Στο ΚΤΕΛ

Δημοσιεύθηκε από stavros_1980
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ποτε δεν περίμενα πως θα μπορούσε να εξελιχθεί μια διαδρομή με το ΚΤΕΛ.

Διαβάζω χρόνια τις ιστορίες σας και να που έφτασε η στιγμή να γράψω κι εγώ μια. Είμαι 1.80, 80 κιλά, γενικώς εμφανίσιμος. Η παρέα είχε κανονίσει διακοπές στην Κέρκυρα κι εγώ λόγω εργασίας θα πήγαινα αργότερα. Αμάξι υπήρχε εκεί οπότε θα έπρεπε να πάω με το ΚΤΕΛ πράγμα που με εκνευρίζει πολύ. Για κακή μου τύχη ταξίδευα μόνος και βαριόμουν. Για πολύ καλή μου τύχη όμως, μπαίνοντας να κάτσω στην θέση μου, είδα στο παράθυρο δίπλα από τη δική μου θέση να κάθεται ένα αστέρι. Η κοπέλα (αργότερα έμαθα) θα πήγαινε στην Ηγουμενίτσα διακοπές και ταξίδευε μόνη κι αυτή.

165-170 περίπου το πολύ, 50 κιλά, αλλά τεράστιες βυζάρες για τα κιλά της. Φορούσε ακουστικά, της έκανα νόημα καλησπέρα κι έκατσα. Πριν την Πάτρα κι ενώ δεν είχαμε αλλάξει κουβέντα, ξαφνικά έβγαλε τα ακουστικά κι άρχισε να μου μιλάει όχι όμως για πολύ γιατί νύσταξε είπε. Μετά από λίγο κάναμε στάση, κατέβηκε κι όταν γύρισε παρατήρησα ότι δε φορούσε σουτιέν. Θα έπαιρνα όρκο πως πριν φορούσε. Αυτό μου ανέβασε το ηθικό και είπα… όλα για όλα. Έτσι όπως την είχε πάρει ο ύπνος κι ενώ είχαμε αλλάξει θέσεις και καθόμουν εγώ από το παράθυρο, έγειρε πάνω στον ώμο μου. Το αριστερό μου χέρι ακούμπαγε με τα ακροδάχτυλα το μπουτάκι αναγνωριστικά. Αφού δεν είχαμε επεισόδιο, έπιασε καλύτερα το μπούτι.

Ο πούτσος μου είχε καυλώσει τέντα. Ευτυχώς στη δίπλα σειρά, δεν καθόταν κανείς, ούτε στη γαλαρία. Συνέχισα να χαϊδεύω ενώ και καλά κοιμόταν, μέχρι που άρχισα να ανεβαίνω. Είχα φτάσει πολύ ψηλά στο σορτσάκι που φορούσε. Τότε άνοιξε λίγο τα πόδια και διέκρινα ότι το λευκό σορτσάκι ήταν μούσκεμα. Αυτό ήταν! Της χουφτώνω με δύναμη πάνω από το σορτς το μουνάκι και με το άλλο χέρι της πιάνω το χέρι και το οδηγώ στον πούτσο μου. Ο ένας το έπαιζε στον άλλο και ακούγονταν πνιχτά βογκητά. Της ψιθυρίζω ότι δεν αντέχω, την αρπάζω από το κεφάλι και τη βάζω να τον πάρει στο στόμα. Αμέσως άρχισε να γλείφει. Υπέροχα! Είχε σηκώσει το μπλουζάκι και ακούμπαγε τις βυζάρες της στον πούτσο μου και στα πόδια μου. Ήταν θέμα δευτερολέπτων να χύσω.

Την αρπάζω, τη σηκώνω, τη φέρνω μπροστά μου με την πλάτη γυρισμένη και τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου με το σορτσάκι της στα γόνατα και το κορδονάκι τραβηγμένο στο πλάι. Ο τόπος που βρισκόμασταν δε βόλευε και αναγκαζόμασταν να μην κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Αργά ανέβαινε, αργά κατέβαινε στον πούτσο μου. Ήταν καύλα! Μύριζε φοβερά. Σε κάποια φάση γύρισε και μου είπε πως χύνει και άρχισε να βγάζει τόσα υγρά που έκανε μούσκεμα τα μπούτια μου μέχρι και το κάθισμα. Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί. Πλημμύρα. Εκείνη την στιγμή δεν άντεξα άλλο, τη σήκωσα και της τον έδωσα στο στόμα. «Χύνω μωρή καριόλα» της λέω χαμηλόφωνα και δεν άφησε σταγόνα να πέσει. Σηκωθήκαμε, φτιαχτήκαμε όσο μπορούσαμε, αλλάξαμε τηλέφωνα κι από τότε έχει γίνει το μόνιμο πουτανάκι μου χωρίς να έχουμε σχέση.

Με τη Στεφανία έχουμε κάνει πάρα πολλά και μόνοι μας και με παρέα, αλλά αυτά σε άλλες ιστορίες.

 

(Copyright protected OW ref: 81455)