H άπειρη φοιτήτρια (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Shallowlife
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της ιστορίας, σε ελαφρώς διαφορετικούς ρυθμούς από το 1ο μέρος.

1ο μέρος της ιστορίας...

Ξύπνησα πριν από αυτή και έμεινα λίγο να τη χαζέψω, έτσι κουκλίτσα που είναι. Η ανάγκη άρχισε να καλεί οπότε πήγα στο μπάνιο να τακτοποιηθώ. Γυρίζοντας, στάθηκα να τη χαζέψω λίγο ακόμα. Τόσο γλυκό κοριτσάκι και πουτανάκι στο κρεβάτι, ο τέλειος συνδυασμός. Αμέσως καύλωσα - δηλαδή ακόμα περισσότερο απ' όσο ήμουν ήδη. Η μόνη εικόνα που είχα πλέον στο μυαλό μου ήταν η φάτσα της με τον πούτσο μου στο στόμα της. Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω. Ξύπνησε και άρχισε να ανταποκρίνεται κουρασμένα και μηχανικά. Ενώ την πιπιλούσα, άρχισα να παίζω με το μουνάκι της μέχρι που τα βογκητά της δήλωναν κατάσταση πλήρους επαγρύπνησης.

Περιποιούμενος ολόκληρο το σώμα της, κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να τη γλείφω. Ο πρώτος της πρωινός οργασμός δεν άργησε να έρθει. Σκαρφάλωσα στο στήθος της και πήρε με προθυμία τον πούτσο μου στο στόμα της. Το τσιμπούκι επαναλήφθηκε στους χθεσινούς ρυθμούς, κάνοντάς με να ευχαριστώ τα θεία γι' αυτό το γλείψιμο, ενώ εγώ συνέχιζα να της χαϊδεύω το μουνάκι. Σταμάτησε και πήρα θέση για ιεραποστολικό, αν και δε θα με χαλούσε να έμενα στο τσιμπούκι για πάντα. Μπήκα αργά και βαθιά και συνέχισα έτσι μέχρι να μπει και αυτή στο ρυθμό της. Άρχισα να επιταχύνω σταδιακά μέχρι που ήχος από τη σύγκρουση των σωμάτων μας καλυπτόταν μόνα από τα υπέροχα βογκητά της. Τη γύρισα στα 4 και συνέχισα σε γρήγορο και δυνατό ρυθμό, μέχρι που έπεσε ξεθεωμένη με τα μούτρα στο κρεβάτι. Άρχισα να την ξαναγλείφω μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Γρήγορα βρισκόμουν εγώ ανάσκελα και αυτή με έγλειφε για άλλη μια φορά. Θα μπορούσα άνετα να χύσω και να κοιμηθώ σε δευτερόλεπτα, αλλά η Δήμητρα ήταν έτοιμη για τον επόμενο γύρο. Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να χοροπηδάει σιγά-σιγά. Άρχισα να κουνιέμαι και εγώ και να την υποβοηθώ στο σήκωμα με αποτέλεσμα ο θόρυβός μας να αντιλαλεί ξανά σε ολόκληρο το σπίτι. Πήρα πάλι τα ινία και τη γαμούσα όσο πιο δυνατά μπορούσα, κάνοντάς τη να τελειώσει για άλλη μια φορά. Κατέβηκα σιγά-σιγά, ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει.

-    Αυτό ήταν; Κι εγώ;

Συνέχισε να με φιλάει και μου έπαιζε απλά τον πούτσο.

-    Δε μπορώ άλλο, έχω γδαρθεί και είμαι ξεραμένη.

-    Δεν πειράζει, θα βολευτώ με το στόμα σου.

-    Βασικά θέλω να συνεχίσουμε, θέλω να με πάρεις από πίσω. Αλλά όχι όπως χθες, θέλω αργά... αισθησιακά.

Αν και θα ήθελα να αράξω και να απολαύσω τη πίπα της αλλά δε μπορούσα να αρνηθώ πρόταση από τέτοιο κωλαράκι.

-    Όπως το θες εσύ μωρό μου.

Τη γύρισα στο πλάι και άρχισα να περιποιούμαι το επίμαχο σημείο. Αφού τα δάχτυλα και οι αναστεναγμοί της μου δώσανε το πράσινο φως, έβαλα αργά τον πούτσο μου στον κώλο της. Δε βρήκα ιδιαίτερη αντίσταση ούτε τη πόνεσε και η αίσθηση κόντευε να κάνει τον πούτσο μου να εκραγεί. Στην αρχή η Δήμητρα είχε το χέρι της πάνω στην πούτσα μου ελέγχοντας το βάθος. Σύντομα το απομάκρυνε, η πούτσα μου ήταν πλέον ολόκληρη μέσα και μπαινοέβγαινε, προκαλώντας ένα καυλωτικό "Αχ..." σε κάθε εισχώρηση.

-    Ναι, έτσι μωρό μου συνέχισε...

φώναζε η Δήμητρα παίζοντας παράλληλα τη κλειτορίδα της και τα αρχίδια μου. Συνέχισα για λίγο ακόμα στο ρυθμό που ήθελε, με μια μικρή κλιμάκωση, ενώ είχα το ένα μου χέρι περασμένο κάτω από λαιμό της και το άλλο να παίζει με τα βυζιά ή το μουνάκι της.

-    Ναι, ναι...  πιο δυνατά...

Την ξάπλωσα τελείως μπρούμυτα και κρατώντας τους ώμους της μπήκα στους δικούς μου ρυθμούς. Τη γαμούσα γρήγορα και δυνατά νιώθοντας τον οργασμό ολοένα και πιο κοντά ενώ αυτή αναστέναζε και με παρακαλούσε να τη χύσω.

-    Γύρνα, γύρνα...

της λέω. Υπάκουσε, ανέβηκα για άλλη μια φορά στο στήθος της και άρχισα να τον παίζω. Έχυσα σχεδόν αμέσως γεμίζοντας το πρόσωπό της για άλλη μια φορά με χύσια. Κατευθείαν πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της στέλνοντάς με για άλλη μια φορά στον παράδεισο. Σκουπιστήκαμε και λίγο αργότερα κοιμόμασταν ξέπνοοι και οι δύο.

 

(Copyright protected OW ref: 75797)