άτομα ίσως, όλοι ζευγάρια και παρέες από ζευγάρια. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελπίδας τραβάει άμεσα πάνω της τα βλέμματα πολλών αρσενικών θαμώνων και αυτό με καυλώνει σχεδόν αμέσως. Ειδικά μόλις βγάζει το σακάκι της και μένει με το στράπλες μπλουζάκι, το οποίο κάνει φιλότιμες προσπάθειες να συγκρατήσει ότι μπορεί από τα εκπληκτικά βυζιά της που θέλουν να πεταχτούν έξω, τα βλέμματα γίνονται πιο έντονα και επίμονα.

Προσεγγίζουμε την ελεύθερη γωνία στη μία πλευρά της μπάρας του μπαρ, παίρνουμε τα ποτά μας και πιάνουμε μία χαζο-συζήτηση να περνάει η ώρα. Φυσικά έχω φροντίσει να είμαι εγώ μέσα στη γωνία και η Ελπίδα να είναι από έξω σε κοινή θέα των ενδιαφερόμενων. Είναι ξεκάθαρα από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες εκεί μέσα, παρόλα αυτά, περνάει σχεδόν μία ώρα, ενώ στο μεταξύ έχουν μπει καμιά δεκαριά ακόμα άτομα και δεν βλέπω να γίνεται καμία κίνηση. Μόνο επίμονα βλέμματα. Ο κόσμος πληθαίνει ακόμα περισσότερο (πρέπει να έχουμε φτάσει περίπου τους 100 ανθρώπους μέσα εκεί) και σε πολλά σημεία του μαγαζιού πέφτουν χαμουρέματα. Βάζω το χέρι μου κάτω από τη φούστα της Ελπίδας, της χουφτώνω τον κώλο και αρχίζω να της τον χαϊδεύω, ενώ φροντίζω η φούστα να έχει σηκωθεί ψηλά με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει θέαμα. Επιτέλους κίνηση...

Ένας άντρας από μία παρέα δύο ζευγαριών που στεκόταν μερικά μέτρα παραπέρα, μας προσεγγίζει, μας συστήνεται και μας ρωτάει αν θέλουμε να έρθουν να πιούμε κανένα ποτό παρέα. Δεχόμαστε και έτσι γινόμαστε μία παρέα τριών ζευγαριών. Και οι τέσσερις πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 45 χρονών. Οι γυναίκες καλές εμφανισιακά (η μία ειδικά πολύ καλό σώμα) και από τους άντρες, αυτός που μας συστήθηκε πολύ εμφανίσιμος και με γυμνασμένο σώμα, ο άλλος αρκετά πιο γεμάτος και γενικότερα θηριώδης με ιδιαίτερα άγρια και επιθετικά χαρακτηριστικά. Από ότι μας είπαν, είναι χρόνια φίλοι και είναι αρκετός καιρός που κάνουν παρέα swinging. Πολύ γρήγορα, ακόμα ένα ζευγάρι προσεγγίζει την παρέα μας και μας ρωτάει αν μπορούν να κάτσουν μαζί μας. Τους δεχόμαστε κι αυτούς. Αυτοί είναι νεαρότεροι, 30 αυτός, 24 αυτή και είναι επίσης η πρώτη τους φορά. Η κοπελίτσα φοράει ένα πουκάμισο χωρίς σουτιέν και υφασμάτινο, φαρδύ παντελόνι. Είναι ιδιαίτερα συμπαθητική στο πρόσωπο, έχει ωραίο λεπτοκαμωμένο σώμα, αλλά δείχνει λίγο έξω από τα νερά της.

Είμαστε λοιπόν μία παρέα 4 ζευγαριών και έχουμε καταλάβει μία γωνία της μπάρας του μπαρ, όρθιοι ο ένας πολύ κοντά στον άλλο. Η ώρα έχει πάει 2, περνάμε πολύ ωραία και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο «θερμά». Ο «αγριεμένος» έχει περάσει το ένα του χέρι πίσω από τη πλάτη της γυναίκας του φίλου του και της έχει χουφτώσει μπροστά το βυζί ενώ της γλείφει στο πλάι το λαιμό. Ταυτόχρονα με το άλλο του χέρι χαϊδεύει τον κώλο της δικής του γυναίκας (εκπληκτικό σώμα, εκπληκτικός κώλος) κάτι που κάνει και ο φίλος του που τη γλωσσοφιλάει παράλληλα. Οι υπόλοιποι 4 παίρνουμε μάτι τη φάση. Εγώ κάθομαι σε σκαμπό και ακουμπάω με τη πλάτη στη μπάρα, μπροστά μου είναι η Ελπίδα όρθια ανάμεσα στα πόδια μου με τη πλάτη της προς εμένα και δεξιά μας ο νεαρότερος της παρέας με τη δική του στην άλλη πλευρά. Αποφασίζω να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά και περνώντας το δεξί μου χέρι πάνω από τον ώμο της Ελπίδας, το βάζω μέσα στο μπλουζάκι και χουφτώνοντας το δεξί της βυζί κινώ τον καρπό μου με τέτοιο τρόπο προς τα έξω που κάνω το στράπλες να κατέβει και να ελευθερώσει τις βυζάρες της. Αυτό ήταν. Η προσοχή των πάντων ήταν πάνω της και χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να μεταβληθεί η προσοχή σε δράση, με αναπάντεχο δράστη.

Η «κορμάρα» πέφτει πάνω στην Ελπίδα, της χουφτώνει τα βυζιά και αρχίζει να τη γλείφει και να τη φιλάει σαν τρελή. Η Ελπίδα ανταποκρίνεται και γρήγορα μπαίνει στο παιχνίδι και η γυναίκα του άλλου. Οι δύο μούνες έχουν από ένα βυζί στο στόμα και το ρουφάνε προς τέρψιν όλων μας. Ο νεαρότερος παίρνει θάρρος και βάζει το χέρι του κάτω από τη φούστα της Ελπίδας παίζοντας με τον κώλο και το μουνί της ενώ αρχίζει να τη γλείφει στην πλάτη. Η κοπέλα του χαζεύει αποσβολωμένη, γρήγορα όμως συνέρχεται γιατί της την πέφτουν και οι δύο 45άρηδες της παρέας -ο ένας από μπροστά και ο άλλος από πίσω της- τη στριμώχνουν και αρχίζουν να τη φιλάνε στο λαιμό και να την χουφτώνουν. Εγώ απολαμβάνω μάτι και αποφασίζω να κατέβω από το σκαμπό, να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου και να τον βγάλω έξω για να τον παίξω. Την ίδια κίνηση κάνει κι ο «αγριεμένος», μόνο που αυτός δίνει τον πούτσο του στο χέρι της κοπέλας που αρχίζει να του τον παίζει.

Της έχουν ανοίξει το πουκάμισο και τη φιλάνε στα βυζιά, ενώ της έχουν ξεκουμπώσει το παντελόνι και της βάζουν χέρι στο μουνί. Ο πρώτος που ήρθε και μας συστήθηκε, αφήνει την μικρή και μας λέει πως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθούμε στο κάτω πάτωμα. Οι υπόλοιποι «άπειροι» δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε και συμφωνούμε, αφήνοντάς τον να μας οδηγήσει. Δεν θα μπω στη διαδικασία να περιγράψω όσα είδα εκεί κάτω γιατί θα χρειάζονταν πολλές διαφορετικές διηγήσεις. Θα πω γενικά, ότι έπεφταν από χαμουρέματα μέχρι πηδήματα, πολύ μάτι και πολύ μαλακία. Ας επικεντρωθούμε στα... «δικά μας» όμως. Ευτυχώς κατεβήκαμε σχετικά γρήγορα και προλάβαμε να βρούμε κενό έναν χώρο που βρισκόταν πίσω από μία αρκετά διάφανη κουρτίνα και αποτελούνταν από ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ. Οι δύο κυρίες-σύζυγοι της αρχικής τετράδας που μας προσέγγισε, τραβούν κατευθείαν την Ελπίδα πάνω στον καναπέ, την καθίζουν ανάμεσά τους, της κατεβάζουν αμέσως το στράπλες και πέφτουν πάνω στα βυζιά της συνεχίζοντας το έργο που είχαν ξεκινήσει επάνω, γλείφοντας και ρουφώντας με μανία.

Ο μικρότερος της παρέας, αδιαφορώντας πλήρως για τη γκόμενά του, γονατίζει μπροστά στον καναπέ, ανοίγει τα πόδια της Ελπίδας και πέφτει με τη μούρη μέσα στο μουνί της. Βλέπω ότι είναι εκστασιασμένη και καυλωμένη τρελά. Τη μικρή την έχουν πιάσει στα χέρια τους οι δύο άντρες και αρχίζουν να τη γδύνουν. Αυτή κοιτώντας διαρκώς τι κάνει ο δικός της μέσα στα πόδια της γυναίκας μου, έχει αφεθεί εντελώς. Με αυτά τα θεάματα μπροστά μου έχω τον πούτσο μου στο χέρι και απολαμβάνω μία απίστευτα καυλωτική μαλακία. Η Ελπίδα χύνει με σπασμούς κάτω από τα τρία στόματα που την έχουν λιώσει. Οι γυναίκες δαγκώνουν και ρουφάνε τα βυζιά της με μανία ενώ ο μικρός έχει χαθεί μέσα στο μουνί της. Τη πιτσιρίκα την έχουν αφήσει οι άλλοι μόνο με το κυλοτάκι, την έχουν κάτσει στο κρεβάτι και όρθιοι μπροστά της, την μπουκώνουν με τους πούτσους τους. Βρίσκω την ευκαιρία και μπαίνω κι εγώ ανάμεσά τους, προσθέτοντας και τον δικό μου πούτσο στις εναλλακτικές επιλογές του στόματος της μικρής, το οποίο ομολογουμένως βρίσκω αρκετά επιτήδειο, με μεγαλύτερο προσόν τη μεγάλη χωρητικότητα και το βάθος. Παίρνει άνετα δύο πούτσους μαζί, όμως το πιο αξιοπρόσεκτο προσόν είναι ότι μπορεί και μας πατώνει όλους μέχρι τα αρχίδια. Και αν με εμένα και τον έναν της άλλης παρέας αυτό είναι σχετικά πιο εύκολο, λόγω του φυσιολογικού μεγέθους μας, με τον «αγριεμένο» απαιτεί ιδιαίτερο ταλέντο γιατί ο τύπος είναι εφοδιασμένος με έναν χοντρό στύλο που ξεπερνά σίγουρα τους 20 πόντους και την κάνει να δακρύζει. Όμως το απολαμβάνει.

Παραδίπλα, οι δύο κυρίες σηκώνονται ξαφνικά, μας λένε ότι θα είναι επάνω και αποχωρούν, αφήνοντας την Ελπίδα, καθισμένη στον καναπέ, να τσιμπουκώνει τον πιτσιρικά και να παίζει μαλακία στο πούτσο ενός τύπου που την προσέγγισε πίσω από την πλάτη της και της τον έβαλε δίπλα στο πρόσωπο. Μετά, άρχισε να εναλλάσσει τους δύο πούτσους στο στόμα της. Ένα μέτρο πιο έξω ένας άλλος τύπος τον παίζει παίρνοντας μάτι τη φάση. Η Ελπίδα σηκώνεται, γυρίζει, γονατίζει στον καναπέ προσφέροντας το κώλο της στο πιτσιρικά και αρχίζει πάλι να τσιμπουκώνει αυτόν που στέκεται πίσω της. Διπλά του πλησιάζει δειλά και ο άλλος που τον έπαιζε και η γυναίκα μου τον αποζημιώνει αρχίζοντας να φροντίζει και τις δικές του «ανάγκες». Ο μικρός δεν χάνει χρόνο, της τον βάζει και αρχίζει να τη γαμάει, όμως πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι γίνεται και να ευχαριστηθούμε λίγο θέαμα, δυστυχώς τον βγάζει, πετάει τη καπότα και αρχίζει να την χύνει στη πλάτη. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το συγκεκριμένο γεγονός έκανε τη γκόμενά του που μας τσιμπούκωνε να μας αφήσει σύξυλους και τους τρεις, να σηκωθεί, να πάρει το παντελόνι και το πουκάμισό της και να απομακρυνθεί. Γρήγορα την ακολούθησε και ο δικός της και δεν τους είδαμε ξανά εκείνη τη βραδιά.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει μόνο η Ελπίδα εκεί και φυσικά να τραβήξει όλο το ενδιαφέρον επάνω της. Τα γεγονότα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα από εκείνη τη στιγμή και μετά: αρχικά την έγδυσαν τελείως και την έριξαν στο κρεβάτι. Από τις κινήσεις της καταλάβαινα ότι ήταν απίστευτα καυλωμένη και ανυπόμονη να έρθει σε επαφή με όσους περισσότερους πούτσους μπορούσε. Είχε πλέον απελευθερωθεί και αφεθεί πλήρως στο πάθος της για τη παρτούζα. Έκατσα στον καναπέ και άρχισα να τραβάω μία απολαυστική μαλακία, έχοντας στο ένα μέτρο μπροστά μου ένα εκπληκτικό θέαμα. Οι τέσσερις άντρες που ήταν από επάνω της αρχικά, γρήγορα έγιναν 5 και μετά 6, ενώ διαρκώς θαυμαστές και θαυμάστριες που μαλακίζονταν πέρναγαν και… είτε στέκονταν στο ένα μέτρο απολαμβάνοντας και απομακρύνονταν για να επανέλθουν πιο μετά, είτε πλησίαζαν, ακουμπούσαν, χάιδευαν, με τα βυζιά της να έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Το συγκεκριμένο κρεβάτι ήταν πλέον το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του χώρου. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό μια και η Ελπίδα, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο και συστολή, εξυπηρετούσε μόνιμα και σταθερά 4 με 5 πούτσους ταυτόχρονα, έχοντας πάντα μέσα στο μουνί, τον κώλο και το στόμα της από έναν και στα χέρια της όσους ακόμα μπορούσε. Κάποιες φορές μάλιστα, κυρίως στον κώλο που το απολαμβάνει ιδιαίτερα αλλά και στο μουνί της, έπαιρνε και δύο μαζί. Δεν ξέρω πόσοι και πόσες φορές τη χύσαμε στη διάρκεια της βραδιάς. Είτε από αυτούς που τη γαμούσαν και τσιμπούκωναν, είτε από τους περαστικούς. Εγώ μόνο το έκανα τρεις φορές. Μία τη έχυσα στη μούρη, μία στα βυζιά και μία στη πλάτη. Η ίδια επίσης έχυσε αμέτρητες φορές και κάποιες από αυτές τρέμοντας ολόκληρη. Το σώμα, κυρίως τα βυζιά της και το πρόσωπό της, είχαν μεγάλη ποσότητα από χύσι πάνω τους όταν σηκώθηκε για να πάει να πλυθεί. Χρειάστηκε να την κρατάω εγώ, με τη βοήθεια ενός παλικαριού που ούτε ήξερα, για να μπορέσει να περπατήσει μέχρι το μπάνιο και εκεί να μπούμε μαζί της μέσα για να την πλύνουμε και να τη καθαρίσουμε.

Ήταν τόσο καυλωτικό το θέαμα με τις χυμένες καυλωμένες ρώγες στις βυζάρες της και αυτή ακόμα τόσο ερεθισμένη που όσο τη πλύναμε και της χαϊδεύαμε με το παλικάρι τα βυζιά εκείνη αναστέναζε καυλωμένη. Δεν αντέξαμε, τη κάτσαμε σε ένα σκαμπό, τον παίξαμε από πάνω της και τη χύσαμε ακόμα μία φορά στα βυζιά. Η ώρα είχε πάει 6.30 το πρωί. Η Ελπίδα γαμιόταν ασταμάτητα περίπου για 4 με 4.30 ώρες. Φυσικά γνωριστήκαμε και με τον ιδιοκτήτη του χώρου ο οποίος δεν παρέλειψε να μας προσκαλέσει θερμά να ξαναπάμε σύντομα, προσφέροντάς μας και δωρεάν ποτά για την επόμενη φορά.

 

(Copyright protected OW ref: 82401)