Με τη 45άρα παχουλή παντρεμένη

Δημοσιεύθηκε από SDSgeorge
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Η στερημένη παντρεμένη απελευθερώνεται...

Έβγαλα γρήγορα τα ρούχα μου. Έσκυψε και με φίλησε στο στήθος ενώ το χέρι της τυλίχθηκε γύρω από τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει αργά. Την αγκάλιασα και τη δάγκωσα στο λαιμό. Την έσπρωξα να ξαπλώσει στον καναπέ που πριν λίγο καθόμασταν και της άνοιξα τα πόδια. Χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα άρχισα να της μαλακίζω το μουνί. Ξαφνιάστηκα όταν έβγαλε μια κραυγή-μουγκρητό και άρχισε να χύνει με έναν μεγάλο πίδακα υγρών. Της το έκανα αμέσως άλλες δύο φορές και είχε και τις δύο την ίδια έντονη αντίδραση. Μετά μου είπε ότι δεν είχε ξανακάνει τίποτε τέτοιο ως τότε.

Την τράβηξα κάτω, την έβαλα να γονατίσει με ανοιχτά τα πόδια και έσπρωξα μαλακά τον κορμό και το κεφάλι της πίσω. Το μουνί της ήταν τεντωμένο και ανοιχτό. Της ξαναέβαλα δύο δάχτυλα και την μαλάκισα άγρια. Ξανάρχισε να χύνει ασταμάτητα και να μουγκρίζει και να τεντώνεται. Έβγαλα τα δάχτυλα μου από μέσα της και άρχισα να της χτυπάω το μουνί. Αυτή συνέχισε να χύνει. Τότε την άκουσα να μου λέει κάτι ξεψυχισμένα. Ποτέ μέχρι τότε δεν μου είχε δώσει αυτή την εντύπωση. Ήταν όμως τα πολλά χρόνια που καταπίεζε τον εαυτό της. Ο γάμος από συνοικέσιο, η αδιάφορη εμφάνιση της.

-    Ξεφτίλισε με!

Δεν ξέρω πως μου 'ρθε, αλλά μάλλον κατάλαβα ότι θέλει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ζούσε έως τώρα. Της έδωσα ένα πολύ δυνατό χαστούκι στο μάγουλο. Τινάχτηκε από την έκπληξη και τον πόνο. Την έπιασα από τα μαλλιά, της τράβηξα το κεφάλι πίσω και της έδωσα ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Αμέσως την έσπρωξα να πέσει στα τέσσερα και την πίεσα έτσι ώστε να έχει τον κώλο ψηλά και το υπόλοιπο σώμα κάτω. Ο μεγάλος της κώλος με την φαρδιά της περιφέρεια ήταν τουρλωμένος. Τρίχες ξεχώριζαν γύρω από την μαύρη κωλότρυπα της. Έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνί της και μάζεψα υγρά που τα πασάλειψα στην πίσω τρύπα της και άρχισα να της την τρίβω άγρια και σκληρά. Χωρίς πολλά-πολλά της έχωσα ένα δάχτυλο μέσα. Έβγαλε μια φωνή πόνου και έκπληξης.

Άρχισα να της γαμάω τον κώλο με το δάχτυλο και σε λίγο με δύο δάχτυλα. Η Θεανώ βογκούσε. Έβγαλα τα δάχτυλα μου από μέσα της και της έδωσα μια δυνατή ξυλιά στον κώλο.

-    Μπορώ να πάω στην τουαλέτα;

με ρώτησε.

-    Φυσικά, της είπα. Πάμε μαζί.

Έδειξε να εκπλήσσεται.

-    Πάμε, της είπα επιτακτικά.

Σηκώθηκα και κατευθυνθήκαμε στην τουαλέτα. Φαινόταν ανήσυχη.

-    Μπορώ σε παρακαλώ να είμαι μόνη; με ρώτησε.

-    Όχι, της είπα. Θέλω να σε βλέπω.

Διστακτικά κάθισε στη λεκάνη.

-    Άνοιξε να πόδια σου,

της είπα. Το έκανε. Της πήρε λίγο αλλά άρχισε να κατουράει. Σκουπίστηκε και σηκώθηκε. Έλυσα την ζώνη μου και κατέβασα το παντελόνι μου μαζί με το εσώρουχο. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα. Το βλέμμα της καρφώθηκε πάνω του.

-    Έχω να δω σηκωμένο πολλά χρόνια, είπε.

-    Σηκωμένο τι;

τη ρώτησα. Δίστασε.

-    Πες το, της είπα.

-    Σηκωμένη πούτσα, είπε δειλά. Και είναι μεγαλύτερη από του άνδρα μου, συμπλήρωσε.

-    Γονάτισε και έλα,

της είπα. Υπάκουσε και πλησίασε. Γύρισα και έσκυψα ελαφρά. Έπιασα και άνοιξα λίγο τα κωλομάγουλα μου.

-    Γλείψε με,

της είπα κοιτάζοντας την. Δίστασε.

-    Γλείψε με αμέσως,

ξαναείπα επιτακτικά. Πλησίασε το κεφάλι της και αμέσως ένοιωσα την γλώσσα της δειλά-δειλά να ακουμπάει την κωλότρυπα μου. Κινήθηκα προς τα πίσω και όλο της το κεφάλι βρέθηκε μέσα στον κώλο μου.

-    Γλείψε με μωρή ξεφτιλισμένη,

της είπα. Σαν να το έκανε από πάντα, άρχισε να με γλείφει με μεγάλες κινήσεις και να παίζει με την τρύπα μου. Σίγουρα δεν ήμουν απόλυτα καθαρός μια που ήταν μέση μιας σχετικά ζεστής μέρας. Τα χέρια τις ψαχούλεψαν άρχισαν να παίζουν με τον πούτσο μου. Έφτασα να θέλω να χύσω τρελά.

-    Σταμάτα, της είπα.

Υπάκουσε. Γύρισα και πήγα στην κουζίνα. Ακολούθησε γρήγορα. Τη σήκωσα (όχι εύκολα) και την κάθισα στο τραπέζι. Της άνοιξα τα πόδια. Το τριχωτό μουνί της ήταν ανοιχτό και μούσκεμα. Πίεσα τα γεμάτα κυτταρίτιδα μπούτια της να ανοίξουν κι άλλο. Έβγαλα και φόρεσα προφυλακτικό.

-    Το μουνί σου θα το γαμάω χωρίς προφυλακτικό, αλλά τον κώλο σου μόνο αν τον έχεις καθαρίσει με κλύσμα, της είπα.

-    Είμαι παρθένα από πίσω,

μου είπε ανήσυχα. Δεν της έδωσα σημασία και της έχωσα δύο δάχτυλα μαλακίζοντας την άγρια και κάνοντας την να χύνει υγρά ασταμάτητα. Της τα πασάλειψα στην κωλότρυπα και χωρίς να το περιμένει της έχωσα αργά άλλα δυνατά τον πούτσο μου μέσα στον κώλο της. Έβγαλε μια κραυγή και άρχισε να κλαίει.

-    Πονάω, πονάω, πονάω…

Ο σηκωμένος μου πούτσος έμπαινε βαθιά και ψηλά μέσα της. Ξαφνικά άρχισε να χύνει μικρούς πίδακες υγρών από το μουνί της. Όσο πιο πολύ πίεζα τόσο πιο πολύ έχυνε. Ήταν απίστευτο.

-    Πονάει, ναι έτσι σκίσε με, γάμα με.

Ήταν σε κατάσταση έκστασης και παροξυσμού. Ήταν αλλού. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στον κώλο της, της έδινε οργασμούς και την έκανε να χύνει ασταμάτητα. Με το που χώνονταν βαθιά πετάγονταν υγρά από το μουνί της. Το κεφάλι της ήταν ριγμένο πίσω και τα μάτια της κλειστά. Έχυνε συνεχώς και βαριανάσαινε. Τα μεγάλα της βυζιά κουνιόταν και ο ιδρώτας είχε αρχίσει να τρέχει από τον λαιμό της. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να πονάει. Μην αντέχοντας άλλο βγήκα από μέσα της και έβγαλα το προφυλακτικό. Τον έπαιξα και σχεδόν αμέσως έχυσα δίπλα της, πάνω στο τραπέζι. Την τράβηξα κάτω και πιάνοντας την από τα μαλλιά την πίεσα πάνω από το ζεστό μου σπέρμα.

-    Ρούφα τα όλα, της είπα.

Δεν πρόλαβα να τελειώσω, έπεσε και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει με μανία το σπέρμα μέχρι που δεν άφησε τίποτε. Σηκώθηκε και με κοίταξε στα μάτια.

-    Ποτέ δεν είχα νοιώσει έτσι, είπε. Πονάω παντού αλλά ήταν υπέροχα.

-    Πότε γαμήθηκες με τον άντρα σου τελευταία,

τη ρώτησα. Γέλασε.

-    Πριν δύο, τρία χρόνια;

-    Ούτε που θυμάμαι,

είπε και γέλασε.

-    Και πως την βγάζετε, ξαναρώτησα.

-    Του την παίζω που και που καμιά φορά όταν βγαίνει από το μπάνιο και αυτό είναι. Εσύ είσαι πλέον ο άνδρας μου,

μου απάντησε ξαφνιάζοντας με.

-    Δηλαδή; Ρώτησα.

-    Το σώμα μου σου ανήκει για όσο το θέλεις,

είπε και με φίλησε στο στόμα.

 

(Copyright protected OW ref: 78997)