Το video της κουνιάδας

Δημοσιεύθηκε από sakist
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία αφορά την κουνιάδα μου, αδερφή της γυναίκας μου. Είναι 25 χρονών, μελαχρινή με ίσιο μαλλί μαύρο, 1,67 ύψος, 70 κιλά, με μέτριο κώλο αλλά βυζιά κόλαση.

Η ιστορία αφορά την κουνιάδα μου, αδερφή της γυναίκας μου. Είναι 25 χρονών, μελαχρινή με ίσιο μαλλί μαύρο, 1.67 ύψος, 70 κιλά, με μέτριο κώλο αλλά βυζιά κόλαση. Δεν είναι λίγες οι φορές από τότε που την γνώρισα που προκαλούσε, με το στυλ της, είτε όταν μαζευόμασταν στο σπίτι είτε σε εξόδους της έξω. Στο σπίτι της πάντα κυκλοφορούσε με πολύ μικροσκοπικά σορτσάκια, με στριγκ εσώρουχο από μέσα, μπλουζάκια χωρίς σουτιέν έτσι ώστε να φαίνονται οι ρόγες της. Στις εξόδους της πάντα μα πάντα κυκλοφορεί με 12ποντα τακούνια, και ένα ξεκωλέ στοιχείο στο ντύσιμο της. Είτε τα βυζιά της θα είναι σε κοινή θέα, είτε θα φοράει μικροσκοπικές φούστες και θα προσπαθεί να το παίξει κυρία, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αυτά είναι άλλη ιστορία όμως, στην προκειμένη τώρα.

Ήταν μέσα στις γιορτές όταν βρέθηκα με έναν φίλο αρκετά γκατζετάκια, ο οποίος μου μίλησε για έναν γνωστό του, που του ζήτησε να του βρει κάμερα παρακολούθησης για να παρακολουθήσει την γυναίκα του που είχε υποψίες απιστίας. Αμέσως δημιουργήθηκε η ιδέα. Να παρακολουθήσω κι εγώ κάποιον και ποια άλλη, φυσικά την κουνιάδα μου. Αφού του ζήτησα πληροφορίες κλπ. του τη ζήτησα για μία εβδομάδα. Του είπα ότι την ήθελα και καλά για να ελέγξω το γραφείο μου στην δουλεία μου όταν λείπω και έτσι δεν έδωσα και στόχο. Η κάμερα αυτή ήταν καμουφλαρισμένη σαν στυλό. Έτσι λοιπόν κάθε φορά που βρισκόμουν με την κουνιάδα μου την έβαζα σε σημείο τέτοιο ώστε να γράφει με πλάνο εκείνη. Το τοποθετούσα στην τουαλέτα και κάθε φορά μου χάριζε απίστευτα καυλωτικές σκηνές από π.χ. ανάμεσα στα μπούτια της όταν φορούσε φούστες ή όταν ήταν στην τουαλέτα από το μουνάκι της.

Το καλύτερο λοιπόν ήρθε όταν ένα Σάββατο βράδυ ήρθε στο σπίτι μας μαζί με άλλους φίλους μας. Η παρέα μεγάλη, η διάθεση ανεβασμένη σε όλους και τα ποτά καταναλώνονταν ευχάριστα. Η κουνιάδα μου ήταν με ένα μαύρο παντελόνι, γόβες κλασσικά, ένα μπλουζάκι από πάνω, στενό, που τόνιζε τις βυζάρες της. Κάποια στιγμή σηκώνεται να πάει τουαλέτα. Την έβλεπα από ώρα είχε πιει αρκετά και σαν να ήταν αναψοκοκκινισμένη. Κανένας δεν έδωσε σημασία παρά μόνο εγώ. Έκανε γύρο στο εικοσάλεπτο στην τουαλέτα αλλά δεν το κατάλαβε κανένας. Βγήκε κάπως σφιγμένη με κόκκινο πρόσωπο. Η κάμερα βέβαια ήταν τοποθετημένη μέσα κανονικά οπότε μετά θα μπορούσα να δω τα πάντα.

Κατά τις 1:30 έφυγαν όλοι και η κουνιάδα μου και οι φίλοι μας. Η δικιά μου μετά από τα απαραίτητα συμμαζέματα έκατσε μαζί μου στον διπλανό καναπέ όπου και την πήρε ο ύπνος. Αμέσως πήγα στην τουαλέτα πήρα την κάμερα και την συνέδεσα στο pc. Προχώρησα τις σκηνές και έφτασα στην στιγμή που μπήκε η κουνιάδα μου μέσα. Μπαίνει και κλειδώνει την πόρτα αμέσως, στηρίζεται στον νιπτήρα και κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέπτη ενώ στηρίζεται στα δύο της πόδια που είναι και ελαφρός ανοιχτά. Με μία κίνηση κατεβάζει την μπλούζα μέχρι την κοιλία της και πετάει έξω τα βυζιά της, οι ρόγες της είναι ερεθισμένες, σκληρές και στητές. αρχίζει να τις χαϊδεύει με κλειστά τα μάτια και πότε-πότε να τις γλείφει. Αυτό έγινε για κανένα 2λεπτο. μετά ξεκούμπωσε το παντελόνι της, το κατέβασε κ από κάτω φορούσε ένα στριγκάκι μαύρο με δαντέλα. Κατέβασε λοιπόν το παντελόνι της, έκλεισε το καπάκι της λεκάνης και έκατσε επάνω του. Άνοιξε καλά τα πόδια παραμέρισε το στριγκάκι της και αποκάλυψε την μουνάρα της.

Καλοξυρισμένη, να γυαλίζει από τα υγρά και με τα μουνόχειλα της καλοσχηματισμένα. Σάλιωσε 2 δάχτυλα και τα εξαφάνισε πολύ εύκολα μέσα της. Με το ένα χέρι της χάιδευε τα μπουτάκια της και με το άλλο γαμούσε το μουνάκι της. Είχε κλείσει τα μάτια και είχε γείρει λίγο πίσω το κεφάλι της. Κάτι μουρμούριζε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Γαμούσε το μουνάκι της μια αργά και αισθησιακά και μια γρήγορα και βίαια. Με είχε κάνει τούρμπο, ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Κάποια στιγμή τη βλέπω να σταματάει να πιάνει μία βούρτσα μαλλιών της αδερφής της με λαστιχένια λαβή εξωτερικά. Την έπλυνε με σαπούνι και μετά ξανά έκατσε στην ίδια στάση και σιγά-σιγά την έχωσε στην μουνάρα της. Στην αρχή σιγά και μόλις την έχωσε καλά μέσα της την κρατούσε εκεί και την πίεζε με μικρές κινήσεις να είναι μέσα της.

Έβλεπα τα πόδια της να τρέμουν και να είναι έτοιμη να χύσει. Συνέχισε να την πιέζει πιο γρήγορα όταν την τράβηξε απότομα και άρχισε να χύνει, η μουνάρα της έχυνε σαν να κατουρούσε. Ταυτόχρονα και με γρήγορες κινήσεις πίεζε την κλειτορίδα της. Μόνο που την έβλεπα και χάιδευα τον πούτσο μου πάνω από την φόρμα έχυσα. Αφού λοιπόν συνήλθε και βρήκε τις ανάσες της, σκούπισε με χαρτί όπου είχαν μείνει τα υγρά της, ντύθηκε γρήγορα-γρήγορα, πλύθηκε και βγήκε έξω. Είναι μεγάλη καύλα τελικά η κοπέλα. Αν πριν ήθελα μια φορά να την γαμήσω τώρα θέλω δέκα. Τελικά άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω μάλιστα η όλη φάση. Με αυτό το κόλπο έχω μαζέψει από τότε πολύ υλικό όχι μόνο από την κουνιάδα μου αλλά γενικά και από άλλες.

Φυσικά την κάμερα δεν του την επέστρεψα, του την αγόρασα και την κράτησα για μένα. (Τώρα ψάχνω τρόπο να βρει το site και να μπει σαν μέλος. Αν το δει σίγουρα θα γίνει. Δεν ξέρω όμως τον τρόπο).

 

(Copyright protected OW ref: 78841)