Πως η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο κερατά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τελικά η γυναίκα του ήθελε το χαρτζηλικάκι της για να τους αδειάσει τ' αρχίδια...

Είμαι παντρεμένος με την γυναίκα μου 12 χρόνια. Είμαι 50 χρονών και αυτή 36. Κούκλα πραγματικά. Από καιρό μου έχει γεννηθεί η ιδέα να την δω να γαμιέται με άλλον. Της το είπα αλλά μου το απέκλεισε θυμωμένη. Ήξερα όμως πως το ήθελε. Μια τυχαία συνάντηση έμελλε να μου πραγματοποιήσει την επιθυμία και μάλιστα με το παραπάνω.

Δούλευε σε μια εταιρεία με είδη βιβλιοπωλείου και θα συμμετείχαν όπως κάθε χρόνο σε μια έκθεση του κλάδου. Είχα ξεκινήσει να πάω από τη δουλειά της, όταν μου ήρθε ένα μήνυμα της, πως πάει με τον αποθηκάριο και έναν νεαρό βοηθό πράγματα και έγγραφα στην Έκθεση. Επειδή ήμουν πολύ κοντά, δεν έφυγα, αλλά περίμενα λίγο απόμερα να τους δω να φεύγουν. Πράγματι σε λίγα λεπτά είδα να βγαίνει το αυτοκίνητο της εταιρείας. Μια δύναμη με έσπρωξε να το ακολουθήσω.

Ήταν Ιούλης και η μέρα ήταν αφόρητα ζεστή. Ακολουθώντας το αυτοκίνητο, ξαφνικά είδα να ακολουθεί μι διαφορετική πορεία από αυτή που θα έπρεπε και να παίρνει κατεύθυνση προς ένα κοντινό λόφο. Ακολούθησα με κομμένη την ανάσα. Τους είδα να μπαίνουν σε ένα πολύ στενό χωματόδρομο και να παρκάρουν σε ένα μισογκρεμισμένο αλλά καθαρισμένο παλιό σπίτι. Τους είδα να μπαίνουν μέσα.

Η Γυναίκα μου εκείνη τη μέρα φορούσε μια κατά πληκτική κοντή φούστα και ένα αμάνικο καβλωτικό μπλουζάκι. Έφτασα σε ένα παράθυρο και τους είχα ακριβώς μπροστά μου, χωρίς βέβαια να με βλέπουν γιατί ήμουν καλά καλυμμένος. Την είχαν βάλει στη μέση και την έτριβαν, αφού της έπιαναν τα βυζόμπαλα και τη κολάρα της. Εκείνη ενώ φαινόταν να συμφωνεί, ξαφνικά τους λέει πως δεν θέλει γιατί είναι παντρεμένη γυναίκα.

Τότε βλέπω τον αποθηκάριο να παίρνει τον πιτσιρικά παράμερα, ακριβώς μπροστά μου και τον ακούω να του λέει…

-    Μικρέ σήμερα πληρωθήκαμε. Θα βάλουμε από 200 ευρώ και θα της τα δώσουμε για να τη ξεκολιάσουμε.

Ο Μικρός δίστασε. Τότε του ξαναείπε…

-    είναι μούναρος, αν την γαμήσουμε σήμερα θα την ξεμουνιάζουμε όποτε θέλουμε.

Ο μικρός δέχτηκε. Ο Αποθηκάριος πήρε στα χέρια τα 400 € και πήγαν κοντά της.

-    Άκου κάβλα,400 € να μας πάρεις και τους δύο.

Αυτό ήταν. Αφέθηκε αμέσως. Έπεσαν πάνω της λυσσασμένοι. Της έβγαλαν όλα τα ρούχα και την άφησαν με ένα καταπληκτικό μαύρο στρινγκάκι. Το καβλί του αποθηκάριου ήταν ήδη στο στόμα της. Η Τεράστια έκπληξη 'όμως ήρθε όταν ο μικρός έβγαλε έξω το δικό του πούτσο. Ένα απίστευτο εργαλείο τουλάχιστον 23 πόντους, χοντρό και καρακαβλωμένο. Τον πήρε αμέσως στο στόμα, την ώρα που ο αποθηκάριος είχε πάει από πίσω της και της τον κάρφωνε στη μουνάρα. Ούρλιαζε από κάβλα η πουτάνα μου.

Ο Αποθηκάριος την κάρφωνε και της έλεγε…

-    Παρ’ τα μωρή γαμιόλα, παρ’ τα! Θα σε γαμάμε τώρα κάθε μέρα. Θα σε στέλνουμε στον μαλάκα τον άντρα σου ξεπατωμένη.

Κάθισε κάτω και την έφερε να κάτσει πάνω στο καβλί του, την ώρα που ο μικρός στην αρχή με το ένα και μετά με τα δύο και τρία δάχτυλα του, ετοίμαζε τη κωλοτρυπίδα της. Της έβαλε μέσα το τεράστιο καβλί του και σιγά-σιγά έφτασε να βάλει μέσα και τα αρχίδια λέγοντας της...

-    πάρε τη ψωλάρα μου μωρή πουτάνα που μας το έπαιζες και σοβαρή. Πάρε το καβλί μου, θα σου ανοίξω την πατούρα μωρή ξεσκίστρα.

Εγώ είχα χύσει ήδη δυο φορές. Εννοείται πως τα είχα βιντεοσκοπήσει όλα. Τη γαμούσαν από όλες τις τρύπες για 2 τουλάχιστον ώρες. Έφυγα πραγματικά ευχαριστημένος και ξέροντας πια πως από δω και πέρα θα την γαμούσαν όλοι της οι συνάδελφοι. Ελπίζω βέβαια να τους τα παίρνει κιόλας.

Υ.Γ  Η ιστορία μου είναι 100% αληθινή.

 

(Copyright protected OW ref: 79049)