Λιάνα η γειτόνισσα

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η περιέργεια για τη γειτόνισσα εξελίσσεται σε κάτι απρόσμενο.

Η Λιάνα είναι μια μεγαλύτερη γυναίκα από την απέναντι πολυκατοικία, που την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα. Μετά από χρόνια πια αρχίσαμε να λέμε καμιά καλημέρα και τα σχετικά. Οι σχέσεις μας όμως ήταν πολύ τυπικές και δεν άφηναν κανένα περιθώριο σε σκέψεις για κάτι παραπάνω.

Η Λιάνα είναι γύρω στο 1.65, όμορφο πρόσωπο, και καλό σώμα. Δεν είναι μοντέλο σε καμία περίπτωση. Γοητευτική γυναίκα, αυτό που λέμε milf. Τα μαλλιά της σκούρα καστανόξανθα και πάντα ντυμένη πολύ κομψά. Χωρισμένη εδώ και χρόνια χωρίς παιδιά, παρά μόνο μ’ ένα σκυλάκι να της κρατάει συντροφιά. Αυτό το σκυλάκι λοιπόν, ήταν και η αφορμή για να γνωριστούμε καλύτερα. Ένα μικρούλι και πολύ παιχνιδιάρικο λευκό τεριέ. Ένα βράδυ καθώς γύριζα από τη δουλειά και πήγαινα προς το σπίτι, τη βλέπω να έρχεται με το μικρό της από απέναντι. Με το που με μυρίστηκε η Λούση τρέχει προς τα εμένα και ανεβαίνει στο πόδι μου ζητώντας παιχνίδια. Για να μην πολυλογώ πλησιάζοντας και η Λιάνα πιάσαμε την κουβέντα και τελικά βρεθήκαμε να πηγαίνουμε μαζί τη Λούση βόλτα στα γύρω τετράγωνα.

Εκεί μου ανοίχτηκε λιγάκι και μου είπε για τον άντρα της που δεν της φερόταν εντάξει και πως ήταν μόνη εδώ και αρκετά χρόνια και πως μετά δυσκολευόταν να κρατήσει μια σχέση και άλλα προσωπικά της. Με τα πολλά όταν φτάσαμε πάλι έξω από την πολυκατοικία μου, της πρότεινα να έρθει για ένα κρασάκι στο μπαλκόνι. Δέχτηκε μ’ ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της. Η βραδιά ήταν πολύ ζεστή. Αυτή φορούσε ένα αεράτο κοντό καλοκαιρινό φουστάνι με ραντάκι και πέδιλα. Όταν ετοίμαζα το κρασί ένιωθα τα μάτια της πάνω μου να με παρατηρούν. Δε φορούσε σουτιέν και ίσως να φορούσε ένα στρινγκάκι που ίσα μπορούσα να δω. Αν φορούσε θα ήταν πολύ μικροσκοπικό πάντως. Της έδωσα το ποτήρι και βγήκαμε στο μπαλκόνι να το απολαύσουμε.

Η ώρα πρέπει να ήταν γύρω στις 11 με μια υπέροχη Αυγουστιάτικη αύρα πάνω από τη Αθήνα. Πήγε και στάθηκε στα κάγκελα θαυμάζοντας την πόλη από ψηλά. Εγώ άφησα για λίγο το ποτήρι μου στο μικρό τραπεζάκι και πήγα από πίσω της περνώντας τα χέρια μου γύρω από τη μέση της. Βγάζοντας έναν αναστεναγμό γύρισε ο κεφάλι της στο πλάι και μου άφησε το λαιμό της για να τον φιλήσω. Δεν έχασα την ευκαιρία και σύντομα η γλώσσα μου ξεκίνησε τα ταξίδια της ενώ είχα κολλήσει ολόκληρος πια πίσω της. Αλλά και τα δικά της χέρια δεν έμειναν έτσι καθώς ήδη ήταν πάνω στον κώλο μου και με τραβούσαν πάνω της.

-    Καλά το πας, μου λέει σε κάποια φάση, αλλά θέλω να νιώσω αυτό το καυλί που πιέζει τον κώλο μου, μέσα μου.

Για πότε την άρπαξα και βρισκόμασταν γυμνοί στο κρεβάτι μου δεν θυμάμαι. Την είχα μπροστά μου και της ανοίγω με δύναμη τα πόδια χώνοντας το κεφάλι μου ανάμεσα τους.

-    Ναι γλείψε με. Κάνε με να χύσω η γυναίκα. Έχω πολύ καιρό να γαμηθώ. Το θέλω πολύ!

Μόλις την άκουσα να μιλάει πρόστυχα καύλωσα ακόμα περισσότερο. Τα μουνόχειλα και η κλειτορίδα της ήταν μεγάλα και γούσταρα τρελά. Η μυρωδιά και η γεύση του ήταν υπέροχη. Έσταζε στο στόμα μου. Δεν άντεχα. ήθελα να τη γαμήσω αμέσως. Πριν της τον βάλω, τρίβω την καυλωμένη πούτσα μου στο μουνί της και άρχισε να χύνει με μανία. Ένας μικρός πίδακας μας έκανε μούσκεμα. Τι υπέροχη καύλα ήταν αυτή; Της τον χώνω ανάμεσα στα μεγάλα και υγρά μουνόχειλα της και αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και βαθιά. Ένιωθα τον πούτσο μου να ακουμπά στον πάτο της.

-    Αχ… Ναι γαμιά μου, έτσι ναι! Γέμισε το μουνί μου πούτσο. Σκίσε με! Σκίσε με!

Μίλαγε πολύ πρόστυχα. Δεν το περίμενα καθόλου από την εικόνα που είχα για εκείνη και με καύλωνε απίστευτα. Τα βυζόμπαλα της πήγαιναν πάνω κάτω από το σφυροκόπημα. Τα υγρά της έτρεχαν στ’ αρχίδια μου.

-    Αχ ναι… χύνω... χύνω. Ναι. Σε χύνω γαμιά μου, σε χύνω η πουτάνα! Έτσι!

-    Θα χύσω κι εγώ, της λέω. Θα σε γεμίσω χύσια. Θα σε γεμίσω ψωλόχυμα.

-    Δώστα μου. Χύσε με. Γέμισε με χύσια…

και της χύνω την κοιλιά, τα βυζιά, παντού. Την έλουσα με τα χύσια μου και έπεσα λαχανιασμένος πάνω της και την φιλούσα. Γυρίζω μετά από λίγο και κάθομαι δίπλα της. Σκύβει και μου γλείφει πολύ γλυκά τον πούτσο.

Ο δεύτερος γύρος άλλη φορά.

 

(Copyright protected OW ref: 80807)