Πως κάρφωσα τη γυναίκα του αφεντικού μου

Δημοσιεύθηκε από lorenzo24
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πως γάμησα τη γυναίκα του εργοδότη μου από την πίσω πόρτα...

Γεια σας. Ονομάζομαι Λορέντζο και είμαι από την κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα από μια κωμόπολη. Εργάζομαι εδώ και πολύ καιρό σε μια επιχείρηση με ηλεκτρονικές συσκευές και θα σας πω για την περιπέτεια μου με την καυλιάρα γυναίκα του εργοδότη μου.

Θα αρχίσω με έμενα. Είμαι 1,80 ύψος, 72 κιλά κανονικό σώμα, το εργαλείο μου δεν το λες μεγάλο (17,3 εκ.), ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά από μικρός, δεν είμαι ιδιαίτερα εμφανίσιμος αλλά κυκλοφορώ στην πιάτσα σαν καλό παιδί. Η γυναίκα της υπόθεσης μια 40αρα καστανόξανθη ας πούμε όνομα Όλγα, όλα τα λεφτά, μικρά βυζιά, αδύνατη, με ένα κωλαράκι όλα τα λεφτά και για πολλές μαλακιές.

Όλα άρχισαν όταν πρωτοείδα την γυναικάρα αυτή. Έκανα τα πάντα να μην καταλαβαίνει ότι τη γουστάρω. Ο εργοδότης μου είναι ένας 45αρης που παντρεύτηκε για να διαιωνίσει το είδος. Όλα άρχισαν όταν έπρεπε να φύγει ο εργοδότης μου για να δει πελάτες στη Λάρισα, αλλά πήγε στη γκόμενα στην Θεσσαλονίκη. Τέλος πάντων ήταν μια από και μοναδική ευκαιρία να βοηθήσω στο σπίτι του εργοδότη μου και συγκεκριμένα την καυλίτσα γυναίκα του με κάτι άσχετες δουλείες που έπρεπε κάνω λόγω λίγης δουλειάς και επειδή ήταν Σάββατο. Δεν αρνήθηκα, είπα κατευθείαν ναι και πήγα με σκοπό να «βοηθήσω».

Έχουν μια σπιταρόνα λίγο έξω από την κωμόπολη. Με έβαλε να απλώσω να χάλια του σπιτιού και μετά με έβαλε να καθαρίσω. Μόλις τελείωσα το καθάρισμα, πήγα στα χάλια που με φώναζε και είδα την Όλγα. Φορούσε η καυλιάρα ένα Γκρι κολλητή φόρμα και μαύρο στρινγκάκι. Έκανε μπαμ. Την είδα να χτυπάει με ξυλόβεργα τα χάλια και άρχισε το εργαλείο να σηκώνεται και να στενεύει τη φόρμα. Θαύμαζα το κωλαράκι της από πίσω και σχεδόν έτριβα την πουτσα μου πάνω στα κάγκελα μπας και κρύψω το φούσκωμα. Γυρνάει και με κοιτάζει με αυστηρό ύφος.

-    Έλα εδώ, μου λέει. Καθάρισες;

-    Ναι.

-    Και πόση ώρα με βλέπεις και τρίβεις πίσω στα κάγκελα το πούλι σου;

Όπως ήμουν την αρπάζω και άρχισα να χουφτώνω τα μικρά της βυζιά και τρίβω την πουτσα μου στον κώλο της με δύναμη.

-    Πάμε μέσα μανάρι μου να σε σκίσω όπως δεν σε έσκισε ποτέ κανείς.

Με παίρνει από τα χέρια και με πάει στο θαλασσινό στρώμα που είχαν, μου βγάζει την πουτσα και άρχισε μια πίπα μαέστρικη, όλα τα λεφτά. Εγώ έπαιζα το μουνάκι της μέχρι που άρχισε τα βογκητά, φώναξε ότι χύνει και έχυσε μέσα στο χέρι μου. Μετά με έβαλε κάτω και ανέβηκε πάνω στην πουτσα μου. Μου κρατούσε τα μαλλιά και με γλωσσοφιλούσε. Άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή και να φωνάζει…

-    Γάμα με όπως δεν έχεις ξαναγαμήσει καμιά.

-    Θα σου δώσω τα έντερα σου με τα χύσια μου στο χέρι παλιοπουτανάκι.

Άρχισα να της δαχτυλώνω δειλά-δειλά την κωλοτρυπούλα της. Σταματάει κάποια στιγμή για να πάρει ανάσα και τη στήνω στα 4. Άρχισα να παίρνω υγρά από το μουνί της και να τη δακτυλώνω στην κωλότρυπα.

-    Τι κανείς ρε μαλακά; μου λέει. Μόνο ένα δάκτυλο βάζεις; Βαλε 3 να ανοίξει η τρυπούλα μου καλά.

Εκεί που τη γαμούσα στα 4, τη σταματώ και τη στήνω στα μπρούμυτα για να έχω καλύτερη θεά στης τρύπες της και άρχισα να γλείφω την κωλότρυπα της σαν τρελός. Της βάζω μαξιλάρι στη μέση για να σηκωθεί, κάθομαι επάνω της, την τραβάω από τα μαλλιά και μπήκα σιγά-σιγά στην τρυπούλα της μέχρι να μπει όλος ο πούτσος μέσα. Αυτή ούρλιαζε σαν τρελή και έχυνε πηγάδια. Μπαινοέβγαινα σαν ροντέο με τα άλογα μέχρι που έχυσα μέσα στο κωλάντερο της και αυτή συνέχισε να με βρίζει…

-    Πουτσαρά μου αυτό ήταν μόνο; Μας δουλεύεις έτσι;

-    Σε 10 λεπτά αρχίζει ο δεύτερος γύρος να σου σκίσω το μουνάκι.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 80417)