Η καυλιάρα φίλη της μάνας μου με πατέρα και γιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η φίλη της μαμάς τον παίρνει από πατέρα και γιο ταυτόχρονα...

Η μαμά μου τα τελευταία 5 χρόνια, έχει μια φίλη με την οποία κάνουμε και οικογενειακή παρέα. Έτσι μια μέρα είχαμε πάει στο σπίτι τους για φαγητό. Η Ιωάννα όπως τη λένε, είναι 45 χρόνων, μελαχρινή και μικροκαμωμένη. Έχει μικρό αλλά στρογγυλό βυζάκι, με πεταχτή ρώγα και ένα τέλειο τουρλωτό κωλαράκι που το τονίζει με τα στενά φορεματάκια που φοράει και με έχει κάνει να τραβήξω άπειρες μαλακίες.

Γενικώς από ότι έχω καταλάβει από τη μάνα μου, έχει πολλές καύλες, καθώς πολλές φορές συζητάν για πούτσες και γαμήσια. Εκείνη τη μέρα φόραγε ένα κοντό άσπρο σορτσάκι και από πάνω ένα ροζ τιράντα φανελάκι, που τόνιζε το καυλιάρικο μαυρισμένο κορμί της. Κάποια στιγμή χρειαστήκαμε κάρβουνα και ο πατέρας μου θα πήγαινε στο σπίτι να φέρει, ενώ η Ιωάννα θα πήγαινε στο σπίτι της μάνας της που ήταν κοντά στο δικό της, ώστε να πάρει κάτι. Ωστόσο άργησε πολύ και η μαμά μου με έστειλε να τη βρω μήπως θέλει σε κάτι να τη βοηθήσω. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Πήγα και μπήκα από την πόρτα της κουζίνας, την οποία ήξερα ότι αφήνει πάντα ανοιχτή. Την έκλεισα ενώ άρχισα να ακούω ένα περίεργο θόρυβο από το σαλόνι. Πήγα σιγά-σιγά και είδα κάτι απίστευτο.

Ο πατέρας μου γυμνός και η Ιωάννα στα γόνατα να τον τσιμπουκώνει. Τρελάθηκα! Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Η Ιωάννα ρούφαγε λυσσασμένα το τεράστιο καυλί του πατέρα μου ενώ εκείνος έσπρωχνε το κεφάλι της για να τον πάρει όλο και την έβριζε σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα. Είχα καυλώσει στο θέαμα και έτριβα την πούτσα μου πάνω από το παντελόνι. Τότε με βλέπει ο πατέρας μου και φανερά ξαφνιασμένος προσπαθεί να ανεβάσει το παντελόνι του και να δικαιολογηθεί. Εγώ του φώναζα, όμως παρόλη την αναστάτωση η πούτσα μου παρέμενε σκληρή, κάτι που πρόσεξε η Ιωάννα και μου την έτριψε πάνω από το παντελόνι.

-    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πεις τι έγινε, η προτιμάς να δοκιμάσεις το μουνάκι μου;

και με μια κίνηση μου κατέβασε το παντελόνι και πήρε το παλούκι μου στο στόμα της. Η πουτάνα τον ρούφαγε όλο μέχρι μέσα, καθώς με κοίταζε στα μάτια με ένα καυλιάρικο βλέμμα. Συγχρόνως έπαιζε την πούτσα του πατέρα μου στα χέρια της, ο οποίος της έλεγε…

-    πουτάνα σήμερα θα σε ξεσκίσει πατέρας και γιος, δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Η καριόλα ήξερε να παίρνει φοβερή πίπα και σε λίγα λεπτά της είχα γεμίσει τα μούτρα χύσια. Τότε έβγαλε το φανελάκι αφήνοντας ελεύθερες τις βυζάρες της, ενώ έβγαλε και το σορτσάκι μένοντας μόνο με ένα ροζ στριγκάκι. Μόλις είδα την κωλαρα της ξανακαύλωσα κι εκείνη έπιασε την πούτσα μου και την οδήγησε στο κωλαράκι της λέγοντας…

-    σήμερα θα σας ξεψωλιάσω πουτσαράδες.

Με μια κίνηση έμπηξα τον πούτσο μου στη σφίχτη κωλάρα της κάνοντας την να βογκήξει από καύλα. Ο πατέρας μου της έγλειφε το μουνάκι και αυτή δεν σταμάταγε να χύνει και να της πίνει όλα τα υγρά.

-    Σ’ αρέσει καυλιάρη το μουνάκι μου; Της πουτάνας της φίλης μου δεν στάζει έτσι; Νηστική θα την αφήσω την καριόλα, δεν θα αφήσω σταγόνα στους γαμιάδες της.

Τότε ο πατέρας μου με μια κίνηση έχωσε τον πούτσο του στο στενό μουνάκι της, κάνοντας την να τρελαθεί από καύλα.

-    Έτσι… έχω δυο πουτσάρες μέσα μου, πατέρας και γιος με γαμάνε την πουτάνα.

Μετά από λίγο ένιωσα την πούτσα μου να αφήνει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος μέσα στον κώλο της, ενώ σχεδόν αμέσως έχυσε και ο πατέρας μου στο μουνί της. Τότε πήρε και τις δυο πούτσες ταυτόχρονα στο στόμα της για να τις καθαρίσει, κάνοντας μας να ξανακαυλώσουμε. Αλλάξαμε θέσεις. Εγώ έπιασα τη μουνάρα που τόσο λαχταρούσα, ενώ ο πατέρας μου άρχισε να της ξεσκίζει τον κώλο λέγοντας…

-    αφού δε μου δίνει κώλο η φίλη σου θα ξεσκίσω το δικό σου παλιοπουτάνα!

Τα ουρλιαχτά της πρέπει να είχαν ακουστεί σε όλη τη γειτονία, καθώς είχαμε συγχρονιστεί και τη γαμούσαμε δυνατά. Σε λίγο έχυσε ο πατέρας μου στην κωλαρα της ενώ έμενα μου πήρε μια τέλεια πίπα και έχυσα τελικά στα βυζάκια της. Μετά έπρεπε να φύγουμε γιατί λείπαμε ήδη πολύ ώρα και την αφήσαμε πασαλειμμένη με χυσια σε όλο της το σώμα, σαν την μεγαλύτερη πουτάνα. Μετά από λίγο, είχε σκουπιστεί και είχε έρθει και αυτή, ωστόσο ακόμη μύριζαν τα χυσια πάνω της.

Από τότε τη γαμάμε συνέχεια μαζί με τον πατέρα μου ενώ την έχουμε πηδήξει μαζί και με μια βυζαρού φίλη της. Ωστόσο, το καλύτερο γαμήσι ήταν όταν την ξεσκίσαμε σπίτι της ενώ ο άντρας της κοιμόταν! Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

Πείτε άμα θέλετε και συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 76221)