Dr

Δημοσιεύθηκε από DrIason
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ερωτικές ιστορίες με τα μάτια ενός Ιατρού. Ιστορίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, με έμφαση στις ερωτικές σκέψεις και πράξεις. Ο Δρ. Ιάσων είναι Ιατρός Ψυχολόγος γύρω στα 45 με μεγάλη αποδοχή απο τους ασθενείς του. Αγαπάει την ανθρώπινη φύση και είναι συμπαραστάτης της, με γνώμονα το καλό του ασθενή, αν και όχι πάντα με τα όσα η έξω "ηθική" προστάζει.

Ημέρα Παρασκευή απόγευμα και ένα ακόμη ραντεβού περιμένω για να πω ότι τελείωσα για σήμερα. Είμαι κουρασμένος αλλά κατά βάθος μου αρέσει αυτή η ταλαιπωρία. Νοιώθω ότι κάνω κάτι καλό, κάτι που μου αναγνωρίζουν οι φίλοι και οι ασθενείς μου. Από τις σημειώσεις μου βλέπω ότι περιμένω την κα Χρυσάνθη, μητέρα 2 υπέροχων κοριτσιών. Με επισκέπτεται διότι η μεγάλη κόρη της πάσχει από επιληψία, με αποτέλεσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και να παραιτείται σιγά-σιγά από όλα και όλους.

-    Γιατρέ έξω περιμένει η Ελένη. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να την βοηθήσετε εσείς άμεσα με κάποια θεραπεία, αλλά εσάς σας εμπιστεύεται και άλλωστε έχετε τον τρόπο σας. Μιλήστε της είναι 21 χρονών και έχει κλειστεί στον εαυτό της ενώ την ίδια ώρα οι φίλες κυριολεκτικά ξεσαλώνουν αλλά δεν τις ακολουθεί. Έχω κουραστεί.

-    Καλά-καλά, σίγουρα έχετε να πάτε σε κάποια δουλειά τώρα και θα επιστρέψετε σε μία ώρα. Πείτε της να περάσει μέσα και θα δω τι μπορώ να κάνω.

Την Ελένη είχα 1 χρόνο περίπου να την δω και έμεινα κατάπληκτος μόλις την είδα με την ανάπτυξη που είχε από τότε! Είναι ένα θαύμα της φύσης να βλέπεις τα κορίτσια να μεταμορφώνονται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω να σταματήσει να με εκπλήττει αυτό όσο ζω.

-    Γεια σου Ελένη, καιρό να τα πούμε.

-    Γεια…

είπε και κάθισε στον καναπέ. Φορούσε αθλητικές εφαρμοστές φόρμες, που ανεδείκνυαν όλες τις γοητευτικές καμπύλες που μπορεί να έχει μια αδύνατη καλοσχηματισμένη γυναίκα 21 χρονών, αλλά από ότι φαινόταν δεν την απασχολούσε στο ελάχιστο αυτό. Το βλέμμα της κουρασμένο, σαν σε κατάθλιψη, μαύρα ίσια μαλλιά.

-    Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και να μου απαντάς με ειλικρίνεια, γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο Εντάξει;

-    Έχεις κλείσει τα 21;

-    Ναι το Δεκέμβρη…

απάντησε γρήγορα, σημάδι ότι το κόλπο της "ανάκρισης" που τα λέμε όλα στον Ιατρό έπιασε.

-    Α! Μάλιστα περίεργο αυτό, πολύ περίεργο!

-    Γιατί γιατρέ είναι περίεργο;

ρώτησε ενώ δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Βλέπω μπροστά μου μια τοξοτίνα 21 χρονών, γυμνασμένη και με μια θλίψη στα μάτια που δεν σου ταιριάζει καθόλου είσαι σίγουρα τοξοτίνα;

-    Ξέρεις Δρ. έχω επιληψία και σχεδόν όλοι το ξέρουν και δεν με προτιμούν για παρέα μήπως κάτι συμβεί.

-    Από ερωτικές σχέσεις πώς τα πηγαίνεις;

τη διακόπτω απότομα.

-    Μα σας λέω είμαι μόνη μου διότι είμαι άρρωστη…

μου απάντησε ελαφρώς σοκαρισμένη αποφεύγοντας την ερώτηση.

-    Εντάξει δεν είναι πρόβλημα ότι δεν σου αρέσουν τα αγόρια αλλά σε κάτι άλλο θα έχεις προτίμηση…

της απάντησα χωρίς να της αφήσω χρόνο.

-    Τι λέτε Γιατρέ; Μου αρέσουν τα αγόρια και ας είναι βλαμμένα ώρες-ώρες, αλλά δεν δίνουν σημασία.

-    Η αλήθεια είναι ότι σωστά τα βλέπεις ως βλαμμένα και λίγα λες, αλλά αυτή είναι η διαφορά. Εσύ είσαι γυναίκα και αυτά ακόμη είναι αγόρια και οφείλεις να δείξεις λίγη κατανόηση.

-    Εγώ να δείξω κατανόηση; Εγώ είμαι άρρωστη… και άλλωστε αυτός όταν λίγο του μιλήσω με χαϊδεύει, με χουφτώνει και κάνει σαν τον λιγούρη. Θέλει να τρίβεται επάνω μου, μέσα σε δευτερόλεπτα φουσκώνει το παντελόνι της φόρμας του και μου βάζει το χέρι του από πάνω και συνεχίζει να τρίβεται.

-    Συνέχισε πες μου, της είπα.

-    Ευτυχώς δεν μου έχει κάνει καμιά φορά επίθεση, αλλά θέλει να του το παίζω πάνω από τη φόρμα. Τρομάζω στην ιδέα έτσι όπως φουντώνω αν με πιάσει κάποια επιληπτική κρίση και τρομάξει. Δεν θα θέλει να με ξαναδεί, είπε ανακουφισμένη με μια ανάσα. Προχθές μετά την γυμναστική στο σχολείο με στρίμωξε "τυχαίως" πίσω από τα στρώματα της γυμναστικής. Ευτυχώς δεν μας έβλεπε κανείς. Μου πίεζε το χέρι πάνω από τη φόρμα του και ένοιωθα τον πούτσο του ζεστό και σκληρό. Μου άφησε το χέρι μου και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλά με τα χείλια και πιο μετά με τη γλώσσα. Μου άρεσε τόσο πολύ. Ένοιωθα σαν να είχα πυρετό και είχα ιδρώσει εκεί κάτω. Δεν του είπα τίποτα, προσπαθούσα να του ανταποδώσω αυτό που ένοιωθα πιέζοντας και σφίγγοντας το πούτσο του πάνω κάτω γρήγορα, γιατί έβλεπα στο πρόσωπο του πόσο τον "τυρανούσε" αυτό που έκανα. Ένοιωθα ακόμη πιο καλά όταν άρχισε να βγάζει κάποιες φωνούλες γλυκού πόνου και προσπαθούσε αλλάζοντας θέση το κορμί του να ξεφύγει από το χέρι μου. Ε! αυτό με ξετρέλανε και με πείσμωσε τόσο πολύ που τον ακολουθούσα σε κάθε του κίνηση. Σε κάποια στιγμή ένοιωσα πολύ υγρή την φόρμα του εκεί που τελείωνε ο πούτσος του και ενώ με φιλούσε λαχανιασμένος και τον ένοιωθα δικό μου, έδειχνε να μην αντέχει άλλο και σταμάτησα ότι έκανα με το χέρι. Ήμουν περίεργη όμως για το τι παθαίνουν τα αγόρια και ψηλάφιζα τη γύρω περιοχή αργά, που πλέον ήταν αρκετά πιο υγρή από πριν. Ξάπλωσε αργά δίπλα μου ιδρωμένος και προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να κρύψει, χωρίς αποτέλεσμα, την φουσκωμένη και υγρή πλέον φόρμα του. Ήμουν νικήτρια και τον είχα νικημένο πλάι μου, εξουθενωμένο. Τόσο εύκολα είναι τα αγόρια τελικά; αναρωτιόμουν. Με την έξαψη που είχα φοβόμουν κάθε στιγμή μην πάθω κάτι, αλλά παρ’ όλα αυτά μου ήρθε η τρελή ιδέα έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος, αποκαμωμένος με τα χέρια πίσω από το κεφάλι να καθίσω ψηλά στα μπούτια του και να ξαπλώσω πάνω του. Δεν αντιστάθηκε καθόλου και πήρα το θάρρος και ακούμπησα με το εσώρουχο μου πάνω από τον βρεμένο πούτσο του που τόσο του είχα ταλαιπωρήσει. Με λίγες μόνο μικρές κινήσεις τελείωσα και εγώ πάνω του! Δεν ξέρω αν το κατάλαβε, αλλά ήταν τόσο γλυκό όλο αυτό, που μπορεί να φανεί εγωιστικό αλλά δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ, ότι και να μου συμβεί. Μια πρωτόγνωρη ζεστή γλυκιά μυρωδιά έβγαινε από τα βρεμένα μας ρούχα και τα δάχτυλα μου. Έμεινα ξαπλωμένη πάνω του μυρίζοντας το σπέρμα του στα δάχτυλα μου. Όλα αυτά και άλλα πολλά θέλω να ζήσω γιατρέ, αλλά φοβάμαι μήπως επειδή έχω...

-    Αυτό που έχεις, συμβαίνει 1-2 φορές το χρόνο και ο τύπος το γνωρίζει και δεν τον νοιάζει. Αυτό που ζήσατε εκεί πίσω στα στρώματα τον νοιάζει πολύ περισσότερο και καλά θα κάνεις να "ακούσεις" το κορμί σου. Ακόμη και οι αναστολές που έχεις, τις είχαν και φίλες σου και τις έχει και το αγόρι σου. Σας περιμένουν πολλές γλυκές ιδρωμένες μέρες και θα χαρώ πολύ να μαθαίνω για αυτές.

Η Ελένη μέσα από αυτήν την ερωτική έκρηξη συνειδητοποίησε ότι όλα τα εμπόδια στην ουσία δεν υπήρχαν και άλλαξε δραματικά η στάση της. Που να δείτε την έκπληξη της κας Χρυσάνθης που ακόμη αναρωτιέται το πώς και το γιατί.

 

(Copyright protected OW ref: 77598)