Αναπάντεχη άφιξη

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Aναμνήσεις ενός παλιού έρωτα.

Το κινητό φωτίστηκε μέσα στο σκοτάδι. Ήταν εκείνη, η ώρα 2 το βράδυ κι όπως συνήθιζε, μου έστελνε την καληνύχτα της μόλις γύριζε από τη δουλειά παρ’ ότι ήξερε ότι κι εγώ θα κοιμόμουν, αφού ξεκινάω τη δουλειά νωρίς. Το κοιτάζω μέσα στον ύπνο μου και το μάτι μου ανοίγει, «Μωρό μου αύριο έρχομαι... ετοιμάσου». Αναπάντεχη έκπληξη που με έκανε να καυλώσω στη σκέψη του τι θα επακολουθούσε. Γύρισα πλευρό και συνέχισα τον ύπνο μου με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Την επομένη κατά τις δέκα το βράδυ ήταν εκεί. Εμφανίστηκε μέσα από τον κόσμο με μια βαλίτσα στο χέρι. Μόλις με είδε άφησε την αποσκευή της να πέσει κάτω κι έτρεξε να με αγκαλιάσει. Όρμησε πάνω μου και τύλιξε τα πόδια της γύρω μου φυλώντας με, με πάθος. Το μωρό μου ήταν εδώ μετά από αρκετό καιρό έστω και για λίγες μέρες. Μου είχε λείψει και της είχα λείψει όσο δεν το περίμενα κρίνοντας από την αντίδραση της. Τα μαζέψαμε και φύγαμε στα γρήγορα γιατί το θέαμα θα γινόταν σύντομα ακατάλληλο. Στο αμάξι είχε κολλήσει πάνω μου, με φιλούσε στο λαιμό, πείραζε το αυτί με τη γλωσσίτσα της και μου ψιθύριζε αυτά που ήθελε να τις κάνω αργότερα. Φτάνουμε και δεν προλαβαίνω ούτε να ακουμπήσω τα κλειδιά, με αρπάζει ενώ κλείνει την πόρτα πίσω της με το πόδι.

Φιλιόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο. «Έλα να σου δείξω πόσο μου έλειψες», μου λέει ενώ τα χείλη της έχουν κολλήσει στα δικά μου. Φοράει ένα μαύρο κολάν με γόβες, ενώ από πάνω το συνδυάζει με μαύρο κορμάκι με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος. Εσώρουχο δεν φορά παρά μόνο το κορμάκι με το κουμπάκι μπροστά. Τα χέρια μου εξερευνούν τον ζουμερό κωλαράκο της ενώ κι εκείνη έχει βάλει το ένα χέρι στην κωλότσεπη μου και το άλλο τρίβει τον καβάλο μου. Της κατεβάζω τις τιράντες από το κορμάκι και τα μικρά βυζάκια με τις μαύρες πεταχτές ρώγες βρίσκονται στο στόμα μου. Οι ανάσες βαριές κι έχουμε κολλήσει στον τοίχο. Το πόδι της τυλίγεται γύρω μου και με τραβά πάνω της, τα χέρια της ξεκουμπώνουν βιαστικά τη ζώνη και ανοίγουν το τζιν. Έχει ήδη πιάσει τον πούτσο μου, με τα ακροδάχτυλα της να χαϊδεύουν τα αρχίδια μου. Πόσο μου έλειψε το άγγιγμα της.

Ο πούτσος μου γίνεται σκληρός στη χούφτα της. Δεν αντέχω, τη γυρίζω και δαγκώνοντας, της κατεβάζω το κολάν. Το κορμάκι ανοίγει με μια κίνηση και η γλώσσα μου κινείται από την κλειτορίδα προς την τρύπα του κώλου της. Ανοίγω τα χειλάκια της με τα χέρια και το στόμα μου γεμίζει με τους χυμούς της. Ο πούτσος μου έτοιμος να εκραγεί. Τη ζητά δεν μπορεί να περιμένει. Σηκώνομαι και τον καρφώνω μέχρι τη μήτρα της, όχι δυνατά αλλά αποφασιστικά. Είναι δικιά μου και θέλω να τη νιώσω ολόκληρη. Γαμιόμαστε έτσι όρθια στο θεοσκότεινο χωλ. Το χέρι μου έχει πιάσει το στήθος της και την καρφώνω με δύναμη. Εκείνη λιώνει. Τα υγρά της τρέχουν και τα νιώθω να κυλάνε στα πόδια μου. Ετοιμάζεται να χύσει, κλείνει ελαφρά τα πόδια και σφίγγει το καυλί μου. Το ζεστό της νέκταρ με κάνει να θέλω να τελειώσω κι εγώ.

Όχι ακόμη όμως, μένω ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα, βγαίνω από μέσα της και είναι έτοιμη να λιποθυμήσει από την καύλα. Την παίρνω στην αγκαλιά μου και την οδηγώ στο κρεβάτι μας. Όπως έχει τυλίξει τα πόδια της γύρω μου την ακουμπώ με την πλάτη στην άκρη του και οδηγώ το καυλί μου στην τρυπούλα της. Νιώθω τη ζέστη της και ο ιδρώτας μου στάζει καθώς χάνομαι μέσα της. Είναι σφιχτή αλλά με δέχεται εύκολα. Κινούμαι μια δυο φορές μέσα της ενώ της φιλάω το πρόσωπο. Τα μάτια της δεν κοιτάνε, έχει χαθεί στη στιγμή. Τα χέρια πιάνοντας τον κώλο μου δίνουν ρυθμό. Έτσι θέλει να τη γαμάω, έτσι με φτιάχνει κι εμένα. Όλο και πιο δυνατά όλο και πιο βαθιά, ώσπου χάνομαι ολόκληρος μέσα της και το κρεβάτι τραντάζεται με κάθε κάρφωμα.

Δεν μιλάει, έχει ανοίξει μονάχα το στόμα σε μια βουβή κραυγή. Πλησιάζει, το αισθάνομαι, τα νύχια της μπήγονται στον κώλο μου. Το καυλί μου εκρήγνυται και αδειάζει το σπέρμα μου μέσα της. Νιώθω την τρύπα της να καίει. Στηρίζομαι στα δυο μου χέρια ενώ τα δικά της με σφίγγουν πιο πολύ τώρα. Το μουνάκι της χύνει κι ένας πίδακας λούζει τις κοιλιές μας. Χωρίς καν να βγω από μέσα της μένουμε έτσι, ενωμένοι. Χαϊδεύοντας το πρόσωπο μου που στάζει από ιδρώτα με φιλά κι ενώ το στόμα της είναι κολλημένο στο δικό μου και η γλώσσα της παίζει με την δικιά μου. «Σε λατρεύω…» ψιθυρίζει. Μου λείπει αυτό κι ας μη το παραδέχομαι πάντα.

 

(Copyright protected OW ref: 78923)