Η μάνα μου (3ο μέρος. Με νέο γαμιά)

Δημοσιεύθηκε από baspir
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η μάνα μου μετά τον χωρισμό με τον Θωμά βρίσκει νέο γαμιά.

Η μάνα μου ύστερα από τον χωρισμό της με το Θωμά, αν και στενοχωρήθηκε αρκετά ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της και να αναπληρώσει όλο το χαμένο χρόνο, χρόνο γεμάτο σεξ που στερήθηκε πολλά χρόνια. Όσο ήταν με τον Θωμά και έβγαιναν, γνώρισε και κάποιους φίλους του. Όλοι ήταν πάνω κάτω στη ίδια ηλικία, δηλαδή γύρω στα 35. Με το που μάθανε τον χωρισμό της ένας-ένας άρχισαν να την παίρνουν τηλέφωνο δήθεν για να της συμπαρασταθούν. Άποψή μου είναι ότι όλοι την παίρνανε τηλέφωνο μήπως και τη γαμήσουν κι αυτοί στο τέλος. Είχε αρχίσει να βγαίνει με κάποιους από αυτούς. Ντυνόταν με τα καυτά της μίνι και γύρναγε ξημερώματα. Ένας από όλους που έβγαινε ήταν και ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης είχε μαγαζί με ρούχα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Κάποια στιγμή η μάνα μου ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δουλειά στο συγκεκριμένο μαγαζί ως πωλήτρια. Πράγματι και έτσι έγινε. Ξεκίνησε η μάνα μου τη δουλειά. Έφευγε νωρίς από το σπίτι και ερχόταν αργά το βράδυ αφού μετά που έκλειναν το μαγαζί έβγαιναν και για ένα καφέ με τον Δημήτρη. Είχα καταλάβει και εγώ και ο πατέρας μου ότι ο Δημήτρης θα είναι ο νέος γαμιάς της μάνας μου. Η μάνα μου και στη δουλειά φόραγε ότι πιο ξέκωλα είχε το μαγαζί. Της τα είχε κάνει δώρο ο Δημήτρης με σκοπό να τα φοράει για να προσελκύει κόσμο. Ένα βράδυ είχαμε πάει με τον πατέρα μου να την πάρουμε από το μαγαζί εμείς με το αμάξι και ήταν και η πρώτη μας γνωριμία με τον Δημήτρη. Εκεί έγινε κάτι αρκετά ερεθιστικό.

Είπε ο Δημήτρης στη μάνα μου να πάρει μια σκάλα που είχανε και να πιάσει από ψηλά κάτι ρούχα. Όντως η μάνα μου που φορούσε όπως πάντα, ένα πολύ κοντό φόρεμα ανέβηκε στη σκάλα. Εκείνη τη στιγμή φεύγει γρήγορα ο Δημήτρης και πηγαίνει κάτω από τη σκάλα δήθεν για να τη κρατάει. Είχε σηκώσει το κεφάλι του και κοίταζε κάτω από τη φούστα της. Καύλωσα που τον είδα να την παίρνει μάτι. Ο πατέρας μου που κατάλαβε τι παίζει πάει και αυτός κοντά και του λέει…

-    άστο την κρατάω εγώ.

Γυρνάει και του απαντάει ο Δημήτρης με ένα ύφος υπεροπτικό και ειρωνικό.

-    Δεν χρειάζεται. Χαρά μου...

και σηκώνει πάλι το κεφάλι για να δει κάτω από τη φούστα της μάνας μου. Όταν πήγαμε σπίτι ήμουν τρελά καυλωμένος. Σκεφτόμουν το όλο σκηνικό, είχα πάρει και εγώ μάτι τις μπουτάρες της και ήμουν έτοιμος να τον παίξω. Όμως από ότι φάνηκε δεν ήμουν μόνο εγώ. Άκουσα το κρεβάτι των γονιών μου να τρίζει και κατάλαβα ότι γαμιούνται. Πράγμα σπάνιο. Πήγα σιγά-σιγά έξω από τη πόρτα τους και έσκυψα στη κλειδαρότρυπα. Ήταν οι γονείς μου στο κρεβάτι και ο πατέρας μου πήδαγε τη μάνα μου στα πλάγια.

-    Γιάννης: Σου αρέσει αγάπη μου;

-    Εύα: Ναι. Πήδα με.

-    Γιάννης: Με έχεις καυλώσει πολύ σήμερα μωρό μου.

-    Εύα: Ναι; Τι σε έχει καυλώσει;

-    Γιάννης: Που πήρε μάτι καλό ο Δημήτρης τη γυναικάρα μου.

-    Εύα: Σου άρεσε ρε γαμιόλη; Είδες που κι εσύ γούσταρες;

-    Γιάννης: Ναι μωρό μου. Τα κοίταζε όλα αγάπη μου. Το έχει ξανακάνει;

-    Εύα: Εσύ τι λες; Πολλές φορές.

-    Γιάννης: Σε έχει γαμήσει μωρό μου;

-    Εύα: Όχι ακόμα. Θες να τη γαμήσει τη γυναικάρα σου;

-    Γιάννης: Ναι μωρό μου. Κι εγώ να κοιτάζω και να τον παίζω.

-    Εύα: Παλιοανώμαλε, θέλω τη πουτσάρα του. Κάγκελο του γίνεται για τη πάρτη μου. Από πάντα μου την έπεφτε.

-    Γιάννης: Θέλω να τον καυλώνεις πολύ αγάπη μου.

-    Εύα: Αύριο δεν θα φορέσω κυλοτάκι όπως σήμερα. Να δει κατευθείαν τη μουνάρα μου. Γουστάρεις;

-    Γιάννης: Πολύ. Αχ πουτάνα θα χύσω.

-    Εύα: Χύσε. Χύσε την πουτάνα τη γυναίκα σου.

-    Γιάννης: Ναι μωρή πουτάνα χύνω... Αχ…

Πήγα στο δωμάτιο μου τρελά ερεθισμένος. Άνοιξα το κινητό για να βρω κάτι καυλιάρικες φώτο της μάνας μου που την είχα τραβήξει κρυφά και έχυσα με τη πάρτη της. Η ιστορία μου συνεχίζεται και γίνεται πιο καυτή. Περιμένω σχόλια σας με τις εντυπώσεις σας.

 

(Copyright protected OW ref: 81907)