Βιασμός

Δημοσιεύθηκε από Orestis539
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο βιασμός μου...

Θυμάμαι είχα ξαπλώσει να κοιμηθώ. Τα παράθυρα του διαμερίσματος δεν τα κλείδωνα επειδή στον 5ο όροφο ένιωθα ασφαλής. Ξαφνικά μέσα στον ύπνο μου ένιωσα το κρεβάτι να κινείται. Νόμισα πως γίνεται κάνας σεισμός και πήγα να σηκωθώ, αλλά αμέσως με άρπαξε ένα χέρι από το λαιμό και με κάρφωσε στο μαξιλάρι. Πήρα να φωνάξω αλλά ένα δεύτερο χέρι ήρθε πάνω από το στόμα μου, πνίγοντας τις κραυγές μου. Τότε τον είδα, στεκόταν από πάνω μου και μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    Αν κάνεις φασαρία θα σε πνίξω, το κατάλαβες;

Έγνεψα καταφατικά, νόμιζα πως ήταν κάνας κλέφτης. Πήρε το χέρι του από το στόμα μου και του είπα…

-    σε παρακαλώ, πάρε ότι θες και φύγε, τα λεφτά είναι στην τσάντα μου.

Δεν φανταζόμουν ακόμη τι ήθελε πραγματικά. Έσκυψε στο αυτί μου. Μπορούσα να μυρίσω την αντρίλα από τον ιδρώτα του. Μου είπε…

-    κάτσε φρόνιμα και ηρέμησε…

ενώ μου έσφιξε και άλλο τον λαιμό. Τι εννοούσε, γιατί δεν έπαιρνε ότι ήταν να πάρει και να φύγει; Ένιωσα το χέρι του να μου αγγίζει την κοιλιά και να κατεβαίνει σιγά-σιγά πιο κάτω.

-    Όχι, σταμάτα…

αλλά ένα δυνατό σφίξιμο στο λαιμό με έκανε να σιωπήσω και να αντιληφθώ τι θα γινόταν. Θα με βίαζε. Άκουγα για θύματα βιασμού, αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα ήμουν ένα. Δεν το ήθελα, ήθελα να παλέψω αλλά φοβόμουν. Ένιωσα αηδία με τον εαυτό μου. Γιατί να μη μπορώ να το αποφύγω; Το χέρι του τώρα μου χάιδευε το μουνί απαλά, ενώ το ένα του δάχτυλο ήθη προσπαθούσε να μπει μέσα μου και με το στόμα του μου έγλειφε τα βυζιά πάνω από το σουτιέν.

-    Σταμάτα σε παρακαλώ, όχι, πάρε ότι θες, μη...

αλλά κάθε μου λέξη ακολουθούσε ένα σφίξιμο στο λαιμό μου που μου έκοβε την ανάσα και το αίμα στο κεφάλι και όλα σκοτείνιαζαν, σαν προειδοποίηση "ή το δέχομαι ήσυχα ή...". Δεν έχω νιώσει τόση αηδία στη ζωή μου. Το δάχτυλο του έμπαινε μέσα μου προκαλώντας μου φρικτό πόνο. Ήμουν τελείως στεγνή. Έσφιξα τα χείλη μου και τα δάγκωσα, για να μη φωνάξω. Τώρα το δάχτυλο του ήταν όλο μέσα. Ξαφνικά σταμάτησε. Με άφησε και νόμισα για μια στιγμή πως με λυπήθηκε και θα φύγει αλλά μάταια. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να βγάζει το παντελόνι του και το εσώρουχο του.

-    Αν ακούσω άχνα θα σε σκοτώσω εδώ που είσαι, κατάλαβες;

Έκλεισα τα μάτια και γύρισα το κεφάλι μου αλλού. Μου έπιασε το κεφάλι και με τα δύο του χέρια και με γύρισε προς το μέρος του με δύναμη.

-    Κατάλαβες;
-    Ναι…

ψέλλισα και με άφησε. Στάθηκε από πάνω μου και έπιασε με τα χέρια του το εσώρουχο μου. Το τράβηξε με δύναμη και μετά μου άνοιξε τα πόδια από τους αστράγαλους. Καθώς γονάτιζε από πάνω μου άρχισαν να βγαίνουν λυγμοί. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και προσπαθούσα να μην ακούγομαι πολύ. Ένιωσα κάτι να με πιέζει εκεί κάτω. Με άνοιξε. Το πέος του έμπαινε μέσα μου και το ένιωθα. "ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ;". Πόναγα και έκλαιγα σιωπηλά καθώς ξεκίνησε να πιέζει και να μπαίνει μέσα μου, με πολύ πόνο. Σφιγγόμουν αλλά μάταια, όσο στεγνή και να ήμουν δεν τον εμπόδισε από το να μπαίνει μέσα, πιο βαθιά με κάθε σπρώξιμο, μέχρι που τον ένιωσα τελείως μέσα, ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπούν πάνω μου. Ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει με δυσκολία. Το μουνί μου είχε σφίξει γύρω του και πόναγε, αλλά αυτός συνέχιζε.

Ένιωθα τα αρχίδια του να με ακουμπούν και να απομακρύνονται ξανά και ξανά. Και εκείνη την ώρα, μου ήρθε στο μυαλό… "δε φοράει προφυλακτικό, όχι, όχι, όχι". Ποτέ δεν είχα αφήσει κάποιον να με πάρει χωρίς προφύλαξη, ούτε να χύσουν πάνω μου. Και τώρα αυτός ο άγνωστος ήταν μέσα μου και θα έχυνε μέσα μου. Βρήκα το κουράγιο να του ψελλίσω…

-    μην τελειώσεις μέσα μου.

Δεν πίστευα στον εαυτό μου. Αυτός ήταν μέσα μου και με βίαζε και εγώ τον παρακαλούσα να χύσει έξω.

-    Και που θες να σου χύσω;

μου ψιθύρισε στο αυτί. Τα έχασα. Τι να έλεγα, πάντα η σκέψη του να χύνει κάποιος πάνω μου με αηδίαζε. Υποσυνείδητα, όμως το ήξερα πως το σημείο του κορμιού μου για αυτό το σκοπό ήταν το μουνί μου. Αναγουλιαστικά. Ενώ με βίαζε ολοένα και πιο έντονα, ένιωσα πως δεν έχω και πολύ χρόνο. Αλλά τι να πω; Αν του απαντούσα τι σήμαινε; Πως δεχόμουν όλο αυτό;

-    Μην ανησυχείς, θα σ' αρέσει…

μου είπε. Τα λόγια του με έκαναν να θέλω να κάνω εμετό. Κατάλαβα τι εννοούσε. Μέσα μου θα γίνονταν όλα. Τότε ακριβώς συνειδητοποίησα… "είμαι γόνιμή, θα μείνω έγκυος" και σαν να γύρισε ένας διακόπτης στο κεφάλι μου όλα άλλαξαν. Τον ένιωθα να μπαινοβγαίνει μέσα μου, η κίνηση του γινόταν λιγότερο οδυνηρή για εμένα. Είχα αρχίσει να υγραίνομαι λίγο. Έκλεισα τα μάτια και έγειρα το κεφάλι μου στο πλάι, σαν να του άφηνα το σώμα μου στη διάθεση του και εγώ ήμουν κάπου αλλού. Αλλά αυτό με έκανε μόνο να νιώθω το τι συνέβαινε πιο έντονα. Το πέος του έμπαινε με δύναμη τώρα, και το ένιωσα να φουσκώνει και με κάθε σπρώξιμο να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη μήτρα μου. "Κοντεύει, σε λίγο θα με αφήσει έγκυο" και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι πως το θέλω. Δεν είχα νιώσει ποτέ αρσενικό να με χύνει. Υποσυνείδητα ψέλλισα…

-    μέσα μου...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ. Μου πήρε τα χέρια και ένωσε τις παλάμες του με τις δικές μου, σαν να μου έκανε έρωτα ένας εραστής. Ένιωσα κάτι που δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Το σώμα μου χαλάρωσε, ένιωσα πως έμπαινε μέσα μου πιο εύκολα. Δεν γίνεται αυτό, με βιάζει και εγώ χαλάρωσα. Πλέον το δεχόμουν. Το μουνάκι μου το ήθελε. Ήθελε το σπέρμα του και εγώ δεν μπορούσα να παλέψω το υποσυνείδητο, ήμουν πολύ κουρασμένη ψυχικά και σωματικά. Μέρος μου ήθελε να τον νιώσω να χύνει όσο πιο βαθιά γινόταν. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκα πως θα έχυνε μέσα μου ήταν λες και γύρισε ένας διακόπτης στο μυαλό μου. Τον κοίταξα στα μάτια και το βλέμμα μου έμεινε εκεί.

-    Έλα…

του ψιθύρισα και πήρα μια αναπνοή αφήνοντας το σώμα μου τελείως χαλαρό και τις σκέψεις μου επικεντρωμένες στο τι γινόταν μέσα μου. Ένιωθα την κάθε του κίνηση. Το πέος του να γίνεται πιο σκληρό και πιο χοντρό και το μουνί μου να υγραίνεται και να ετοιμάζεται να δεχθεί το σπέρμα του. Μου άρεσε, πλέον δεν ένιωθα βιασμό αλλά μόνο την ανάγκη να με χύσουν. Έκλεισα πα πόδια μου γύρω από τη μέση του και ύψωσα τη λεκάνη μου. Με αυτή την στάση τον ένιωσα να είναι ευθυγραμμισμένος με τη μήτρα μου. Έκλεισα τα μάτια και απλά περίμενα. Τον ένιωσα να καρφώνεται μέσα μου και να έχει σπασμούς. Κάτι σαν να ακούμπησε στον τράχηλο μου, ήταν η πίεση από το χύσι του. "ΧΥΝΕΙ, ΧΥΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ". Και τότε έγινε. Οργασμός!

Το μουνί μου είχε έντονους σπασμούς και με τα πόδια μου τον πίεζα μέσα μου. Φώναξα.

-    Αχ… ναι, ναι, μέσα μου…

Έμεινα να νιώθω τους σπασμούς του και το σπέρμα του να πιέζει στην είσοδο της μήτρα μου. Μία ζέστη γέμισε το μουνάκι μου. Ήταν υπέροχα. Η αίσθηση ήταν ζεστή, όλο το μουνί μου ζεστάθηκε, ήταν το σπέρμα του. Δεν γίνεται αλλά μου άρεσε. Με βίασε και με έχυσε μέσα. Και μου άρεσε. Σιγά-σιγά ξεκίνησε και πάλι να κινείται, το σπέρμα του με είχε λιπάνει. Βγήκε από μέσα μου και με άφησε στο κρεβάτι. Έμεινα όπως είχε σηκωθεί, με ανοιχτά τα πόδια, και το μουνί μου μισάνοιχτο. Σαν να είχαν όλα τελειώσει πλέον. Δεν είχε σημασία τίποτα. Ένιωσα σταγόνες να βγαίνουν από μέσα μου και να κυλούν στους γοφούς μου. Τον έβλεπα να ντύνεται και αποκοιμήθηκα.

 

(Copyright protected OW ref: 79749)