Ενα τυχαίο πρωϊνό στην παραλία

Δημοσιεύθηκε από dralexios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά την ενθάρρυνση φίλων στο chat του xstream, είπα να τη γράψω για να δημοσιευτεί.

Τέλη Ιουλίου, λίγο πριν ξεκινήσει η άδεια. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρισκόμουν στη Χαλκιδική. Καθημερινή, χωρίς πολύ κόσμο και αρκετή ζέστη. Ένα τηλεφώνημα με ενημέρωσε για τη μετάθεση του ραντεβού λίγες ώρες αργότερα. Στη αρχή δυσαρεστήθηκα αλλά μιας και ήμουν στη Χαλκιδική, αποφάσισα να ρίξω μια βουτιά και έπειτα να πάω στη δουλειά. Εντόπισα μια παραλία. Καθαρή, μεγάλη, χωρίς πολύ κόσμο. Άτομα ανά 50-100 μέτρα. Έστησα ομπρέλα, καρέκλα και τα σχετικά και χάζευα το πέλαγος. Αποφάσισα να βουτήξω. Το νερό δροσερό με έκανε να σκέφτομαι πώς θα ήταν το μπάνιο χωρίς μαγιό. Τι καλύτερο αφού ο κόσμος ήταν σε μια σχετική απόσταση.

Πιο δίπλα ήταν ένα ζευγάρι. Στην αρχή έπαιζε με φιλάκια στην αμμουδιά και καταλάβαινα ότι έριχναν κλεφτές ματιές, τις οποίες ανταπέδιδα. Δεν έδινα όμως επίμονη σημασία γιατί φοβήθηκα την εξέλιξη. Μετά από λίγο, σηκώνονται και οι δύο και μπαίνουν στη θάλασσα. Συνέχισαν να παίζουν μεταξύ τους και το παιχνίδι να γίνεται όλο και πιο έντονο. Φιλιά παθιασμένα. Η κοπέλα είχε γαντζωθεί πάνω του και μάλλον τύλιξε και τα πόδια γύρω από τη μέση. Σταδιακά έβγαιναν προς τα εκεί που σκάει το κύμα. Την γυρίζει και της χουφτώνει το στήθος. Εκεί κατάλαβα ότι επάνω είχε αφαιρέσει το μαγιό. Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, ο άντρας βγαίνει έξω κρατώντας τα μαγιό τους στο χέρι. Μάλιστα είπα. Τώρα ή τους αρέσει να τους παίρνουν μάτι ή θα έχουμε πρόσκληση.

Επιστρέφοντας ο άντρας, πιάνει την κοπέλα από το χέρι και τη βγάζει στην αμμουδιά. Την ξαπλώνει στην ψάθα. Πέφτει πάνω της και αρχίζει να την πηδάει, γρήγορα και δυνατά, σε ιεραποστολική στάση. Ταυτόχρονα γυρνάνε και οι δύο και κοιτάνε προς το μέρος μου. Αυτό είναι είπα. Βγαίνω και εγώ στην αμμουδιά, πηγαίνοντας στην ομπρέλα μου και κρατώντας το μαγιό μου στο χέρι. Κάθομαι και τους κοιτάζω επίμονα, όπως και αυτοί. Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει. Αφού ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο, έπεσαν για άλλη μια βουτιά στη θάλασσα. Έκανα το ίδιο και μόλις με είδαν στο νερό άρχισαν να κολυμπούν προς το μέρος μου. Χωρίς αφορμή (δεν χρειαζόταν άλλωστε) πιάσαμε την κουβέντα. Ήταν (ας πούμε) η Λένα και ο Χρήστος.

Όσο μιλούσαμε με το Χρήστο, η Λένα ήταν στη μέση είτε κολυμπώντας είτε αφήνοντας τον εαυτό της να τον παρασύρει το κύμα. Με έναν κυματισμό, βρέθηκε πιο κοντά μου και κρατήθηκε πάνω μου. Τότε ήταν που ένιωσα τις ρόγες της να κολλάνε στο δέρμα μου. Το πόδι μου ήταν ανάμεσα στα δικά της. Και ενώ πούτσος μου άρχισε να στέλνει τα πρώτα σήματα μέσα στο νερό. Ένιωσα το χέρι της να τον χαϊδεύει από το κεφαλάκι μέχρι τις μπάλες. Κοίταξα τον Χρήστο και μου έκανε νόημα να συνεχίσω. Ενώ αυτός πλησίασε. Η πρωτοβουλία ανήκε στη Λένα τώρα. Βυθίστηκε στο νερό, κάνοντας μου μια τέλεια υποβρύχια πίπα. Μόλις ανέβηκε στην επιφάνεια, σκαρφάλωσε πάνω μου. Ο πούτσος μου γλίστρησε εύκολα στο μουνί της ενώ ο Χρήστος είχε έρθει από πίσω της και έπαιζε με το κωλαράκι της. Εγώ είχα στο στόμα μου το ένα στήθος ενώ το άλλο χούφτωνε από πίσω ο Χρήστος. Μετά από λίγο βγήκαμε στην αμμουδιά.

Κάθισα στην καρέκλα μπροστά της και άρχισε ξανά να με τσιμπουκώνει, ενώ ο Χρήστος βρέθηκε από πίσω της να την γαμάει στο ξυρισμένο μουνάκι της. Το σκηνικό αυτό κράτησε για λίγο ακόμα ώσπου χύσαμε και οι 3 ταυτόχρονα. Εγώ στο στόμα της και ο Χρήστος μέσα της. Ξαπλώσαμε να χαρούμε τον ήλιο στα γυμνά κορμιά μας και μας πήρε ο ύπνος. Όχι όμως για πολύ. Γιατί ξύπνησα από ένα ακόμα τσιμπούκι της Λένας. Ο Χρήστος ακόμα κοιμόταν. Την γύρισα σε στάση 69 και πλέον γαμούσα το μουνάκι της με τη γλώσσα μου ενώ που και που δάγκωνα ελαφρά την κλειτορίδα της. Αυτό για κανένα 10λεπτο ώσπου άρχισαν οι πρώτοι σπασμοί της και την ένιωσα να χύνει ποτάμια στη γλώσσα μου.

Βλέποντας ότι εγώ δεν τελειώνω. Σηκώθηκε και αφού με έβαλε να ξαπλώσω, έκατσε πάνω μου προσφέροντας μου το κωλαράκι της που όπως φάνηκε ήταν καλά δουλεμένο. Μπήκα μέσα σχετικά εύκολα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Μέσα σε πέντε λεπτά ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να χύσει. Το κατάλαβε και με άφησε να τελειώσω στα βάθη του πιο στρόγγυλου κώλου που έχω δει ποτέ μου. Εκείνη την ώρα ξύπνησε και ο Χρήστος. Αφού την έστησε στα τέσσερα και την πήδηξε και εκείνος, πέσαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε. Η ώρα του ραντεβού μου πλησίαζε. Και εκείνοι έπρεπε να φύγουν γιατί είχαν δουλειά. Τους χαιρέτησα και έφυγα. Η ιστορία θα σταματούσε εδώ αν πλησιάζοντας στον τόπο του ραντεβού μετά από ώρα δεν με περίμεναν δύο γνώριμες φυσιογνωμίες. Ο Χρήστος και η Λένα. Από τότε ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις.

 

(Copyright protected OW ref: 79356)