Μια καλοκαιρινή ιστορία

Δημοσιεύθηκε από xristos10
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Καλοκαιρινή ιστορία της Μαρίας με το ξερολούκουμο δεκαεφτάρικο...

Μια ιστοριούλα όπως την άκουσα από μια φίλη μου που είχε πάει διακοπές με τον δικό της σε ένα νησί το καλοκαίρι. Την κοπέλα την λένε Μαρία. Κοντά στα 30, με πλούσιο στήθος και σφιχτό πεταχτό κωλαράκι. Είχαν πάει στο νησί κι εκεί βρήκαν ένα άλλο φιλικό ζευγάρι, που είχαν έναν γιο στα 17 του. Ωραίο παλικαράκι, όπως μου το περιέγραψε η Μαρία. Κανόνισαν λοιπόν να πάνε μαζί στην παραλία.

Η Μαρία φοράει το σέξι μαγιό της, που οι βυζάρες της και το κωλαράκι της κάνει να φαίνεται ακόμα πιο σέξι. Είναι λοιπόν στην παραλία όλοι μαζί και απλά μαλακίζονταν. Η Μαρία που βαριέται λιγάκι και νιώθει λίγο πουτανίτσα. Αρχίζει να παρατηρεί το μικρό και να σκέφτεται… «άραγε είναι παρθένος; Η πούτσα του θα είναι συνέχεια σε στύση όταν γαμάει; Την έχει μεγάλη;» και βάζει μπροστά το σχέδιο της. Αφού οι υπόλοιποι είχαν πιάσει κουβέντα και δεν έδιναν σημασία, του λέει του μικρού να της βάλει λαδί στην πλάτη και όπου έχει γυμνό δέρμα, και τραβάει το μαγιό ώστε να γίνει σχεδόν στρινγκάκι. Αρχίζει ο μικρός δειλά-δειλά από την πλάτη και όλο κατέβαινε χαμηλά. Η Μαρία καταλάβαινε ότι τα χέρια του έτρεμαν και τούρλωνε επίτηδες το κώλο της. Όταν έφτασε εκεί ο μικρός ντράπηκε, μιας και από το μαγιό του φαινόταν πια ότι είχε μεγάλο πούτσο, κάτι που το είδε η Μαρία και του είπε:

-    Μη ντρέπεσαι, συνέχισε να μου βάζεις, βάζεις ωραία…

και του κλείνει το μάτι. Συνεχίζει ο μικρός και αρχίζει τώρα να τη χουφτώνει κανονικά στον κώλο. Η Μαρία νιώθει να γίνεται υγρή, μέχρι που δεν άντεξε και λέει του μικρού.

-    Πάμε να βουτήξουμε, έχω ανάψει…

και όπως σηκώνεται, κάνει κατά λάθος δήθεν το χέρι της έτσι και του πιάνει τον πούτσο που είχε γίνει πέτρα και του χαμογέλασε. Για να τον καλύψει, λέει στους υπόλοιπους ότι πάει με τον μικρό να κολυμπήσουν και θα φθάσουν μέχρι τα βραχάκια. Φτάνουν εκεί και βρίσκουν μια μικρή σπηλιά με αμμουδιά, η οποία δε φαίνεται από την θάλασσα. Ξαπλώνει εκεί η Μαρία με τέτοιο τρόπο ώστε οι βυζάρες της να βγάζουν μάτια και έρχεται δίπλα της και ο μικρός με φανερές καύλες πλέον. Τον κοιτάει η Μαρία πονηρά και τον ρωτάει:

-    Έχεις κοπέλα;

-    Όχι,

απαντάει αυτός.

-    Έχεις πάει ποτέ με κοπέλα; ρωτάει η Μαρία.

-    Μια φορά, απάντησε ο μικρός, αλλά δεν ήταν τόσο όμορφη όσο εσύ…

λέει και κοκκινίζει. Τότε η Μαρία γελώντας, πετάει έξω τις βυζάρες της και του λέει:

-    Είχε τέτοια βυζιά;

Ο μικρός μένει με το στόμα ανοιχτό.

-    Μη ντρέπεσαι, πιάσ’ τα…

και του αρπάζει το χέρι και τον βάζει να της τα χουφτώσει. Ο μικρός αρχίζει να τα χουφτώνει και σε λίγο ξεκινάει να της τα γλείφει. Η Μαρία βάζει το χέρι της μέσα από το μαγιό του και βγάζει έξω έναν πούτσο σκληρό σαν πέτρα.

-    Εσύ θα κάνεις στάνταρ χαρούμενη την οποία κοπέλα σου…

και του αρχίζει μια πίπα, υγρή με πολύ σάλιο και γλώσσα. Να του δαγκώνει ελαφριά το πουτσοκέφαλο και να το γλείφει. Ο μικρός δεν άντεξε και άρχισε να χύνει. Η Μαρία άρχισε να του τρώει τα χύσια λες και ήταν κρέμα και του την έγλειφε. Ο μικρός δεν ξεκαύλωσε ποτέ.

-    Τώρα, του λέει η Μαρία, θα σε μάθω να γλείφεις μουνάκια…

και κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, κάνει στην άκρη το μαγιό της και φανερώνει ένα μουνάκι που έσταζε από καύλα. Πιάνει τον μικρό, του βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζει να του λέει πως να γλείψει. Πρώτα γύρω-γύρω από το μουνάκι, μετά τα μουνόχειλα, μετά απαλά την κλειτορίδα και στο τέλος ένα ελαφρύ γαμησάκι με τη γλώσσα μέσα του. Ο μικρός έγλειφε σαν σκυλί, με μπόλικο σάλιο και αυτό έκανε την Μαρία να χύνει συνέχεια και να του λέει να της τα πιει, κάτι που ο μικρός το έκανε με πολύ χαρά.

-    Εντάξει , του λέει η Μαρία, καιρός να νιώσεις το μουνάκι μου…

του πιάνει τον πούτσο και τον κατευθύνει στο μουνάκι της. Αυτός κάπως τρόμαξε και του λέει η Μαρία:

-    Μη φοβάσαι, προσέχω…

και του καρφώνει την πούτσα του μέσα στο μουνί της. Ο μικρός τρελάθηκε από την καύλα και την αρχίζει ένα γαμήσι που σχεδόν την έσερνε πάνω στην παραλία. η Μαρία είχε σφίξει τα πόδια της ψηλά από την μέση του και αυτός έχωνε τον πούτσο του μέχρι και τα αρχίδια μέσα στο μουνί της. Δεν άντεξε πολύ και άρχισε πάλι να χύνει.

-    Χύσε με γαμιά μου, χύσε με μέσα στην μουνάρα μου, κάψε μου την μήτρα με το σπέρμα σου!

Την έχυσε τόσο που έτρεχαν από τα μουνόχειλα της. Αφού τελείωσαν, σκουπίστηκαν, φόρεσαν ξανά τα μαγιό, με ένα χαζό χαμόγελο ο μικρός και ξανά πέφτουν στην θάλασσα. Όταν επέστρεψαν ο άντρας της κάτι κατάλαβε και κοίταξε τη Μαρία με τρόπο. Αυτή του απάντησε...

-    Αν δεν έκανα αντισύλληψη, τώρα θα ήμουν μάνουλα…

και του έκλεισε πονηρά το μάτι.

 

(Copyright protected OW ref: 81392)