Με τέτοιο κώλο, γυρνάς τον κόσμο όλο

Δημοσιεύθηκε από LosSantos13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλησπέρα. Πρώτη φορά εδώ και ας κάνω μια μικρή περιγραφή του εγώ μου. Είμαι 26 χρόνων, 1.77, 80kg, αθλητικό σώμα, με τα απαραίτητα κιλάκια του. Το περιστατικό που θα προσπαθήσω να αποτυπώσω παρακάτω, έγινε πριν περίπου μια βδομάδα και ήταν τόσο "XStream" που αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας...

(Ιστορική αναδρομή: Με την A. πηγαίναμε μαζί σχολειό. Η πρώτη κοπέλα που φόρεσε string στο σχολειό και λόγο τις κωλαράς τις έγινε φαντασίωση για πολλούς συμμαθητές. Είχα την τύχη να συναναστρέφομαι πάρα πολύ λόγο της σχέσης μου με την κολλητή της και έτσι είχα την ευκαιρία να έχω κάνει διατριβή στον κώλο της, μέσα στη φαντασία μου πάντα).

Μe την A είχα να ιδωθώ από την τελευταία μέρα τον ενδοσχολικών της 3ής λυκείου! Δεν ενδιαφερόταν ποτέ για τους υπολογιστές, έτσι, αφού είχαν αλλάξει οι παρέες, δεν έτυχε ποτέ να την δω η στον δρόμο η σε κάποιο μαγαζί τις περιοχής μου. Μια μέρα και ενώ άφηνα στο σπίτι έναν φίλο μια κοπέλα σταματάει σκαλώνει και με κοιτάει.

-    Μ; Εσύ δεν είσαι;

η A. μπροστά μου, μετά από τόσα χρόνια και πιο καύλα απ όσο την θυμάμαι. Μένω κόκκαλο, της το παραδέχομαι και της λέω άμα θέλει να την πάω κάπου και να τα πούμε κιόλα. Ούτε που μου πέρασε ποτέ η ιδέα του τι θα επακολουθούσε. Αφού δώσαμε μια μικρή συνέντευξη μεταξύ μας, είχα πλησιάσει στο πατρικό της. Το καταλαβαίνει και ξαφνιάζεται που το θυμάμαι ακόμα.

-    Δεν μένω εδώ, μου λέει. Έχω νοικιάσει ένα λίγο πιο κάτω.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτή την επισήμανση, για πρώτη φορά στα 17 χρόνια που την ξέρω ένιωσα τόσο καύλα για πάρτη της, που δεν ήξερα άμα ήμουν ικανός να κρύψω. Φτάνοντας στο σπίτι τις και αφού έχουμε δώσει υπόσχεση για έναν καφέ να τα πούμε πιο καλά, γυρνάει και μου λέει...

-    - Χάρηκα που σε είδα. Καλό βραδύ. A!!! και αφού θυμηθήκαμε τα παλιά σήμερα ακόμα έχω το σημάδι σου.

-    Ποιο σημάδι μου; Βοήθησε με λίγο γιατί είναι τα χρόνια πολλά και οι μαλακιές πιο πολλές.

-    Το σημάδι που μου είχες κάνει με την αλυσίδα. Το ξεχνάς ύστερα από τόση τσιρίδα που είχα ρίξει;

-    Δεν το χα δει και ποτέ για να ξέρω άμα σου είχα αφήσει.

-    Καλά... να ήξερες τι βρισίδι έχεις φάει όποτε το βλέπω. Και δεν φοράω και brazil να μαυρίσει.

Δεν ξέρω γιατί αλλά ξενερώνω, όχι με την A αλλά στη φαντασία μου την είχα να αναδεικνύει το πυρηνικό τις όπλο πιο πολύ. Την είδα κάπως αλλιώς και θεώρησα ότι θέλει κυνήγι κάτι που την περίοδο αυτή είναι το αγαπημένο μου. Χαιρετιόμαστε πάλι, ανοίγει την πόρτα να φύγει και το μάτι μου καρφώνεται στο κόκκινο εσώρουχο που φορούσε. Με καρφώνει κατευθείαν με τα μάτια, δεν λέει τίποτα και έρχεται στην πόρτα του οδηγού.

-    Δεν θυμάσαι καθόλου τελικά ε; Πιο κάτω είναι!

Και πριν προλάβω να ρωτήσω ξανά τι και πως, γυρνάει πλάτη ανεβάζει το σορτσάκι και μου δείχνει το δεξί τις κωλομέρι με ένα σημάδι σαν νύχια σε όλο το πλάτος του.

-    Γοητεία, της λέω, μην αγχώνεσαι εμένα μου αρέσει.

-    Είναι απ' άκρη σε άκρη ρε!

Της ξαναλέω πως δεν είναι και τόσο άσχημο με πιο σοβαρό ύφος αυτή την φορά και πως με τον καιρό θα φύγει και εκεί κάνει την κίνηση ΡΟΥΑ MAT. Ανεβάζει και τα 2 παντζάκια, δείχνοντας μου μια μικρή γραμμή απ' άκρη σ' άκρη όπως μου πε και ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Δεν έδωσα καν σημασία στην γραμμή και με το που γυρνάει αποφασίζω να παίξω τα ρέστα μου.

-    Τι κανείς ρε A βραδιάτικο; Θα τρελαθούμε τελείως!

-    Είδες και εγώ αυτό λέω. Αχ ρε Μ τι μου έφτιαξες.

-    Εγώ δε μιλάω για το σημάδι A! Δεν με άφησες να το παρατηρήσω αυτό το θαύμα που βλέπω.

-    Δεν το σώζεις ρε! Έχε χάρη που πέρασαν τα χρόνια αλλιώς.

-    Μα θέλω να το σώσω! Να το ξαναδώ για μια δεύτερη γνώμη;

-    Α εσύ δεν άλλαξες καθόλου! Ο γνωστός τρελός Μ.

-    Εσύ από την άλλη πιο καύλα από ποτέ. Κάτι είχα καταλάβει παλιότερα. Λοιπόν θα με αφήσεις να το ξαναδώ;

Να μην τα πολυλογώ σε λίγο ήμασταν μαζί μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού της. Βγαίνοντας απ το ασανσέρ η A ψάχνει τα κλειδιά κι εγώ έχω βάλει τα χέρια μου μέσα από το σορτσάκι και χουφτώνω τον υπέροχο κώλο της. Μπαίνουμε στο σπίτι, την κολλάω στην πόρτα και ξεκινάω να την φιλάω στον λαιμό. Ακολούθησαν "γλωσσόφιλα" με πολύ πάθος και καταλαβαίνοντας το ταλέντο τις A με την γλώσσα, ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

-    Θέλω να σε γλείψω παντού, της ζητάω. Συγγνώμη που θα φαίνομαι αγενής, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο για να γευτώ αυτόν τον υπέροχο κώλο.

Χαμογελάει και με βάζει να κάτσω στον καναπέ. Έρχεται μπροστά μου και αρχίζει να σκύβει προς τα μπροστά σιγά-σιγά όλο και πιο πολύ. Με το που φτάνει στο σημείο 0 κατεβάζει το σορτσάκι και μένει μόνο με το εσώρουχο. Το πιο υπέροχο θέαμα που είχα δει εδώ και καιρό. Ορμάω ανάμεσα στα κωλομάγουλα της και ξεκινάω να την γλείφω απ' άκρη σε άκρη. Τις φτύνω τις τρυπούλες και ξεκινάει τα βογκητά.

-    Αχ... αυτό το λατρεύω μη σταματάς ναι...

και να ήθελες πήγα να πω, αλλά δε σταματάω ούτε για αυτό. Αφού την έχω μουλιάσει από το γλείψιμο, τη βάζω στο κρεβάτι και ξεκινάω να της βάζω δάχτυλα στο ψιλό-τριχωτό μουνάκι της. Ξεκινώντας με 2 και με πολύ βογκητό από μέρους της, έχω φτάσει στα 4 και αυτή να μου έχει κάνει την πλάτη κόκκινη από τις νυχιές.

-    A ξέρεις τι ονειρευόμουν τόσα χρόνια;

-    Όχι ακόμα!

-    Σειρά μου τώρα.

Σηκώνεται και με βάζει να κάτσω στην καρέκλα του γραφείου της. Μου κατεβάζει τη φόρμα και το μποξεράκι και ξεκινάει να με φιλάει απ τις ρόγες μέχρι λίγο πιο πάνω απ' την πούτσα και πάλι απ την αρχή. M' έχει τρελάνει και το καταλαβαίνει απ τους σπασμούς που κάνω.

-    Δεν πιστεύω να μου τελειώσεις από τώρα.

-    Μακάρι κούκλα μου, μακάρι.

Μου ρίχνει ένα βλέμμα όλο παράπονο, ανοίγει το στόμα σαν αρπαχτικό και μου εξαφανίζει την πούτσα. Χτυπάω κόκκινο και θολώνω. Την πιάνω από τα μαλλιά και ξεκινάω να τις γαμάω το στόμα χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Με σταματάει με τα χέρια της και βγάζοντας τον πούτσο μου από το στόμα της, με φτύνει μες στα μούτρα!

-    Τώρα θα δεις ρε που μου κάνεις εμένα τέτοια.

Φτύνει την πούτσα μου παίζοντας την και ξεκινάει να με γλείφει πιο τέλεια από πριν. Πότε με χέρια, πότε χωρίς. Έδειχνε να ξέρει πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Χτύπαγε την πούτσα μου σε όλο της πρόσωπο, με δάγκωνε, μου χούφτωνε τα αρχίδια και πνιγόταν χωρίς αύριο. Αρχίζει να ρουφάει τα αρχίδια μου και να γλείφει από τον αφαλό και μέχρι την τρύπα μου. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ενώ με έγλειφε μου σήκωσε τα πόδια και βρέθηκε να γλείφει την τρύπα μου. Την τραβάω και μου λέει να μην ανησυχώ και δεν θα με "πειράξει". Γελάω και στήνομαι να συνεχίσει το γλείψιμο. Ήταν η πρώτη φορά που μου το κάνανε και τώρα μπορούσα να καταλάβω γιατί δείχνει τόσο ωραίο στις τσόντες. Με λίγα φτυσίματα εκατέρωθεν και λίγα πνιξίματα παραπάνω ξαφνικά η A σηκώνεται και πάει στο μπάνιο.

-    Μην την ακουμπήσεις κακομοίρη μου. Έρχομαι.

Έρχεται μετά από 2 λεπτά κάνει μια γρήγορη στροφή μπροστά μου πέφτει στα 4 και τουρλώνοντας τον απίστευτο κώλο της αποκαλύπτεται ένα κορδόνι που κρέμεται από την τρύπα της.

-    Θα με βοηθήσεις να τις βγάλω;

Σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι και ξεκινάω να τη γλείφω ενώ βγάζω μια-μια τις μπάλες που είχε μέσα στο κωλαράκι της. Δεν τις έβγαλα τελείως όμως, βρίσκοντας ευκαιρία να παίζω με την κωλάρα τις ξανά.

-    Σε παρακαλώ δεν αντέχω άλλο. Σε θέλω τώρα!

Της βγάζω το εσώρουχο και τις το βάζω στο στόμα. Βγάζω και την τελευταία μπάλα, γλείφω λίγο ακόμα την τρύπα της και ξεκινάω να βάζω την πούτσα μου σιγά-σιγά στην κωλάρα της. Αφού μου δίνει το ok, ξεκινάω πιο γρήγορο ρυθμό.

-    Δεν έχεις δύναμη; Δε βαράς εσύ;

Ξεκινάω να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη και συγχρόνως να βαράω τα "κωλομάγουλα" της όσο πιο δυνατά μπορούσα.

-    Τι, αυτό μόνο; Αμάν κάτι άντρες. Να σε βαρέσω εγώ να δεις;

Βλέποντας τον κώλο της κατακόκκινο και χωρίς άλλη δύναμη στα χέρια, τρελαίνομαι με τα λόγια της και ξεκινάω να την γαμάω τόσο δυνατά που θα της ξερίζωνα τα μαλλιά που τις τράβαγα. Δεν καταλάβαινα τίποτα και συνέχιζα να την βαράω και να την γαμάω και αυτή να συνεχίζει να μου λέει διάφορα. Τρελαμένος ακόμα την γυρνάω στα πλάγια και ξεκινάω να τις γαμάω μια τον κώλο μια το μουνάκι της όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσα. Σταματάει τις ομιλίες και ξεκινάει τα βογκητά.

-    M... θα με πεθάνεις. Μη σταματήσεις καθόλου. Αχ... τι έπαθα βραδιάτικα.

Ανοίγει τα πόδια και με μια κίνηση γυρνάει σε ιεραποστολική. Ξεκινάει να μου πατάει την μούρη με τα πόδια τις και χωρίς να χάσω ευκαιρία κόβοντας λίγο ρυθμό και απολαμβάνοντας την ζεστασιά του κώλου τις ξεκινάω να γλείφω τα πόδια της. Βγαίνω από μέσα της με αυτήν να φωνάζει γιατί σταμάτησα και αρχίζω να της φιλάω τα πόδια από πάνω μέχρι κάτω. Σταματάω λίγο στο υπέροχο μουνάκι τις και αφού γεύομαι τα πολλά υγρά της, εκεί που δεν το περιμένει, ξαναμπαίνω μέσα τις πιο άγρια.

-    A εσύ είσαι περίπτωση έτσι;

Δεν απαντάω και συνεχίζω να την "υπηρετώ". Αφού έγλειψα τις πατούσες της από πάνω ως κάτω, βάζω τα πόδια τις πίσω από το κεφάλι μου και γέρνω προς το μέρος της. Ξεκινάω να τη γαμάω πιο δυνατά από πριν και αυτή να ξεκινάει να μου μαδάει πάλι την πλάτη. Ο κώλος της είναι ποίημα και θα τα υποστώ όλα.

-    Σκίσε με ρε! Μη με λυπάσαι καθόλου.

Μια οι φράσεις τις μια οι νυχιές με είχαν κάνει χειρότερα από πριν. Βάζω όλη μου την δύναμη και έτσι όπως ήμασταν μπλεγμένοι σηκώνομαι όρθιος, την κολλάω στον τοίχο και ξεκινάω να καρφώνω την τρύπα της με σκοπό να βγω στον τοίχο του δίπλα. Στα επόμενα 10 λεπτά έχουμε γυρίσει όλους τους τοίχους του σπιτιού σε αυτήν τη στάση και την A να εκλιπαρεί να μη σταματήσω πλακώνοντας με στα γλωσσόφιλα. Εκεί έρχεται και το τέλος μέσα στο υπέροχο κωλαράκι της που τόσα χρόνια ονειρευόμουν.

-    A εσύ είχες σχέδιο στο μυαλό σου. Κρίμα... και ήθελα κάτι άλλο. Αλλά δεν πειράζει. Δεν έχεις να πας κάπου έτσι;

Ξεμπλέκει τα πόδια της, βγάζει την πούτσα μου από μέσα της και γονατίζει μπροστά μου.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 75869)