Εγώ τα ποτά, αυτός τη γυναίκα μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια των περιπετείων μας με τη γυναίκα μου...

Μετά, όταν χωρίσανε οι δρόμοι μας με το Νίκο κάναμε μια κουβέντα με τη γυναίκα μου για το κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η φάση ή να το σταματούσαμε. Είδαμε ότι και στους δυο μας άρεσε πολύ, οπότε είπαμε να βγούμε στην αναζήτηση ενός νέου γαμιά για το μωρό μου. Εμφάνιση δε μας ένοιαζε και πολύ, όχι βέβαια να είναι και χάλιας, αλλά πιο πολύ μας ένοιαζε να έχει μεγάλο πούτσο και να είναι πρόστυχος. Να γαμάει το μωρό μου σαν ένα καλό πουτανάκι.

Είχα στα υπόψη μου ένα φίλο μου όχι πολύ στενό με τον οποίο παίζαμε μπάλα συχνά μαζί και ο οποίος είχε άχτι να γαμάει παντρεμένες και στα αποδυτήρια που αλλάζαμε στεκόταν πάντα γυμνός σα να μας διαφήμιζε την πούτσα του που αν και ξεκάυλωτη φαινόταν χοντρή και μακριά. ‘Έτσι στην επερχόμενη γιορτή μου τον κάλεσα και αυτόν να δω αντιδράσεις. Η γυναίκα μου ντύθηκε ανάλογα για την περίσταση με μια σούπερ εφαρμοστή μίνι φούστα και ένα τοπάκι από πάνω με ικανοποιητικό ντεκολτέ. Επίτηδες τον έβαλα να κάτσει κοντά μας ενώ είδα ότι του βγήκανε τα μάτια έξω μόλις την είδε. Μόλις τους σύστησα μου λέει ο Αντώνης:

-    Δεν ήξερα ότι έχεις τόσο όμορφη γυναίκα! Γι αυτό σέρνεσαι στη μπάλα και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου…

είπε γελώντας ενώ την έκοβε από πάνω μέχρι κάτω. Από την αντίδραση της γυναίκας μου κατάλαβα ότι δεν την άφηνε αδιάφορη ο Αντώνης οπότε είπαμε διακριτικά να ξεκινήσουμε το σχέδιο μας χωρίς να μας πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι. Η βραδιά κυλούσε ήρεμα και η γυναίκα μου αφιέρωνε πότε-πότε χρόνο στον Αντώνη. Τους έβλεπα να χαζολογάνε και τη σκεφτόμουνα στα γόνατα να του ρουφάει τη χοντροψωλάρα του. Σε μια στιγμή που βρήκαμε με τη γυναίκα μου, μου είπε ότι της αρέσει και τη ρώτησα πως θα το ξεκινήσουμε.

-    Άστο πάνω μου, μου απάντησε.

Ενώ μιλούσαν άρχισε αυτή δήθεν να ψάχνει το κινητό της. ¨Έτσι ζήτησε από τον Αντώνη να της κάνει μια κλήση ώστε να το βρει και του έδωσε το νούμερο της. Αυτό ήταν. Μπήκε στο πνεύμα ο Αντώνης μιας και είχε εμπειρία με παντρεμένες και από την επόμενη μέρα κιόλας άρχισε να της στέλνει μηνύματα. Αθώα στην αρχή και σιγά-σιγά το προχωρούσε. Μέχρι που έφτασε να την πιέζει να συναντηθούν. Δέχτηκε για ένα σύντομο καφέ. Εγώ θα ήμουν σπίτι και αν γινόταν κάτι θα κρυβόμουνα να πάρω κι εγώ το μάτι μου. Άρχισε να ετοιμάζεται και η καύλα μου χτυπούσε κόκκινο. Η Ελένη που το κατάλαβε μου ζήτησε να τη βοηθήσω να ξυρίσει το μουνί της ώστε ο Αντώνης να ευχαριστηθεί πιο πολύ το γαμήσι εάν φτάνανε μέχρι εκεί. Φόρεσε ένα ολόσωμο μίνι φουστανάκι πάλι κολλητό άλειψε με λάδι τις μπουτάρες τις να γυαλίζουν και έφυγε για το ραντεβού. Εγώ πήγα και τράβηξα την πρώτη μαλακία να ξαλαφρώσω.

Η αγωνία μου χτυπούσε κόκκινο όταν μετά από μια ώρα και κάτι μου στέλνει μήνυμα: «Ερχόμαστε». Από ότι μου είπε μετά η Ελένη με το που κάτσανε για καφέ αμέσως άπλωσε χέρι στα μπούτια της ενώ η Ελένη δεν αντίδρασε με αποτέλεσμα σύντομα το χέρι του να χαϊδεύει το μουνάκι της πάνω από το στρινγκάκι. Η Ελένη του είπε ότι δουλεύω οπότε τον κάλεσε σπίτι μας . Αυτός δέχτηκε φυσικά και έτσι ήρθανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εγώ κρύφτηκα στη ντουλάπα αλλά δυστυχώς δεν είχα καλή θέα. Μπήκανε μέσα φουριόζοι να ανταλλάζουν γλωσσόφιλα ενώ τα χέρια του Αντώνη ήταν ήδη στα κωλομάγουλα της Ελένης και τα ζουλούσαν. Κλείσανε την πόρτα πίσω τους και την έσπρωξε να καθίσει στον καναπέ. Αυτός έβγαλε τη μπλούζα του, ενώ η Ελένη του ξεκούμπωνε το παντελόνι και ελευθέρωσε μια μεγαλοπρεπή πούτσα σχεδόν έτοιμη.

-    Ρούφα τη μωρό μου…

της είπε, την άρπαξε από το μαλλί και τη μπούκωσε. Έβγαλε μερικά βογγητά ηδονής και αφού την άφησε να τον πιπώνει αυτή για λίγο πήρε τον έλεγχο και άρχισε να της γαμάει το στόμα.

-    Έτσι καργιόλα ρούφα την πούτσα μου, θα πληρώσεις για τόσο καιρό που με καυλώνεις…

της είπε και της γαμούσε το στόμα. Σε μια στιγμή τη σηκώνει και τη βάζει με τα γόνατα στον καναπέ. Της σήκωσε τη φούστα, της κατέβασε το στρινγκάκι και είδα το μουνί της, αν και μακριά , να γυαλίζει από τα υγρά της.

-    Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε γαμήσω

της λέει, ενώ αυτή τον παρακαλούσε να της σκίσει το μουνί. Καρφώθηκε μέσα της και σύντομα την έσκιζε δυνατά ενώ την έβριζε. Η γυναίκα μου του έλεγε να κόψει λίγο γιατί η πούτσα του χτυπούσε στη μήτρα της αλλά αυτός τίποτα. Τη σφυροκοπούσε έτσι κάνα τέταρτο μέχρι που η Ελένη άρχισε να μουγκρίζει και να φωνάζει:

-    Χύνω καργίολη την ψωλάρα σου, χύνω η πουτάνα, με έσκισες, τι γαμήσι ήταν αυτό!

Ο Αντώνης δεν άντεχε άλλο τραβιέται από μέσα της, βγάζει το προφυλακτικό, την πιάνει από τα μαλλιά, τη βάζει καθιστή και αρχίζει να εκτοξεύει το καυτό του σπέρμα πάνω της.

-    Έτσι πουτάνα, της λέει, θα σε λούσω με τα χύσια μου!

Το σπέρμα του πετάχτηκε παντού. Από τα μπούτια της Ελένης, στη φούστα της, στο στήθος, στο πρόσωπο, στον καναπέ παντού. Δεν πρόλαβε να συνέλθει η Ελένη και της την έδωσε πίπα πάλι.

-    Ρούφα πουτανάκι να σε ξαναγαμήσω άλλη μια φόρα πριν σχολάσει ο άντρας σου.

Η Ελένη του καθάρισε καλά την πούτσα του και πιπιλώντας τα αρχίδια του. Του είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί σε λίγο θα ερχόμουν κι έπρεπε να καθαρίσει τα χύσια του από πάνω της και τον καναπέ.

-    Ωραία δε θα ήταν να σε έβρισκε έτσι;

απάντησε αυτός.

-    Θα του το προτείνω είπε η Ελένη και σκάσανε στα γέλια.

Ο Αντώνης έφυγε κι εμείς με την Ελένη γαμιόμασταν όλο το βράδυ σαν τα σκυλιά. Αυτή ήταν η αρχή της ιστορίας μας με τον Αντώνη. Αν σας άρεσε θα σας πω και τη συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 80493)