Η καυλιάρα φίλη της μάνας μου με πατέρα και γιο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η φίλη της μαμάς συνεχίζει τα παιχνίδια με πατέρα και γιο...

Ένα σαββατοκύριακο, η μητέρα μου είχε κατεβεί για κάτι δουλείες στην Αθήνα και έτσι έμεινα μόνος μου με τον μπαμπά μου. Περιμέναμε ότι θα περάσουμε ένα αξέχαστο διήμερο να ξεκωλιάζουμε παρέα τη φίλη της μαμάς, την Ιωάννα. Ωστόσο, για κακή μας τύχη, μάθαμε ότι είχε κανονίσει να πάει με τον άνδρα της στην Τουρκία και έτσι δεν θα μπορούσαμε να γευτούμε το μουνάκι της. Όμως, όταν ο άνδρας της Ιωάννας έμαθε πως είμαστε μόνοι μας, μας πρότεινε να πάμε μαζί τους και εμείς δεχτήκαμε καθώς δεν είχαμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε και όλο και καμιά πίπα θα καταφέρναμε να μας έπαιρνε.

Συναντηθήκαμε για να φύγουμε και η Ιωάννα ήταν μια καύλα. Φόραγε μια γαλάζια μπλούζα κοντή, που άφηνε την επίπεδη κοιλίτσα της να φαίνεται και ένα πολύ στενό τζιν που τόνιζε τέλεια την τουρλωτή της κωλάρα. Ακόμη, ήταν όπως πάντα μακιγιαρισμένη, με βαμμένα κόκκινα νυχάκια και δωδεκάποντες γόβες, κάνοντας την να φαίνεται θεόμουνο, παρ’ όλο που δεν ήταν ιδιαίτερα πρόστυχο το ντύσιμο της. Έτσι λοιπόν, φτάσαμε Τουρκία και η μέρα πέρασε ήσυχα, καθώς ήμασταν έξω και κάναμε βόλτες όλοι μαζί. Το βράδυ γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και αποφασίσαμε να μην πάμε για ύπνο, αλλά να πάμε στο δωμάτιο της Ιωάννας να δούμε ταινία όλοι μαζί. Μέχρι να πάμε στο δωμάτιο μας να αφήσουμε τα πράγματα, η Ιωάννα είχε κάνει μπάνιο και είχε φορέσει ένα σέξι ροζ νυχτικό, που άφηνε τις μαυρισμένες μπουτάρες της ακάλυπτες, καθώς όπως είπε είχε πολύ ζεστή.

Επειδή στο δωμάτιο δεν είχε πολλές θέσεις, ο πατέρας μου έκατσε σε μια πολυθρόνα, ενώ εγώ, η Ιωάννα και ο άντρας της κάτσαμε στο κρεβάτι με την Ιωάννα ανάμεσα. Εγώ και ο πατέρας μου είχαμε κατακαυλώσει και δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε από τις μπουτάρες της ρίχνοντας κλεφτές ματιές όσο πιο διακριτικά μπορούσαμε βλέποντας την ταινία. Αυτή το είχε καταλάβει φυσικά και φρόντισε να ανεβάσει ακόμη πιο πάνω το νυχτικάκι της για να έχουμε καλύτερη θεά, ενώ με το πόδι της είχε ακουμπήσει ελαφρά το δικό μου. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει μέσα από το παντελόνι, αλλά ευτυχώς, λόγω του χαμηλού φωτισμού, δεν έγινε αντιληπτή από τον άνδρα της. Μετά από αρκετή ώρα και αφού η καύλα δεν έλεγε να φύγει, καθώς η Ιωαννίτσα έκανε διαρκώς τα τριψίματα της πάνω στην πούτσα μου αλλάζοντας πλευρό, καταλάβαμε ότι τον άνδρα της τον είχε πάρει ο ύπνος.

Τότε η Ιωάννα χαμογελώντας, χάιδεψε απαλά την πούτσα μου πάνω από το παντελόνι, κάνοντας με να αφήσω ένα απίστευτο αναστεναγμό. Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Συγχρόνως κοίταζε την καυλωμένη πούτσα του πατέρα μου και κοιτάζοντας τον με το πιο πουτανίστικο βλέμμα, έγλειφε τα χειλάκια της, κάνοντας τον να τρελαθεί. Στη συνέχεια μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, έβγαλε την πούτσα μου έξω και άρχισε να μου την παίζει με τα χεράκια της και να μου χουφτώνει τα γεμάτα με σπέρμα αρχίδια μου. Ο πατέρας μου βλέποντας αυτό το θέαμα είχε βγάλει την πούτσα του έξω και την έπαιζε. Η Ιωάννα έβαλε την πουτσάρα στο στόμα της και άρχισε να παίρνει το πιο τρελό τσιμπούκι. Συγχρόνως έπαιζε με τα χέρια της την πούτσα του πατέρα μου ενώ εκείνος είχε παραμερίσει το μαύρο στριγκάκι και της έβαζε δάχτυλο. Αυτή έπαιρνε όλο τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έβγαζε παίζοντας με τη γλωσσίτσα της το πουτσοκέφαλο, κάνοντας με μέσα σε λίγα λεπτά να χύσω μέσα στο στοματάκι της και να τα καταπιεί επιδεικτικά.

Στη συνέχεια πήγαμε στο δικό μας διαμέρισμα φοβούμενοι μην ξυπνήσει ο άντρας της ενώ η Ιωαννίτσα πριν φύγουμε, πήγε κοντά στον άνδρα της και του ψιθύρισε… «αφού δεν ξεκωλιάσεις εσύ τη γυναίκα σου, θα την ξεκωλιάσουν οι γαμιάδες της. Όσο εσύ κοιμάσαι αυτοί θα γεμίζουν όλες μου τις τρύπες με τις πουτσάρες τους». Αυτά τα λόγια μας καύλωσαν ακόμη περισσότερο και με το που πήγαμε δίπλα, ο πατέρας μου της έβγαλε το σατέν νυχτικάκι και άρχισε να τις γλείφει τις μαυρισμένες πεταχτές ρώγες της, ενώ εγώ της έσκισα το στρινγάκι και άρχισα να της γλείφω το ξυρισμένο μουνάκι της και να γεύομαι τα υγρά της. Δεν σταμάταγε να βογκάει από καύλα και να χύνει.

-    Γαμήστε με δεν αντέχω άλλο, θέλω να νιώσω τις πουτσάρες σας.

Έτσι της χώνω εγώ το καυλί μου στην υγρή μουνάρα της κάνοντας την να ουρλιάζει. Ο πατέρας μου της έλεγε…

-    σήμερα θα φας όσο πούτσο δεν έχεις φάει ποτέ μωρή. Θα πας στο μαλακά τον άνδρα σου δίπλα και δεν θα μπορείς να πάρεις τα ποδιά σου…

και της έχωσε τη χόντρη πουτσάρα του στο κωλαράκι της.

-    Ναι ψωλαράδες γαμήστε με, έτσι θέλω, 2 πουτσάρες να με ξεσκίζουν.

Ο πατέρας μου τη γάμαγε με απίστευτο ρυθμό που μου έκανε εντύπωση πως δεν έχυνε ενώ συγχρόνως της κοπάναγε την κωλάρα και την έβριζε σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα. Στο τέλος άδειασε όλο το ψωλόχυμα του μέσα στην κωλαρα της και ότι έβγαινε απ’ έξω το άλειφε στο κωλαράκι της κάνοντας το να γυαλίζει. Το τουρλωμένο μαυριδερό κωλαράκι της με τα χυσια πάνω με καύλωσε ακόμη περισσότερο και πήγα και έχωσα το καυλί μου στην ήδη ανοιχτή από τον πατέρα μου κωλοτρυπίδα. Συγχρόνως η Ιωάννα έγλειφε με τη γλωσσίτσα της το πουτσοκέφαλο του πατέρα μου, ενώ χάιδευε απαλά με τα νυχάκια της τις τριχωτές του αρχιδάρες. Μετά από λίγο εγώ είμαι έτοιμος να χύσω. Βγάζω την πούτσα μου και της γεμίζω τα μούτρα με το ψωλόχυμα μου, ενώ το ίδιο έκανε και ο πατέρας μου σχεδόν συγχρόνως. Έγλειφε όσα μπορούσε και τα υπόλοιπα έτρεχαν στα βυζιά της και τις μπουτάρες της. Ήταν γεμάτη με χυσια από πάνω ως κάτω. Εξουθενωμένοι πέσαμε για ύπνο ενώ η Ιωαννίτσα σκουπίστηκε όσο μπορούσε και γύρισε στον άνδρα της χωρίς στρινγκ βέβαια, σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα που είχε ξεκωλωθεί.

Ο άνδρας της κοιμόταν του καλού καιρού και δεν κατάλαβε, αν και το πρωί της είπε ότι είδε έναν εφιάλτη πως την πήδαγαν 2 άντρες και εκείνη τους παρακάλαγε να την ξεσκίσουν! Δεν ξέρω αν υποψιάστηκε κάτι η απλά μέσα στον ύπνο του άκουγε τις φωνές καύλας της. Πάντως την επόμενη μέρα πρέπει να τη γάμησε και ο άντρας της γιατί ακούγονταν τα βογκητά της κάτι που μάλλον έκανε επίτηδες για να μας καυλώσει. Και το πέτυχε εδώ που τα λέμε. Είχαμε βγάλει τις ψωλές μας πατέρας και γιος και χύναμε πάνω στο σκισμένο στριγκάκι της.

 

(Copyright protected OW ref: 77127)