Με τη Σόνια

Δημοσιεύθηκε από SDSgeorge
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν στα 43 αποφάσισα να γίνω λίγο "κακό παιδι"...

Είμαι 43 ετών παντρεμένος με όλα τα καλά και τα άσχημα ενός γάμου. Σε μια άσχημη περίοδο αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο και δεν θα πείραζε να γίνω λίγο «κακό» παιδί. Αν και δεν ήμουν ποτέ τόσο περπατημένος και άνετος σε σχέσεις με τις γυναίκες, μετά από κάποια ηλικία και βιώματα, άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά.

Οι πιθανές επιλογές μου δεν ήταν και πολλές. Αλλά δεν θα έχανα τίποτε να δοκιμάσω.

Απέναντι από την δουλειά μου, το τυροπιτάδικο το είχε μια χήρα 55άρα. Είχε χρόνια παρατήσει τον εαυτό της αλλά πάντα κάτι πάνω της με άναβε. Όμως μετά από την καθημερινή τριβή θεώρησα ότι δεν ήταν εύκολη δουλειά.

Η κόρη της από την άλλη, μια  εύσωμη 33άρα με ένα παιδί, κουρεμένη κοντά και βαμμένα πλατινέ τα μαλλιά της, θα μπορούσε. Παντρεμένη με έναν (επίσης εύσωμο) νταλικέρη που έλειπε συχνά, σκέφθηκα να το προσπαθήσω. Και με αυτήν επίσης είχα σχεδόν καθημερινή και πολύχρονη επαφή. Μια μέρα που τα λέγαμε στο μαγαζί, την πήρα παράμερα:

-    Σόνια, της είπα, θα σου πω κάτι τελείως παλαβό. Αν δεν γίνει κάτι θα ήθελα να μην χαλάσουμε τη φιλική μας σχέση. Άλλωστε ενήλικες είμαστε.

Με κοίταξε περίεργα. Για λέγε, μου είπε. Είχα αρχίσει να ιδρώνω και να ανεβάζω σφυγμούς. Στο τέλος το ξεφούρνισα:

-    Θα ήθελες να κάνουμε έρωτα; Είπα.

Με κοίταξε αμίλητη. Σε λίγο μου είπε:

-    Τόσο άσχημα είσαι με την Ελένη;

-    Συγγνώμη, ξέχνα το…

της είπα με κατεβασμένα τα μάτια και γύρισα να φύγω.

-    Περίμενε, μεγάλα παιδιά είμαστε,

μου είπε και χαμογέλασε.

-    Τι νομίζεις, το κάνω συχνά με τον Μιχάλη;

Με τα πολλά κανονίσαμε το επόμενο απόγευμα να αφήσει το παιδί στη μητέρα της και να πάω από το σπίτι της.

Φτάνοντας ένοιωθα περίεργα. Μπήκα μέσα και καθίσαμε για λίγο αμήχανοι και οι δύο.

-    Γιώργο, μου είπε, ούτε εσύ έχεις πολύ χρόνο, ούτε εγώ, δεν κάνουμε κάτι;

Γελάσαμε και την αγκάλιασα. Αρκετός όγκος. Πολλά πιασίματα. Της έβγαλα την μπλούζα και ξεχείλισαν από μέσα τα βυζιά της. Δεν φορούσε σουτιέν και ήταν τεράστια! Έπιασα το ένα, ζούληξα ελαφρά την ρώγα και το πιπίλησα. Βόγκηξε. Έκανα τα ίδιο και στο άλλο. Μου χούφτωσε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Την έσπρωξα να γονατίσει. Μου άνοιξε το παντελόνι, το κατέβασε λίγο μαζί με το εσώρουχο και έμεινε να κοιτάει. Μετά μου τον έγλειψε ελαφριά. Τον έπιασα και της τον έβαλα στο στόμα.

-    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρόνια έχω να το κάνω αυτό,

μου είπε και ξεκίνησε να μου παίρνει μια άγαρμπη, αλλά όμορφη πίπα. Δεν άντεχα. Ήθελα να τη δω γυμνή μπροστά μου. Τη σήκωσα και της κατέβασα τη φόρμα. Φορούσε μια άχαρη κιλότα, κατάλληλη για τα κιλά της. Συγνώμη, μου είπε, δεν μπορώ πλέον να είμαι σέξι. Της κατέβασα την κιλότα και είδα ένα τριχωτό μουνί. Συγνώμη, είπε και πάλι, ο Μιχάλης έτσι με ξέρει. Θα ήθελα να το ξυρίσω για σένα, αλλά φοβάμαι μην ψυλλιαστεί κάτι. Την κοίταξα. Είχε πολλά κιλά παραπάνω και δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη. Αλλά δεν χόρταινα να βλέπω το γυμνό της σώμα, έτοιμο να μου παραδοθεί.

Την κάθισα στον καναπέ και της άνοιξα τα πόδια. Ήταν υγρή και το μουνί της είχε μια πολύ έντονη μυρωδιά που όμως με είχε τρελάνει. Της το χάιδεψα και της άνοιξα τα μουνόχειλα. Βογκούσε. Έσκυψα και άρχισα να τη γλείφω. Έγλειφα τα υγρά της από το μουνί και από τις τρίχες. Σε λίγο κατάλαβα ότι έκλαιγε.

-    Είναι κάτι Σόνια; της είπα.

Με κοίταξε, μου χάιδεψε το κεφάλι και μου είπε:

-    Ποτέ κάνεις δεν μου το έκανε αυτό.

Της ανασήκωσα τα πόδια και με μεγαλύτερη ένταση άρχισα να της γαμάω με τη γλώσσα μου το μουνί της. Πλέον σπαρταρούσε και έχυνε. Ήταν τρέλα! Σπαρταρούσε, έκλαιγε, γελούσε, έχυνε και ίδρωνε. Λόγω κιλών και λίπους ίδρωνε. Και αυτό με έφτιαχνε απίστευτα.

Πήρα και πάλι της ρώγες της στο στόμα και τις δάγκωσα. Της σήκωσα τα χέρια. Οι μασχάλες της ήταν ξυρισμένες πριν 1-2 μέρες. Τρελάθηκα. Έσκυψα και της έγλειψα τις ιδρωμένες της μασχάλες περνώντας την γλώσσα μου πάνω από τις τριχούλες που μόλις είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν. Βογκούσε συνεχώς. Τι κάνεις εκεί; με ρώτησε. Την έγλειφα ενώ με το χέρι μου έπαιζα με το υγρό μουνί της το οποίο έχυνε συνεχώς.

Ύστερα, την γύρισα να γονατίσει στον καναπέ και άρχισα να της τρίβω την κωλοτρυπίδα της. Ενώ της την έτριβα, οδήγησα τον πούτσο μου στο μουνί της. «Ναι», είπε ξέπνοα και άρχισα να τη γαμάω. Τη γαμούσα και της χάιδευα την τεράστια ιδρωμένη πλάτη της, βάζοντας μαζί το δάχτυλο μου στον κώλο της. Τη γαμούσα και κουνιόταν ολόκληρη. Τα βυζιά της πήγαιναν πέρα-δώθε, η κοιλιά της το ίδιο και κάθε τόσο της την έπιανα και την ζουλούσα . Της σφαλιάριζα τα τεράστια και γεμάτα κυτταρίτιδα κωλομέρια της και συνέχιζε να την γαμάω.

Βγήκα από μέσα της και ξάπλωσα στο πάτωμα. Έλα πάνω μου, της είπα. Άνοιξε τα σκέλια της και κάθισε στον πούτσο μου. Κοιταζόμασταν μόνο. Της έπιανα τα ιδρωμένα βυζιά και την τεράστια κοιλιά της. Δεν την χόρταινα. Τότε άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Σιγά στην αρχή αλλά πολύ γρήγορα έκλεισε τα μάτια, άρχισε να βογκάει και να επιταχύνει. Όσο πήγαινε καταλάβαινα ότι ήταν αλλού πλέον. Πότε σήκωνε τα  χέρια της πάνω από το κεφάλι, πότε ζουλούσε τις ρώγες της, πότε άνοιγε τα μάτια και με κοιτούσε. Σε λίγο την ένοιωσα να κόβει ρυθμό, και μετά σχεδόν να σταματάει. Αλλά έχοντας σφιχτά κλειστά τα μάτια της, και σφιγμένα τα δόντια, έβγαλε ένα απίστευτο μουγκρητό και ένοιωσα το μουνί της να πλημμυρίζει τα πάντα.

Όταν συνήλθε λίγο, έγειρε πάνω μου έτσι πως ήταν ιδρωμένη, και με φίλησε.

-    Ήταν απίστευτο αυτό Γιώργο, μου είπε. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι!

Αγκάλιασα το τεράστιο σώμα της και τη φίλησα. Της είπα όμως ότι εγώ δεν τελείωσα και κάτι θα έπρεπε να κάνουμε για αυτό. Μου ζήτησε συγνώμη αλλά είπε ότι το όλο πράγμα την είχε συνεπάρει.

Σηκώθηκε από τον πούτσο μου και έσκυψε πάνω του. Άρχισε να μου τον παίζει και να μου παίρνει πίπα. Με το άλλο της χέρι έπαιζε με τα αρχίδια μου. Τα τραβούσε, τα χάιδευε, τα ζουλούσε.

Θα χύσω, της είπα. Με τον πούτσο μου το στόμα της μούγκρισε κάτι. Ελάχιστα μετά ένιωσα ότι ερχόταν και έχυσα μέσα στο στόμα της. Δεν τα κατάπιε αλλά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Γύρισε και μου ζήτησε συγνώμη αλλά δεν μπορούσε να τα καταπιεί. Ίσως μια άλλη φορά είπε. Χαμογέλασα και ανακάθισα, τραβώντας την δίπλα μου και χαϊδεύοντας την.

Μείναμε λίγο έτσι, αλλά έπρεπε να φύγω. Έκανα ένα γρήγορο ντους. Στην πόρτα κοιταχτήκαμε. Η σχέση μας δεν θα ήταν ποτέ η ίδια ξανά. Ούτε με την ίδια, αλλά ούτε με άλλες που γνώριζε καλά.

 

(Copyright protected OW ref: 78166)