Φοίβος

Δημοσιεύθηκε από Imagine2014
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Από διηγήσεις φιλικού ζευγαριού με μια δόση φαντασίας...

Το καλοκαίρι, είναι εποχή που εύκολα γίνονται παιχνιδάκια. Έτσι συνήθως προσπαθούμε να δημιουργούμε καταστάσεις με αγνώστους. Όχι φυσικά πως «πιάνει» πάντα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, δεν συμβαίνει τίποτα, εκτός ίσως από το να παίρνουν μάτι. Γυρίζοντας όμως από μερικές μέρες διακοπών στον Πόρο, έγινε ένα παιχνίδι μέσα στο πλοίο «Φοίβος» στη διαδρομή Μέθανα-Αίγινα. Βασικώς, στην Αίγινα ήμασταν σε φίλους μας και σκεφτήκαμε με τον άντρα μου να πάμε μερικές μέρες και στον Πόρο να τον δούμε. Γυρίζοντας πάλι στην Αίγινα, το καράβι ήταν σχεδόν άδειο. Ποιος θα επιστρέψει μεσοβδόμαδα; Ειδικώς στο πάνω κατάστρωμα που ήταν τότε για τους μη καπνιστές, ήμασταν μόνοι μας.

Το πάνω κατάστρωμα χωρίζετε σε δύο μέρη. Το ένα είναι πιο μικρό και έχει αεροπορικές θέσεις, το άλλο πολύ πιο μεγάλο, με bar και πολυθρόνες. Εμείς προτιμήσαμε τις αεροπορικές θέσεις αφού έτσι κι αλλιώς το bar κλειστό ήταν μια που δεν είχε καθόλου κόσμο. Στα Μέθανα ανέβηκε άλλος ένας τύπος, ο οποίος με το που μπήκε, καρφώθηκε πάνω μου. Ήταν γύρω στα 45-50 χρονών, κάπως ξερακιανός. Κάθισε απέναντί μας και ο άντρας μου κατάλαβε πως με κοιτούσε σε κάθε ευκαιρία. Μετά από μια σύντομη κουβεντούλα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνιδάκι. Ακριβώς δίπλα στην πόρτα της αίθουσας, βρίσκονται οι τουαλέτες. Σηκωθήκαμε λοιπόν, και μπήκαμε και οι δύο στις ανδρικές τουαλέτες. Με το που μπαίνεις στις τουαλέτες υπάρχει ένας μικρός χώρος με νιπτήρα και δύο πόρτες που οδηγούν στις τουαλέτες.

Έβγαλα ότι φορούσα, δεν ήταν και πολλά. Το πάνω του μαγιό μου, το τζιν σορτσάκι και το κάτω του μαγιό και έμεινα μόνο με τα πάνινα παπουτσάκια μου. Ο άντρας μου τα πήρε και βγήκε κρατώντας τα επιδεικτικά. Κάθισε στη θέση του, τοποθετώντας τα ρούχα μου ένα-ένα, δίπλα του. Ο τύπος, βλέποντας το σκηνικό, προφανώς κατάλαβε πως μέσα στις αντρικές τουαλέτες βρισκόταν μια κοπέλα ολόγυμνη. Μετά από μερικά λεπτά σκέψης και κοιτώντας και τον άντρα μου που έδειχνε αδιάφορος, σηκώθηκε και πήγε στις τουαλέτες. Εγώ είχα μπει σε ένα από τα μικρά δωμάτια αφήνοντας όμως την πόρτα λίγο ανοιχτή και χαϊδευόμουν. Ο τύπος έκανε πως πλένει α χέρια του αλλά από τον καθρέφτη είχε καρφωθεί πάνω μου. Φυσικά αμέσως μπήκε και ο άντρας μου μέσα. Ο τύπος μόλις τον είδε, το έπαιξε αδιάφορος, αλλά ο άντρας μου άνοιξε την πόρτα και με τράβηξε έξω.

-    Κατάλαβα πως σου αρέσει, του είπε. Κάνει όμως πολλές πουτανιές και πρέπει να την τιμωρώ. Θέλεις να την πηδήξεις;

Ο τύπος φυσικά τα είχε χάσει και μάλλον δεν πίστευε στην τύχη του. Ο άντρας μου με κρατούσε ολόγυμνη μπροστά του και ενώ είχε βάλει τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου, μου τραβούσε δυνατά τις ρόγες. Δεν θυμάμαι αν είπε κάτι ο άλλος, αλλά ο άντρας μου με γύρισε και με έβαλε να σκύψω προς το μέρος του και του έδωσε ένα προφυλακτικό. Ένιωσα να με πηδάει πολύ δυνατά ενώ το έκανα με το στόμα στον άντρα μου. Όταν τελείωσαν, βγήκαν έξω και ο άντρας μου, μου έφερε τα ρούχα μου για να ντυθώ. Βγήκα από την τουαλέτα και κάθισα δίπλα στον άντρα μου. Στην υπόλοιπη διαδρομή μέχρι την Αίγινα, όλα ήταν ήρεμα, σα να μην είχε συμβεί ποτέ κάτι. Το πιο ερεθιστικό όμως μέρος της όλης ιστορίας έγινε όταν το πλοίο έφτανε στην Αίγινα και ετοιμαζόμασταν να βγούμε.

Την ώρα που βγαίναμε (αυτός δεν σηκώθηκε γιατί πήγαινε στον Πειραιά…) και ενώ επίτηδες περνούσαμε εκεί που καθόταν, ο άντρας μου με έπιασε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά του.

-    Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με πηδήξατε…

του είπα και ο άντρας μου, μου τράβηξε προς τα κάτω το πάνω του μαγιό μου αφήνοντας το στήθος μου ελεύθερο μπροστά του.

-    Θα ήθελα να σας πω, πως για σας θα είμαι πάντα μια πουτανίτσα, και αν με δείτε κάπου στο μέλλον, μπορείτε και θα σας παρακαλούσα, να μου φερθείτε ανάλογα.

Ο τύπος είχε απλώσει το χέρι του και μου χάιδευε τα βυζιά μου. Ο άντρας μου, ξεκούμπωσε το κουμπί και κατέβασε το φερμουάρ από το σορτσάκι μου και του έγνεψε να βάλει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Αυτός προσπάθησε να το κάνει, και ενώ μου χάιδευε το μουνάκι μου, ο άντρας μου, μου έβαλε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια του. Εγώ άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι και τον ένιωσα πολύ ερεθισμένο. Ακούσαμε όμως κόσμο να έρχεται κι έτσι ο άντρας μου με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε.

-    Αρκετά γαμήθηκες για σήμερα πουτανάκι μου είπε…

και με έσπρωξε προς την έξοδο, ενώ εγώ τακτοποιούσα το πάνω του μαγιό μου. Η αλήθεια είναι πως όσο ερεθιστικό κι αν ήταν αυτό την στιγμή που φεύγαμε, προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τα γέλια μας, γιατί η έκφρασή του ήταν το κάτι άλλο. Φαντάζομαι όμως πως δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσει, για να μην πω πως μάλλον θα έχει γίνει μόνιμος ταξιδιώτης του Φοίβου περιμένοντας να μας ξανασυναντήσει.

 

(Copyright protected OW ref: 76976)