Ξέσκισμα στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε από lovermangr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας περιγράψω εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν καιρό.

Είναι η πρώτη ιστορία που θα σας διηγηθώ γι’ αυτό συγχωρήστε με για τυχόν λάθη. Η ιστορία που θα σας περιγράψω εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν καιρό. Τα πραγματικά ονόματα δεν θα τα αποκαλύψω για ευνόητους λόγους. Με την Τάνια γνωριστήκαμε σε ένα γνωστό bar, κάνοντας εκείνη τη πρώτη κίνηση, μιας και με κοιτούσε για αρκετή ώρα. Μου έστειλε ποτό, με μήνυμα… «η ξανθιά κοπέλα περιμένει ανυπόμονα να σε γνωρίσει». Έτσι κι εγώ παίρνοντας το ποτό, πήγα στη παρέα της κ γνωριστήκαμε. Για το υπόλοιπο της βραδιάς μιλούσαμε κ φλερτάραμε συνεχώς ο ένας τον άλλον. Η Τάνια ήταν μια ξανθιά κοπέλα, σχετικά κοντή, με πολύ καλό αδύνατο σώμα, με τις απαραίτητες καμπύλες. Έχοντας έρθει σε ευθυμία από το ποτό, φεύγοντας από το bar της πρότεινα να συνεχίσουμε κάπου οι δυο μας μόνοι, καταλήγοντας έτσι σε ένα απόμερο παραλιακό μέρος. Για πολύ ώρα μιλούσαμε και φιλιόμασταν με πολύ πάθος κι ένταση γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Έτσι συνεχίστηκε η πρώτη βραδιά, με πολλά υγρά, καυτά ατελείωτα φιλιά, μιας και δεν ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω. Βέβαια ο πούτσος μου, κόντευε να εκραγεί από τη καύλα, αφού τριβόμασταν για ώρες. Έτσι κλείσαμε τη βραδιά μας και την άφησα σπίτι της, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη μέρα. Το επόμενο βράδυ έφτασε γρήγορα, βρίσκοντας εμένα με την Τάνια να κάνουμε μια χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο, συζητώντας για την εξέλιξη της βραδιάς. Τελικά καταλήξαμε πάλι στο ίδιο μέρος να φιλιόμαστε με ατελείωτο πάθος και ένταση στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά όμως, σιγά-σιγά τα ρούχα έβγαιναν. Πρώτα οι μπλούζες μας, γλείφοντας ο ένας το σώμα του άλλου, μετά τα παντελόνια, με πολλά φιλιά στα πόδια, στα μπούτια ανάμεσα κι ανεβαίνοντας, γλείφοντας όλες τις περιοχές πολύ αισθησιακά ξεκούμπωσα το σουτιέν της, ξεπροβάλλοντας έτσι οι βυζάρες της.

Για πολύ ώρα έμεινα εκεί, γλείφοντας και δαγκώνοντας, με πολύ έμφαση στις υπέροχες ρόγες της. Η όλη φάση εξελισσόταν με πολλά βογκητά, αναστεναγμούς και με τη Τάνια να παραμιλάει από την πολύ καύλα. Κατεβαίνοντας όμως προς τα κάτω, ήρθα σε επαφή με το μουσκεμένο μουνάκι της, που είχε κάνει χάλια το εσώρουχό της. Βγάζοντας το, ξεκίνησα να φιλάω και να γλείφω το γεμάτο υγρά μουνάκι της. Από την πολύ καύλα μου και συνεπαρμένος από το μουνάκι της που μοσχοβολούσε και συνέχεια έχυνε, γεύτηκα όλα τα υγρά της και συνέχισα βάζοντας της δάχτυλο για να έρθει σε πιο έντονο οργασμό και για να μπορώ να γεύομαι τα εσωτερικά υγρά της που με τρέλαιναν. Το δάχτυλό μου γλίστρησε λίγο μέσα στη κωλοτρυπίδα της από τα πολλά χύσια που είχε, αλλά με σταμάτησε λέγοντας μου να συνεχίσω μπροστά.

Η Τάνια έχυνε συνεχώς όλο και περισσότερο, βογκώντας και φωνάζοντας πολύ δυνατά, με εμένα ανάμεσα στα πόδια της, με το πρόσωπο μου γεμάτο από τα υγρά της, να της βάζω όλο κ περισσότερα δάχτυλα μέσα της, αυξάνοντας την ένταση και κλειδώνοντας την κλειτορίδα της στο στόμα μου για λίγα λεπτά, ώσπου ήρθε σε ένα τρελό οργασμό και με γέμισε με τα υπέροχα χύσια της όλο μου το πρόσωπο και στόμα. Τα υγρά της έτρεχαν σε όλο μου το χέρι. Ξεκινήσαμε πάλι να φιλιόμαστε και να καθαρίζουμε τα υγρά της με πολύ αισθησιακό γλείψιμο και αυτή τη φορά βρέθηκε εκείνη ανάμεσα στα ποδιά μου, γλείφοντάς μου όλη τη περιοχή. Μου έβγαλε το εσώρουχο, κάθισε στα γόνατα στο πατάκι, με εμένα καθισμένο στο ακριανό κάθισμα και ξεκίνησε ένα τέλειο βαθύ και υγρό τσιμπούκι, γλείφοντας με παντού κοιτώντας με αισθησιακά με πολύ καύλα στα μάτια.

Συνεχίστηκε για κάποια ώρα, παίζοντας εκείνη με τη γλώσσα της κι εγώ βάζοντας της πάλι δάχτυλο έτσι όπως καθόταν. Μου είπε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να τη καρφώσω και να τη γαμήσω δυνατά. Έτσι, την έβαλα σε ιεραποστολική στάση όπως μου ζήτησε για να της ανοίξω τη τρύπα. Ξεκίνησα να τρίβω το πούτσο μου στο μουνάκι της και την κάρφωσα δυνατά από την πολύ καύλα που είχα. Αλλάξαμε στάση, ήρθε εκείνη από πάνω μου και πηδιόμασταν δυνατά, με εκείνη να φωνάζει από τη πολύ καύλα που είχε:

-    Ξέσκισέ με, γάμησε με δυνατά ψωλαρά μου, θέλω να πονέσει το μουνί μου από το γαμήσι, να κοκκινίσει, είμαι το πουτανάκι σου…

και πολλά άλλα. Συνεχίσαμε για αρκετή ώρα έτσι, πιάνοντας εγώ τις ρόγες της, το στόμα της, ανοίγοντας τα κωλομέρια της, ρίχνοντας της αισθησιακές μπάτσες και δίνοντας υγρά βαθιά γλωσσόφιλα. Με πολύ δύναμη τη γύρισα στα τέσσερα και συνέχισα να τη γαμάω δυνατά με τον πούτσο μου να καρφώνεται όλο μέσα της και εκείνη να έρχεται σε πολλούς οργασμούς, να φωνάζει συνέχεια ότι χύνει και να με παρακαλάει να τη ξεσκίσω όλο και περισσότερο. Οι μπάτσες που ζητούσε συνεχώς, είχαν κοκκινίσει τα κωλομέρια της, ξεπροβάλλοντας από μέσα της τη νόστιμη τρύπα της. Τα υγρά της που συνεχώς έχυνε όλο και περισσότερο είχαν γεμίσει τα αρχίδια μου, που χτυπούσαν στη κλειτορίδα της κι έσταζαν στα πόδια μας. Έτσι έφτασε και η δική μου ώρα να τελειώσω. Της είπα πως θέλω να χύσω και της ζήτησα να κάνει κάτι έτσι ώστε να μας απογειώσει. Τότε εκείνη επιτέλους είπε τη μαγική λέξη:

-    Χύσε μέσα στον κώλο μου ψωλαρά μου.

Μόλις το άκουσα, τρελάθηκα. Τα αρχίδια μου άρχισαν να γεμίζουν με τη διπλάσια ποσότητα σπέρματος. Βγήκα από το μουνάκι της, χάιδεψα λίγο τη μαλακή από τα υγρά κωλοτρυπίδα της, έβαλα σάλιο κι άρχισα να τρίβω το πούτσο μου πάνω της, ενώ παράλληλα της χάιδευα κι έτριβα το μουνάκι της. Μόλις άρχισε να μπαίνει ο πούτσος μου, φώναζε. Τρελαινόταν από τον πόνο και την καύλα που την είχε συνεπάρει. Με παρακαλούσε να τη γαμήσω πολύ σιγά γιατί πονούσε πολύ. Όταν ο πούτσος μου μπήκε όλος κι άρχισα να μπαινοβγαίνω, μέσα στη θολούρα της ηδονής άρχισα να τη γαμάω πιο γρήγορα και δυνατά, με εκείνη να παίζει το μουνί της, να φωνάζει ότι χύνει για ακόμη μια φορά και να με παρακαλάει να χύσω μέσα στο κωλαράκι της.

Έτσι κ εγώ άρχισα να χύνω μέσα στην υπέροχη κωλοτρυπίδα της τη διπλάσια από ότι συνήθως ποσότητα σπέρματος. Μόλις τελείωσα από τις εκσπερματώσεις, τραβήχτηκα και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της να τον καθαρίσει. Δώσαμε μερικά φιλιά, ντυθήκαμε κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας. Για καιρό πηδιόμασταν συνεχώς κάνοντας κάθε φορά όλο και περισσότερα τα οποία θα αφηγηθώ σε επόμενες ιστορίες εφόσον σας αρέσει. Κάποια από τις φαντασιώσεις μου, είναι να γνωριστώ και να κάνω σεξ με κοπέλα ή ζευγάρι από εδώ μέσα και μετά να αφηγηθούμε μαζί την ιστορία μας στους υπόλοιπους. Συνεχίστε να γράφετε όλοι τις ιστορίες σας, Αυτού του είδους η διέγερση είναι μεγάλη απόλαυση. Εύχομαι σε όλους πολύ έρωτα με ατελείωτο σεξ.

 

(Copyright protected OW ref: 77794)