Κάτι διαφορετικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όχι ακριβώς ιστορία... αλλά μια συνήθεια που έχω υιοθετήσει τελευταία.

Είμαι η Έλενα, 26 χρονών, από Θεσσαλονίκη. Εδώ και κάμποσο καιρό κάνω αυτό που λένε στα αγγλικά "flashing". Δείχνω το σώμα μου δήθεν τυχαία, σε οποιονδήποτε έχει την τύχει να ρίξει τα μάτια του πάνω μου εκείνη την ώρα. Μη φανταστείτε βέβαια ότι περπατάω στο δρόμο και λέω "κοιτάξτε!". Ποτέ. Το κάνω λίγο διαφορετικά. Θα εξηγήσω παρακάτω. Αυτό που νιώθω όταν αισθάνομαι ότι ξένα μάτια παραβιάζουν την ιδιωτικότητα μου είναι κάτι απίστευτο. Στα όρια ενός πολύ δυνατού οργασμού. Αυτή τη συνήθεια την κόλλησα πέρυσι το Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου. Ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου κι έκανα μπάνιο. Το παράθυρο στο μπάνιο είναι κανονικό, δίπλα στη ντουζιέρα, με μια δαντελωτή κουρτίνα που ουσιαστικά αποκαλύπτει τα πάντα σε όποιον περάσει απ' έξω και ρίξει μια ματιά. Και αυτό έγινε. Ενώ έκανα μπάνιο, ένοιωσα κάποιον να με βλέπει απ έξω. Κοίταξα διακριτικά και είδα τον καφετζή του χωριού να έχει καθίσει απέναντι με το κινητό στο χέρι (δήθεν) και να απολαμβάνει το θέαμα του γυμνού κορμιού μου.

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει τρελά, δεν είχα ξανανοιώσει κάτι τέτοιο. Ήξερα ότι από την κοιλιά μου και πάνω ήμουν εκτεθειμένη στα μάτια του τυχερού θαυμαστή μου. Συνέχισα δήθεν αδιάφορη, όμως έτρεμα τόσο πολύ και είχα γίνει τόσο μούσκεμα που με το ζόρι κρατιόμουνα να μη βογκήξω! Στη συνέχεια πήγα στο δωμάτιο μου, τυλιγμένη με την πετσέτα. Το παράθυρο του δωματίου βλέπει στην ίδια πλευρά με αυτό του μπάνιου και ναι, ο θαυμαστής μου συνέχιζε να είναι εκεί. Βαθιά ανάσα και... ώρα να ντυθώ, αποφασισμένη να του τα δείξω όλα. Αφήνω την πετσέτα να πέσει και έτσι ολόγυμνη ψάχνω να δω τι εσώρουχα θα βάλω. Ένοιωθα απίστευτα ταραγμένη και είχα καυλώσει τόσο πολύ. Σε κάποια στιγμή έσκυψα, ξέροντας ότι έχω εκθέσει την κωλάρα μου και ελπίζοντας να την βλέπει ο θαυμαστής μου.

Μόλις ντύθηκα και κοίταξα έξω, είχε εξαφανιστεί. Την άλλη μέρα, πήγα στο καφενείο να πάρω τσιγάρα, και μου χαμογελούσε με ένα ύφος "έχω δει όλα τα μυστικά σου πουτανίτσα μου", ή τουλάχιστον έτσι ένοιωσα εγώ. Και φυσικά το έπαιζα αθώα και αδιάφορη. Μόλις γύρισα στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι μου, μου έγινε συνήθεια. Σπάνια πλέον κλείνω τις κουρτίνες, ντύνομαι / γδύνομαι δήθεν αδιάφορη, ενώ ξέρω ότι μπορεί να με βλέπουν μερικές δεκάδες μάτια. Έχω πιάσει κατά καιρούς κάποιους τυχερούς να απολαμβάνουν το θέαμα. Άλλες φορές κάνω την αποτρίχωση στο μουνάκι μου μπροστά στο μπαλκόνι, γιατί, δήθεν έχει καλύτερο φως.

Άλλες φορές απλώνω τα ρούχα μου φορώντας μόνο την πετσέτα, αποκαλύπτοντας ελαφρά τον κώλο μου σε όποιον έχει την υπομονή να με παρακολουθεί. Στο super market καμιά φορά θα σκύψω ή θα πιάσω κάτι από ένα ψηλό ράφι, ενώ φοράω κοντή φούστα. Έχω πολλές φορές βγει στο δρόμο για να κάνω "flashing βόλτα". Κοντή φούστα, κάποιες φορές χωρίς βρακάκι, ή κολάν που πραγματικά κολλάει πάνω μου, see through μπλουζάκι ή φόρεμα και απλά περπατάω ξέροντας ότι είμαι εκτεθειμένη κατά κάποιο τρόπο και καυλώνω α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α!

Προτείνω σε όλες τις κοπέλες να το δοκιμάσουν και θα ήθελα, αν σας αρέσει αυτό που κάνω, να μου προτείνετε νέες ιδέες να το επεκτείνω. Πάντα "αθώα" και "αδιάφορα" βέβαια.

 

(Copyright protected OW ref: 80973)