Στο SPA

Δημοσιεύθηκε από fkkfan
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ταξιδεύω συχνά με τη δουλεία μου και κυρίως σε χώρες της βόρειας Ευρώπης. Συνήθως διαλέγω ξενοδοχεία με spa καθώς μου αρέσει πολύ το χαμάμ και η sauna, ιδίως στη βόρεια Ευρώπη όπου όλοι είναι γυμνοί χωρίς αναστολές.

Ταξιδεύω συχνά με την δουλεία μου και κυρίως σε χώρες της βόρειας Ευρώπης. Συνήθως διαλέγω ξενοδοχεία με spa, καθώς μου αρέσει πολύ το χαμάμ και η sauna, ιδίως στην βόρεια Ευρώπη όπου όλοι είναι γυμνοί, χωρίς αναστολές. Είμαι 1.80, αδύνατος, με προσεγμένο σώμα, ξυρισμένος, 39 χρονών. Στο τελευταίο μου ταξίδι λοιπόν έχω κλείσει ένα υπέροχο ξενοδοχείο με το SPA στον τελευταίο όροφο, με θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi και όλα τα συναφή και με θέα τα χιονισμένα τοπία της πόλης. Τελειώνω την δουλειά μου και περίμενα όλο προσμονή να γυρίσω στο ξενοδοχείο για να πάω στο SPA για χαλάρωση μέσα στην ζεστασιά χαζεύοντας έξω το χιόνι.

Έβαλα λοιπόν το μπουρνούζι μου και ανέβηκα στον τελευταίο όροφο. Η ώρα ήταν περασμένη και σκέφτηκα ότι δεν θα έχει και πάρα πολύ κόσμο. Χαιρέτισα την κυρία στην υποδοχή η οποία μου έδωσε πετσέτες και με οδήγησε στο χώρο του Spa. Στην είσοδο έγραφε με μεγάλα γράμματα ότι εισέρχεστε σε χώρο γυμνιστών και μια μεγάλη ένδειξη ότι τα μαγιό απαγορεύονται. Ανακουφίστηκα γιατί είχα μια ανασφάλεια μην είχαν χωριστό τμήμα γυναικών - ανδρών αλλά είχα κάνει τη σοφή επιλογή. Στον κύριο χώρο ήταν οι ντουζιέρες, θερμαινόμενα μαρμάρινα κρεβάτια μπροστά από τζαμαρία, την πισίνα και μια τεράστια Sauna με επίσης τζαμαρία και θέα τα παραπλήσια βουνά και ένα μεγάλο μαρμάρινο χαμάμ.

Όσο με οδηγούσε η κυρία τα μάτια μου έψαχνα καμιά sexy κοπελίτσα αλλά εκτός από κάνα 2 ζευγάρια και μερικούς γέρους που όλοι τριγυρνούσαν τσιτσίδι, τζίφος. Κάνω το ντουζάκι και φεύγω για την Sauna. Μέσα ήταν ένα ζευγάρι ασιατών με την γκομενίτσα φοβερά τρακαρισμένη που ήταν γυμνή και τον άντρα της να προσπαθεί να τη χαλαρώσει. Μια γριά που ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια φόρα παρτίδα, μέτριο το θέαμα και κάνα 2 ξέμπαρκοι μεσήλικες άντρες. Τζίφος λέω σήμερα. Σιγά-σιγά μένω μόνος στην Sauna και από την βαρεμάρα μιας και δεν έβλεπα να παίζει καμία γνωριμία (εκτός από την γριά που πήγε κάνα δυο φορές να μου πιάσει την κουβέντα για το πόσο ζέστη είχε....), αρχίζω και ψηλό πειράζω το καυλί μου που είχε ορέξεις. Η ώρα περασμένη και δεν άκουγα και πολλές φωνές από έξω. Το καυλί μου είχε σηκωθεί μέσα στον καύσωνα της Saunas για τα καλά και ήμουν έτοιμος να τραβήξω μαλακία και ανοίγει απότομα η πόρτα. Να σου μια Milfara, με μετρίων διαστάσεων βυζί, κωλάρα, ξανθιά και με μια γλυκιά προστυχόφατσα. Και με πετυχαίνει με το καυλί τέντα.

Από την ταραχή μου μαζεύω την πετσέτα που είχα στρώσει στο κάθισμα και πάω σε σταυροπόδι και η γκόμενα μετά από κάνα 2 ανενόχλητες ματιές σε μένα και στο καυλί, ατάραχη κάθεται διαγωνίως απέναντι μου και μένει με την πετσέτα τυλιγμένη. Ωχ λέω θα φάω παρατήρηση. Δεν περνάνε μερικά δευτερόλεπτα και μόλις ταχτοποιήθηκε στα πάνω διαζώματα ξετυλίγει την πετσέτα και αποκαλύπτει την κορμάρα της. Η καρδιά μου αρχίζει και βαράει. Το καυλί μου είναι πιο τέντα από πριν, έχω απέναντι μου μια ολόγυμνη Milfara και είμαστε μόνοι. Σκέπτομαι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Λύνω το σταυροπόδι αφήνω επιδεικτικά την πετσέτα ως είχε και μένω με το καυλί τέντα. Η γκόμενα ατάραχη. Τόσο ατάραχη που αρχίζει αδιάκριτα πλέον να με κοιτάει, χαλαρώνει και αρχίζει να ανοίγει τα πόδια της και να ξεφυσάει θέλοντας να μου επιστήσει την προσοχή για το πόσο ζέστη κάνει. Λέω να τον παίξω λίγο να δω αν γουστάρει μην αρχίζει και φωνάζει άμα της την πέσω. Αρχίζω να τον ψιλοπαίζω και η γκόμενα αρχίζει να μου χαμογελάει. Λέω δεν είναι δυνατόν, το τζόκερ.

Και ανοίγει απότομα η πόρτα με την κύρια της ρεσεψιόν να λέει επιτακτικά ότι το SPA έκλεισε και ότι πρέπει να φύγουμε. Εγώ με το καυλί στο χέρι, τη ρεσεψιονίστ να μην πολυενδιαφέρεται, σχεδόν να χαμογελά πονηρά, αλλά τη Milfara μου ταραγμένη να τυλίγεται στην πετσέτα και να βγαίνει από την Sauna βιαστικά. Η ρεσεψιονίστ επιδεικτικά καθυστερεί να φύγει από μπροστά μου και αρχίζει να μαζεύει πετσέτες, να κλείνει διακόπτες και να μην ξεκολλάει, με μένα να κάθομαι εκεί με το καυλί όρθιο και να μην έχω κουράγιο για τίποτα. Σκεπτόμουν ότι η milfara μου την κοπάνισε και η άλλη η μαλάκω καθόταν μπας και συνέχιζε το θέαμα. Τα παίρνω κρανίο, άλλωστε η ρεσεψιονίστ δεν βλεπόταν για το οτιδήποτε, βάζω την πετσέτα και βγαίνω από την πόρτα της sauna με την τρελή σχεδόν να μου κόβει το δρόμο. Κάνω να δω για τη milfara, πουθενά… την είχε κοπανήσει. Σκατά σκέπτομαι, γυρνάω στο δωμάτιο περίλυπος και τον έπαιξα 2 φορές στην σειρά για να ηρεμήσω.

Ξυπνάω το πρωί με απίστευτες καύλες. Λέω πριν το πρωινό πάω μια στο SPA μπας και σταθώ τυχερός. Δόξα το θεώ στην ρεσεψιόν του SPA ήταν άλλη βάρδια οπότε χαλάρωσα. Πάω βιαστικά στα ντους και σκεφτόμουν πόσο γκαντέμης είμαι. Άκουσα μια πόρτα αλλά είχαν μπει πάλι κάνα 2 μουστόγριες και δεν έδωσα σημασία. Στα ντους φαίνεται πλήρως το κεφάλι του μέσα και του έξω αλλά εγώ είμαι γυρισμένος στον τοίχο μιας και ξενέρωσα με τις γριές που μπήκαν και βιάζομαι να τελειώσω το ντους, όπου ξαφνικά ανοίγει η πόρτα της ντουζιέρας και σκέπτομαι ότι πάλι καμία ρεσεψιονίστ ή καθαρίστρια να με ζαλίσει και βλέπω τη milfara ολόγυμνη μπροστά μου να μου λέει στα σπαστά αγγλικά αν της επιτρέπω. Έχω μείνει με το σαγόνι στο πάτωμα. Η καρδία μου πάει να σπάσει και η γκόμενα μου λέει…

-    νομίζω ότι κάτι σου χρωστάω από χτες.

Πέφτει στα γόνατα και αρχίζει το τσιμπούκι κοντεύοντας να μου καταπιεί το καυλί. Πρέπει να μου πήρε 30 δευτερόλεπτα, παρά τις 2 μαλακιές που είχα βαρέσει αποβραδύς, για να της χύσω ένα απίστευτο φορτίο σπέρματος στο στόμα το οποίο και το κατάπιε όλο. Σηκώνεται πάνω και αρχίζουμε το τρελό χαμούρεμα με μένα να μην προλαβαίνω να χουφτώνω την κωλαρα της, τις βυζάρες της και τα γλωσσόφιλα να πάνε και να έρχονται. Δόξα τω Θεώ ήμασταν μόνοι, μόνο με τις γριές στην Sauna που δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα. Μου λέει θέλω να σε ξανάετοιμάσω για να μου κάνεις "έρωτα", με γυρνάει με την πλάτη, πέφτει ξανά στα γόνατα και μου αρχίζει ένα τρελό γλειφοκώλι και παράλληλα να μου παίζει την ψωλή. Αλλά 30 δευτερόλεπτα και το καυλί ήταν πέτρα, τόσο που τη διέκοψα για να μη χύσω.

Με παίρνει από το χέρι, βγάζει από την τσέπη του μπουρνουζιού ένα προφυλακτικό και πηγαίνουμε στο χαμάμ με μένα να διανύω μια απόσταση 20 μέτρων με το καυλί σούζα και τη milfara ολόγυμνη. Ολομόναχοι καθόμαστε στα μαρμάρινα. Μπόλικος ατμός και μου φοράει το προφυλακτικό. Βάζει τα πόδια της στον πάγκο και κάνει βαθύ κάθισμα με το καυτό σφιχτό μουνάκι της να καταπίνει λαίμαργα την ψωλή μου. Με αγκαλιάζει σφιχτά με την βυζαρες της στα μούτρα μου και αρχίζει να ανεβαινο-κατεβαίνει αργά και απολαυστικά απελευθερώνοντας ταυτόχρονο μικρά βογκητά απόλαυσης στο αυτί μου. Ανοίγει πάλι η πόρτα, δόξα τω Θεώ εδώ πολύς ατμός και μεγάλο το χαμάμ για να μας δουν. Με τη μια και ακούω 2 γυναικείες φωνές να μπαίνουν και να κάθονται ακριβώς στο απέναντι μαρμάρινο πάγκο. Η milfara μου έχει σταματήσει να ανεβαινο-κατεβαίνει με το καυλί μου πέτρα βαθιά μέσα στο μουνάκι της και να μου ψιθυρίζει να μην βγω και να συνεχίζουμε διακριτικά γιατί την ανάβει η όλη φάση.

Από τον ατμό μόνο σκιές φαίνονταν και μετά βίας διέκρινα της γυναίκες απέναντι, οι οποίες μας έβλεπαν, αλλά χωρίς λεπτομέρειες και αυτές. Αρχίζουμε πάλι δειλά - δειλά να πηδιόμαστε και ο ατμός άρχιζε να πέφτει. Η δικιά μου ήταν κοντά στο οργασμό της και λέω που να την κόβω τώρα, ότι γίνει. Η 2 γκόμενες από απέναντι γύρο στα 35 η μια και 45 η άλλη έχουν αρχίζει να φαίνονται κανονικά χωρίς τους πολλούς ατμούς και το ίδιο και εμείς αφού και οι 2 άφησαν την κουβέντα τους και άρχισαν να κοιτάνε καλά - καλά. Λέω μέσα μου, ας τελειώσω τουλάχιστον και μετά ας φωνάξουν για παράπονα οι 2 θεάτριες μας.

Προς έκπληξη μου οι 2 γκόμενες άρχισαν να ψιλογελάνε και καταλάβαινα στα γερμανικά ότι μας σχολίαζαν, με την δικιά μου να συνεχίζει ακάθεκτη στην ίδια στάση το καβάλημα. Η όλη φάση άρχισε να με φτιάχνει τρελά και άρχισα να αναθαρρεύω. Δεν γαμιέται λέω, σηκώνω την milfara μου η οποία έχει τελειώσει κάνα 2 φορές πάνω στο καυλί μου και την γυρνάω στα 4 πάνω στον μαρμάρινο πάγκο, με το πρόσωπο της πλέον γυρισμένο στις 2 γκόμενες απέναντι και πριν προλάβει να αντιδράσει, χώνομαι μέσα στη κωλοτρυπίδα της η οποία με τόσους ατμούς και χύσια από το μουνί της ήταν ορθάνοιχτη για πάρτη μου. Η δικιά μου είναι μεταξύ ντροπής και καύλας με μένα να μην με νοιάζει πια και τις 2 γκόμενες να κοιτάνε με άνεση το όλο θέαμα και να χαμογελούν.

Αφού σφυροκόπησα το κωλαράκι της και απόλαυσα να με καταπίνουν λάγνα 4 γυναικεία μάτια δεν ήθελα και πολύ να πυροβολήσω τα χυσια μου μέσα την κωλάθρα της milfaras μου, κοιτάζοντας ταυτόχρονα τις 2 γκόμενες από απέναντι. Μόλις τελειώσαμε σηκωθήκαμε και κάτσαμε λιγάκι στα μαρμάρινα όπου οι 2 γκόμενες μας είπαν ότι το διασκέδασαν πολύ με την δικιά μου να είναι πλέον αρκετά τρακαρισμένη και με μένα χαρούμενο περιτριγυρισμένο σαν πασάς από 3 γυμνές γκόμενες με την 1 από αυτές ξεκωλιασμένη στον πούτσο. Η δικιά μου, μου είπε ότι έχει αργήσει και ότι έπρεπε να φύγει. Μόλις σηκώθηκαν οι άλλες 2 και έφυγαν, αναχώρησε και η milfara χωρίς πολλές κουβέντες και έτσι χώρισαν οι δρόμοι μας.

 

(Copyright protected OW ref: 77588)