Ειρήνη

Δημοσιεύθηκε από stathislakas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τυχαία ηδονή με μια καυλιαρα.

Ήμουν στο τρίτο έτος όταν γνώρισα την Ειρήνη. Έπεσε τυχαία πάνω μου στο μετρό της Εθν. Άμυνας. Αν την έβλεπες έξω δε θα καταλάβαινες τι ηφαίστειο κρύβει μέσα της. Ούτε πόσο πουτάνα είναι στο κρεβάτι. Μια κοπελίτσα μετρίου αναστήματος με πλούσιο στήθος, ωραίο κώλο, με λίγα παραπανίσια κιλά. Έπεσε πάνω μου ρίχνοντας άθελα της όλες τις σημειώσεις μου στο πάτωμα. Με βοήθησε να τις μαζέψω λέγοντας μου, κοιτώντας με μες τα μάτια.

-    Αχ συγνώμη ήμουν αφηρημένη. Θα μπορούσα να επανορθώσω κάπως;

Ο τρόπος που το είπε με καύλωσε. Την κοίταξα μέσα στα μάτια.

-    Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να πιω έναν καφέ. Τι λές; Πάμε;

-    Αμέ. Σου χρωστάω βλέπεις μια συγνώμη.

Και έτσι πήραμε το μετρό, κατεβήκαμε στο Μοναστηράκι και από εκεί κατευθυνθήκαμε στο Θησείο, όπου σε μια καφετέρια αράξαμε να πιούμε το καφεδάκι μας σε έναν καναπέ. Η ώρα περνούσε ευχάριστα με υπονοούμενα και πρόστυχες ματιές. Η Ειρήνη φορούσε ένα φόρεμα και με έκανε να έχω πιο πονηρές σκέψεις κάθε λεπτό που περνούσε. Ώσπου κάνοντας να σηκωθεί να πάει στην τουαλέτα την έπιασα από τον κώλο της (ο οποίος ήταν τέλειος) και αυτή δήθεν τυχαία έπεσε πάνω μου.

-    Αχ συγνώμη, μου είπε. Πάλι πέφτω πάνω σου.

Και γέλασε πονηρά. Ήμουν σίγουρος πως αισθάνθηκε το σκληρό μου ανδρισμό στον κώλο της και της άρεσε. Αφού γύρισε από την τουαλέτα κάθισε πιο κοντά μου αυτή τη φορά. Μου είπε στο αυτί.

-    Αυτός εκεί σκλήρυνε για μένα;

ενώ μου έσφιξε πάνω από το τζιν τον πούτσο. Τη φίλησα ενώ το χέρι μου χώθηκε κάτω από το φόρεμά της και της χάιδευα το μουνάκι πάνω από το εσώρουχο. Μην αντέχοντας την καύλα σηκωθήκαμε άρον-άρον και φύγαμε για το μετρό.

-    Πάμε σπίτι σου,

μου είπε και ανεβήκαμε προς το μετρό Ακρόπολη για να πάμε σπίτι μου. Σε όλη τη διαδρομή με κοίταζε καυλιάρικα και προσπαθούσε να μη δείξει την καύλα της. Εγώ την είχα πιάσει από τον κώλο. Μην αντέχοντας άλλο να είμαι τόσο καυλωμένος την κοίταξα στα μάτια και της είπα.

-    Δε θα αντέξω. Έλα εδώ

και την τράβηξα πίσω από κάτι θάμνους όπου ήταν ένα παγκάκι. Τη φίλησα παθιασμένα. Τρίβοντας έντονα τον πούτσο μου πάνω της.

-    Κάνε με να τελειώσω. Δεν αντέχω,

της είπα και με έσπρωξε να καβαλήσω το παγκάκι. Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, έβγαλε έξω τον πούτσο μου και άρχισε να μου παίρνει μια βαθειά υγρή πίπα. Θες το μέρος, θες η κατάσταση όλη είχα καυλώσει τόσο που δε με ένοιαζε τίποτα. Άρχισα να την βρίζω.

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα Ειρήνη. Θες πούτσο! Σου αρέσει καυλιάρα να πιπώνεις έναν άγνωστο ε; Θες πούτσο καυλιάρα;

κι εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει μουγκρίζοντας και κάνοντας όλο και πιο έντονη την πίπα.

-    Χύσε καυλιάρη μου. Χύσε με την πουτάνα. Θέλω να τα πιώ. Χύσε με…

μου είπε ενώ με κοίταξε στα μάτια με καύλα και παίζοντας τον πούτσο μου όλο και πιο γρήγορα. Μετά από λίγη ώρα μην αντέχοντας άλλο της είπα…

-    Χύνω πουτάνα. Πιες τα όλα καυλιάρα. Πιες τα πουτάνα…

και έχυσα τόσο έντονα όσο ποτέ ξανά. Η πουτανίτσα η Ειρήνη τα ήπιε όλα μουγκρίζοντας από ευχαρίστηση. Με στράγγιξε και αφού με καθάρισε σηκωθήκαμε να πάμε σπίτι μου.

-    Μη νομίζεις πως τελειώσαμε, μου είπε. Θέλω πούτσο σήμερα!

-    Θα σε σκίσω πουτανάκι μου…

της είπα δίνοντας της ένα χαστούκι στον κώλο. Το πότε φτάσαμε σπίτι μου δε το κατάλαβα. Ο πούτσος μου είχε πάρει πάλι τα πάνω του. Με το που μπήκαμε στο σπίτι αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Η πουτάνα ήθελε να τον έχει στο στόμα συνέχεια. Έκατσε στον καναπέ με τράβηξε από τον κώλο και έχωσε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον σάλιωνε ενώ τον έπαιζε. Όταν τον έβγαζε από το στόμα της που έλεγε…

-    θέλω να με σκίσεις. Θέλω να γαμήσει το μουνί και τον κώλο μου. Ξανά και ξανά καυλιάρη μου. Κάνε με πουτάνα σου.

Την έπιασα από τα μαλλιά και την τράβηξα να σηκωθεί. Τη φίλησα για να γευτώ την καύλα μου. Τη γύρισα και την έσπρωξα να πέσει στον καναπέ. Στήθηκε στα 4. Της έδωσα δυο δυνατά χαστούκια στην κωλάρα της που την έκαναν να βογκήξει.

-    Θα σου σκίσω τον κώλο πουτάνα. Θα με παρακαλάς να σταματήσω.

-    Κάνε με ότι θες μωρό μου. Σε θέλω τώρα μέσα μου.

Έσκυψα και άρχισα να γλείφω τη μουνάρα της η οποία έσταζε. Ήταν τόσο καυλωμένη που τα υγρά της κυλούσαν στα μπούτια της. Την έγλειψα βαθιά μέσα της ενώ έπαιζα την κλειτορίδα της με τα δάχτυλα μου. Ξαφνικά σταμάτησα απότομα σηκώθηκα και της κάρφωσα τον πούτσο μου βαθειά μέσα της. Μια κραυγή ηδονής ακούστηκε από τα στόματα μας. Τότε άρχισα να τη γαμάω. Δυνατά και βαθιά αυξάνοντας σιγά-σιγά την ένταση. Με το δάχτυλο μου άρχισα να το σπρώχνω στον κώλο της. Δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση. Αφού συνέχισα να την πηδάω ενώ το δάχτυλο μου ήταν στον κώλο της για λίγη ώρα βγήκα από το μουνί της και της τον κάρφωσα με μιας στον κώλο.

-    Αχ ναι, σκίσε μου τον κώλο. Ξεκώλιασε με καυλιάρη μου. Σκίσε με. Χύσε μέσα μου!

Την έπιασα από τα μαλλιά και αργά και δυνατά της έσκιζα τον κώλο βρίζοντας την. Δεν άντεχα πολύ και της φώναξα.

-    Θα χύσω στην κωλάρα σου πουτάνα.

-    Αχ χύσε με. Θα χύσω κι εγώ πουτσαρά μου.

Ανέβασα τον ρυθμό και μην αντέχοντας άλλο άρχισα να χύνω μέσα στην κωλάρα της ενώ η Ειρήνη ταυτόχρονα τέλειωνε και αυτή. Πέσαμε ξέπνοοι στον καναπέ. Με την Ειρήνη είχαμε αρκετές στιγμές καύλας. Όμως χαθήκαμε. Αχ ρε Ειρήνη.

 

(Copyright protected OW ref: 78783)