Γαμήθηκε η γυναίκα μου με τουρίστα

Δημοσιεύθηκε από fendernylon7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Σε παραθαλάσσιο μέρος, η Μαρίνα, γαμήθηκε για πρώτη φορά με άλλον...

Η παρακάτω ιστορία είναι πραγματική και συνέβη 2 χρόνια πριν σε παραθαλάσσιο μέρος, καλοκαίρι. Τα ονόματα που θα χρησιμοποιήσω είναι ψεύτικά βέβαια. Με λένε Νίκο και την γυναίκα μου Μαρίνα. Είμαστε 34 και 28 αντίστοιχα παντρεμένοι πλέον (τότε 32 και 26). Η σχέση μας είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να ήταν. Δεν χορταίνουμε να περνάμε χρόνο μαζί και βεβαίως, δεν χορταίνουμε να γαμιόμαστε. Το σεξ είναι τέλειο, χωρίς ταμπού προκαταλήψεις κτλ. Οι 2 μας έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Τον τελευταίο καιρό όμως κυριαρχεί σαν φαντασίωση μας το τρίο, η παρτούζα με 2 άντρες και γενικότερα η φάση να καυλώνουν άλλοι για αυτήν, να την δω να γαμιέται με άλλον κλπ.

Εδώ να πω ότι η Μαρίνα είναι περίπου 1.61 σε ύψος, 52kg, έχει καστανά μακριά μαλλιά και πάρα πολύ ωραίο σώμα. Το στήθος της δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά είναι στητό, στρογγυλό με καταπληκτική ροζ ρώγα. Και φυσικά ο κώλος της. Έχει καταπληκτική κωλάρα, απίστευτη, από τότε που την γνώρισα (πάνε 5-6 χρόνια τώρα) έχω πάθει εμμονή με τον κώλο της. Δεν χορταίνω να τον βλέπω και να τον γλείφω. Αλλά ας μην ξεφεύγω από το θέμα. Είμαστε λοιπόν διακοπές οι 2 μας σε γνωστό παραθαλάσσιο μέρος και περνάμε τέλεια. Γαμιόμαστε κάθε μέρα εννοείται και δεν χορταίνω, μαζί με όλους τους υπολοίπους, να την χαζεύω στην παραλία με το μαγιό της. Αυτό βέβαια εμένα με καυλώνει ακόμα περισσότερο, να βλέπω άλλους δηλαδή να την χαζεύουν και να την σχολιάζουν.

Ένα βράδυ, έχουμε βγει έξω για ποτάκι. Η Μαρίνα φοράει ένα μπλε αέρινο φορεματάκι και είναι όπως πάντα σκέτη καύλα. Προς το τέλος της βραδιάς έχουμε καταλήξει σε ένα beach bar, στο οποίο γίνεται κάποιο πάρτι ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων και γίνεται χαμός. Περισσότερο από τουρίστες. Η ώρα είναι περασμένη, και εγώ και η Μαρίνα έχουμε πιει αρκετά παραπάνω, χορεύουμε κλπ. Κάποια στιγμή λοιπόν, της την πέφτει ένας ξένος τουρίστας, από βόρεια Ευρώπη έμοιαζε. Έρχεται της μιλάει, είναι και αυτός μεθυσμένος, σαν εμάς, και δεν πρέπει να έχει καταλάβει ότι είμαστε ζευγάρι με την Μαρίνα. Πιάνουν την κουβέντα λοιπόν εκεί δίπλα μου. Σημειώνω ότι έχει πολύ καιρό που έχουμε αυτή την φαντασίωση, να γίνει κάτι με κάποιον άλλο άντρα. Συνεχίζουν την κουβέντα λοιπόν και αρχίζουν να χορεύουν.

Η Μαρίνα μου ρίχνει κλεφτές ματιές γεμάτες καύλα και εγώ ανταποδίδω. Πάνω στο χορό, αρχίζουν και έχουν πιο έντονη σωματική επαφή όπως καταλαβαίνετε. Αγγίζονται χαϊδεύονται, τρίβονται ο ένας πάνω στον άλλον κτλ. Σιγά-σιγά βλέπω τον τουρίστα αρχίζει να τη χουφτώνει, έτσι όπως είναι πίσω της, της πιάνει τον κώλο και την φιλάει στον λαιμό. Η δικιά μου με κοιτάει με ύφος σαν να με ρωτάει "να το κάνω;" και εγώ ανταποδίδω με ένα ύφος γεμάτο καύλα που σημαίνει "κάν’ το!". Γυρνάει λοιπόν και αρχίζουν να φιλιούνται. Με γλώσσα εννοείται και εντελώς πρόστυχα. Το βλέπω αυτό και ο πούτσος μου έχει γίνει πέτρα. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και μου αρέσει τρελά. Του πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και αυτός έχει βάλει σχεδόν το χέρι του κάτω από το φόρεμα. Σε κάποια φάση απομακρύνονται και πάνε κάπου προς τις τουαλέτες, πίσω από το beach bar όπου είναι σκοτεινά. Εγώ τους ψάχνω αλλά τους έχασα.

Η φαντασία μου οργιάζει και η καύλα μου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε κάνα δεκάλεπτο περίπου, ευτυχώς δεν άργησαν, βλέπω την δικιά μου να με ψάχνει στο μαγαζί. Είναι αναψοκοκκινισμένη και λίγο αναμαλλιασμένη. Με βλέπει, έρχεται προς το μέρος μου χαμογελώντας και αρχίζει να με φιλάει με τον ίδιο τρόπο όπως φιλούσε πριν λίγο τον τουρίστα. Με την μία φεύγουμε και πάμε στο ξενοδοχείο μας. Στον δρόμο μου εξιστορούσε τι έγινε. Πήγανε πίσω προς την τουαλέτα, εκεί αυτή γονάτισε και πήρε τον πούτσο του τουρίστα στο στόμα της. Ξεκίνησε αργά και ήρεμα αλλά μετά αυτός "αγρίεψε" απ' ότι μου είπε η Μαρίνα, τη γύρισε γρήγορα στα σήκωσε το φόρεμα της, της κατέβασε το βρακάκι της και της των έχωσε βιαστικά και βίαια. Δε γαμηθήκανε για πολύ ώρα, αφού αυτός μέσα σε 5 λεπτά έχυσε. Έχυσε πάνω στον κώλο της και η Μαρίνα γύρισε γρήγορα και πήρε όσα πρόλαβε στο στόμα της. Όλη αυτή η εξιστόρηση με έκανα πύραυλο.

Στο ξενοδοχείο γαμηθήκαμε όπως δεν έχουμε ξαναγαμηθεί ποτέ. Το μουνάκι της ήταν ήδη ανοιχτό και υγρό και αυτό με τρέλανε. Έβγαλε και ένα πιο απολυταρχικό στυλάκι κάπως στο σεξ και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Με ξαπλώνει κάτω ανάσκελα, έρχεται από πάνω μου, φέρνει το μουνί της πάνω από το στόμα μου, και αρχίζει να γαμιέται πάνω στο στόμα μου. Εγώ είμαι ξαπλωμένος δηλαδή και αυτή κάθεται πάνω μου, πάνω στο κεφάλι μου, σε στάση 69 δηλαδή αλλά όρθια. Εκεί δεν άντεξα και έχυσα για πρώτη φορά. Εννοείται ότι συνεχίσαμε. Γαμηθήκαμε άλλες δύο φορές και ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μας.

 

(Copyright protected OW ref: 81676)