Γαμήσι με τη Ζωή και την παρέα της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή. Ήταν Απρίλιος του 2005...

Με λένε Μάκη και είμαι 38 ετών. Τη Ζωή τη γνώρισα ένα βράδυ που τα έπινα με κάτι φίλους σε ένα μπαράκι στην Εύβοια. Ήταν μεγάλη εβδομάδα και είχα βγει με κάτι φίλους για φαγητό και μετά για ποτάκι. Εκεί λοιπόν που τα λέγαμε με τα παιδιά, βλέπω μια κοπέλα μελαχρινή γύρω στα 20, αρκετά ψηλή για γυναίκα να έρχεται προς το μέρος μας.

-    Παιδιά να σας συστήσω…

λέει ο Τάσος, ο ένας από τους φίλους μου. Αφού λοιπόν γνωριστήκαμε την έπιασα πολλές φορές που με κοιτούσε. Εγώ δεν σας κρύβω ότι με κάθε ευκαιρία κοιτούσα την θεσπέσια κωλάρα της και είχα καυλώσει. Αυτή το είχε καταλάβει και χωρίς να τρέχει τίποτα μου χάιδευε σε κάθε ευκαιρία τον πούτσο. Κάποια στιγμή μου λέει ο φίλος μου ότι πρέπει να φύγουμε γιατί έπρεπε να πάει στη δουλεία πρωί-πρωί. Εμένα μου έκατσε άσχημα που θα έχανα την αρπαχτή με την μουνάρα, αλλά δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα στο φίλο μου και συμφώνησα χωρίς να δείξω τίποτα.

-    Από τώρα θα φύγετε;

μου λέει η κοπέλα.

-    Δε γίνεται αλλιώς, της απαντάω, γιατί ο φίλος μου πρέπει να φύγει και πρέπει να τον πάω εγώ γιατί δεν έχει αυτοκίνητο.

-    Καλώς… μου απαντάει, αλλά αν θέλεις μετά να έρθεις πάλι. Εγώ θα σε περιμένω να τα πούμε.

Άλλο που δεν ήθελα εγώ και μέσα σε μισή ώρα ήμουν πάλι πίσω. Μόλις γύρισα όμως, είδα να είναι παρέα με έναν άντρα, γύρω στα 25. Μας σύστησε και μου είπε ότι είναι ξάδερφος της. Κάποια στιγμή μας λέει ο Γιώργος:

-    Παιδιά πάμε σπίτι μου να συνεχίσουμε και να τα πούμε με την ησυχία μας;

Συμφώνησα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Σε λίγη ώρα ήμασταν στο σπίτι του Γιώργου. Καθίσαμε στο σαλόνι και μας έβαλε ποτό. Εγώ είχα ψιλοζαλιστεί λίγο, αλλά μου άρεσε η φάση. Σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα γαμούσα τη Ζωή. Ο Γιώργος κάποια στιγμή λέει…

-    εγώ πάω να ξαπλώσω, εσείς καθίστε σαν το σπίτι σας…

και αφού μας καληνύχτισε πήγε να ξαπλώσει. Αφού λοιπόν έφυγε, η Ζωή όρμησε με τη μια πάνω μου και ξαφνιάστηκα. Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει παντού και εγώ να τα έχω χαμένα. Μόλις συνήρθα από το ξάφνιασμα, άρχισα να ανταποκρίνομαι με πάθος. Της έβγαλα τη μπλούζα και άρχισα να φιλάω τις τεράστιες βυζάρες της. Της δάγκωνα τις ρόγες και την έκανα να ουρλιάξει από πόνο και καύλα μαζί. Τότε έγινε κάτι που δεν περίμενα να γίνει ούτε στη φαντασία μου. Βλέπω το Γιώργο να έρχεται φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Κοίτα να δεις ο τύπος, σκέφτηκα... θέλει να γαμήσει και αυτός την ξαδέρφη του, αλλά αντί γι' αυτό άρχισε να μου παίρνει πίπα. Περιττό λοιπόν να σας πω ότι εκείνο το βράδυ τους γάμησα και τους δυο. Δεν τους ξανάδα ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 81235)