Ένα απρόσμενο καλοκαιρινό βράδυ

Δημοσιεύθηκε από sexaholic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Επειδή όλα τα καλά συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις... ένα καλοκαιρινό βράδυ με πολύ κάβλα

Ήταν καλοκαίρι, σε διακοπές με δυο καλούς μου φίλους, χαλαρή κατάσταση, προσπαθούσαμε να χαλαρώσουμε από την πίεση της δουλειάς. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν κάποιες μέρες μακριά από την καθημερινότητα μας, να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε. Προορισμός μας ένα ήσυχο μέρος, σε ένα ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα. Οι μέρες μας περνούσαν χαλαρά, στις ξαπλώστρες της παραλίας ή την πισίνα του ξενοδοχείου, φαγητό, ίσως ποτάκι στο μπαρ της πισίνας, ατελείωτες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, είχαμε θέσει ως κανόνα πως δεν θα επιτρέψουμε να ασχοληθούμε καθόλου με τη δουλεία.

Ήταν το βράδυ της δεύτερης μας νύχτας εκεί, όταν μετά από μερικά κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας πολύ γέλιο και χαλαρή διάθεση ανεβήκαμε στο δωμάτιο να ξαπλώσουμε. Η ώρα είχε περάσει και δεν άργησα να ακούσω το πρώτο ροχαλητό από τους άλλους δυο. Τα κοκτέιλ κάνανε τη δουλειά τους, η ζέστη αφόρητη, το aircondition να λειτουργεί αλλά εμένα δεν με έπιανε ο ύπνος. Φορώντας μία βερμούδα και από τη μέση και πάνω γυμνός, βγαίνω στο μπαλκόνι να απολαύσω τη βραδιά. Αράζω στην καρέκλα από αυτές που η πλάτη ρυθμίζεται και κοιτάζω τον ουρανό. Το μισογεμάτο φεγγάρι φώτιζε τη θάλασσα δεν ακουγότανε τίποτα παρά μόνο το απαλό κύμα που έσκαγε στην παραλία. Ξαφνικά κάποιος μικρός θόρυβος κάνει το κεφάλι μου να γυρίσει ασυναίσθητα στο διπλανό μπαλκόνι. Μόνο με το φως του φεγγαριού μπορώ να διακρίνω μία γυναικεία φιγούρα να κινείται και να κάθεται κι αυτή στην καρέκλα της. Μου δίνεται η εντύπωση πως την είδα να κινείται γυμνή.

Χωρίς να δώσω σημασία συνεχίζω να βρίσκομαι βυθισμένος στις σκέψεις μου. Εξάλλου δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μας πως μπορεί να βρίσκαμε κάτι το ενδιαφέρον εκεί, να γινόταν οτιδήποτε το πονηρό, όμως τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Έτσι δεν είναι; Την απόλυτη ησυχία της νύχτας τη διακόπτουν κάποιες βαριές και δυνατές αναπνοές, ένα απαλό αισθησιακό βογκητό. Τα αυτιά μου τσιτώνουν όπως ακριβώς τα σκυλιά όταν πιάνουν κάποιο θόρυβο. Προσπαθώ να καταλάβω από πού έρχεται και τότε συνειδητοποιώ πως είναι από το διπλανό μπαλκόνι. Ίσως από τη φιγούρα που είδα πριν από λίγη ώρα. Γυρίζω το κεφάλι μου, δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά, το διαχωριστικό ανάμεσα στα μπαλκόνια μας εμποδίζει την όραση μου. Δεν ξέρω αν έχει αντιληφθεί την παρουσία μου, μάλλον αυτό θα μείνει για μένα ένα αναπάντητο ερώτημα.

Σηκώνομαι και πλησιάζω το μπαλκόνι της ώστε να έχω καλύτερη θεά. Αυτό που βλέπω κάνει το κορμί μου να ξυπνήσει ακαριαία. Τη γυμνή γυναικεία φιγούρα να κάθεται στην καρέκλα της με την πλάτη πεσμένη ελαφρά πίσω, τα πόδια της ανοιχτά, να χαϊδεύει το μαυρισμένο κορμί της. Δεν ξέρω αν η παρουσία μου έχει γίνει αισθητή αν έχει νιώσει τα μάτια μου να τη διαπερνούν καθώς είμαι καρφωμένος σε αυτό το υπέροχο θέαμα. Παρακολουθώ την κάθε της κίνηση, την κάθε αντίδραση του κορμιού και του προσώπου της, δαγκώνει και υγραίνει τα χείλη της. Αυτό κάνει ασυναίσθητα το χέρι μου να βολέψει καλύτερα μέσα στη βερμούδα τον πούτσο μου που έχει αρχίσει να σκληραίνει, χωρίς όμως να το πάρω από εκεί. Δεν ξέρω αν με έχει δει, αν παίζει μαζί μου. Φροντίζω και εγώ με τη σειρά μου να κάνω, ασυναίσθητα, λίγο θόρυβο για να της τραβήξω την προσοχή. Τη βλέπω που ανοίγει τα μάτια της, εξερευνεί το χώρο προσπαθώντας να διακρίνει από πού έρχεται ο θόρυβος.

Χωρίς να σταματήσει να αγγίζει το κορμί της τα μάτια της πέφτουν πάνω στο δικό μου βλέμμα. Προσπαθώ να καταλάβω από το βλέμμα της τι είναι αυτό που θέλει. Δεν περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, όταν τη βλέπω να ανοίγει τέρμα τα πόδια της και να βάζει το δάχτυλο της μέσα της. Κοιτώντας με, το βγάζει, το γλείφει, σηκώνεται και πλησιάζει προς το μέρος μου. Τη νιώθω τόσο κοντά μου, η θέρμη και η έξαψη του κορμιού της κάνουν το δικό μου να ανατριχιάσει από την κάβλα. Χωρίς να της μιλήσω, τι να έλεγα εξάλλου εκείνη την ώρα το μυαλό μου δεν λειτουργούσε, πιάνω το χέρι της περνάω το δάχτυλο της από τα χείλη μου και μετά στο στόμα μου και τη γεύομαι. Είναι τέλεια η γεύση της. Η αντίδραση της για ακόμη μία φορά με αφήνει αποσβολωμένο. Πιάνει το ένα μου χέρι και το κατευθύνει στο στήθος της και μετά το άλλο στο μουνί της. Ακουμπάει τα χείλη μου με τη γλώσσα της, ενώ ταυτόχρονα το χέρι της πιάνει τον καυλωμένο μου πούτσο. Νιώθω με την αφή μου κάθε κύτταρο του κορμιού της να έχει ξυπνήσει. Αγγίζω απαλά όλο το στήθος της και τα δάχτυλα μου καταλήγουν στις ήδη σκληρές ερεθισμένες ρώγες της, το άλλο μου χέρι χαϊδεύει και αυτό απαλά όλη την ευαίσθητη περιοχή της.

Τρίβω τα μουνόχειλα της και φτάνω στην υγρή τρυπούλα της. Βρέχω τα δάχτυλα μου και τα φέρνω και πάλι στα χείλη μου, με σκοπό να τη γευτώ ξανά και μετά να τη φιλήσω. Όσο όλα αυτά συμβαίνουν, είμαι καρφωμένος στα μάτια της και πλέον μπορώ να διακρίνω δυο μεγάλα υπέροχα μπλε ματάκια. Γεύεται με τη σειρά της τα χείλη μου και κάνει ένα βήμα πίσω. Απομακρύνεται ενώ ακόμη με κοιτάζει βαθιά μέσα στα μάτια και ξεκινάει να μπει στο δωμάτιο της. Αυτό με κάνει να τα χάσω για λίγο, όμως δεν θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία. Το διαχωριστικό ανάμεσα στα μπαλκόνια μας είναι πολύ μικρό εμπόδια για να μπορέσει να με σταματήσει και αμέσως βρίσκομαι στη δική της πλευρά. Το μόνο που δεν περίμενα να συμβεί είναι να φύγει. Προσπαθώ να τη σταματήσω. Πιάνω το χέρι της και την τραβάω. Γυρίζει το κεφάλι της και με κοιτάζει. Για δευτερόλεπτα προσπαθώ να καταλάβω αν είμαι το παιχνίδι της. Πλησιάζω το στόμα μου στο αυτί της το δαγκώνω απαλά και της ψιθυρίζω.

-    Είσαι το πιο όμορφο θέαμα, σε θέλω. Όμως αν αυτό που θέλεις είναι να φύγεις θα το σεβαστώ απόλυτα.

Η δεύτερη μου κίνηση είναι να μην της αφήσω χρόνο να σκεφτεί. Τα χείλη μου κολλάνε στα δικά της. Ανταποκρίνεται και νιώθω τα χέρια της στην πλάτη μου. Κολλάει το κορμί της πάνω μου. Οι γλώσσες μας ξεκινάνε ένα χορό που μόνο εκείνες καταλαβαίνουν. Τα σώματα μας ακολουθούν στο ίδιο τέμπο. Με τραβάει προς τον τοίχο. Τα χέρια της κατεβαίνουν από την πλάτη μου πιο χαμηλά, τα περνάει μέσα από τη βερμούδα και χουφτώνει δυνατά τον κώλο μου ενώ με σφίγγει πάνω της με όλη της τη δύναμη. Έτσι ενωμένοι νιώθει πως ο πούτσος μου δεν έχει μείνει αδιάφορος σε όλο αυτό. Τον νιώθει σκληρό και μεγάλο να τρίβεται στο υγρό μουνί της. Με κολλάει στον τοίχο με δύναμη κάνει ένα μικρό βήμα πίσω με κοιτάζει με βλέμμα γεμάτο πόθο, κατεβάζει τη βερμούδα μου, τον πιάνει στη χούφτα της και με μικρές δαγκωματιές απαλές κατεβαίνει στο λαιμό μου στο στήθος μου και συνεχίζει στη κοιλιά μου. Σηκώνει το βλέμμα της και με κοιτάζει. Γονατίζει μπροστά μου και θα τον βάζει στο στόμα της.

Αφήνομαι απόλυτα στα χάδια της, στο δικό της ρυθμό. Γέρνω το κεφάλι μου πίσω και απολαμβάνω τη στιγμή. Γυρίζω και την κοιτάω. Τα μάτια μου καρφωμένα στα δικά της. Νιώθω τη γλωσσά της να παίζει μαζί μου, να μου τον γλείφει από τ’ αρχίδια μέχρι το πουτσοκέφαλο και μετά τον εξαφανίζει στο στόμα της.

-    Παρ’ τον κάβλα μου είναι όλος δικός σου, για σένα έχει γίνει έτσι…

και της πιάνω τα μαλλιά και μετά τους ώμους προσπαθώντας να έχω την αίσθηση από τη βελούδινη επιδερμίδα της στα χεριά μου. Νιώθει πόσο πολύ με έχει καυλώσει. Νιώθει στο στόμα της τον πούτσο μου σκληρό έτοιμο να εκραγεί από την κάβλα. Σηκώνεται με φιλάει και πηγαίνει στο τραπέζι του μπαλκονιού ξαπλώνει και μου λέει…

-    θέλω να νιώσω την γλώσσα σου στο μουνί μου που έχει πάρει φωτιά.

Η λαχταρά μου να τη νιώσω είναι τόσο μεγάλη που έρχομαι αμέσως ανάμεσα στα πόδια της, σκύβω και τη φιλάω στην κοιλιά και αργά κατεβαίνω πιο χαμηλά μέχρι να φτάσω στο πολυπόθητο σημείο της, αυτό που πριν γεύτηκα από τα δάχτυλα της τώρα θα είχα την τύχη να το γευτώ με τη γλώσσα μου κατευθείαν από την πηγή των πιο ερωτικών χυμών. Με το χέρι μου να ακουμπάει ανάμεσα από τα στήθη της την πιέζω ώστε η πλάτη της να ακουμπήσει στο τραπέζι και χώνω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Η γλώσσα μου πιάνει αμέσως δουλειά και γεύομαι το υπέροχο φρεσκοξυρισμένο μουνί της. Παίζω με την κλειτορίδα της. Έχει αφεθεί τελείως σε αυτό που της κάνω και βογκάει από κάβλα και ηδονή. Με το χέρι της πιέζει το κεφάλι μου και ένα μου δάχτυλο παραβιάζει τη στενή της τρυπούλα. Το να την ακούω με ερεθίζει ακόμη πιο πολύ. Ακόμη πιο λαίμαργα ρουφάω και χτυπάω την κλειτορίδα της καθώς και δεύτερο δάχτυλο μου γαμάει το μουνάκι της.

Τα δάχτυλα της μπλεγμένα στα μαλλιά μου με πιέζουν πάνω της και κάπου εκεί νιώθω τα πρώτα της υγρά να τρέχουν, χύνει στη γλώσσα μου και εγώ πίνω το νέκταρ της.

-    Μ’ αρέσει, θέλω να σε νιώσω μέσα μου

την ακούω να μου λέει. Σηκώνομαι και είμαι όρθιος ανάμεσα στα πόδια της. Πιάνω τον πούτσο μου στο χέρι μου και πλησιάζω στο υγρό καυτό μουνάκι της. Μάλλον είναι η ώρα μου τώρα να παίξω μαζί της. Τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της τον χτυπάω πάνω τους, τα ανοίγω για να έχω πρόσβαση στην κλειτορίδα της και εκεί νιώθει το άγγιγμα από τον σκληρό μου πούτσο. Τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου με σκοπό να με τραβήξει μέσα της. Αντιστέκομαι όσο μπορώ σε αυτό. Βάζω μόνο το κεφάλι του μέσα της μου τον γεμίζει με τα υγρά της. Τον ξαναβγάζω και τον τρίβω πάλι στη κλειτορίδα της. Συνεχίζω αυτό το παιχνίδι για λίγο ακόμη. Νιώθω τα πόδια της να με πιέζουν ακόμη πιο πολύ για να μπω μέσα της ώσπου κάποια στιγμή η αντίσταση, το παιχνίδι μου αυτό σταματάει και καρφώνομαι αργά μέσα της. Αισθάνεται κάθε μου εκατοστό να γεμίζει το κορμί της, και όταν είμαι όλος μέσα της μένω εκεί βαθιά καρφωμένος χωρίς να κουνιέμαι. Αυτό την κάνει να χύσει για άλλη μια φορά. Η ανάσα της γίνεται πιο γρήγορη το μουνάκι της έχει συσπάσεις και με κρατάει μαγκωμένο, τα πόδια της τρέμουν από την ηδονή και εγώ απολαμβάνω το θέαμα, τις εκφράσεις του προσώπου της.

Πέφτω πάνω της. Αισθάνεται την πίεση του κορμιού μου, τη φιλάω στα χείλη, μένουμε για λίγο αγκαλιασμένοι τα χέρια της και τα πόδια της τυλιγμένα γύρω μου μέχρι να ξαναβρεί την ανάσα της.

-    Πήγαινε με μέσα στο δωμάτιο,

μου ζητάει Χωρίς να βγω από μέσα της, τη σηκώνω στην αγκαλιά μου και μπαίνουμε στο δωμάτιο για τη συνέχεια.

-    Θέλω να καθίσεις στην καρέκλα,


μου λέει. Κάθομαι και αυτή αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει αργά στον πούτσο μου. Της φιλάω το στήθος, δαγκώνω απαλά τις ρώγες της ενώ τα χέρια μου πιάνουν το κωλαράκι της.

-    Είσαι η απόλυτη φαντασίωση. Έτσι θέλω να ανεβοκατεβαίνεις αργά στο καβλί μου μωρό μου,

της λέω καθώς τα χέρια μου πλέον την πιάνουν δυνατά από το κωλαράκι της και την καρφώνω δυνατά πάνω μου. Η γλώσσα μου παίζει με τις ρώγες της. Ένα χέρι μου πιάνει τα μαλλιά της, τα τραβάω και γέρνει το κεφάλι της πίσω, ο λαιμός της μένει ελεύθερος και εγώ σαν πεινασμένο θηρίο τον γλείφω και τον δαγκώνω. Γεύομαι τη σάρκα της η μυρωδιά του κορμιού της σε συνδυασμό με τον λίγο ιδρώτα της που υπάρχει σε όλο το κορμί της κάνει τη κάβλα μου να χτυπάει κόκκινο. Ο πούτσος μου σκληραίνει ακόμη πιο πολύ μέσα της.

-    Θέλω να με χύσεις, θέλω να νιώσω τα χύσια σου να κυλάνε στην ψωλάρα μου, να κάνεις μούσκεμα τα αρχίδια μου…

και ταυτόχρονα σφίγγω τα χέρια μου στο κωλαράκι της. Μαζεύω όλες μου τις δυνάμεις για να μη ξεπεράσω τα όρια μου, να κρατηθώ και να μη χύσω ακόμη. Γι’ αυτό σηκώνομαι από την καρέκλα είμαι όρθιος και όπως είναι καρφωμένη πάνω μου τη φιλάω. Λυγίζω τα γόνατα μου για να βρω την ισορροπία μου και με τη βοήθεια των χεριών μου την ανεβοκατεβάζω στον πούτσο μου αργά και δυνατά. Νιώθω την ανάσα της να γίνεται πιο γρήγορη καθώς η κλειτορίδα της τρίβεται πάνω μου και ο πούτσος μου είναι βαθιά μέσα της. Λέξεις που δεν μπορώ να καταλάβω βγαίνουν από τα χείλη της. Το αισθάνομαι ότι πλησιάζει σε έναν ακόμη οργασμό. Τα χέρια της περασμένα πίσω από το λαιμό μου πιάνουν τα μαλλιά μου. Τα τραβάει και σε λίγο όλο της το κορμί τρέμει. Το μουνάκι της ρουφάει τον πούτσο μου και μια μεγάλη ποσότητα από τα υγρά της κυλάει προς τα αρχίδια μου. Τα νιώθω καυτά να με καίνε μέχρι τους μηρούς μου.

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι. Τα πόδια της είναι ακόμη περασμένα πάνω από τα χέρια μου και αφού έχει συνέλθει από τον οργασμό της χωρίς ακόμη να έχω βγει από μέσα της την κοιτάζω βαθιά στα μάτια και φιλάω τρυφερά τα δυο της χείλη. Η γλώσσα μου χάνεται στο στόμα της φιλιόμαστε με τόσο πάθος σαν να μην υπάρχει αύριο. Τα σώματα μας είναι ενωμένα αισθάνομαι την κάθε σπιθαμή του κορμιού της, την απαλή της επιδερμίδα να γίνεται ένα με το δικό μου κορμί.

-    Χύσε με , θέλω να μου το κάνεις όσο πιο άγρια μπορείς…

μου λέει και δαγκώνει απαλά τα χείλια μου.

-    Τόση ώρα θέλω να αδειάσω το σπέρμα μου μέσα σου κάβλα μου. Δε θα αντέξω όμως αυτή τη φορά.

-    Θέλω να χύσουμε μαζί. Γάμα με πιο γρήγορα.

Δε μπορώ παρά να κάνω ότι μου ζητάει, γι’ αυτό αρχίζω να αυξάνω ρυθμό και ένταση όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο δυνατά καρφώνομαι μέσα στο υγρό μουνάκι της. Δαγκώνω το λαιμό της, το στήθος της. Οι ρώγες της είναι σκληρές και το κορμί της ανατριχιάζει και πάλι. Κάθε φορά που μπαίνω μέσα της, ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος όταν το σώμα μου χτυπάει το δικό της. Κάθε φορά ο πούτσος μου χτυπάει βαθιά τη μήτρα της και τα αρχίδια μου χτυπάνε στο κωλαράκι της.

-    Χύνω μωρό μου, σε χύνω κάβλα μου χύνω βαθιά μέσα σου…

και πίδακες από σπέρμα εκτοξεύονται μέσα στην καυτή μουνάρα της. Το κορμί μου παραλύει. Πέφτω πάνω της και νιώθω και τα δικά της υγρά να γίνονται ένα με τα δικά μου.

-    Ήταν τέλειο κάβλα μου…

και την κοιτάζω βαθιά στα μάτια. Φιλιόμαστε και νιώθει τον πούτσο μου που δεν έχει πέσει ακόμη να κάνει συσπάσεις αφήνοντας και τις τελευταίες σταγόνες από το σπέρμα μου βαθιά μέσα της.

-    Δεν τελειώσαμε ακόμη εμείς οι δυο μου λέει και μου κλείνει πονηρά το μάτι.

-    Φυσικά και δεν τελειώσαμε μωρό μου, η κάβλα μου για σένα δεν μπορεί να σβήσει τόσο εύκολα.

Μένουμε για λίγη ώρα ξαπλωμένοι στο κρεβάτι χωρίς να μιλάμε ώσπου το χέρι της πιάνει το δικό μου, με τραβάει και πηγαίνουμε για ντουζάκι. Το νερό κυλάει στα κορμιά μας ο ένας πλένει το άλλον. Σαπουνίζω το κορμί της και το νιώθω να είναι πάλι έτοιμο να δεχτεί τα χάδια μου. Τα χέρια μου με τη βοήθεια της σαπουνάδας γλιστράνε σε όλο της το κορμί, επικεντρώνομαι όμως πιο πολύ στο στήθος της στο οποίο της χαρίζω ένα αισθησιακό μασάζ. Είμαι πίσω της και οι παλάμες μου μαλάζουν το στήθος της. Οι ρώγες της σκληραίνουν, προσπαθώ να της τσιμπήσω όμως δεν τα καταφέρνω γιατί γλιστράνε. Το νερό που τρέχει ξεπλένει τα κορμιά μας. Γυρίζει, γονατίζει μπροστά μου, παίρνει τον μισοσηκωμένο πούτσο μου στο στόμα της, τον αγκαλιάζει με το χέρι της και τον παίζει. Χαϊδεύει τα αρχίδια μου με το άλλο χέρι μέχρι που τη βλέπω να το κατευθύνει στο μουνάκι της και να παίζει μαζί του όση ώρα με τσιμπουκώνει. Με τρελαίνει να το βλέπω αυτό όπως και το να παίζω εγώ μαζί της, γι’ αυτό δεν χάνω ευκαιρία και τη σηκώνω δίπλα μου.

-    Σκύψε και ρούφα με μωρό μου όσο εγώ θα χαϊδεύω την όμορφη μουνάρα σου.

Υπακούει πρόθυμα και τον παίρνει στο στοματάκι της.

-    Είσαι τρέλα, ξέρεις και το κάνεις υπέροχα.

Το ένα μου χέρι βρίσκεται ανάμεσα στα βρεγμένα μαλλιά της ενώ το άλλο αγγίζει την πλάτη της και ταξιδεύει στη σπονδυλική της στήλη μέχρι να φτάσει στο καλοσχηματισμένο κωλαράκι της στο οποίο δίνω μια σφαλιάρα και ο ήχος είναι δυνατός εξαιτίας του νερού. Ένα επιφώνημα πόνου αλλά και καύλας βγαίνει από τα χείλη της. Τα δάχτυλα μου τρίβουν και γαμάνε το μουνάκι της όταν ακούω να μου λέει…

-    Συνέχισε ακόμα πιο γρήγορα. Θέλω το δάχτυλο σου στο κωλαράκι μου.

Μη χάνοντας την ευκαιρία και έχοντας τα δάχτυλα μου μούσκεμα από τα υγρά της πιέζω την πίσω τρυπούλα της η οποία δεν φέρνει καμία αντίσταση και μπαίνω μέσα της. Έχω ένα μου δάχτυλο στο κωλαράκι της και ένα μου δάχτυλο στην τρυπούλα της και τα γαμάω ταυτόχρονα. Πιάνω τα χέρια της και τα φέρνω πάνω από το κεφάλι της. Την κολλάω με την πλάτη στα πλακάκια του μπάνιου, την κοιτάζω και ενώ το ένα μου χέρι κρατάει σφιχτά τα δικά της με το άλλο αγγίζω τα χείλη της και κατεβαίνω πιο χαμηλά. Φέρνω το πόδι μου ανάμεσα στα δικά της και τα ανοίγω. Προσπαθεί να χαμηλώσει για να τρίψει το μουνί της στο πόδι μου όμως δεν επιτρέπω κάτι τέτοιο να συμβεί. Το χέρι μου που εξερευνούσε το κορμί της φτάνει εκεί, ακουμπάει την κλειτορίδα της και παίζω μαζί της, ενώ το νερό τρέχει στο κορμί της. Δύο δάχτυλα μου μπαίνουν μέσα στο ήδη ανοιχτό υγρό μουνί της. Κλείνω το χέρι μου και η παλάμη μου ακουμπάει στην κλειτορίδα.

-    Σε θέλω κάβλα μου, θέλω να τελειώνεις ξανά και ξανά για μένα, θέλω να βλέπω αυτά τα όμορφα μάτια να με κοιτάνε λιγωμένα…

της λέω και η γλώσσα μου χώνεται στο στόμα της και τη νιώθω να χύνει. Τα πόδια της τρέμουν. Δεν την κρατάνε. Βάζω δύναμη στα χέρια μου να μείνει όρθια. Δεν μπορώ να αντισταθώ για ακόμη μια φορά και γονατίζω μπροστά της να γευτώ τα υγρά της. Κατεβαίνω χαμηλά. Η γλώσσα μου αγγίζει το υγρό μουνάκι της. Νιώθω τη ζεστασιά της, ανοίγω κι άλλο τα πόδια της και βάζω τη γλώσσα μου προσπαθώντας να πάρω όσα πιο πολλά μπορώ.

-    Είσαι κάβλα μωρό μου, είναι υπέροχη η γεύση σου ανάθεμα σε,

της λέω και τη φιλάω τρυφερά στους μηρούς. Τη γυρίζω με το πρόσωπο της να κοιτάζει τον τοίχο και εγώ ακόμη εκεί κάτω χαμηλά ανοίγω με τα χέρια μου τα σφριγηλά κωλομέρια της και γλείφω το κωλαράκι της. Ανεβαίνω αργά και φιλάω την πλάτη της. Η γλώσσα μου αγγίζει τη σπονδυλική της στήλη. Δαγκώνω το αυτί της.

-    Θέλω να με νιώσεις μέσα σου, θέλω να σε σκίσω…

της ψιθυρίζω, και νιώθει τον καυλωμένο μου πούτσο κολλημένο ανάμεσα στο κωλαράκι της. Λυγίζω τη μέση μου και τραβιέμαι λίγο πίσω. Πιάνω τον πούτσο μου και τον ευθυγραμμίζω με την υγρή της τρυπούλα. Αργά και σταθερά μπαίνω μέσα της. Την ανοίγω και το νερό που κυλάει στα κορμιά μας προσπαθεί να μας δροσίσει. Η μουνάρα της υποδέχεται την ψωλάρα μου ευπρόσδεκτα. Τη ρουφάει όλη βαθιά μέσα της μέχρι τη μήτρα. Σπάει τη μέση της και μου προσφέρει ακόμη πιο βαθιά διείσδυση. Μπαινοβγαίνω και τα αρχίδια μου χτυπάνε με δύναμη πάνω της. Τα νιώθει πόσο βαριά έχουν γίνει και πάλι. Την πιάνω από τα μαλλιά με το ένα μου χέρι και την καρφώνω με ακόμη περισσότερη δύναμη.

-    Έτσι κάβλα μου, πάρε το καβλί μου βαθιά μέσα στο μουνί σου. Θέλω να σε ξεσκίσω…

της λέω και το χέρι μου προσγειώνεται στο υπέροχο κωλαράκι της. Γαμιόμαστε πλέον σαν τα σκυλιά. Της τον καρφώνω δυνατά και σφαλιαρίζω το κωλαράκι της. Την πιάνω από τα μαλλιά, τα τραβάω, γυρίζει το κεφάλι της και φέρνω το δάχτυλο μου στο στόμα της. Το σαλιώνει σαν καλό πουτανάκι και το ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα της, πιέζω απαλά. Η ανάσα της βαραίνει γίνεται πιο γρήγορη. Η κωλάρα της ανοίγει και το δάχτυλο μου είναι μέσα της, γαμάω ταυτόχρονα και τις δυο τρύπες της. Τραβιέμαι και βγαίνω, με πιάνει από το χέρι και με πηγαίνει στο μπαλκόνι, εκεί που ξεκινήσανε όλα. Αυτή μπροστά και εγώ πίσω της να κοιτάζω το κορμί της που στάζει νερά και τον πούτσο μου όρθιο να λαχταράει να ξανανιώσει την υγρή καυτή μουνάρα της. Την τραβάω, κολλάει πάνω μου, την πιάνω από τη μέση και το κορμί της ακουμπάει στη τζαμαρία. Τυλίγει τα πόδια της γύρω μου. Ο πούτσος μου βρίσκει το δρόμο και καρφώνεται μέσα της. Τον νιώθει σκληρό και καυτό καθώς η πλάτης ακουμπάει στο κρύο τζάμι. Φωνάζει από κάβλα και αυτό με ερεθίζει ακόμη πιο πολύ. Με κάνει να θέλω να χύσω, γι’ αυτό προσπαθώντας να κρατηθώ όσο πιο πολύ μπορώ και να απολαύσω αυτό που συμβαίνει πηγαίνουμε στην άκρη του μπαλκονιού.

Σκύβει και ακουμπάει τα χέρια της στα κάγκελα. Εγώ πίσω της και αυτή γυρίζει το κεφάλι. Με κοιτάζει με ένα υπέροχο βλέμμα, σπάει τη μέση της και με αυτό με προσκαλεί για τη συνέχεια. Είμαι μέσα της, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό όπως και πριν στο μπάνιο, μόνο που τώρα και δεύτερο μου δάχτυλο προσπαθεί να μπει στο κωλαράκι της. Δυσκολεύομαι λιγάκι όμως η κάβλα μας είναι τόση που τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Και το δεύτερο μου δάχτυλο είναι μέσα στην κωλάρα της, την ξεσκίζω από παντού και φωνάζει από κάβλα.

-    Πάρ’ τα πουτανάκι μου, όλες σου τις τρύπες θα στις ξεσκίσω, φώναξε να σε ακούσουν πόσο καλά περνάς.

Με τρελαίνει. Καρφώνομαι σαν λυσσασμένος μέσα της. Τα δάχτυλα μου στο κωλαράκι της έχουν σαν αποτέλεσμα το μουνί της να γίνει ακόμη πιο σφιχτό. Αυτό κάνει τον πούτσο μου πιο σκληρό. Και η πιο μικρή φλέβα του πλέον έχει πρηστεί και τη νιώθει. Νιώθω τα αρχίδια μου να γεμίζουν με σπέρμα.

-    Χύνω η πουτάνα… φωνάζει, χύνω για σένα γαμιά μου…

και μένω μέσα της καθώς τη νιώθω και πάλι να τελειώνει. Τραβιέται, γυρίζει και με φιλάει στο στόμα. Σκύβει και μου γλείφει τον πούτσο. Με ξαναφιλάει και μετά πάλι στον πούτσο μου. Τον παίρνει όλο και πιο βαθιά στο στόμα της.

-    Χύσε με, θέλω να τα γευτώ.

-    Έτσι κάβλα μου ρούφα τον όλον, θέλω να γαμήσω και το στοματάκι σου, με καυλώνεις, με κάνεις να μην μπορώ να κρατηθώ άλλο, σε χύνω, πάρ’ τα όλα καύλα μου, όλα δικά σου.

Χύνω βαθιά μέσα στο στόμα της. Αδειάζω μια τεράστια ποσότητα από σπέρμα μέσα της, τόσο που κοντεύει να πνιγεί. Τον έχει στο στόμα της και τον παίζει με το χέρι της απαλά. Είναι τόσο μεγάλη η κάβλα μου που νιώθω πως πρώτη φορά έχυσα τόση ποσότητα. Νιώθω πως παραλύω. Την κοιτάω και τα βλέμματα μας συναντιόνται ενώ τον έχει ακόμη στο στόμα της. Τον τρομπάρει απαλά και ένα χαμόγελο διακρίνω στο πρόσωπο της, ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Με καθαρίζει και από την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Σηκώνεται, ξαπλώνει στο τραπέζι και μου δείχνει με το δάχτυλο της. Πλησιάζω, από πίσω της, από τη μεριά που είναι το κεφάλι της, σκύβω και τη φιλάω. Γλείφω το δάχτυλο της, αυτό που μου έδειξε τι θέλει να τις κάνω. Πηγαίνω και γονατίζω πάλι ανάμεσα από τα πόδια της. Στο αχόρταγο μουνάκι της. Ανοίγω με τα δάχτυλα μου τα πρησμένα κατακόκκινα μουνόχειλα της. Η γλώσσα μου τα διαπερνά και αντιδρά σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Φτάνω αργά και φιλώντας την παντού γύρω-γύρω στην κλειτορίδα της. Τη φιλάω και τη ρουφάω. Τη χτυπάω με τη γλώσσα μου ενώ ένα μου δάχτυλο μπαίνει κατευθείαν αυτή τη φορά στο ανοιχτό κωλαράκι της. Η ανάσα της γίνεται πιο βαριά, πιο γρήγορη με πιάνει από τα μαλλιά, τα πόδια της τυλίγονται γύρω από το κεφάλι μου. Με δυσκολία μπορώ να αναπνεύσω και πιέζει το πρόσωπο μου πάνω της.

-    Χύνω, σε χύνει πάλι η πουτάνα σου γαμιά μου,

την ακούω να λέει ανάμεσα σε άλλα πολλά που δεν μπορούσα να καταλάβω και τα πόδια της αρχίζουν να τρέμουν. Η πίεση από τα χέρια της χαλαρώνει. Το κεφάλι της που είχε ανασηκωθεί από την έξαψη της στιγμής πέφτει πίσω στο τραπέζι. Κάπως έτσι πέρασε εκείνο το βράδυ, χωρίς να πούμε πιο πολλά, δεν είχαν σημασία άλλωστε.

Ήτανε ένα όμορφο βράδυ που δεν περίμενα να ζήσω. Ο καθένας μας γύρισε στο δωμάτιο του. Μετά από λίγη ώρα και με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στα χείλη μου με πήρε ο ύπνος. Δεν ήξερα τίποτε γι αυτή, ούτε καν το όνομα μας της. Ήταν η γυναικεία φιγούρα μέσα στη νύχτα. Πως τη λέγανε; Πότε ήρθε; Πόσο θα μείνει; Θα την ξαναέβλεπα άραγε; Θα ήτανε εκεί αύριο; Κάπου μέσα σε αυτά τα ερωτήματα μου με πήρε ο ύπνος. Γιατί τις όμορφες στιγμές σου της ζεις όταν δεν τις περιμένεις!

 

(Copyright protected OW ref: 79819)