Νέες περιπέτειες της Ελένης

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Υπόθεση: Μια περπέτεια της Ελένης.

Είχα κανονίσει καφεδάκι με μια φίλη μου και μιας και καμιά μας δεν οδηγάει πήραμε το λεωφορείο. Οι ζέστες αρχίσανε πλέον έτσι έβαλα το αγαπημένο μου άσπρο καυτό σορτσάκι με μια αμάνικη μπλουζίτσα και μια επίσης αμάνικη ζακέτα. Γοβίτσες και έτοιμη για βόλτα. Μπήκαμε στο λεωφορείο και ήταν σχεδόν γεμάτο. Είχε μια κενή θέση εκεί που συνορεύει με το χώρο για τους όρθιους και έτσι μιας και η φίλη μου έχει πρόβλημα με τη μέση της έκατσε αυτή και εγώ όρθια μπροστά της ώστε να μιλάμε. Στις επόμενες στάσεις κόσμος συνέχισε να μπαίνει μέχρι που το λεωφορείο γέμισε τελείως.

Εδώ να σας πω ότι έχω ένα τουρλωτό κωλαράκι το οποίο γυμνάζω συνεχώς με ειδικές ασκήσεις και μου αρέσει να το τονίζω με τα ντυσίματα μου. Συνεχίζοντας την ιστορία μας σε μια φάση που το λεωφορείο φρέναρε νιώθω ένα χέρι να περνάει φευγαλέα πάνω από το κωλομέρι μου. Γυρίζω προς τα πίσω και βλέπω ένα μανάρι γύρω στα 30 με άγριο αρρενωπό πρόσωπο και μου λέει:

-    Συγνώμη.

-    Δεν πειράζει του απαντάω χαμογελώντας.

Στο επόμενο φρενάρισμα το ίδιο και ξανά και εγώ έχω αρχίσει να υγραίνομαι ήδη. Στο επόμενο φρενάρισμα το χέρι του έμεινε στο κωλομέρι μου μόνιμα και σιγά-σιγά χάιδευε τον κώλο μου. Ρίγη ηδονής με διαπερνάνε ήδη και προσπαθώ να απαντώ στις μπούρδες που μου λέει η φίλη μου. Δεν άργησε πολύ η στιγμή που νιώθω το σκληρό του όργανο να με πιέζει στο κωλομάγουλο. Με μια μικρή μου κίνηση έστριψα και τον βόλεψα στην κωλοχαράδρα μου. Τότε τον ένιωσα να με σπρώχνει λίγο με αποτέλεσμα να χάσω λίγο την ισορροπία μου και αναγκάζοντας με να κρατηθώ από το χερούλι. Με σταθερή λαβή πλέον πίεζα τον κώλο μου πάνω στον πούτσο του ενώ το χέρι του ζουλούσε το κωλομέρι μου. Το στρινγκάκι μου είχε πλημμυρήσει από τα υγρά μου. Τη ζαλάδα της καύλας μου προσγείωσε η φωνή της Σοφίας.

-    Το κινητό σου χτυπάει δεν ακούς;

Ήταν ο Νίκος ο άντρας μου.

-    Έλα μωρό μου.

-    Έλα τι κάνεις;

-    Πάμε με τη Σοφία στο… για καφέ. Ε Σοφία στο… δε θα πάμε;

Επανέλαβα δύο φορές το όνομα της καφετέριας ώστε να το ακούσει ο μυστήριος άγνωστος που όση ώρα μιλούσα δε σταμάτησε να με χουφτώνει.

-    Καλά να περάσετε…

ευχήθηκε ο Νίκος Εκείνη την ώρα εγώ κατέβαζα το αριστερό μου χέρι και χούφτωσα το φούσκωμα από το παντελόνι του άγνωστου.

-    Ω… σίγουρα θα περάσουμε καλά…

είπα και έσφιξα το χέρι μου. Φτάσαμε στη στάση, κατεβήκαμε και πήγαμε κατ’ ευθείαν στην καφετέρια. Κάτσαμε μέσα και είχα το βλέμμα μου στην πόρτα. Άραγε θα έρθει ο άγνωστος; Μετά από λίγο ήρθε και έκατσε σε ένα τραπεζάκι σχεδόν απέναντι μας. Άφησα να περάσει λίγη ώρα και σηκώθηκα να πάω στις τουαλέτες. Πέρασα από μπροστά του και του χαμογέλασα πονηρά. Πήγα τουαλέτα και μετά από λίγο μπήκε μέσα ο άγνωστος. Εγώ δήθεν φρεσκαριζόμουνα στον καθρέφτη. Έρχεται δίπλα μου και μου λέει:

-    Γεια σου με λένε Γιώργο. Με τρέλανες στο λεωφορείο. Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμίσω.

-    Αλήθεια;

-    Αφού έβαλες το χεράκι σου και τσέκαρες. Βάλτο πάλι να δεις…

μου λέει και με πιάνει από τον καρπό και μου ακουμπάει το χέρι στην καυλωμένη του πούτσα.

-    Όχι εδώ. Μπορεί να μπει κανείς…

του είπα και με μιας με τραβάει και με βάζει σε μια αντρική τουαλέτα. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του και βγάζει έξω ένα τέρας. Δεν ήταν τόσο μακριά όσο χοντρή. Ήταν περίπου στο πάχος σαν ένα καλό νεροπότηρο και από κάτω κρεμόταν δύο πολύ μεγάλα αρχίδια. Γούρλωσα τα μάτια μου.

-    Έλα μωρό μου παρ’ τον λίγο στο στοματάκι σου.

-    Αποκλείεται. Η φίλη μου με περιμένει πάνω άμα το πάρω αυτό το πράμα στο στόμα θα γίνω χάλια. Θα με καταλάβει.

-    Έλα ξαλάφρωσε με λίγο δες πως τον έκανες.

-    Άμα θες να στον παίξω λίγο και άλλη ώρα κανονίζουμε κάτι άλλο…

του είπα ενώ το χεράκι μου μάταια προσπαθούσε να τυλιχτεί γύρω από την χοντρόπουτσα του. Έβγαλε ένα βογγητό καύλας και ακούμπησε στην πόρτα και αφέθηκε στη μαλακία που του τραβούσα. Τώρα του είχα πιάσει την πούτσα με τα δύο χέρια και του την έπαιζα ενώ και αυτός έσπρωχνε και μου γαμούσε τα χέρια. Τα χέρια μου είχαν γεμίσει με τα προσπερματικά του υγρά. Σε μια φάση επιτάχυνα το ρυθμό μου ενώ κατέβασα το αριστερό μου χέρι και πότε του γρατζουνούσα τα αρχίδια πότε του τα μάλαζα. Αυτό ήταν δεν άντεξε πολύ ακόμα μιας και ήταν και πολύ ώρα καυλωμένος. Αμέσως ένιωσα τον οργασμό του να ταξιδεύει από τα αρχίδια του και δυο ριπές με καυτό, πηχτό, κάτασπρο χύσι εκσφενδονίστηκαν στα μπούτια μου ενώ ο Γιώργος βογκούσε σα ζώο.

-    Πω πω καργιόλα, η καλύτερη μαλακία που μου έχουν τραβήξει ποτέ!

Εγώ πασάλειψα τα χύσια του Γιώργου στα μπούτια μου. Του ζήτησα το τηλέφωνο του και δεν του έδωσα το δικό μου εξηγώντας του ότι είμαι παντρεμένη και ότι θα τον έπαιρνα τηλέφωνο μέσα στη βδομάδα να βρεθούμε. Κάτσαμε για καφέ με τη Σοφία και η μυρωδιά από τα χύσια του Γιώργου μου τρυπούσε τη μύτη. Το βραδάκι περιέγραψα τα πάντα στο Νίκο με λεπτομέρειες και αφού γαμηθήκαμε σα τα σκυλιά συζητήσαμε για το αν θα έβγαινα με τον Γιώργο. Η απόφαση πάρθηκε και πήρα την άλλη μέρα τον Γιώργο τηλέφωνο να κανονίσουμε να βρεθούμε. Κανονίσαμε να πάμε για καμιά μπύρα σε ένα τουριστικό μέρος ώστε να χαθούμε μέσα στον κόσμο. Ετοιμαζόμουνα και το μουνί μου είχε πλημυρίσει ήδη από τη σκέψη και μόνο ότι αυτή η χοντρή πούτσα θα μπει μέσα μου απόψε. Ο Νίκος προσπαθούσε να το παίξει αδιάφορος αλλά η καύλα του ήταν εμφανής.

Δώσαμε ραντεβού σε ένα ουδέτερο σημείο και πήγαμε με το αυτοκίνητο του για μια μπυρίτσα. Συζητούσαμε γενικότητες ενώ το χέρι του δεν ξεκολλούσε από τα μπούτια μου και τον κώλο μου. Ήπιαμε γρήγορα δυο μπύρες και εγώ είχα ζαλιστεί λίγο και φύγαμε για το σπίτι του. Σε όλο το δρόμο μου ζητούσε να του χαϊδεύω την πούτσα πάνω από το παντελόνι. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ. Φτάσαμε επιτέλους σπίτι του και τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα δίνανε και παίρνανε. Μπήκαμε μέσα και ο Γιώργος ξεφορτώθηκε αμέσως τα ρούχα του και προτάσσοντας τη καυλωμένη ψωλάρα του μου λέει:

-    Έλα μωρό μου ρούφα μου την πούτσα να νιώσω της χειλάρες σου στο πουτσοκέφαλο μου.

Γονάτισα και άρχισα να του παίρνω πίπα ξεκινώντας με το κεφάλι σιγά-σιγά.

-    Θα σε γαμήσω απόψε, θα σε ξεσκίσω στον πούτσο πουτάνα έτσι που με έχεις καυλώσει τόσες μέρες…

είπε και έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε στην πούτσα του πάνω. Εγώ πνιγόμουνα αλλά συνέχιζα να ρουφάω όσο μπορώ, ενώ τα πρώτα δάκρυα κάνανε την εμφάνιση τους στα μάτια μου.

-    Έτσι ρούφα καργιόλα.

Με σηκώνει, με βάζει στον καναπέ στα τέσσερα, μου σηκώνει τη φούστα σκίζει το στρινγκάκι μου και αρχίζει ένα τρελό γλειφομούνι στο ήδη υγρό μουνάκι μου.

-    Μ… πουτανάκι μούσκεμα είσαι ε; Γουστάρεις πούτσο ε; Ε θα στον δώσω τότε…

και με μιας καρφώνει την ψωλάρα του στο μουνί μου (Όση ώρα με έγλυφε είχε ήδη φορέσει το προφυλακτικό). Εγώ βόγκηξα από καύλα και από πόνο. Η χοντρόπουτσα του μου άνοιγε κυριολεκτικά το μουνί.

-    Σκίσε με ψωλαρά μου, σκίσε μου το μουνί με την πούτσα σου.

-    Θα σε ξεμουνιάσω καργιόλα. Θα σε γαμάει ο άντρας σου και δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα.

Επιτάχυνε λίγο το ρυθμό του και μετά από λίγο με πιάνει από τα μαλλιά και με κατεβάζει στα γόνατα.

-    Έλα να πιείς τα χύσια μου πουτάνα…

μου είπε και αφού πέταξε το προφυλακτικό άδειασε τα αρχίδια του στο στόμα μου. Το στόμα μου γέμισε με πηχτό χύσι. Τα κατάπια σαν καλό κορίτσι και συνέχισα την πίπα ενώ του πιπιλούσα και τα αρχίδια. Ο Νίκος είχε τρελαθεί από την αγωνία του και μου έστελνε μηνύματα στο κινητό συνέχεια. Άμα σας άρεσε να σας πω και την συνέχεια της νύχτας.

 

(Copyright protected OW ref: 81976)