Το μασάζ

Δημοσιεύθηκε από noveng
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένα επαγγελματικό μασάζ, καταλήγει σε ερωτικό παιχνίδι ατελείωτης καύλας.

Η Χριστίνα περίμενε καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού του μασάζ για τον επαγγελματία μασέρ που θα της το προσέφερε. Ήταν πολύ πιεσμένη τελευταία και ένα μασάζ ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε. Ήταν μια κοπέλα μετρίου αναστήματος, κοκκινομάλλα, με καμπύλες, καλοσχηματισμένο μεγάλο κώλο και και μεσσαίο προς μεγάλο στήθος. Τότε ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας άντρας γύρω στα 30, ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος και με στιβαρά χέρια. Της χαμογέλασε και της συστήθηκε ως Πάνος. Η Χριστίνα ένιωσε ένα σκίρτημα μόλις είδε το χαμόγελο και συστήθηκε κι αυτή. Την παρότρυνε να γδυθεί και να ξαπλώσει μπρούμυτα, χρησιμοποιώντας πετσέτα αν ήθελε. Γύρισε από την άλλη και περίμενε. Από το μυαλό της Χριστίνας πέρασε αστραπιαία η σκέψη να μη χρησιμοποιήσει πετσέτα, όμως καθώς ήταν ντροπαλή την έδιωξε αμέσως. Δεν μπορούσε να αρνηθεί όμως το ότι η καρδιά της πήγαινε πιο γρήγορα μόλις συνειδητοποίησε πως θα της έκανε μασάζ ένας τέτοιος άντρας.

Ξάπλωσε μπρούμυτα, πέρασε την πετσέτα πάνω από τον κώλο της, αφού πρώτα τον τούρλωσε όσο μπορούσε και του είπε πως ήταν έτοιμη. Εκείνος πλησίασε και άνοιξε ένα μπουκάλι με ένα ειδικό έλαιο, το οποίο μύριζε πολύ ωραία. Η μυρωδιά αυτή δε βοηθούσε την κατάσταση της Χριστίνας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ένοιωσε να τρέχει ελάχιστο απαλά πάνω στην πλάτη της και μετά αμέσως τα δυνατά χέρια του Πάνου να το απλώνουν πάνω της. Υπέροχη αίσθηση. Ο Πάνος με σίγουρες, δυνατές, αλλά ευγενικές κινήσεις σαν να έκανε τον πόνο και την κούραση να εξαφανιζόταν μονομιάς. Η Χριστίνα άφησε να της ξεφύγει ένας μικρός αναστεναγμός.

-    Όλα καλά; τη ρώτησε ο μασέρ.

-    Ναι, όλα μια χαρά…

απάντησε εκείνη, προσπαθώντας να αγνοήσει την υγρασία που είχε δημιουργηθεί στο μουνάκι της. Με κάθε κίνηση και κάθε πιάσιμο του Πάνου, σε συνδυασμό με τη μεθυστική μυρωδιά, η Χριστίνα καύλωνε όλο και περισσότερο. Αποφάσισε να αφεθεί σε αυτήν την αίσθηση. Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα. Δεν την ενδιέφερε πλέον μήπως γίνει ρεζίλι. Όταν ο Πάνος έφτασε στα μπούτια της, άφησε άλλον έναν αναστεναγμό, μαζί με ένα σιγανό "αχ…". Ο Πάνος, που είχε καταλάβει εδώ και ώρα τι συνέβαινε, μόλις το άκουσε αυτό, έβαλε τα χέρια του στον κώλο της, πάνω από την πετσέτα και άρχισε να του κάνει μασάζ. Μετά από μερικά πιασίματα, της έβγαλε την πετσέτα. Η Χριστίνα δεν διαμαρτυρήθηκε, άφησε απλά ένα "μ...". Ο Πάνος μάλαζε τα κωλομάγουλά της και έβαζε τα δάχτυλά του βαθιά προς τα κάτω, προς το μουνί της. Μετά από λίγο ανέβηκε κι αυτός στο κρεβάτι, έχοντας ανάμεσα στα πόδια του τον κώλο της. Ξάπλωσε από πάνω της πιέζοντας τον καυλωμένο του πούτσο μέσα από το σορτσάκι του ανάμεσα στα κωλομέρια της.

Της έκανε πρώτα μασάζ στους ώμους και ταυτόχρονα άρχισε να της γλείφει και να της δαγκώνει απαλά το λαιμό. Η Χριστίνα βογκούσε συνεχώς από την ώρα που ξάπλωσε από πάνω της. Ο Πάνος με το ένα χέρι του ακούμπησε και άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της. Της έγλειφε το λοβό του αυτιού της ταυτόχρονα και της ψιθύριζε:

-    Είσαι απίστευτο μωρό. Σε θέλω τώρα.

-    Ναι, κάνε με ό,τι θες... είμαι δική σου…

απάντησε η Χριστίνα που είχε τρελαθεί από τα παιχνίδια του. Ο Πάνος σηκώθηκε και της είπε να γυρίσει ανάσκελα. Η Χριστίνα υπάκουσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα βυζιά της αφέθηκαν ελεύθερα στις δύο πλευρές του σώματός της. Ο Πάνος την έφερε πιο πίσω στο κρεβάτι, ώστε το κεφάλι της να κρέμεται απ' έξω, στάθηκε από πίσω της, κατέβασε το σορτσάκι του και το μποξεράκι του και η καυλωμένη πούτσα του πετάχτηκε έξω. Έσκυψε από πάνω της, και η Χριστίνα τον πήρε στο στόμα της, ενώ εκείνος με το ένα του χέρι τσιμπούσε τη ρώγα της και με το άλλο χάιδευε το μουνί της. Η Χριστίνα του έπαιρνε πίπα και ταυτόχρονα βογκούσε. Πρώτη φορά ένιωθε έτσι. Στην αρχή του έγλειφε το κεφαλάκι και γύρω-γύρω από αυτό. Η στάση της ευνοούσε να τον παίρνει βαθιά στο στόμα της και αυτό έκανε. Τον έπαιρνε μέσα έξω στο στόμα της βαθιά, μέχρι που έφτασε στο λαρύγγι της. Τώρα ήταν η σειρά του Πάνου να αναστενάξει.

Καμιά δεν του είχε ξαναπάρει την πούτσα του τόσο βαθιά. Κρατήθηκε να μη χύσει και τραβήχτηκε τελευταία στιγμή από το στόμα της. Έσκυψε και της έδωσε ένα γεμάτο γλωσσόφιλο, χωρίς να σταματήσει να χαϊδεύει το μουνάκι της. Στη συνέχεια, πήγε ξανά από την άλλη πλευρά του κρεβατιού και έσκυψε από πάνω του. Άρχισε σιγά-σιγά να γλείφει περιμετρικά, τα μουνόχειλά της. Όλη η περιοχή της ήταν γεμάτη από τα υγρά της και αυτός τα έγλειφε και τα κατάπινε ασταμάτητα. Όταν δε έβαλε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί της, ρουφώντας την κλειτορίδα της, η Χριστίνα άρχισε να τινάζεται και να φωνάζει…

-    Ναι, ναι, μη σταματάς!

Ο Πάνος δεν είχε διάθεση να σταματήσει. Αφού πιπίλισε αρκετά την κλειτορίδα της, μετά άρχισε να γλείφει όλο το μουνί της με δύναμη κατά μήκος πάνω κάτω. Εκείνη πίεζε το κεφάλι του πάνω στο μουνί της και τον παρακαλούσε να μη σταματήσει. Άνοιξε τα μουνόχειλά της και άρχισε να την γαμάει με τη γλώσσα του, ενώ με τα δάχτυλά του έπαιζε την κλειτορίδα της. Η Χριστίνα εκεί δεν άντεξε και συνεχίζοντας να τραντάζεται, έχυσε πάνω στο πρόσωπό του. Ο Πάνος έγλειψε και κατάπιε ό,τι μπορούσε. Ξάπλωσε από πάνω της και της έδωσε άλλο ένα γλωσσόφιλο, ενώ η πούτσα του βρήκε μόνη της το δρόμο για το μουνί της. Λόγω του ότι ήταν τόσο υγρή, μπήκε εύκολα και ξεκίνησε να την γαμάει. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Η Χριστίνα φώναζε: "Ναι μωρό μου, ναι! Μη σταματάς. Γάμα με. Γάμα με δυνατά!". Ο Πάνος δεν της χάλασε το χατίρι και άρχισε να την γαμάει όλο και πιο δυνατά μέχρι που κατέληξε κυριολεκτικά να της τον καρφώνει.

Η Χριστίνα έτρεμε αλλά της άρεσε. Ήταν τέλειο το γαμήσι που της έκανε. Τη γύρισε μπρούμυτα και ξάπλωσε και αυτός για άλλη μια φορά από πάνω της και συνέχισε να την γαμάει έτσι. Να την καρφώνει και ταυτόχρονα άρχισε πάλι το παιχνίδι με το δάγκωμα του αυτιού.

-    Γουστάρεις, καύλα μου;

-    Ναι μωρό μου, μη σταματάς! Συνέχισε έτσι, θα χύσω.

Μετά από λιγότερο από ένα λεπτό έχυσε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά πάνω στην πούτσα του. Ο Πάνος συνέχισε να τη γαμάει με δύναμη για λίγο ακόμα μέχρι να χύσει κι αυτός και να πλημμυρίσει το μουνί της με τα χύσια του. Αφού ηρέμησαν λίγο, έσκυψε στο μουνί της και το έγλυψε ό,τι έσταζε. Πήγε στο πρόσωπό της και της έδωσε τον πούτσο του που κι αυτός έσταζε για να τον καθαρίσει. Η Χριστίνα το έκανε υπάκουα. Είχαν και οι δύο τα χύσια τους στα στόματά τους και με ένα φιλί τα αντάλλαξαν. Ξάπλωσαν λίγο, άναψαν τσιγάρο και μετά από λίγο η Χριστίνα σηκώθηκε, ντύθηκε τον ευχαρίστησε κι έφυγε. Φυσικά, επισκέφτηκε πολλές φορές το συγκεκριμένο ινστιτούτο για ένα ωραίο "μασάζ" με τον Πάνο.

 

(Copyright protected OW ref: 81477)