Η γυναίκα μου και ο Αντώνης

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της περιπέτειας μας με τον Αντώνη...

Η Ελένη, συνέχισε να συναντιέται με τον Αντώνη, πότε στο σπίτι του και πότε στο δικό μας, όταν και καλά ήμουνα στη δουλειά. Έτσι κατάφερνα και έπαιρνα κι εγώ το μάτι μου καμιά φορά. Τώρα ψάχναμε ευκαιρία να δούμε πως θα τα καταφέρναμε να πηδηχτούν μπροστά μου. Η ευκαιρία βρέθηκε μια μέρα που θα πηγαίναμε για μπάλα και ο Αντώνης θα περνούσε να με πάρει. Ο Αντώνης ήρθε κάνα μισάωρο νωρίτερα. Η Ελένη πήγε να του ανοίξει. Φορούσε ένα γκρι κολάν από πίσω έμπαινε όλο μες τον κώλο και μπροστά διαγραφόταν όλα. Από πάνω ένα άσπρο μπλουζάκι. Το ροζ στριγκάκι της είχε βγει λίγο πάνω από το κολάν. Ο Αντώνης έπαθε πλάκα φυσικά. Εγώ του είπα ότι ήρθε πολύ νωρίς και ότι έπρεπε να μπω τουαλέτα για λίγο. Αυτοί πήγαν στην κουζίνα για να πιει ο Αντώνης λίγο νερό. Εκεί της όρμησε χουφτώνοντας τη και τρίβοντας την ψωλάρα του στον κώλο της, της είπε:

-    Τι καύλα που είσαι σήμερα πουτανάκι μου;

-    Μ…

αποκρίθηκε η Ελένη και τούρλωσε κι άλλο τον κώλο της. Τα χέρια του Αντώνη περάσανε στα βυζιά της Ελένης ενώ το δικό της κατέβηκε στον πούτσο του. Τώρα η πούτσα του τριβόταν στην κωλοχαράδρα της Ελένης ενώ αυτή του χάιδευε τα αρχίδια.

-    Έλα βγάλ’ τη λίγο έξω να τη γλύψω.

-    Τι λες βρε συ; Ο άντρας σου είναι μέσα στο μπάνιο.

Η Ελένη γύρισε πρόσωπο στον Αντώνη με ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη.

-    Νομίζεις ότι δεν ξέρει ότι πηδιόμαστε;

-    Μα τι λες;

-    Το ξέρει και δεν λέει τίποτα;

-    Του αρέσει το κέρατο…

αποκρίθηκε η Ελένη, έπεσε στα γόνατα και με μια κίνηση τράβηξε σορτσάκι και σώβρακο ελευθερώνοντας τη ψωλάρα του Αντώνη. Άρχισε ένα λαίμαργο τσιμπούκι και οι αντιστάσεις του Αντώνη κάμφθηκαν. Εγώ βγήκα από την τουαλέτα σιγά-σιγά και τους έπαιρνα μάτι. Το κεφάλι και η πλάτη της Ελένης ήταν ακουμπισμένα στον πάγκο της κουζίνας και ο Αντώνης έσπρωχνε τη μεγάλη του πούτσα μέχρι το λαρύγγι της γυναίκας μου. Η Ελένη δυσκολευόταν να καταπιεί όλο αυτό το τέρας και τα δάκρυα της δεν άρχισαν να εμφανιστούν παρασέρνοντας τη μάσκαρα της.

-    Έτσι πουτανάκι ρούφα την πούτσα μου…

ψιθύριζε ο Αντώνης. Το βλέμμα της Ελένης γύρισε προς την πόρτα και με είδε που στεκόμουνα και έτριβα την πούτσα φανερά καυλωμένος. Ο Αντώνης γύρισε και αυτός, σάστισε λίγο, αλλά μόλις είδε ότι σχεδόν τον έπαιζα μου λέει:

-    Τελικά όντως σου αρέσει το κέρατο ε;

και επιτάχυνε το ρυθμό του. Η Ελένη πνιγόταν με την ψωλάρα του.

-    Το μουνί της στάζει από καύλα, θέλει γαμήσι…

είπα στον Αντώνη και αυτός έπιασε το νόημα αμέσως. Σήκωσε την Ελένη, την έβαλε να ακουμπήσει στον πάγκο της κουζίνας με τους αγκώνες και κατέβασε το κολάν της μέχρι τα γόνατα. Της έβαλε ένα δάχτυλο, στη συνέχεια δύο και η Ελένη μούγκριζε από καύλα.

-    Δίκιο έχεις, μούσκεμα είναι το πουτανάκι σου…

μου είπε και έγλειψε τα δάχτυλα του. Του πέταξα ένα προφυλακτικό που είχα φέρει μαζί μου από το μπάνιο και το άνοιξε αμέσως. Το φόρεσε με γοργές κινήσεις και σημάδεψε με το χοντρό του πουτσοκέφαλο την υγρή τρυπούλα της γυναίκας μου.

-    Θα σε ξεσκίσω μπροστά στον αντρούλη σου…

είπε στην Ελένη και καρφώθηκε με μιας μέσα της. Η Ελένη βόγκηξε από καύλα και αναφώνησε:

-    Τι πούτσος είναι αυτός, σκίσε με γαμιά μου, γάμησε μου το μουνί.

Ο Αντώνης είχε το ένα του χέρι στη μέση της γυναίκας μου, ενώ με το άλλο την κρατούσε από τα μαλλιά και τη γαμούσε δυνατά. Η πούτσα του καρφωνόταν τέρμα μέσα ενώ τα κρεμαστά του αρχίδια χτυπούσαν στο μουνάκι της γυναίκας μου. Η Ελένη δεν άργησε να έρθει σε οργασμό.

-    Χύνω, χύνω την ψωλάρα σου καριόλη. Μωρό μου με ξεσκίζει και χύνω σαν τρελή…

Έλεγε και ξανάλεγε η Ελένη. Με όλο αυτό το σκηνικό δεν άργησε και ο Αντώνης να χύσει. Την έπιασε από το μαλλί, την κατέβασε στα γόνατα, πέταξε το προφυλακτικό και άρχισε να τη ραντίζει με καυτό σπέρμα. Μούτρα, στόμα, μαλλιά, το μπλουζάκι, το κολάν, ακόμα και ο πάγκος της κουζίνας όλα ήταν γεμάτα με πιτσιλιές από τα χύσια του Αντώνη.

-    Πάρ’ τα πουτάνα. Πάρε καυτό ψωλόχυμα…

έλεγε και με μιας ξαναέβαλε την πούτσα του στο στόμα της. Εγώ τον έπαιζα σαν τρελός και έχυσα στο πάτωμα. Με τον Αντώνη έχουμε μια καλή σχέση πλέον. Αν θέλετε, θα σας πω και άλλες περιπέτειες μας με τον Αντώνη ή καμιά άλλη της Ελένης.

 

(Copyright protected OW ref: 81291)