Η γυναίκα μου γαμιέται φανερά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Οι Ιστορίες ειναι αληθινές και έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της γυναίκας μου σε πουτανάκι.

Όλα ξεκίνησαν και είχαν αφορμή ένα σετ δερμάτινα εσώρουχα με ίδια μάσκα που αγόρασε η ιδια η γυναίκα μου. Έχουν όλα κρικάκια και αλυσιδάκια που δένονται μεταξύ τους αλλά και μπορείς αν τα φοράει, να την δέσεις. Αυτά τα εσώρουχα τα έβαλε προχθές και ήλθε στο σαλόνι που είχαμε ανοικτό το φως και τα παντζούρια, και φυσικά τον γείτονα που καθόταν στο μπαλκόνι του και τα έβλεπε όλα, παρ ‘όλο που το κατάλαβε το πουτανάκι μου ήλθε χορεύοντας και κάθισε στην αγκαλιά μου/ Της είπα στο αυτή ότι ο γείτονας είναι έξω, και απάντησε…

-    δεν πειράζει, ας τραβήξει και αυτός μια μαλακία για μένα!

Σηκώθηκε από την αγκαλιά μου και άρχισε ένα είδος στριπτίζ χωρίς να βγάζει τελείως τα εσώρουχα της, τραβούσε όμως το βρακάκι της ανάμεσα στα μουνόχειλα και έβγαζε τα βυζιά και τα ξεναέβαζε στο υποτιθέμενο σουτιέν. Της έκανα νόημα να κλείσω κι εκείνη συνέχιζε. Έσκυψε μπροστά μου, έβγαλε τον πούτσο μου και άρχισε να τον γλείφει. Βέβαια όπως ήμασταν γυρισμένοι τώρα, ο γείτονας δε θα έβλεπε καλά. Στην συνέχεια μου ζητά να την δέσω όρθια στη στρόγγυλη κολόνα που έχουμε στο σαλόνι. Μου είπε πως ήθελε να φανεί πως το κάνω εγώ με το ζόρι κι έτσι αφού ξεντύθηκα τελείως έφερα τις αλυσίδες τις πέρασα στα κρικάκια που είχαν τα εσώρουχα και την έδεσα στην κολόνα αφού την αγκάλιασε. Τώρα μου είπε να σβήσω τα φώτα και να αφήσω αναμμένο μόνο ένα όρθιο πορτατίφ. Πάντως κι έτσι ο γείτονας είχε καλή θέα.

Έσκυψα και άρχισα να της γλείφω τα ανοικτά τα κωλομέρια, βάζοντας την γλώσσα μου στην σχισμή από πάνω και κατέβαινα πρώτα στην κωλοτρυπίδα της και στη συνέχεια στο μουνί της και είχα χώσει στην κυριολεξία το κεφάλι μου κάτω από τα ανοικτά τα πόδια της και την ρουφούσα.

-    Θέλω, μου λέει έναν μεγάλο ψωλαρά να με ξεσκίσει…

και ζήτησε να της φέρω τον δονητή. Της έχωσα πρώτα τον δονητή στο μουνί της και εγώ την έγλειφα την κωλοτρυπίδα. Μου ζήτησε να κατεβάσω τα παντζούρια κάνοντας πως δεν κατάλαβα πως είναι ανοικτά. Όχι όμως τελείως. Τα άφησα στη μέση και αν ο γείτονας καθόταν στην πολυθρόνα που είχε στο μπαλκόνι του, πάλι θα έβλεπε. Μου ζήτησε να τη λύσω μα δεν της έκανα το χατίρι γιατί ήταν μια ευκαιρία όπως ήταν, να τη γαμήσω από τον κώλο. Με απείλησε πως θα φωνάξει.

-    Αν θέλεις να καυλώσεις κι άλλο το γείτονα φώναξε.

Τα κωλομέρια ήταν ήδη ανοικτά και η κωλοτρυπίδα της ήταν σα να με καλούσε να τη γαμήσω. Έβαλα λίγα από τα υγρά της στην τρυπούλα της και τον έβαλα σιγά-σιγά. Μούγκρισε και στο τέλος της έφυγε μια δυνατή κραυγή, Δεν τον έβαλα όλο μέσα και όμως πόνεσε. Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μου που έχυσα μέσα στον κώλο της. Την έλυσα και κάθισα στον καναπέ που είναι ακριβώς κάτω από το παράθυρο. Ο πούτσος μου ήταν πεσμένος και η γυναίκα μου δεν είχε τελειώσει.

-    Τώρα με αναγκάζεις, λέει, να γαμηθώ με άλλον.

Βγάζει τα εσώρουχα της και κάθεται τελείως γυμνή με ανοικτά τα πόδια επάνω στα μπράτσα της πολυθρόνας που είναι απέναντι από το παράθυρο και τον καναπέ που ήμουν εγώ. Αν ο γείτονας ήταν ακόμη στο μπαλκόνι του θα είχε τρομερή θέα. Όσο και να την κάλυπτε ο χαμηλός φωτισμός, σίγουρα θα έβλεπε καλά. Πήρε και τον δονητή και όπως κάνουν οι πουτάνες στις ταινίες πορνό, άρχισε να γαμιέται μπροστά μου και ουσιαστικά μπροστά στο γείτονα με τον δονητή. Εγώ έπαιζα με τον πούτσο μου που ξανασηκώθηκε και η γυναίκα μου με ρωτούσε αν μ’ αρέσει που με βλέπει να γαμιέται με άλλον. Με ρωτούσε αν είναι καλός ο γαμιάς της.

-    Σε αρέσει που με βλέπει ο γείτονας;

Όταν μου το είπε αυτό, η αλήθεια είναι ότι ανατρίχιασα λίγο, γιατί ήταν η πρώτη φορά που η ιδιωτική μας ζωή είναι σε κοινή θέα. Βέβαια υποτίθεται πως το θέαμα που προσφέραμε ήταν από μια "απροσεξία" μας.

-    Μας βλέπει και πιάνει τον πούτσο του…

και όσο τα λέει αυτά, βάζει και πιο βαθιά το δονητή μέσα της. Εγώ κοντεύω να χύσω με την μαλακία που τραβάω.

-    Θα τον κάνω να βγάλει τον πούτσο του στο μπαλκόνι.

Άφησε το δονητή, σηκώθηκε από την πολυθρόνα και ήλθε και κάθισε στον πούτσο μου έχοντας το πρόσωπο στο δικό μου και βλέποντας στο παράθυρο άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Κάποια στιγμή σηκώνετε απότομα, και κατεβάζει τα πατζούρια τελείως. Το έκανε, όπως μου είπε, για να νομίσει πραγματικά ότι από απροσεξία το ξεχάσαμε. Όταν έβλεπε λέει στο παράθυρο τον είδε που είχε βάλει το χέρι του στο παντελόνι και έπαιζε με τον πούτσο του. Ξανακάθισε στον πούτσο μου και τώρα βογκούσε. Κατάλαβα πως το έκανε επίτηδες για να την ακούει και στο τέλος μου φώναξε δυνατά να χύσω μέσα στο μουνί της.

Ήταν τεράστια η καύλα. Όλο αυτό το θέατρο μας εκτίναξε την καύλα και ζήσαμε στιγμές τρομερής έντασης και υπερδιέγερσης. Είπαμε πως θα το ξανακάνουμε. Έδωσα και συγχαρητήρια στην γυναίκα μου γιατί επιτέλους πήρε κάποια πρωτοβουλία στο γαμήσι που κάνουμε. Χρόνια τώρα την παρακαλάω να δείξει μεγαλύτερη απελευθέρωση για να ζήσουμε στιγμές σαν κι αυτές.

 

(Copyright protected OW ref: 79146)