Το video της πεθεράς

Δημοσιεύθηκε από sakist
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το θαύμα της κρυφής κάμερας για δεύτερη φορά.

Παρόμοια ιστορία με την προηγούμενη, μόνο που αυτή τη φορά η κάμερα έγγραψε την πεθερά. Το ερέθισμα με την πεθερά ξεκίνησε από παλιά, όταν βρισκόμασταν στο χωριό της γυναίκας μου 15 Αύγουστο πριν ένα χρόνο. Μετά από τα κλασσικά ψησίματα και την κραιπάλη της ημέρας ήρθε η μεσημεριανή ανάπαυλα για να έχουμε δυνάμεις για το βράδυ.

Με τη δικιά μου το μεσημέρι με το που έκλεισαν οι πόρτες των δωματίων έπεσε πολύ γαμήσι. Πέσαμε στο πάτωμα και γαμιόμασταν όσο πιο σιγά μπορούσαμε. Το πουτανάκι μου έχυνε απανωτά ενώ εγώ της άδειασα τα χύσια μου όλα μέσα στην μουνάρα της. Κοιμηθήκαμε καμιά ώρα, όταν μας ξύπνησαν οι γονείς της που ετοιμάζονταν να φύγουν για επίσκεψη σε φιλικό ζευγάρι. Η πεθερά μου είναι 51 χρονών, 1.64 70-73 κιλά με αφράτο κώλο και 3άρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, ξανθιά με κοντό μαλλί και πρόσωπο καλούτσικο. Τη γαμάς άνετα δηλαδή. Ήταν απλά ντυμένη γενικά, με ένα μαύρο μπλουζάκι όχι και πολύ ανοιχτό, παντελόνι εφαρμοστό, πέδιλο στα πόδια και χαλαρά βαμμένη.

Αφού χαιρετηθήκαμε λοιπόν και έφυγαν και ξανά γαμηθήκαμε με τη δικιά μου. Τη γαμούσα και φώναζε. Έβγαζε όλη την κάβλα που έπνιξε το μεσημέρι. Για ακόμα μια φορά έχυσα μέσα της ενώ έχυνε μαζί μου και εκείνη. Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας μπήκε στο μπάνιο να πλυθεί και να κάνει γενικά μπάνιο για να είναι έτοιμη για το βράδυ. Κατευθείαν με το που άκουσα το νερό πετάχτηκα στο δωμάτιο των γονιών της. Ήξερα ότι θα αργήσει να βγει. Είχα πάρει μάτι κάποιες φορές την πεθερά μου να φοράει στρινγκάκια και ήθελα να τα πάρω μάτι κανονικά πλέον. Άνοιξα το συρτάρι της αλλά δεν έπεσα σε κάτι αξιόλογο. Είχε κάτι μαύρα εσώρουχα, απλά, κάτι φούξια και κάτι πολύχρωμα. Κάπου αλλού θα τα έχει κρυμμένα σκέφτηκα, άνοιξα δεύτερο, τρίτο όταν τελικά βρήκα ένα κουτί. Το ανοίγω και μέσα είχε ζαρτιέρες μαύρες, στρινγκάκια κόκκινα, μαύρα, γαλάζια και άσπρα. Είχε όμως και κάτι που δεν το περίμενα. Ένα ομοίωμα από πούτσο μεγάλο και καλοσχηματισμένο.

Άρχισα να μυρίζω τα εσώρουχα και το πλαστικό ομοίωμα. Το ομοίωμα είχε φρέσκια μυρωδιά από την μουνάρα της. Προφανώς γαμήθηκε με αυτό το μεσημέρι. Η πούτσα μου αμέσως έσφιξε, τον έβγαλα και τον έπαιζα. Μύριζα την μυρωδιά που άφησε στον πλαστικό πούτσο η μουνάρα της και τον έπαιζα. Πολύ γρήγορα μου ήρθε να χύσω. Πήρα το λευκό στρινγκάκι και έχυσα πάνω του. Έχυσα και τα άπλωσα όπου ακουμπάει η μουνάρα της. (πήρα το άσπρο για να μην πολύ φαίνεται). Τα μάζεψα όπως ήταν πριν και έφυγα από το δωμάτιο. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι γαμιόταν καλά η πεθερά μου αλλά δεν προσπαθούσα να βγάλω λαυράκι όπως με την κουνιάδα μου. Παρ’ όλα αυτά όμως η τύχη μου χαμογέλασε.

Την τσικνοπέμπτη φέτος (πριν λίγες μέρες δηλαδή), είχαμε ψησίματα όπως οι περισσότεροι. Μαζευτήκαμε στο χώρο εργασίας και το τσικνίζαμε. Επειδή ήξερα ότι θα είναι καλή ευκαιρία, είχα μαζί μου την καμερούλα. Την έβαλα λοιπόν να γράφει στην τουαλέτα και ήμουν έξω. Πέρασαν όλοι από εκεί φίλοι, φίλες, γειτόνισσες που ήταν στην παρέα. Κάποια στιγμή από τις πολλές μπαίνει η πεθερά μου μέσα και κάθεται και κατουράει. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο πεθερός μου μέσα. Η πεθερά ταράζεται και του λέει:

-    Τι κάνεις τρελάθηκες;
-    Θα γίνουμε ρεζίλι!

Εκείνος δεν της απαντάει, κλειδώνει, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και βγάζει έναν πούτσο χοντρό. Είχε πιεί πάρα πολύ και δεν πολύ καταλάβαινε τι θα μπορούσε να γίνει αν τους καταλάβαιναν. Τον βγάζει και της τον χώνει στο στόμα. Η πεθερά μόλις που είχε τελειώσει με την ανάγκη της και καθόταν ακόμα. Μπούκωσε και γούρλωσε τα μάτια. Τον χτυπούσε ελαφρά στο πόδι αλλά αυτός δεν τραβήχτηκε. Του το έπιασε και τον κατάπινε όλον. Της γαμούσε το στόμα με ταχύτητα ενώ τα σάλια της έτρεχαν από το στόμα. Ξαφνικά τον βγάζει, τη σηκώνει, τη γυρίζει στα 4 στον νιπτήρα και την σφυροκοπάει. Με το ένα χέρι την κρατούσε από τον ώμο και με το άλλο κρατιόταν από τον νιπτήρα. Την κάρφωνε και εκείνη είχε κλειστά τα μάτια. Τη γαμούσε ενώ αυτή σαν πουτάνα που κάνει την δουλειά της απλά τον έτρωγε.

Δεν κράτησε πολύ όλο αυτό, τον έβγαλε τη γονάτισε και την έχυσε στο πρόσωπο. Η πεθερά με μισόκλειστα μάτια του κάνει νόημα να φύγει γρήγορα, όπως και έγινε. Ντύθηκε και βγήκε διακριτικά από την τουαλέτα, ενώ αυτή σηκώνεται και σκουπίζεται στον νιπτήρα. Σκούπισε το μουνί της με χαρτί, πλύθηκε, ντύθηκε και βγήκε. Δεν τους κατάλαβε κανένας. Όμως η καμερούλα έκανε το θαύμα της. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας αποκαλύψει πια.

 

(Copyright protected OW ref: 79547)