Βόλτα με το σκυλο και βρηκα... Ελένη

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πρόλογος: Φιλαράκια καλησπέρα, θέλω να σας πω για μια ιστορία που έλαβε μέρος πριν 15 μέρες ! Είχα βγάλει έξω τον σκύλο βόλτα στην παραλία της γλυφάδας για να ξεμουδιάσει το ζωντανό…

Τον είχα αφήσει ελεύθερο καθώς ήταν νωρίς το πρωί που δεν έχει κόσμο και θα μπορούσε να τρέξει (Σάββατο). Πιο κάτω ήταν μια κυρία με ένα άλλο σκυλάκι (με λουρί) και ο δικός μου πήγε εκεί καρφί για να παίξει. Πάω και εγώ τρέχοντας από πίσω για να δω τι κάνει. Πιάνουμε την κουβέντα με την κυρία Ελένη.

-    Ήσυχος είναι ο δικός σας παντός και υπάκουος, έτσι είστε και εσείς να υποθέσω;

-    Μπα τον έχω στείλει για εκπαίδευση και είμαι αυστηρός για να μην πάρει αέρα.

-    Εσείς είστε χαλαρός γενικά;

-    Μπα καθόλου σχεδόν, στην τσίτα όλη την ώρα λόγο δουλειάς και προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να ξεσπώ αριστερά και δεξιά που λεμέ… (και κλείνω το μάτι αστειευόμενος).

Η κυρία Ελένη είναι μια γυναίκα 1.60, στεγνή γενικά χωρίς καμπύλες αλλά με αθλητικό σώμα και μια προστυχόφατσα και άρχισα να φτιάχνομαι (δικαστικός 40 χρονών χωρισμένη). Περπατήσαμε αρκετά μαζί με τα σκυλιά (ευτυχώς τα πήγαν καλά), μέχρι που τα σκυλιά βρήκαν ένα λάκο με λάσπες και φυσικά μπήκαν μέσα. Μετά ο δικός μου όρμησε πάνω μου για παιχνίδι.

-    Κάλε Γιώργο χαλιά σε έκανε ο Άρης!

-    Γαμώτο, σκατά έγινε το παντελόνι, γεμάτο λάσπες.

Συνεχίσαμε να περπατάμε μέχρι που σταματήσαμε έξω από μια πολυκατοικία στην παραλία επάνω.

-    Εγώ εδώ είμαι, μου λέει.

-    Α μια χαρά είσαι, διπλά στην παραλία και βγάζεις βόλτα οπότε γουστάρεις τυχερή.

-    Έλα πάνω να σου δώσω χαρτί να σκουπιστείς για να μπεις στο αμάξι σου και να σκουπίσεις και τα ποδιά του σκύλου σου (μόλις το είπε η Ελένη αυτό, καύλωσα πιο πολύ).

Με τα πολλά, ανεβαίνω επάνω σε ένα ωραίο σπίτι με θεά την θάλασσα και πλούσια διακόσμηση.

-    Μόνη σου είσαι Ελένη; Ησυχία ακούω.

-    Ναι μόνη σαν το λεμόνι, μου λέει γελώντας.

Έρχεται με χαρτί κουζίνας για να καθαριστώ, (τα σκυλιά έχουν βγει στο μπαλκόνι). Εγώ φορούσα φόρμα και ο πούτσος μου διαγράφονταν κανονικότατα. Η Ελένη έριχνε κρυφές ματιές. Ξεκινώ να κάνω το παντελόνι της φόρμας και αυτή προθυμοποιείται να με βοηθήσει με το άλλο μπατζάκι μου. Πλέον είχα καυλώσει τέρμα και είχα δημιουργήσει αντίσκηνο. Εκεί που και καλά καθάριζε, ακουμπά με το χαρτί τον πούτσο μου και με κοιτάξει χαμογελώντας.

-    Ουπς… ατύχημα. Sorry, ελπίζω να μη σε πόνεσα.

-    Όχι κούκλα μου δεν καταλαβαίνω τίποτα, μη φοβάσαι, αυτά είναι τα ωραία.

Τότε με τη μια αρχίζει να μου τον τρίβει πάνω από τη φόρμα δυνατά. Κατεβάζει το παντελόνι και παρασέρνει και το σλιπάκι κάτω. Πετάγεται ο πούτσος μου έξω, ακριβώς μπροστά στο στόμα της.

-    Αχ τι ωραίος πούτσος είναι αυτός, μπορώ να τον δοκιμάσω;

-    Όλος δικός σου καύλα μου…

της λέω και αρχίζει ένα δυνατό, πολύ ρουφηχτό τσιμπούκι. Σταμάτα και γλείφει τα αρχίδια μου με μανία. Συνεχίζει και γλείφει όλη τη διαδρομή από τα αρχίδια μέχρι την ουρήθρα μου δυνατά. Εγώ πιέζω το κεφάλι της για να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της όπως και έκανε. Το τσιμπούκι της τώρα είχε γίνει αργό και πολύ υγρό. Τα σάλια έτρεχαν στο χαλί επάνω. Τα είχα παίξει! Δεν ήθελα να χύσω… κρατιόμουν.

-    Έλενα σήκω, θέλω να σε γευτώ, δεν μπορώ άλλο.

Της βγάζω γρήγορα και βίαια τη φόρμα της και το σουτιέν της και μένει με ένα μικρό κορδόνι - στρινγκ - που είχε. Την πάω στον καναπέ, γονατίζω, παραμερίζω το κορδονάκι της και αρχίζω με μανία να γλείφω το άτριχο μουνί της. Ήταν άοσμο και ουδέτερο στην γεύση, αλλά λούτσα. Τη γυρνώ και τη βάζω να κάτσει στα 4. Νόμιζε ότι θα την κάρφωνα, αλλά γονάτισα πάλι και άρχισα να τη γαμάω με τη γλωσσά μου και με ένα δάχτυλο μέσα στο πλημυρισμένο της μουνάκι. Συνέχισα και έβαλα 3 δάχτυλα στο μουνάκι της. Ήταν υπέροχη! Έχυνε συνέχεια και έτρεμαν τα ποδιά της. Αρχίζω και τη γλείφω πάνω κάτω από την αρχή του πρωκτού μέχρι το τέλος του μουνιού της. Άρχισε να φωνάζει.

-    Τι μου κανείς, δεν μπορώ, χύνω, χύνω κωλόπαιδο.

-    Σκάσε και μείνε ακίνητη. Δεν έχω τελειώσει ακόμα εγώ.

Σταματώ να τη γαμάω με τη γλωσσά μου και σηκώνομαι από πίσω της. Της τον βάζω με τη μια μέσα όλον και αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη και ορμή.

-    Μωρό μου θα σε χύσω, δεν μπορώ άλλο.

-    Μέσα χύσε, δεν έχω περίοδο τώρα πια…

και αρχίζω να αδειάζω τα αρχίδια μου μέσα στο μουνάκι της. Ρίχνω το ρυθμό μου αναγκαστικά, αλλά δεν βγαίνω από μέσα της. Εκεί καρφωμένος μέσα στο μουνί της στα 4 ακόμα.

-    Ελενίτσα θα συνεχίσω, σε πειράζει ένα ακόμα;

-    Μα πως μπορείς;

Και αρχίζω πάλι να την γαμάω δυνατά. Τα χύσια μου να βγαίνουν έξω από το μουνί της. Μέσα σε λίγη ώρα το καυλί μου είναι πετρά και συνεχίζω να τη γαμάω στα 4.

-    Έλα Γιώργο να έρθω λίγο επάνω σου, πιάστηκα έτσι.

Σηκωνόμαστε και με πάει στην κρεβατοκάμαρα κρατώντας με από τον πούτσο. Ξαπλώνω κάθεται επάνω του ανάποδα, με πλάτη σε εμένα και αρχίζει το κοπάνημα της. Τα χύσια έλουζαν τα αρχίδια μου και το μουνί της άρχισε να με χύνει πάλι. Σταματά και σηκώνεται. Παίρνει το καυλί μου και αρχίζει να το τσιμπουκώνει.

-    Τι καύλα είσαι εσύ κούκλα μου; Με τρελαίνεις!

-    Θέλω να γευτώ το ψωλόχυμα σου μαζί με το μουνί μου.

Την ξαπλώνω ανάσκελα, βάζω τα ποδιά της πάνω στους ώμους και τη γαμάω δυνατά. Έχυσε πάλι, έτρεμε!

-    Ελένη θα σε χύσω!

-    Μέσα πάλι αγορίνα μου, μέσα στην πουτάνα σου…

και άρχισα να χύνω πάλι βαθιά μέσα στη μήτρα της. Ξάπλωσα διπλά της. Οι καρδίες μας χτυπάγανε τέρμα δυνατά. Έπρεπε να την κάνω για να γυρίσω σπίτι. Είχα και το σκύλο παρέα μου.

-    Ελένη μου να την κάνω εγώ και να τα πούμε πιο μετά αν θέλεις;

-    Να φύγεις Γιώργο μου, γιατί σε λίγο θα έρθει ο φίλος μου για να πάμε για φαγητό και πρέπει να πλυθώ από τα χύσια.

Μένω μαλακής εγώ και την κοιτάζω. Τι είπε η γυναίκα τώρα; Ντύνομαι, της δίνω το τηλέφωνο μου, παίρνω το σκύλο μου από μπαλκόνι που λιάζονταν και φεύγω. Με πηρέ τηλέφωνο την Κυριακή το πρωί για να πάω από εκεί χωρίς σκύλο.

 

(Copyright protected OW ref: 81122)