Πως η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο κερατά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχαν περάσει 3 μήνες, από τη μέρα που εντελώς τυχαία είδα τη γυναίκα μου να γαμιέται με δύο συναδέλφους της, τον Αποθηκάριο της εταιρείας και το νεαρό βοηθό του και δεν είχα κανένα άλλο νέο από τότε...

Είχαν περάσει 3 μήνες, από τη μέρα που εντελώς τυχαία είδα τη γυναίκα μου να γαμιέται με δύο συναδέλφους της, τον Αποθηκάριο της εταιρείας και το νεαρό βοηθό του και δεν είχα κανένα άλλο νέο, από τότε. Παρασκευή μεσημέρι έρχεται και μου λέει, πως η εταιρεία για να τους επιβραβεύσει για την απόδοση τους, θα τους βγάλει το επόμενο βράδυ έξω, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και πως είμαστε καλεσμένοι. Κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα για το 2o μέρος του έργου «πως η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο κερατά» και της είπα πως δεν μπορώ να πάω προφασιζόμενος πως έχουμε συγκέντρωση σε έναν σύλλογο που συμμετέχω και φυσικά πως θα μπορούσε να πάει μόνη της. Επίσης της είπα πως θα την πήγαινα στο μαγαζί και πως αν ήθελε θα πήγαινα να την έπαιρνα, γιατί μένουμε αρκετά έξω από την Αθήνα, ή αν πάλι ήθελε θα μπορούσε να μείνει το βράδυ στο διαμέρισμα της αδερφής μου, που ήταν πολύ κοντά στο κέντρο, μιας και η αδερφή μου έλειπε εδώ και καιρό στο εξωτερικό.

Μου απάντησε πως για να μην με ταλαιπωρήσει θα την πήγαινα και στη συνέχεια το βράδυ θα έμενε στο διαμέρισμα της αδερφής μου και το πρωί θα μιλούσαμε για το πώς θα ερχόταν σπίτι. Το άλλο βράδυ μόλις εμφανίστηκε μπροστά μου έτοιμη για την έξοδο της, τρελάθηκα. Η απόλυτη κάβλα. Μαύρο κολλητό μίνι φόρεμα και γόβα στιλέτο. Την πήρα και την άφησα έξω από το μαγαζί. Αμέσως κατευθύνθηκα στο διαμέρισμα της αδερφής μου, γιατί είχα να στήσω το σκηνικό μου. Ανέβηκα σε ένα ευρύχωρο πατάρι, που βλέπει στο σαλόνι και την τραπεζαρία, έστησα την κάμερά μου, έστρωσα κάτω ένα φουσκωτό στρώμα για να είμαι άνετος, ανέβασα και ένα μπουκαλάκι ουίσκι για να πίνω και το ποτάκι μου και ετοίμασα και τα προφυλακτικά, για να μπορώ να χύσω όσες φορές χρειαστεί χωρίς να λερώσω το πατάρι.

Ήξερα πως ρίσκαρα γιατί θα μπορούσε να πάει στη κρεβατοκάμαρα, στην οποία δεν είχα οπτική επαφή, αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Στις 1.30 περίπου άκουσα την πόρτα να ανοίγει και είδα να μπαίνουν, μπροστά η γυναίκα μου και από πίσω ο Αποθηκάριος, ο βοηθός του, αλλά και ο προϊστάμενος της, ένας 35άρης που ήξερα πως την έκανε κέφι σαν τρελός. Δεν πρόλαβε να κλείσει η πόρτα και έπεσαν πάνω της. Ακούω τον προϊστάμενο να της λέει, ενώ το δάχτυλο του είχε χαθεί ήδη στη κωλοτρυπίδα της:

-    Μωρή καριόλα, είναι δυνατόν να τον παίζω για πάρτη σου τόσο καιρό και να μαθαίνω από τον πιτσιρικά, πως γαμιέσαι σαν πουτάνα; Θα σε ξεμουνιάσω απόψε.

Με έκπληξη ακούω να του απαντά:

-    Ναι γαμιά μου θα με σκίσεις και συ και οι άλλοι, αλλά πριν ξεκινήσουμε κάντε αυτό που συμφωνήσαμε.

Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, βλέπω τον προϊστάμενο να ακουμπάει πάνω στο τραπέζι ένα μάτσο πενηντάρικα, που τα υπολόγισα κοντά στα 1000 €. Οι πούτσες του αποθηκάριου και του μικρού ήταν ήδη στις χειλάρες της, την ίδια στιγμή που ο προϊστάμενος, είχε πάει από πίσω και της πελεκούσε με τη γλώσσα του τη κωλοτρυπίδα. Την είχαν αφήσει μόνο με το μαύρο της στριγκάκι και το θέμα της γαμιόλας μου, να καυλώνει τρεις άντρες ήταν απίστευτο. Όταν ο προϊστάμενος έβγαλε έξω τη ψωλάρα του τρελάθηκα. Ένα εργαλείο τουλάχιστον 22 πόντους και πολύ χοντρό. Ίσως το μεγαλύτερο που είχα δει. Ο μικρός είχε κάτσει κάτω και την είχε βάλει πάνω στο καβλί του χωρίς να της βγάλει το στριγκάκι και ο αποθηκάριος της γαμούσε το στόμα και της έλεγε:

-    Ρούφα μωρή ξεσκίστρα, ρούφα γαμιόλα, θα σου ανοίξουμε όλες τις τρύπες απόψε.

Ο Προϊστάμενος ήρθε από πίσω και ακούμπησε το τεράστιο πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισε να της τον μπήγει σιγά-σιγά και να της λέει:

-    Μωρή γαμιόλα μου το έπαιζες κυρία και καθώς πρέπει, μου κουνιόσουνα και εγώ ο μαλάκας τον έπαιζα για πάρτη σου και δεν μου το έλεγες πως γουστάρεις να γαμιέσαι και να πληρώνεσαι ξεσκίστρα; Θα σε γαμάω κάθε μέρα τώρα ξεκωλιάρα. Θα σε στέλνω στο μαλάκα τον άντρα σου χυμένη και ξεπατωμένη.

Της τα έλεγε και της τον έβαζε πιο βαθιά μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν στα κωλομάγουλα της. Τότε άρχισε να την κοπανάει κανονικά την ίδια ώρα που ο μικρός της κάρφωνε τη μουνάρα και της έλεγε:

-    Τι ωραία ιδέα είχα εκείνη τη μέρα να σου πιάσω τη κολάρα πουτανάκι, αν και έκανες πως παρεξηγήθηκες και μου την είπες, ήξερα από τότε πως θα έρθει η στιγμή να σε ξεμουνιάζω καβλιάρα μου.

Αυτή ρούφαγε το καβλί του αποθηκάριου και που και που φώναζε από κάβλα:

-    Σκίστε με γαμιάδες μου, ανοίχτε μου τις τρύπες ξεπατώστε με. Θέλω πούτσα η καριόλα.

Εγώ είχα χύσει ήδη και ετοιμαζόμουνα για το δεύτερο. Ο Προϊστάμενος κάθισε κάτω, την έβαλε να κάτσει πάνω στη ψωλάρα του με τη κωλοτρυπίδα που τώρα πια είχε ανοίξει σαν πηγάδι. Ο αποθηκάριος πήρε θέση και της έχωσε μες τη μουσκεμένη της μουνάρα και ο μικρός έφερε τη πούτσα του και της έχωσε μες το στόμα μέχρι τα αρχίδια. Τη γάμαγαν σαν τρελοί. Ήχοι από υγρά , λόγια πρόστυχα, βρισιές , σκαμπίλια στα κωλομέρια και πουτσοσκάμπιλα, έφτιαχναν μια απίστευτη ατμόσφαιρα που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα την ζήσω. Ακούω τον προϊστάμενο να λέει στον αποθηκάριο:

-    Νίκο βγάλ’ τον από το μουνί της και βάλ’ τον κι εσύ στη κωλοτρυπίδα της. Να μπούνε μέσα δυο ψωλές να κάνει ένα μήνα να ξανακάτσει το καργιολάκι. Να πάει στο κερατά της και να ‘ναι η κωλάρα της σαν πηγάδι.

Έτσι και έγινε. Είδα να μπαίνει σιγά-σιγά και το δεύτερο καβλί στο πάτο της και τρελάθηκα. Την πελεκούσαν κανονικά, της άνοιγαν τη κωλάρα και ο μικρός της τον έμπηγε μέχρι το λάρυγγα. Άκουσα τον προϊστάμενο να λέει:

-    Έρχομαι μωρή ξεσκίστρα. Θα σου γεμίσω το κωλάντερο ζουμιά γαμιόλα. Θα σε ξεπατώσω.

Την ίδια ώρα ο μικρός έχυνε μέσα στο στόμα της λέγοντας της:

-    Πιες τα μωρή καριόλα, ρούφα τα, ρούφα τα γιατί απόψε θα πληρώσεις για τις ξεπέτες που μου κάνεις στη δουλειά. Ήρθα καυλωμένος για να σε γαμάω μέχρι το πρωί.

Ο Αποθηκάριος και ο προϊστάμενος έχυναν και οι δύο μέσα στην κωλάρα της, ουρλιάζοντας, ενώ εκείνη έπαιζε τη μουνάρα της και τους παρακαλούσε να την ξεσκίσουν. Λίγα λεπτά πέρασαν μονάχα και το καβλί του προϊστάμενου ήταν ήδη στο στόμα της, ενώ οι άλλοι δύο της έγλειφαν το μουνί και τη κωλότρυπα. Ο Προϊστάμενος της τον έδινε, την κοίταζε στα μάτια και της έλεγε:

-    Θα πας να πεις στο μαλάκα τον κερατά τον άντρα σου πως πήρες προαγωγή και πως θα χρειαστεί να συμμετέχεις σε 3-4 μίτινγκ την βδομάδα. Εκεί θα σε περάσει όλος ο αντρικός πληθυσμός της εταιρείας. Αμαρτία είναι να έχουμε τέτοια γαμιόλα στην εταιρεία και να ψάχνουμε αλλού. Θα σε πληρώνουμε και θα σε γαμάμε ξεκωλιάρα. Ρούφα ξεσκίστρα, ρούφα και να δεις τι πούτσα θα φας από δω και πέρα.

Ο Μικρός της είχε καρφώσει ήδη την κωλάρα την ίδια ώρα που ο αποθηκάριος είχε πάρει θέση από κάτω και της έμπηγε το καβλί του μες τη μουνάρα της που έσταζε. Τη γαμούσαν έτσι εναλλάξ τουλάχιστον 3 ώρες. Την γαμούσαν και την έβριζαν, την ξεφτίλιζαν και εκείνη ζητούσε και άλλο. Αφού έχυσαν για 4η φορά ο καθένας και αφού τους στέγνωσε τα καβλιά και από την τελευταία σταγόνα κοιτώντας τους στα μάτια, σηκώθηκαν να φύγουν λέγοντας της χαρακτηριστικά:

-    Από σήμερα θα ξέρεις πως θα σε γαμάμε όπου σε βρίσκουμε. Θα σε γαμάμε και θα σου δίνουμε ένα πενηντάρι τη φορά γαμιόλα. Και αν είμαστε παραπάνω από ένας θα την βρίσκουμε τη τιμή. Εσύ ετοίμασε τη μουνάρα σου και την κωλάρα σου για πολλές πούτσες και όλα τα άλλα θα γίνουνε.

Αυτή συμφώνησε και γυρνώντας στον πιτσιρικά την άκουσα να του λέει:

-    Εσύ γαμιόλη μου μη φύγεις, κάτσε εδώ να κοιμηθούμε παρεούλα, δε μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη μου.

Έμειναν οι δυο τους και είδα τον πιτσιρικά να την παίρνει στα χέρια και να πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα μετά από λίγα λεπτά να την ξαναγαμάει και να της λέει:

-    Θα με πεθάνεις μωρή καριόλα, με ξέσκισες, με ξεψώλιασες. Ξέρει άραγε ο μαλάκας ο άντρας σου τι ξεκωλιάρα γυναίκα έχει; Σιγά μη μπορεί αυτός ο κερατάς να γαμήσει τέτοιο μούναρο.

Δεν με στεναχώρησαν τα λόγια του γιατί ήξερα πως είχε δίκιο. Κατέβηκα προσεχτικά και έφυγα. Είχα καταγράψει υλικό που θα έφτανε να γεμίσουν 3 τσοντοταινίες και μάλιστα με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα μου, που με είχε κάνει πια για τα καλά, ευτυχισμένο κερατά!

 

(Copyright protected OW ref: 79690)