Η βραδιά που άλλαξε τη ζωή μας (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από yiannoscbr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της βραδιάς με τον Κώστα και την Ελένη που άλλαξε τη ζωή μας.

Εγώ και ο Κώστας, καθίσαμε στο σαλόνι και βάλαμε κρασί πίνοντας το αμήχανοι για το ότι συνέβη. Τα κορίτσια επέστρεψαν φορώντας από μια ρόμπα της Άντρης που δεν κάλυπτε και πολλά και κάθισαν σε κάτι μαξιλάρια που είχαν βάλει στο πάτωμα. Ρώτησα τα δύο κορίτσια, αν ήθελαν ένα ποτήρι κρασί, και οι δύο είπαν ναι αφού ο λαιμός τους ήταν ξηρός. Μπορεί να ήταν ξηρός σκέφτηκα αλλά ήμουν σίγουρος ότι το μουνί τους ήταν ακόμα υγρό. Τους έβαλα κρασί και αρχίσαμε να μιλούμε περί ανέμων και υδάτων, σαν να μην συνέβηκε τίποτα προηγουμένως. Όπως έβλεπα τα κορίτσια που καθόντουσαν στο πάτωμα άρχισε να μου σηκώνετε πάλι. Όταν σε λίγη ώρα ξανασηκώθηκα να τους βάλω κρασί στάθηκα δίπλα από την Άντρη και ο ορθωμένος μου πούτσος άγγιξε το κεφάλι της. Γύρισε, με κοίταξε στα μάτια χαμογελώντας και με ρ-ρώτησε:

-    Αγάπη μου, πώς νοιώθεις;

Εγώ της απάντησα ψιθυριστά…

-    Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος για την συνέχεια.

Η Άντρη μονομιάς άρχισε να με πιπώνει και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος και πάλι. Ο Κώστας σηκώθηκε και στάθηκε δίπλα στην Άντρη αγγίζοντας την στον ώμο με την μισοπεσμένη πούτσα του. Αυτή ξαφνιάστηκε και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος του και όπως ο πούτσος του γέμισε το οπτικό της πεδίο, δεν δίστασε και τον έβαλε στο στόμα της χωρίς να αφήσει τον δικό μου. Τρελάθηκα βλέποντας την γυναικούλα μου να ρουφά δύο πούτσους και να μη χορταίνει. Όπως στεκόμουν και κοίταζα τη γυναίκα μου να ρουφά μια την πούτσα μου και μια την πούτσα του Κώστα ένοιωσα τα χέρια της Ελένης να μου χαϊδεύουν την πλάτη και να κατεβαίνουν προς τα κάτω αγγίζοντας μου τα κωλομέρια.

Έβγαλα τον πούτσο μου από το στόμα της Άντρης και γύρισα προς το μέρος της Ελένης, η οποία δεν έχασε στιγμή και τον έβαλε βαθιά στο λαρύγγι της, χαϊδεύοντας μου την κωλότρυπα μου. Εγώ ζούσα κάτι το πρωτόγνωρο και το ίδιο υποθέτω και η Άντρη. Με γρήγορες κινήσεις έβγαλα την ρόμπα της και την έσπρωξα στο πάτωμα δίπλα από την Άντρη. Όπως ήταν πεσμένη στα τέσσερα, κάρφωσα τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της με δύναμη. Με το σπρώξιμο μου η Ελένη κόλλησε το κεφάλι της στο σβέρκο της Άντρης και αγκαλιάζοντας την άρχισε να τη φιλά στο σβέρκο ενώ εγώ της γαμούσα το μουνί. Η Άντρη ξαφνιάστηκε από αυτή την κίνηση και βγάζοντας τον πούτσο του Κώστα από το στόμα της έκανε να σηκωθεί για να ξεφύγει. Με μία απότομη κίνηση ο Κώστας την άρπαξε από τους ώμους ακινητοποιώντας την και δίνοντας ευκαιρία στην Ελένη να αρχίσει ένα τρελό γλείψιμο και ένα άγριο χούφτωμα των βυζιών της.

Όταν της πέρασε το αρχικό ξάφνιασμα, παραδόθηκε στις ορέξεις της Ελένης αρχίζοντας δειλά-δειλά να χαϊδεύει το μουνί της βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς. Η Ελένη την έβαλε να γονατίσει στα τέσσερα και άρχισε να της ρουφά το μουνί και την κωλότρυπα. Ο Κώστας δεν έχασε ευκαιρία και αρπάζοντας την Άντρη από τα μαλλιά της ανασήκωσε το κεφάλι και ακούμπησε την πούτσα του στα χείλη της. Εγώ δεν άντεξα άλλο στο θέαμα και άρχισα να τρίβω την πούτσα μου στο κωλαράκι της Ελένης που ήταν και αυτή στα τέσσερα. Τότε γυρίζει η Ελένη και μου λέει.

-    Είδες πόσο πουτανάκι είναι η δικιά σου και μας το έκρυβε τόσο καιρό; Πάω στοίχημα ότι θα ήθελε να γαμηθεί με δύο άντρες ταυτόχρονα. Όλες οι γυναίκες το θέλουν…

και λέγοντας αυτό μου αρπάζει τον πούτσο μου και τον οδηγεί στο μουνάκι της Άντρης. Αφέθηκα στα χέρια της και αυτή πήρε τον πούτσο μου και άρχισε να τον τρίβει στα μουνόχειλα της γυναίκας μου. Όταν η Άντρη ένοιωσε τον πούτσο μου να τρίβεται πάνω της, άνοιξε ελαφρά τα πόδια της χωρίς όμως να βγάλει τον Κώστα από το στόμα της. Τότε λες και ήταν συνεννοημένες, η Ελένη μου έβαλε κωλοδάκτυλο, ενώ την ίδια στιγμή η Άντρη έκανε μια απότομη κίνηση των γοφών της και ο πούτσος μου χάθηκε στο υγρό μουνί της. Τότε άρχισα να σφυροκοπώ τη μουνάρα της αλύπητα βλέποντας τη να τσιμπουκώνει τον Κώστα και η Ελένη άρχισε να παίζει με τις ρώγες της, πότε τσιμπώντας και πότε τραβώντας τις με δύναμη. Η καύλα της Άντρης πρέπει να έφτασε στα ύψη διότι άρχισε να ουρλιάζει και να χύνει ασταμάτητα. Πρώτη φορά την είδα να χύνει τόσο πολύ και με τόση καύλα. Όταν τέλειωσαν οι σπασμοί της έγειρε αποκαμωμένη στο χαλί με τα μάτια κλειστά και το στήθος της να ανεβοκατεβαίνει με τις ρώγες ορθωμένες ακόμα.

Τότε η Ελένη μας κοίταξε χαμογελώντας και μας είπε ότι είναι η σειρά της να νοιώσει τα καυλιά μας. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να με τσιμπουκώνει άγρια. Ο Κώστας κάθισε στην πολυθρόνα και τράβηξε την Ελένη πάνω του. Η Ελένη κάθισε στον ορθωμένο του πούτσο με την πλάτη της στον Κώστα και τον οδήγησε στο ανοικτό κωλαράκι της που με το βάρος της καρφώθηκε χωρίς δυσκολία. Μετά με τράβηξε και εμένα κοντά της να της τον καρφώσω στο στόμα. Άρχισα να της γαμάω το στόμα την ίδια ώρα που ο Κώστας της γαμούσε το κωλαράκι. Μετά από λίγη ώρα μας είπε ότι θέλει να τη γαμήσουμε και οι δυο μαζί. Όπως κάθονταν πάνω στον Κώστα, έγειρε πίσω ψηλώνοντας τα πόδια ψηλά. Την άρπαξα από τους αστράγαλους και ανοίγοντας τα της τον έβαλα στο υγρό της μουνί. Αρχίσαμε να την σφυροκοπούμε και οι δυο συγχρονίζοντας τις κινήσεις μας κάνοντας την να ουρλιάζει από την καύλα. Όταν άρχισε να χύνει, εγώ τραβήχτηκα αλλά ο Κώστας δεν άντεξε και έχυσε και αυτός. Γύρισα προς την Άντρη που καθόταν ακόμα στο χαλί και κοίταζε με έκπληξη την φίλη της να γαμιέται και από τις δυο τρύπες ταυτόχρονα. Κοίταξε τον πούτσο μου που έσταζε ακόμα τα χύσια από το μουνί της Ελένης και μου ένευσε να πάω κοντά της.

Στάθηκα μπροστά της και άρχισε να μου καθαρίζει τον πούτσο από τα χύσια της φίλης της. Μετά από 5 λεπτά περίπου εγώ δεν άντεξα και έκανα να τραβηχτώ για να τελειώσω και εγώ. Αμέσως μου άγγιξε την κωλότρυπα μου κάνοντας με να τιναχτώ μπροστά χώνοντας τον στο λαρύγγι της και άρχισα να χύνω την ίδια στιγμή. Ξαφνιάστηκα διότι ήταν η πρώτη φορά που με άφηνε να τελειώσω στο στόμα της. Την ένοιωσα να πνίγετε και τον έβγαλα έξω χύνοντας την στο πρόσωπο και στα βυζιά. Η Άντρη άρχισε να καθαρίζει τον πούτσο μου από τα χύσια και μετά πηρέ ένα χαρτομάντιλο και καθάρισε τα βυζιά και το πρόσωπο της.

Έγειρα κι εγώ αποκαμωμένος στον καναπέ και κοίταξα τον Κώστα και την Ελένη που μας έβλεπαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Τότε ρώτησα αν είναι η πρώτη τους φορά που κάνουν έτσι φάση και η Ελένη απάντησε ότι το έχουν ξανακάνει παλιά 3 φορές. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι της άρεσε η παρέα μας και συμφώνησε με τον Κώστα να μας γαμήσουν. Καθίσαμε και οι 4 γυμνοί στον καναπέ και αρχίσαμε να πίνουμε κρασί έχοντας τα κορίτσια στη μέση χαϊδεύοντας τες και συζητώντας. Περιττό να σας πω ότι οι συναντήσεις μας πύκνωσαν αρκετά και η φαντασιώσεις μας γίνονταν πραγματικότητα.

 

(Copyright protected OW ref: 76744)