Η γυναίκα μου γαμιέται φανερά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο γείτονας μετά τον ξεσηκωμό του, κάνει αυτό που θα έκανε κάθε άντρας και αυτό άρεσε και στη γυναίκα μου που κάνει την περιγραφή.

Την επόμενη μέρα είχαμε τρομερές εξελίξεις. Η γυναίκα μου θέλει να τα περιγράψει αυτή γιατί αυτή τα έζησε. Κατ’ αρχή θέλω να πω, πως αυτά που έκανα χθες και άφησα τον Γιάννη τον γείτονα να μας βλέπει, δεν ξέρω πως μου βγήκε εκείνη την ώρα. Ένοιωθα μια περίεργη και πρωτόγονη για μένα καύλα. Με το γείτονα έχουμε μόνο μια καλημέρα. Βέβαια αυτή η καλημέρα για αυτόν δεν είναι τόσο απλή γιατί καταλαβαίνω το βλέμμα που με κοιτάει και με "ξεγυμνώνει" και μια φορά στο που ήμουν στην οικοδομή τους δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από τα μπούτια μου όταν ανέβαινα τα σκαλάκια.

Ο Γιάννης φέρνει πολλές γυναίκες και άντρες στο σπίτι του και πολλές φορές τους βλέπουμε που κάνουν κάποια αθώα παρτάκια. Η φιλενάδα μου που μένει από πάνω, λέει πως γίνονται παρτούζες. Ίσως αυτά που ξέρουμε για το γείτονα να ήταν που με οδήγησαν στην πρόκληση αυτή, κάτι που έκανα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Την επόμενη μέρα το πρωί αφού έφυγε ο άντρας μου πήρα το αυτοκίνητο και ξεκίνησα να πάω σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω. Ο γείτονας προφανώς με παρακολουθούσε και με ακολούθησε στο σούπερ μάρκετ που τον είδα ξαφνικά μπροστά μου.

-    Για σου γειτονοπούλα μου λέει.

-    Γεια σου…

του απαντώ κι εγώ και τον ρωτάω αν έρχεται και αυτός σε αυτό το σούπερ μάρκετ.

-    Όχι, για εσένα ήλθα. Με έχεις τρελάνει με τα χθεσινά. Ξέρεις να γαμιέσαι! Με έκανες να χύσω πολλές φορές.

Εγώ δεν του μίλησα και αυτός ακολουθώντας, μου μιλούσε ψιθυριστά.

-    Είσαι μεγάλο πουτανάκι και θέλω να σε γαμήσω κι εγώ. Πες μου που να έλθω ή να έρθεις εσύ σήμερα να σε ξεσκίσω.

Δεν του μίλησα καθόλου και συνέχισα να χαζεύω στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Αυτός δεν ξεκολλούσε από διπλά μου.

-    Δε θέλω καριόλα να μου κάνεις τη δύσκολη, να μου κάνεις την παρθένα. Το θέλω πολύ το μουνί σου και εσύ θέλεις τον πούτσο μου.

-    Τι είναι αυτά που λες; Μάλλον με μπέρδεψες με άλλη.

-    Όχι! Ξέρω πως μιλάω στο ωραιότερο πουτανάκι που γνώρισα και θέλω να γαμηθούμε τώρα, γιατί με έχεις τρελάνει.

-    Για ποια με πέρασες;

-    Για αυτή που είσαι, μου απαντάει. Είσαι ένα τσουλάκι που θέλει γαμήσια από το γείτονα της και όχι μόνο. Πρέπει να σε χαιρόμαστε όλοι και όχι μόνο ο άντρας σου και ο δονητής σου.

Είχε δει τα πάντα. Αυτό ουσιαστικά εκείνη την βραδιά ήθελα και εγώ. Να με δει. Είχα πολλά χρόνια να με φλερτάρει ανοικτά κάποιος άντρας στο δρόμο και το φλερτάρισμα που δεχόμουν παλαιότερα ήταν πιο φυσιολογικό και όχι τόσο χυδαίο. Ποτέ δε με είπε κανένας έτσι στα ίσα ότι θέλει να με γαμήσει, ούτε ο άντρας μου. Επίσης ποτέ δεν με πρόσβαλε κανείς με τόσες βαριές κουβέντες που ούτε στις ιδιωτικές μας στιγμές με τον άντρα μου δεν λέμε. Και όμως τώρα με έλεγε πουτάνα, με έλεγε καριόλα και άλλα. Παρ’ όλα αυτά δεν θύμωνα. Ίσως γιατί μάλλον μου άρεσαν. Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε πως αν δεν τον πάρω μέχρι το βραδύ τότε θα έλθει αυτός στο σπίτι μου. Αν θα ήταν ο άντρας σου και δεν μπορούσα να φύγω, θα έστελνε αυτός μια κυρία στο σπίτι να πει στον άντρα μου πως πρέπει να πάμε στο σύλλογο που είμαι μέλος. Τα είχε σκεφτεί όλα.

-    Θα έρθεις φορώντας τα εσώρουχα τα χθεσινά και θα έχεις μαζί σου και τις αλυσίδες.

Τα έλεγε αυτά και ήταν απόλυτα σίγουρος πως θα πήγαινα. Η αλήθεια είναι ότι ξεσηκώθηκα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό. Φυσικά το είπα στον άντρα μου που χρόνια τώρα με παρακαλάει να γνωρίσω κι άλλον πούτσο και εγώ το θεωρούσα μέχρι και ανώμαλο που μου ζητούσε κάτι τέτοιο. Να όμως που τα πράγματα ήλθαν έτσι που κι εγώ ήθελα να πάω. Το μόνο που με συγκρατούσε ήταν ο φόβος για το τι θα συναντούσα, ενώ ταυτόχρονα με εξίταραν οι κουβέντες του γείτονα. Ο άντρας μου με προέτρεπε να πάω. Ήταν λίγο άκομψο όμως και ντρεπόμουν να πάω απέναντι στο σπίτι του για να γαμηθώ. Η πρόταση του άντρα μου ήταν να πάρω τηλέφωνο και να πω μόνον ότι ο άντρας μου είναι εδώ. Δεν πρόλαβα να το κάνω και κτυπάει το δικό μας τηλέφωνο.

Το σηκώνω εγώ και ήταν ο γείτονας. «Περιμένω μαργιόλικα» μου λέει. «Μήπως είναι ο άντρας σου εκεί;». Το μόνο που είπα ήταν ένα ναι. «Καλά με λέει θα το κανονίσω, θα πάρει τηλέφωνο η γνωστή μου. Εσύ άφησε το τηλέφωνο να το σηκώσει ο άντρας σου». Καμία άλλη κουβέντα δεν είπαμε.

-    Τώρα, μου λέει ο άντρας μου, είναι πιο εύκολα τα πράγματα…

και μου είπε να ετοιμαστώ. Που να το πω αυτό και να με πιστέψουν; Ο άντρας μου με στέλνει να γαμηθώ. Το τηλέφωνο χτύπησε και το άφησα στον άντρα μου. Ήταν μια κυρία και ζήτησε εμένα. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να πω στον άντρα μου ότι το βράδυ μετά την συγκέντρωση που θα έχουμε θα βγούμε γυναικοπαρέα και θα αργήσω. Αυτό ήταν το θέατρο που παίχτηκε και καλύψαμε τους εαυτούς μας και όλα αυτά για να μην φανούν εύκολα τα πράγματα. Ντύθηκα κανονικά γιατί στην ίδια οικοδομή μένουν και άλλοι γνωστοί μας και φοβόμουν να μην με δουν και άντε να δικαιολογηθείς. Από μέσα βέβαια φόρεσα τα δερμάτινα εσώρουχα αυτά που ήθελε ο Γιάννης, ο άντρας μου με είπε και έβαλα στην τσάντα μου και αλλά δύο βρακάκια στρινγκ. Βράδιασε και έπρεπε να φύγω είχα ένα τρακ μια ντροπή αλλά με βοήθησε να το ξεπεράσω ο άντρας μου. Μου είπε πως πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν έμπειρη πουτάνα. Όταν βγήκα από την πόρτα, μου έπιασε τον κώλο, μου έδωσε ένα φιλί και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Και την είχα την επιτυχία.

 

(Copyright protected OW ref: 79405)