Εκπαίδευση της γυναίκας του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν δύο βδομάδες σε μία από τις αγγελίες μας, πήραμε μια περίεργη απάντηση με κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες. Ήταν ένα ζευγάρι ηλικίας σαράντα δύο ετών ο άντρας και τριάντα δύο η κοπέλα. Τους δώσαμε το τηλέφωνο μας και η επικοινωνία έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε όσοι είστε σε αυτό το site είμαστε ένα ζευγάρι Αφέντρας - Αφέντη. Μας ζήταγε λοιπόν ο άντρας της κυρίας να ξεπεράσουμε τα όρια της κυρίας του μπροστά στα μάτια του, χωρίς αυτός να συμμετάσχει στο παραμικρό.

Μετά από σκέψη συμφωνήσαμε και πήγαμε σπίτι τους ένα Σάββατο βράδυ. Μπαίνοντας μέσα είδαμε μια πολύ όμορφη κοπέλα αρκετά καλά κρατημένη, να μας χαιρετάει αλλά έβλεπες ότι υπήρχε ένας δισταγμός. Κάτσαμε ήπιαμε τα ποτάκια μας και τότε μάθαμε ότι είναι παντρεμένοι έξι χρόνια με ένα παιδάκι. Εκεί μας είπαν και τον λόγο που μας καλέσανε. Η κυρία είχε μια σχέση με έναν πιτσιρικά στην δουλειά της η οποία τελικά έγινε γνωστή στον κύριο. Ο κύριος με τα πολλά της ζήτησε για να μην χωρίσουν να δεχτεί να παίξει μαζί μας σε ρόλο σκλάβας και ο κύριος απλά να τραβάει βίντεο και να μας βλέπει. Η κοπέλα άκουγε (Μίνα το όνομα της) και κουνούσε πάντα καταφατικά το κεφάλι της.

Την ρωτήσαμε αν συμφωνεί και αν είναι έτοιμη να γνωρίσει κάτι τέτοιο. Μας απάντησε καταφατικά. Της εξηγήσαμε ότι αν αρχίσουμε δεν σταματάμε και αν έχει άρνηση να την εκφράσει τώρα και να φύγουμε. Αφού δέχτηκε της είπα να κάτσει δίπλα μας ανάμεσα στον Άρη και μένα. Ήρθε έκατσε δίπλα μας. Είδα τον Άρη να της βάζει το χέρι στα μπουτάκια της και την είδα να τα κλείνει... Της τα ανοίξαμε τελικά και μόλις την ακουμπήσαμε στο μουνάκι της ήταν μούσκεμα.

Την ρωτήσαμε αν έχει κάνει τρίο με δύο άντρες ή με δύο, κοπέλα και άντρα... Μας απάντησε αρνητικά. Την ρωτήσαμε αν είναι έτοιμη να αρχίσουμε και τώρα πια ήταν όλα έτοιμα.. Την πήρα από το χεράκι και την έβαλα να σκύψει μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού. Πήρα τους καρπούς της και τους έδεσα με ανοιχτά τα χέρια. Της άνοιξα τα πόδια και της έδεσα τους αστραγάλους στα άλλα δύο πόδια του τραπεζιού. Τώρα πλέον ήταν έτοιμη η νέα μας σκλάβα.

Σηκώθηκε ο Άρης, πήγε μπροστά, της σήκωσε ψιλά το κεφάλι από τα μαλλιά και την κοίταξε στα μάτια... Μου έκανε νόημα και άρχισα να την γδύνω. Πολύ απαλό δέρμα, βαμμένα νύχια. Μόλις βγάζω την φούστα εμφανίστηκε το ξυρισμένο μουνάκι της και η μικρή της σούφρα. Φαινότανε ή ότι δεν το έκανε από εκεί ή ότι είχε πάρει από εκεί μέχρι σήμερα ήταν κάτω του μετρίου.

Σε κάθε μας άγγιγμα την νιώθαμε να έχει ρίγη. Αφού την έγδυσα τελείως ήρθε ο Άρης πίσω της, της έχωσε ένα δάχτυλο βαθιά στο μουνάκι της και ακούσαμε την φωνούλα της. Δεύτερο δάχτυλο, πιο δυνατή κραυγή καύλας και πόνου. Τότε την ρώτησε ο Άρης αν δίνει κώλο και μας είπε ότι μια φορά πήγε να δώσει αλλά δεν τα κατάφερε... Πόνεσε και το αφήσανε. Έκανε να της βάλει ένα δάχτυλο στον κώλο ο Άρης και σφίχτηκε. Άρχισε να τσιρίζει. Μου έκανε νόημα και της έβαλα το μπαλάκι σιωπής στο στόμα για να μην την ακούμε… Πήρα μια τάπα κώλου, την λάδωσα και την τάπωσα. Σιγά - σιγά θα την ανοίγαμε έτσι μέχρι να μας δεχτεί μέσα της... αρχικά τον Άρη και μετά εμένα.

Ο δικός της καθότανε στον καναπέ, τον είχε βγάλει έξω (δεν είχε και τίποτα… 10 πόντους με το ζόρι) και τον τράβαγε. Πήραμε τις βίτσες στα χέρια και αρχίσαμε να την ακουμπάμε. Αρχικά παντού, έτσι ταπωμένη όπως ήταν. Αρχίσαμε να την χτυπάμε με την βίτσα και να της ακουμπάμε τα μουνόχειλα. Κάθε φορά που την χτυπούσαμε έβγαινε η τάπα από τον κώλο της από το σφίξιμο της. Αλλάξαμε τρία νούμερα. Τώρα πλέον η σούφρα της ήταν έτοιμη για σκίσιμο. Άρχισε ο Άρης να βγάζει το παντελόνι. Άκουσε την ζώνη να πέφτει κάτω χωρίς να ξέρει τι την περιμένει.

Μόλις γδύθηκε τελείως της έριξε μερικές με την ζώνη στον κώλο. Μου ζήτησε να την σκουπίσω καλά για να νιώσει το σκίσιμο καλύτερα. Αφού την στέγνωσα καλά πήγα μπροστά της, (με τρελαίνει αυτό) να βλέπω στα μάτια της την αγωνία και την απορία για το τι θα επακολουθήσει. Εδώ να σας πω ότι ο Άρης είναι 1.77, 75 κιλά, γυμνασμένος, με έναν μέτριο πούτσο γύρω στους 18 πόντους μακρύ, αλλά πολύ χοντρό με αποτέλεσμα να επιδιώκει να γνωρίσει σκλάβες για σκίσιμο κώλου. Εδώ με μένα και γίνεται αραιά.

Άρχισε να την παίρνει και έβλεπα στα μάτια της κάθε πόντο που έπαιρνε μέσα της. Της κρατούσα το κεφάλι ψηλά από τα μαλλιά. Τελικά κατάφερε να τον πάρει μέσα της. Δάκρυα έτρεχαν από τα ματάκια της. Της έβγαλα την τάπα και μας παρακαλούσε να βγει και θα κάνουμε ότι θέλαμε αρκεί να της τον βγάλει. Έτσι και έγινε (πάντα έτσι γίνεται, είναι ο τρόπος επιβολής μας στην σκλάβα). Την λύσαμε, την βάλαμε στα τέσσερα, της βάλαμε το κολάρο της, την αλυσίδα της και πλέον το σκυλάκι μας ήτανε γεγονός. Είχε έρθει η ώρα να την απολαύσω.

Έκατσα στον καναπέ, άνοιξα τα πόδια μου και της ζήτησα να με γλύψει. Άρχισε διστακτικά… Κάθε τόσο με δάγκωνε γιατί ήτανε άπειρη. Κάθε φορά που με δάγκωνε την χτύπαγα πέντε φορές σε κάθε κωλομάγουλο. Σε δεκαπέντε λεπτά είχε μάθει τέλειο γλειφομούνι. Το μουνάκι ήτανε πολύ μουσκεμένο. Πήραμε έναν δονητή 16 πόντους χοντρό σαν κουτάκι κόκα κόλας και της σηκώσαμε τα χέρια ψηλά. Την καρφώναμε σιγά - σιγά πάνω στο δονητή.

Όσο την αφήναμε ελεύθερη καρφωνότανε πιο γρήγορα. Όταν τον πήρε ολόκληρο μέσα της άρχισε να βγάζει ανάσες βαθιές. Αυτό σημαίνει ότι τώρα έφτανε τα όρια της. Δεν μας ενδιέφερε να την γαμήσει ο Άρης από το μουνί αλλά μονό εγώ. Μετά από αυτό καταφέραμε ότι είχαμε υποσχεθεί. Τη σκίσαμε. Βρήκαμε τα όρια της. Την λύσαμε, κάναμε μπάνιο και ντυθήκαμε. Σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Σε τρεις μέρες μας κάλεσε μόνη της να ξαναβρεθούμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")