Ξανά με τη Μαρία μετά από χρόνια

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχαν περάσει 3 χρονιά από τότε που είχαμε χωρίσει με την Μαρία σαν φοιτητές. Τότε ήμουν ο πρώτος της και συζούσαμε 2,5 χρονιά. Μια πολύ καλή κοπέλα, πολύ εμφανίσιμη και μετά από τόσες στιγμές μαζί... αξέχαστη.

Είχα βγει για ποτό μαζί με φίλους μου στην παραλιακή στην γλυφάδα, κάλος ο καιρός ωραίος κόσμος και όλα καλά. Είχα πάρει το αυτοκίνητο μαζί μου και για αυτό δεν έπινα σχεδόν καθόλου ενώ οι άλλοι γύρο μου ήταν κουρούμπελο. Σε απόσταση 10 μέτρων είναι μια παρέα 10 άτομα και μέσα στην παρέα αυτή να ξαφνικά φαίνεται η Μαρία. Τα έπαιξα. Είχα καιρό να τη δω (ήμουν σε σχέση με άλλη κοπέλα). Ήταν ακόμα καλύτερη από ότι θυμόμουν. Λέω τώρα θα το παίξω κύριος για να είμαι και λεζάντα (το λέω και στην παρέα μου ότι θα κάνω μια κίνηση).

Στέλνω μια κανατά σφηνάκι στην παρέα τους. Όταν γυρίζουν να δουν από πού ήρθε το κέρασμα, η Μαρία έγινε άγαλμα μαζί και οι 2 κολλητές της που με ξέρουν χρονιά. Πάω στην παρέα τούς μαζί με τους κολλητούς μου, χαιρετιόμαστε και η Μαρία με κοιτάζει σαν εξωγήινο. Τα λεμέ χαλαρά και την κοιτάζω στα ματιά έντονα σε όλη τη φάση. Μου μιλάγανε οι άλλοι, εγώ τούς απαντούσα αλλά την κοίταζα στα ματιά. Με τα πολλά πάει η μικρή τουαλέτα, περιμένω λίγο και μετά πάω να την βρω. Βγαίνει έξω και την αρπάζω με τη μια από το χέρι και την πάω λίγο πιο περά σε κάτι δέντρα. Αρχίζω να τη φιλώ αλλά εκείνη παγωμένη. Σιγά-σιγά αφήνεται.

-    Μαρία μου έχεις λείψει πολύ, σε είδα και θέλω να σε πάρω να φύγουμε τώρα.

-    Βρε πας καλά; Τι θα πω στην παρέα μου; Έχεις και σχέση από ότι ξέρω και εγώ βλέπω ένα παιδί εδώ και 1 μηνά.

-    Τώρα μωρό μου φεύγουμε μαζί να πάμε κάπου οι 2 μας να κάτσουμε. Μου το χρωστάς αυτό.

-    Ok πάμε, μισό να πάω να χαιρετίσω τα παιδία.

Φύγαμε και πάω με το αμάξι μου προς καλύβια. Σταματώ και αράζουμε σε μια ερημική παραλία. Κάνω πίσω τα καθίσματα και αρχίζω να τη φιλάω παντού. Κουβέντα δεν είπαμε για εμάς, μονό το γαμήσι μας ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Είχα καυλώσει τέρμα. Τη δαχτύλωνα συνεχεία και το μουνί της ήταν λούτσα. Περνάω την καπότα και με τη μια την φέρνω από πάνω μου και μπαίνω μέσα στο μουνάκι της. Ζεστό, υγρό, και πάνω από όλα γνώριμο. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να χύσει δυνατά. Βγαίνουμε από το αμάξι και τη βάζω να ακουμπήσει μπρούμυτα στα όρθια με κώλο προς τα εμένα και άρχισα το πισωκολλητό στα όρθια, πολύ δυνατά.

-    Χύνω Γιώργο, δεν μπορώ άλλο!

-    Έτσι μωρό μου, κάνε τα αρχίδια μου να τρέχουν από τα χυσια σου…

και αρχίζει να χύνει και να φωνάζει δυνατά. Βγαίνω από μέσα της μόλις τέλειωσε, τη γυρνώ μπροστά μου, γονατίζει βγάζει την καπότα και αρχίζει να με τσιμπουκωνει με βία και λύσσα. Δεν άργησα να…

-    Χύνω μωρό μου δεν αντέχω άλλο.

-    Στο στόμα μέσα όλα να τα γευτώ…

και άδειασα τα αρχίδια μου στο στόμα της μέσα. Τα κατάπιε με τη μια, σηκώθηκε και αρχίσαμε να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε.

-    Γιώργο δεν είμαι πουτάνα το ξέρεις αλλά δεν άντεξα. Ήθελα πολύ καιρό να βρεθούμε, σε σκέφτομαι συνεχεία.

-    Και εγώ μωρό μου σκέφτομαι τι ωραία που ήταν τότε.

-    Δεν μπορώ να κάνω αυτό όμως αφού δεν έχουμε μέλλον μαζί. Πρέπει να συνεχίσω μόνη μου χωρίς εσένα. Να το ξεχάσουμε αυτό το σημερινό.

-    Ok μωρό μου με έναν όρο ώμος.

-    Να σε χύσω άλλη μια φόρα τώρα. Δεν σε χόρτασα.

-    Κι εγώ σε θέλω μέσα μου.

Γονάτισε πάλι και άρχισε ένα βαθύ έντονο τσιμπούκι χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου (ήταν καλή σε αυτό). Δεν άργησα να καυλώσω πάλι και κάθομαι πάνω στην άμμο. Φέρνει το μουνί της στο πρόσωπο μου στα όρθια όπως ήταν και αρχίζω να γλείφω με δύναμη την κλειτορίδα της και να τη γαμάω με τη γλωσσά μου κρατώντας τη δυνατά από τα κωλομέρια για να μην μπορεί να κινείται πολύ. Έχυσε γρήγορα, έβαλα μια καπότα, ξάπλωσα στην άμμο και κάθισε με βαθύ κάθισμα πάνω στην πούτσα μου. Άρχισε εκείνη τώρα να με σφυροκοπεί. Τότε τη γυρνώ στα 4 και αρχίζω να δίνω με όλη την δύναμη μέσα της. Έχυσε ξανά, έτρεμαν τα ποδιά της. Βγάζω το πουκάμισο μου, το απλώνω στην άμμο και τη βάζω να ξαπλώσει ανάσκελα. Μπαίνω μέσα της και τη γαμούσα αργά και βαθιά κοιτάζοντας την στα ματιά. Χύσαμε μαζί και μείναμε αγκαλιασμένοι. Συμμαζευτήκαμε την πήγα στο σπίτι της και έφυγα.

Την ξαναείδα μετά από κάτι μήνες σε ένα γάμο ενός παλιού συμφοιτητή μας. Έγινε χαμός!

 

(Copyright protected OW ref: 82068)