Με ένα ζευγάρι καύλα

Δημοσιεύθηκε από eleniSexgirl69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το καλοκαίρι πήγα για διακοπές στη Σαντορίνη με μια φίλη μου και το αγόρι της. Μια μέρα λοιπόν αποφασίσανε να περάσουν όλη τη μέρα τους μαζί, έτσι και εγώ είπα να βάλω το μαγιό μου και να πάω για ηλιοθεραπεία και μπάνιο στη θάλασσα.

Το καλοκαίρι πήγα για διακοπές στη Σαντορίνη με μια φίλη μου και το αγόρι της. Μια μέρα λοιπόν αποφασίσανε να περάσουν όλη τη μέρα τους μαζί, έτσι και εγώ είπα να βάλω το μαγιό μου και να πάω για ηλιοθεραπεία και μπάνιο στη θάλασσα.

Φτάνοντας δεν είχε και πολύ κόσμο, έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα στον ήλιο. Πρόσεξα ότι δίπλα μου κάθισε ένα νεαρό ζευγάρι. Εγώ ήθελα να ανάψω τσιγάρο αλλά είχα ξεχάσει τον αναπτήρα. Έτσι ζήτησα από το ζευγάρι δίπλα μου και συστηθήκαμε κιόλας. Την έλεγαν Άννα και εκείνον Παναγιώτη και είχαν παντρευτεί πριν 6 μήνες. Εγώ εν τω μεταξύ είχα καεί από τον ήλιο και βούτηξα στην θάλασσα. Μόλις βγήκα η Άννα κοιμόταν και πιάσαμε την κουβέντα με τον Παναγιώτη, ο οποίος όσο πιο πολύ μου μιλούσε τόσο πιο πολύ καύλωνε και το πρόσεξα. Άρχισε να νυχτώνει, ο κόσμος είχε φύγει και μιλούσαμε με τον Παναγιώτη περί ανέμων και υδάτων μέχρι που χωρίς δισταγμό με φιλάει. Εγώ τα έχασα!

Μου είπε ότι και εκείνος και η γυναίκα του δεν έχουν ταμπού και μοιράζονται κάθε τους φαντασίωση. Κοινή τους φαντασίωση ήταν να μπει ένα τρίτο μέλος στην ερωτική τους ζωή. Σάστισα, δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω. Ο Παναγιώτης με αρπάζει και συνεχίζει να με φιλά με πάθος. Η Άννα αρχίζει να με χουφτώνει, ενώ ο Παναγιώτης αρχίζει να μου φιλάει τον λαιμό και όλο μου το σώμα. Είχα ανάψει ολόκληρη. Το μουνί μου έσταζε από καύλα. Άρχισα και εγώ με τη σειρά μου να χουφτώνω τον πούτσο του Παναγιώτη. Η ψωλάρα του είχε σηκωθεί σε όλο της το μεγαλείο μπροστά στα μάτια μου. Άρχισα το γλείψιμο σε όλη την ψωλάρα του, κατεβαίνοντας πιο χαμηλά.

Τα αρχίδια του ήταν μεγάλα και τα περιποιήθηκα με απαλό γλείψιμο και ρούφηγμα. Ήμουν στα 4 και η Άννα ήρθε από πίσω μου και άρχισε να γλείφει τη μουνάρα μου. Έβγαζα κραυγές ηδονής και καύλας, αφού το μουνί μου πήγαινε να εκραγεί. Η Άννα το ευχαριστιόταν ενώ εγώ συνέχιζα να τσιμπουκώνω τον Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης μου τράβηξε τα μαλλιά πίσω, φόρεσε το προφυλακτικό στην ψωλάρα του κι εγώ ξάπλωσα ανάσκελα. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να τρίβει το πουτσοκέφαλο στην κλειτορίδα μου, ενώ η Άννα με φιλούσε στο στόμα.

-          Γάμησε με, σκίσε τη μουνάρα μου!

Έχωσε σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα μου, αρχίζοντας να με γαμάει δυνατά κι εγώ χάιδευα τον κώλο του. Η Άννα ήρθε πάνω μου και της έγλειφα το μουνί της. Τέτοια αίσθηση δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά. Έσταζε το μουνάκι της και εγώ συνέχισα να τη γλείφω και να τη ρουφάω απαλά, βάζοντας και 3 δάκτυλα μέσα της. Ο Παναγιώτης με ξέσκιζε κι εγώ ούρλιαζα έχοντας στο στόμα μου τα μουνόχειλα της Άννας η οποία το διασκέδαζε.

-          Παρ’ τα καύλα μου. Τι μουνάρα γαμάω απόψε…

μου είπε ο Παναγιώτης και ένιωσα το μουνί μου έτοιμο να εκραγεί. Ένιωθα φοβερούς σπασμούς. Έβγαλε από το μουνί μου το καβλί του μαζί και το προφυλακτικό και άρχισε να χύνει στο στόμα της Άννας.

-          Πιες τα όλα μωρό μου... όλα δικά σου!

-          Αχ, απόψε κάναμε πραγματικότητα μια φαντασίωση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

-          Ναι καύλα μου έτσι πιες τα όλα!

Εγώ έτρεμα από ηδονή. Θα μου μείνει αξέχαστη εκείνη η νύχτα.

 

(Copyright protected OW ref: 76571)