Καθηγητής παραδίδει ιδιαίτερα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Στρουμφίτα
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Πως συνεχίστηκε άραγε το μάθημα;

Αφού λοιπόν εκείνος είχε ευχαριστηθεί τον 1ο γύρο, ήρθε η δική μου σειρά. Μου ξεκούμπωσε το τζιν και το έβγαλε μαζί με το στριγκάκι που φορούσα, αφήνοντας έτσι να αποκαλυφθεί το ξυρισμένο και υγρό μου μουνάκι. Άρχισε να μου γλείφει πρώτα την από πάνω περιοχή και σιγά-σιγά κατέβηκε και άρχισε να μου γλείφει και να μου πιπιλίζει την κλειτορίδα μου. Συνέχισε με τα μουνόχειλα και μόλις έβαλε τη γλώσσα του στο μουνί μου άρχισα να χύνω σαν τρελή και να τρέμω από το δυνατό οργασμό. Εκείνος τα έγλειψε όλα, μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Συνέχισε να με γλείφει και με τα χέρια του μου χάιδευε τα βυζιά. Αφού άρχισα να ξανά βρίσκω την ανάσα μου ήθελα να τον νιώσω μέσα μου. Ήθελα επιτέλους να μάθω τι σημαίνει σεξ.

Τον τράβηξα επάνω κι εκείνος ανεβαίνοντας με φιλούσε παντού. Στην κοιλιά, στο στήθος, στο λαιμό και τέλος στο στόμα. Αυτό το πάθος απλά δεν υπήρχε. Προσπαθούσα να συνέλθω, να μπορέσω κι εγώ κάπως να συμμετάσχω στο παιχνίδι, αλλά ήμουν τόσο καυλωμένη από τη μια και από την άλλη πώς να το θέσω; Κάτι σαν φόβος, σαν ντροπή, είχα παραλύσει. Το μόνο που ήθελα ήταν να το ζήσω. Όσο και αν φοβόμουν μη μας «πιάσουν». Εκείνος, έμπειρος όμως, πια ήξερε πολύ καλά τι να κάνει ακριβώς για να με στείλει πάλι στον 7ο ουρανό. Τραβήχτηκε για λίγο και άνοιξε το προφυλακτικό. Το φόρεσε και ήρθε και πάλι από πάνω μου. Μου άνοιξε καλά τα πόδια και σιγά-σιγά άρχισε να μου βάζει τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Εγώ βιαζόμουν ήθελα απλά να τον νιώσω όλο μέσα μου και προσπαθούσα να τον τραβήξω, τυλίγοντας τα πόδια μου στη μέση του, αλλά εκείνος αντιστεκόταν. Και κάπου εδώ μου έκανε το 2ο μάθημα. Πώς να απολαμβάνω το σεξ.

Έτρεμα κι είχα ταχυπαλμία, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, τόσο που νόμιζα ότι την άκουγε κι εκείνος, πίστευα θα σπάσει. Έμπαινε μέσα μου όλος κι έβγαινε ξανά σε αργό ρυθμό. Νόμιζα πως ήθελε μόνο να με βασανίσει. Κι όμως σιγά-σιγά άρχισα να απολαμβάνω την κάθε του κίνηση. Ήθελα να του δείξω ότι μπορούσε να κάνει ότι θέλει μαζί μου. Κάθε σπιθαμή του κορμιού μου, εκείνη την ώρα, του ανήκε. Αλλά μάλλον το ήξερε. Ανέβαζε το ρυθμό και όταν έφτανα κοντά στον οργασμό ξανά χαλάρωνε. Με φιλούσε στο στόμα, στο λαιμό, με χάιδευε. Με τρέλαινε. Του χάϊδευα την πλάτη και του έβαζα τα νύχια μου μέσα. Προσπαθούσα να τον προκαλέσω να με κάνει να χύσω. Μάταια. Είχε άλλα σχέδια για την πρώτη μας φορά. Βγήκε για λίγο και με γύρισε με μια κίνηση στα τέσσερα. Ξανά έβαλε τον πούτσο του απότομα στο μουνάκι μου. Άρχισε να μου δαγκώνει το λαιμό. Να με πηδάει δυνατά. Μου έχωνε χαστούκια στα κωλομέρια με το ένα χέρι ενώ με το άλλο έπαιζε πότε με τα βυζιά μου και πότε με την κλειτορίδα μου. Ένας δυνατός οργασμός δεν άργησε να έρθει και εγώ προσπαθούσα να πνίξω τις φωνές μου. Τεντωνόμουν, έτρεμα κι έχυνα. Ούτε που ξέρω για πόση ώρα έχυνα.

Με πηδούσε πάλι αργά. Απολάμβανε κι εκείνος την κάθε στιγμή. Μου φιλούσε τη πλάτη με στοργή και πάθος. Μόλις ξανά βρήκα την ανάσα μου, άρχισε πάλι το παιχνίδι με την εναλλαγή στο ρυθμό που με πηδούσε. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν στα μπούτια μου κι εκείνος συνέχιζε να με πηδάει. Δεν άργησα να ξανά νιώσω την ηδονή να διαπερνά το κορμί μου. Με γύρισε ξανά ανάσκελα. Μάλλον ήθελε να βλέπει την καύλα στα μάτια μου. Μου έγλυφε και μου δάγκωνε τις ρώγες. Αισθανόμουν ότι πλησίαζε πάλι ένας δυνατός οργασμός. Το κατάλαβε κι εκείνος. Ερχόταν και η δική του στιγμή να χύσει. Με πήδαγε πάλι δυνατά. Αισθανόμουν πάλι τον πούτσο του να πρήζεται, αυτή τη φορά μέσα στο μουνί μου. Ξεσπάσαμε και οι δυο σε έναν έντονο οργασμό. Εγώ έτρεμα και πάλι μες στην αγκαλιά του. Ξαπλώσαμε κι ανάψαμε τσιγάρο.

Χαμογελούσα σα χαζό μωρό παιδί. Ο φόβος του παράνομου το έκανε μαγικό. Είχα νιώσει τι σημαίνει πραγματικά σεξ. Μόλις είχα κάνει σεξ με έναν άνθρωπο που μπορούσε να μου μάθει πολλά. Το κυριότερο; Ήθελε να μου μάθει τα πάντα. Αυτή ήταν η αρχή μιας ιστορίας που τράβηξε αρκετό καιρό. Και ποιος ξέρει ίσως να υπάρξει και συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 78874)