Διακοπές με φαντάρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Οι καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα. Υπάρχουν και πιο σέξι στιγμές που θα μπορούσα να διηγηθώ μαζί του. Περιμένω πως και πως το επόμενο καλοκαίρι. Πιθανότερα θα είναι και το τελευταίο μαζί του. Αλλά για κακή του τύχη μου υποσχέθηκε camping... και θα με πάει! Ελπίζω η ιστορία αυτή να του υπενθυμίζει πόσο καλά περάσαμε, να μην κωλώσει και να μην πάρει τον λόγο του πίσω

Με λένε Κλέλια και φέτος έκανα διακοπές σένα νησί του Αιγαίου κρυφά από τους γονείς μου. Εκεί με περίμενε ένα παιδί, που έκανε την στρατιωτική του θητεία και τον όποιο γνώριζα ελάχιστα. Ήταν η καλύτερη βδομάδα της ζωής μου και για να ακριβολογώ μου χάρισε τα καλύτερα γαμήσια μέχρι τώρα. Μέχρι πρότινος είχα ελάχιστες εμπειρίες και μαζί του πραγματοποίησα πολλές από τις φαντασιώσεις μου και γενικά κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι. Να με ικανοποιήσει και να με κάνει να τελειώσω! Οι προηγούμενοι ούτε κατά διάνοια. Περιττό να πω ότι θέλω να ξανά πάω στο νησί γιατί δεν είδα σχεδόν τίποτα.

Την τελευταία μέρα λοιπόν αποφασίσαμε να κατέβουμε αργά το απόγευμα στην πόλη….! Όση ώρα ετοιμαζόμουν εκείνος με περίμενε κάτω και παράλληλα μιλούσε στο τηλέφωνο με ένα φίλο του. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκα στην αρχή της σκάλας κατάλαβα ότι του άρεσε αυτό που έβλεπε. Προχωρήσαμε προς τη στάση. Εκείνος εξακολουθούσε να μιλάει στο κινητό, χωρίς να πάρει όμως το βλέμμα του από το σχετικά μικρό αλλά στητό και γεμάτο στήθος μου. Όταν φτάσαμε στη στάση δεν ήταν κανένας. Αφού καθίσαμε, από το ένα αυτί μιλούσε με τον φίλο του και από το άλλο άρχισα να του ψιθυρίζω ερωτόλογα, να τον φιλάω και να τον δαγκώνω στο λαιμό, ενώ παράλληλα το χέρι μου χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Διακριτικά πάντα, το μέρος ήταν κεντρικό και περνούσε πολύς κόσμος έτσι... είχαμε βάλει, και καλά, την τσάντα μου από μπροστά. Οι αντιδράσεις και οι εκφράσεις του φίλου μου όμως δεν άφηνα περιθώρια για παρεξηγήσεις.

Από ώρα φαινόταν ότι είχε καυλώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό καθώς με δυσκολία πλέον μιλούσε στο τηλέφωνο. Όσοι ώρα περιμέναμε το λεωφορείο και ήταν αρκετή, τουλάχιστον 20 λεπτά, δεν σταμάτησα να του χαϊδεύω τα αρχίδια και τον πούτσο, πότε μαλακά και πότε δυνατά. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και τον έβγαλε έξω. Δεν έχασα ευκαιρία άρχισα να του τον παίζω αγνοώντας επιδεικτικά τον κόσμο που περνούσε από το απέναντι πεζοδρόμιο παρασυρμένη από το πάθος μου για εκείνον ή τουλάχιστον έτσι άφησα τον φίλο μου να πιστεύει. Φτιαχνόμουν και παθιαζόμουν απίστευτα με όλον αυτόν τον κόσμο που ήταν τριγύρω, που καταλάβαινε σίγουρα τι συνέβαινε και έριχνε κλεφτές ματιές. Με εξίταρε το γεγονός ότι εκτός από εμάς τους δύο η όλη φάση θα μπορούσε να καυλώσει κι άλλο κόσμο και άλλους άνδρες που θα ήθελαν να είναι στην θέση του φίλου μου.

Είχα κι εγώ καυλώσει απίστευτα, το ένιωθα στο εσώρουχό μου. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα γίνει να ξανά βρεθούμε στο δωμάτιο, να του κατεβάσω το παντελόνι και να πάρω τον καυλωμένο του πούτσο στο στόμα μου, χωρίς, βέβαια, να σταματήσει να μιλάει στο τηλέφωνο. Ιδέα που με καύλωνε απίστευτα και την οποία εκμεταλλεύτηκα αργότερα. Λίγο πριν έρθει το λεωφορείο ο φίλος μου είχε χάσει κάθε όρεξη για βόλτα στην πόλη και το μόνο που σκεφτόταν ήταν πως θα μου τον καρφώσει. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να τον ικανοποιήσω τόσο εύκολα, όποτε μόλις ήρθε το λεωφορείο μπήκα αμέσως. Από την άλλη και ο φίλος μου ήταν αποφασισμένος ως αντίποινα να μου δώσει να καταλάβω και με το παραπάνω τι έχασα που δεν τον ακολούθησα στο δωμάτιο. Ή όχι;

Το λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο. Πήγαμε και καθίσαμε προς τα πίσω με γυρισμένη την πλάτη προς τον οδηγό. Άρχισε να με φιλάει αισθησιακά και αργά στο στόμα, στο αυτί, στο λαιμό και μου ψιθύριζε ότι ήμουν πολύ πουτάνα και τώρα είχε έρθει η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω και να με ξεφτιλίσει. Το χέρι του χούφτωνε το στήθος μου και παραμέριζε το στράπλες φορεματάκι μου. Κατέβηκε πιο χαμηλά, χάιδευε τα μπούτια μου και μετά το μουνάκι μου πάνω από το εσώρουχο. Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου, να τρίβει την παλάμη του πάνω στο μουνάκι μου και λίγο αργότερα έβαλε πρώτα ένα δάχτυλο και μετά και δεύτερο. Είχα καυλώσει απίστευτα. Ήμουν μούσκεμα. Έβγαλε ένα δάχτυλο και το έγλειψε και ύστερα μου έδωσε το άλλο να δοκιμάσω κι εγώ. Τώρα εγώ ήμουν αυτή που δαγκωνόμουν από καύλα για να μη φωνάξω και τρανταζόμουν κάθε φορά από ηδονή. Από τότε (και κάμποσες άλλες φορές μαζί του) καμία διαδρομή με λεωφορείο δεν ήταν το ίδιο.

Τελικά φτάσαμε στην πόλη, κάναμε τη βόλτα μας, ωστόσο όλο το βράδυ με είχε φουντώσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Την ώρα του φαγητού εγώ σκεφτόμουν πως θα φάω αυτόν και όση ώρα περιμέναμε για να αδειάσει τραπέζι παρακαλούσα από μέσα μου και από έξω μου να με πετάξει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου που ήταν από πίσω μου και να με πηδήξει άγρια. Περιττό να πω ότι όλη την ώρα δεν σταμάτησα να τον πειράζω. Και ο πούτσος του εξακολουθούσε να είναι καυλωμένος! Όταν τελικά φτάσαμε στο δωμάτιο είχα ηρεμήσει κάπως. Μπήκα στο μπάνιο να ρίξω λίγο κρύο νερό και όταν βγήκα τον βρήκα με τα ρούχα παραλλαγής από το στρατόπεδο να μου χτυπάει προσοχή και να μου παρουσιάζεται. Μου έκανε λοιπόν μια μικρή περίληψη όσων είχε μάθει στο στρατόπεδο. Με τρέλαινε ο ρόλος της αφέντρας.

Τρελάθηκα στη στιγμή. Το κατάλαβε. Άλλωστε ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δεν έχασα την ευκαιρία να αποθανατίσω την στιγμή με την ψηφιακή μου σε διάφορες στάσεις. Έτσι κάποια στιγμή που ήμουν μπροστά από τον καθρέφτη ήρθε από πίσω μου και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στην κωλάρα μου. Με χάιδευε, με δάγκωνε, με τραβούσε από την κοτσίδα κι εγώ όλα αυτά τα παρακολουθούσα μπροστά από τον καθρέφτη. Με γύρισε, με έβαλε να καθίσω πάνω στο τραπέζι μπροστά από τον καθρέφτη και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος ενώ ο ένας έβγαζε τα ρούχα του άλλου. Κάποια στιγμή πήρα πάλι το πάνω χέρι και τον έσπρωξα προς το κρεβάτι. Ανέβηκα από πάνω του και άρχισα να τον φιλάω παντού και να του γλείφω το πουτσοκέφαλο.

Εκείνη τη στιγμή σταμάτησα και του ζήτησα να πάρει τηλέφωνο ένα φίλο του, που προηγουμένως είχε συνεννοηθεί και καλά να μιλήσουν για να του κάνει παρέα. Με υπάκουσε χωρίς αντιρρήσεις. Τον εξίταρε κι εκείνον η ιδέα να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ ο πούτσος του ήταν στο στόμα μου. Μόλις το παιδί στην άλλη γραμμή το σήκωσε συνέχισα αυτό που ξεκίνησα. Άρχισα λοιπόν να γλείφω τον πούτσο του. Ύστερα πήρα το ένα μπαλάκι του στο στόμα μου και ύστερα και το άλλο και άρχισα να τα χουφτώνω δυνατά. Πήρα τον πούτσο του στο χέρι μου, τον έσφιξα και άρχισα να του τον παίζω δυνατά. Εκείνος βογκούσε και απαντούσε κοφτά στο τηλέφωνο. Εκείνη τη στιγμή, με το άλλο μου χέρι τον άρπαξα από τον λαιμό, φαντασίωση που είχε από μια ταινία και μου την είχε πει το μεσημέρι της ίδιας μέρας «την ώρα που ο άνδρας πήγαινε να χύσει η γυναίκα τον έπιανε από τον λαιμό, προκαλώντας του το αίσθημα του πνιγμού και ύστερα τον άφηνε και επαναλάμβανε την διαδικασία κάθε φορά που ο άλλος ήταν έτοιμος να τελειώσει». Έτσι με το ένα χέρι έπαιζα τον πούτσο του και με τον άλλο το είχα τυλίξει στην καρωτίδα του και τον έσφιγγα.

Είχε καυλώσει απίστευτα. Δεν άντεχε άλλο. Έκλεισε το τηλέφωνο και αμέσως με άρπαξε από το κεφάλι, μου είπε πόσο πουτάνα ήμουν, ότι τον είχα καυλώσει και ότι τώρα έπρεπε να τον κάνω να χύσει. Με άρπαξε λοιπόν από τα μαλλιά και μου τον έχωσε όλον στο στόμα. Μπαινόβγαινε γρήγορα.

-    Κοίτα με. Θέλω να μου αποδείξεις πόσο καλό πουτανάκι μπορείς να γίνεις για μένα...

μου έλεγε συνέχεια και μου τον έχωνε βαθιά. Πνιγόμουν! Τον έβγαλε και έχυσε στο στόμα και το πρόσωπο μου. Εγώ σαν υπάκουο πουτανάκι τα έγλειψα όλα. Σταγόνα δεν άφησα να πάει χαμένη. Λατρεύω το καυλί του και τα χύσια του! Αυτός ο άντρας μου έχει χαρίσει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Θα διηγηθώ σε άλλη ιστορία κάποια από αυτά. Τώρα είναι μακριά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξανά πούμε! Κάθε χρόνο θα περιμένω το καλοκαίρι για να πάω κρυφά διακοπές μαζί του, και να πηδηχτούμε.

 

(Copyright protected OW ref: 75893)